Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Rodjendan moje Gospodarice 2

Kada je Gospodarica ustala, skuvao sam joj popodnevnu kafu. Uz kafu, ona obavezno slaže pasijans i puši cigarete. Nakon toga, istuširala se i pripremila za goste.

Posle dugotrajnog tuširanja telo je mazala mirišljavim mlekom iz kolekcije B.U. Potom je obukla najmanje, bele tanga gaćice koje su imale napred mali trougao svilenog platna, a pozadi samo tri jako uske, nežne tračice. Inače, Gospodarici sam, tokom leta, redovno brijao ribicu. Tako pripremljena, obukla je belu, kao rukavica pripijenu mini haljinu na preplanulo telo. Naime, početkom jula meseca bili smo na moru, tako da je prepanula boja kože još uvek bila intenzivna. Nije stavila brus, jer za njim i nema posebne potrebe, pošto njene grudi nisu mnogo izgubile na čvrstini od vremena kada je imala osamnaest godina.

Jednostavna linija haljine u potpunosti je isticala lepotu tela. Prekrasno oblikovane grudi i stomačni mišići ocrtavali su se ispod nežnog platna. Zadnji deo haljinice duboko je izrezan tako da su plećke i gornji deo kičme bili potpuno obnaženi. Na leđima je imala najintenzivniju tamnu boju, bez naglašene linije od kupaćeg kostima. Donji deo kratke haljinice prekrivao joj je bezprekorno izvajanu guzu i dosezao samo nekih desetak centimetara ispod njenog međunožja. Na fenomenalno građene noge obula je, takođe, bele sandale sa visokom štiklom. Sandale su imale estetski detalj u vidu nebo plavog cvetića, iste boje kao i njene oči.

Našminkala se diskretno, kako i priliči letnjim danima. Oko očiju je nanela svetlo plavu senku i nežno je pocrtala ivice očiju crnim kreonom. Pune, kobasičaste usne namazala je sjajnim ružem boje ciklame. Oko vrata je stavila srebrnu ogrlicu koju sam joj kupio za rođendan. Na rukama je već imala nekoliko, velikih, srebrnih prstenova ukrašenih blistavim cirkonima.

Nokte na rukama i nogama premazala je sedefastim, sjajnim lakom. Ruke i nokti su joj zaista bezprekorni i negovani, jer ona nije nikada podigla predmet teži od pet kilograma niti je uzela grublju stvar u ruke od peškira.

Nakon celokupne pripreme obilno je namirisala telo svojim omiljenim parfemom Paco Rabanne – ultraviolet. Na kraju je samo nežno popravila kosu sedefasto plave boje, ravno izfenirane u dugim pramenovima, koji su dosezali do ivice ramena.

Izgledala je prosto predivno, kao najlepše dečje lutke, priceze iz bajke ili najlepše glumice iz Holivuda.

Neposredno po završetku njenog doterivanja, začulo se zvono na ulaznim vratima. Stigle su njene prijateljice.

Slavljenici su gošće čestitale rođendan pružajući joj ruku i blago prislanjajući obraz na obraz, pri čemu su poljupci bili upućeni u stranu, u vazduh, da ne bi jedna drugoj ostavile trag karmina. Predale su rođendanske poklončiće i udobno se smestile na prostrani trosed i dvosed u dnevnom boravku.

Gospodarica Tanjica zauzela je mesto u svojoj fotelji. Sedela je ležerno prekrštenih nogu. Haljinica se bezobrazno zadigla do samog vrha preplanulih butina.

Pokazivala je drugaricama poklone koje sam joj kupio i hvalila se sa srebrnom ogrlicom.

Bilo mi je drago što su joj se pokloni dopali. Prijateljice su se čudile da sam uspeo da odaberem garderobu baš po njenoj veličini.

Objasnila im je da ja tačno znam sve njene mere i da uvek bez greške kupujem garderobu.

Jebozovna Gospodarica i njene tri drugarice veselo su razgovarale. Soba se orila od devojačkih glasova i smeha. Sve četiri devojke, bile su maksimalno doterane, čiste i namirisane. Tanke letnje haljinice, mini suknjice i kratke majice više su otkrivale, nego što su pokrivale njihova raskalašna tela.

Jelena i Marija uradile su pirsing na pupku. Da bi istakle modni detalj, obukle su kratke majice koje su pokrivale samo grudi. Blistave alkice snažno su naglašavale njihov seksepil. Saška je zaista prelepa devojka. Izuzetno je skladno građena. Njena pojava je izazvala strahopoštovanje, jer je na golo telo obukla svilenu, blago strukiranu tirkizno plavu haljinu, koja je dosezala tri do četiri prsta iznad kolena. Obula je lagane, italijanske sandale boje kože. Od detalja, zapazio sam, kao i svi ostali, masivni pločasti lanac u kombinaciji belog i žutog zlata i fantastični prsten kojim je sebe častila na nekom od putovanja po Evropi tokom ovog proleća. Jednostavno, a ubitačno.

Gospodarica Tanjica mi naredi da se prikladno obučem i da poslužim gošće. Odmerio sam četiri šoljice vode i sipao u džezvu za kafu.

Potom sam brzo obukao košulju, sivo odelo i obuo kožne cipele. Stavio sam kravatu koju mi je Gospodarica poklonila na dan treće godišnjice našeg zabavljanja. Tako obučen i namirisan dotrajalom zalihom parfema Trusardi, skuvao sam im kafu.

Inače, Tanjica mi je predhodno strogo naredila da budem jako ponizan i poslušan kada dođu njene drugarice, jer želi da se predstavi kako je ona posebna i jedinstvena i da bi se pokazala pred njima kako vlada nadamnom i da sve vide kako ona ima vernog slugu i poniznog roba. Rekla mi je da zahteva da je u potpunosti slušam i izvršavam njene naredbe. Time je želela da se istakne među svojim prijateljicama, i da joj one zavide, pošto ni jedna od njih nije imala posebnog uspeha sa muškarcima i neku trajnu vezu. Većinu su momci iskorišćavali i ostavljali ih, tako da su one samo pričale o svojim ljubavnim patnjama. Kao nagradu obećala mi je da će mi možda dati ribicu te večeri. Samo me ti slušaj pa ću ti verovatno dati da me jebeš, mada to nije sigurno. Ti se samo nadaj i budi dobar.

Kada sam obukao odelo osećao sam se kao da sam u oklopu, s’obzirom da celo leto nisam obuo ni čarape, a kamoli da sam stavio kravatu oko vrata.

Čim sam tako obučen ušao u dnevnu sobu, počeo sam da se znojim. Graške znoja su mi tekle niz čelo i padale sa vrha nosa. Osećao sam se kao marsovac. Oznojenog čela, u jesenjem odelu, stegutog vrata šarenom kravatom i okovanih nogu crnim kožnim cipelama, kezio sam se ljubazno, upravo onako kako mi je Gospodarica predhodno i naredila.

Poslužio sam ih kafom i doneo hladno piće, po njihovoj želji. Prineo sam im čiste pepeljare i upitao, da li im još nešto nedostaje? Kako je koja uzimala cigaretu, prilazio sam sa upaljačem da im pripalim. Bio sam na potpunoj usluzi, baš onako kako je draga Gospodarica i očekivala od mene.

Neminovno, moja poniznost i servilnost preokrenula je tok dotadašnjih priča o događajima sa letovanja. Gospodarica Tanjica govorila im je o tome kako joj pomažem u svim kućnim poslovima, odnosno kako mi je zapravo prepustila sve kuće poslove, jer nju to zamara, a i ne ineresuje je previše.

Očigledno da je ova tema za njih bila interesantnija. Drugarice je zanimalo da čuju kako je uspela da jednog čoveka za koga važi mišljenje da je ozbiljan i skroman prevede u poslušnog kućnog pomoćnika i vernog slugu.

Gospodarica im je objasnila da to i nije bilo posebno teško. Jednostavno sam zatražila, i dobila pokornog roba u svakom pogledu.

Čim smo se upoznali, osetila sam da je zaslepljen mojom lepotom i da je zbog toga spreman mnogo toga da učini, da bi bila zadovoljna i srećna.

Pričala im je za moje nepisano zaduženje i obavezu na čistim kuću, perem veš, brišem prašinu, peglam, kuvam, raspremam krevete, slažem njenu garderobu, perem sudove, da idem u nabavku. Evo, mogu vam reći, govorila im je Tanjica on posebno uživa i voli kada me masira po celom telu i kada mi pere noge.

Pričala im je da je sigurna da ću uraditi sve ono što ona zamisli i poželi. Isticala je da često dobije čak i mnogo više od onoga što je zamislila, jer zna da ja uvek razmišljam o njoj i o mnogim stvarima koje bi mogao da uradim da bi njoj bilo lepo.

Kao po komandi sve su u glas pitale ”Kako si to uspela? Šta mu radiš kada te tako sluša”?

Predpostavljale su da se taj odgovor nalazi između njenih nogu.

Gospodarici su ovi komentari jako imponovali jer su je drugarice na taj način odmah izdvojile u mali krug dobrih jebačica.

Pošto sam ih poslužio, pomislio sam da bi mogao da sedim tu u njihovom društvu i da parim oči na prelepa ženska tela.

Gospodarica strogo naredi da izađem iz dnevne sobe, da sednem u kuhinju i da čekam da me pozovu kada im budem potreban.

Na to su sve njene drugarice prokomentarisale u glas, da me pusti na miru, jer ja njima ništa ne smetam. Marija je još rekla da ne treba da bude tako okrutna prema meni, a posebno da zahteva da budem obučen u štofano odelo, jesenje cipele i kravatu, kada je napolju izuzetna vrućina. Sve su to mišljenje podržale i rekle da je pretoplo i da je nepotrebno da budem tako obučen, pošto se mi svi međusobno poznajemo, a i velika je vrućina.

Nakon ovih komentara, Gospodarica mi se obratila rečima, da samo zahvaljujući razumevanju njenih drugarica mogu da ostanem u sobi i da se raskomotim.

Puna razumevanja, Marija me ohrabri i reče da se obučem onako kako mi je najprijatnije.

Na to je Gospodarica, uz smeh, rekla da je meni najprijatnije da idem potpuno go po kući, i da svaki dan tako i radim, jer ne podnosim po toplom vremenu nikakvu stegu. Onda, kao preko volje, reče da bude onako kako gošće žele. Mada, i pored toga, ona smatra da treba da budem doteran, u skladu sa njenim normama ponašanja, u odnosu na ovaj svečani dan.

To je rekla, a znam da je u stvari izuzetno priželjkivala ovakav trenutak koji će joj omogućiti da se pokaže pred svojim drugaricama samo onako kako to ona ume.

Onda mi naredi da ispoštujem volju njenih prijateljica i da skinem odelo i dođem u dnevnu sobu.

Sve tri su u glas rekle, hajde, hajde, samo se ti raskomoti i uživaj, pusti ti tvoju okrutnu Gospodaricu. Sada smo mi vaši gosti i možemo da te uzmemo u zaštitu od tvog tiranina i mučitelja.

Obuci neki šorc ili najbolje je budi samo u gaćama, reče Marija. Kako ljudi idu na moru samo u gaćama i niko ne pravi problem. Eto i mi smo obukle samo ove krpice, koliko samo da se pokrijemo, a da nismo gole.

Vrlo brzo sam skinuo sve sa sebe i ostao samo u prugastim, belo plavim boksericama.

Već na samu pomisao da ću ući samo u gaćama u sobu gde sede četiri poželje i izazovne devojke, meni se digao do maksimuma.

Ušao sam u dnevnu sobu i odmah seo na stolicu da bi mi trpezarijski sto zaklonio krupno ispupčenje na gaćama. Ovo mi je bilo novo iskustvo i na neki način sam se osećao malo neprijatno.

Drugarice su rekle da je tako mnogo bolje i da je njima prijatnije da me takvog gledaju, nego da se patim u odelu i toplim cipelama.

Tanjica ispruži nogu i štiklom me oštro gurnu u slabinu i naredi da se pomerim jer joj zaklaljam pogled ka Mariji. Jak bol mi prođe kroz telo i gotovo padoh sa stolice.

Gospodarica ispruži ruku i pokaza prstom da meni nije mesto da sedim za stolom, već na podu, gde inače jedino mogu da sedim kao njen verni pas i pokorni sluga.

Ko ti je dozvolio da sedneš na stolicu. Brzo sedi na pod gde ti je mesto, izdera se Gospodarica.

Dok sam ustao i pomerio stolicu na svoje mesto, Gospodarica, kao i njene vesele gošće primetiše ispupčenje na mojim gaćama.

Vidi ti njega koliko mu se digao. Prava si svinja, nastavi Gospodarica. Čim nanjušiš dobre pičke tebi se digne kurčina.

Evo drage moje, ako hoćete da mu omogućim da se ponaša u kući onako kako to radi svaki dan, onda treba da bude potpuno go. Naravno, to ću da mu omogućim samo ako vama nije neprijatno da pred vama ide go, upita Gospodarica svoje drugarice?

Nema nikakvog problema, rekoše one u glas. Lepo je tako nešto videti. Uživamo kao rimske kraljice koje su na dvoru opsluživale obnažene sluge prokomentarisa Jelena.

Gospodarica se blago nasmeši, i reče da je samo htela da ih pita, da ne bi posle bilo nekih ogovaranja i pritužbi.

Dobro, dobro, hajde skini se i pokaži alatku mojim drugaricama jer znam da ih sve interesuje sa čime raspolažeš i šta kriješ u gaćama. Samo polako, nemoj da iscepaš gaće na tu tvoju uzdignutu alatku.

Evo sada će da bude onako kako je njemu najprijatnije i kako se uobičajeno ponaša u kući.

Odmah sam ispunio naređenje. Skino sam bokserice i seo na debeli tepih pored zanosnih Gospodaričinih nogu.

Sve su me netremice posmatrale. Za trenutak je nastao tajac. Onda se gošće ozariše i nesklanjajući pogled sa uzdignute muškosti počeše slobodno da komentarišu.

Opa, koliki je. Ovo je dobar primerak, reče Marija. Vidi kolika su mu muda, prava bikčina, dodade Jelena. Pravi priplodni pastuv, izusti kroz zube Saška.

Onada mi prelepa Gospodarica stopalom prekrštene noge dade znak da ustanem i zapovednim tonom naredi da poslužim gošće pitom sa mesom, ali da predhodno vežem keceljicu da ne bi svojom alatkom dodirivao i zagadio hranu.

U kuhinji sam oko struka vezao platnenu keceljicu koju mi je draga Gospodarica kupila za rođendan. To je bila potpuno nova kecelja sa predivnim aplikacijama u vidu plodova jagodastog voća. Keceljica mi je prekrivala prednji deo, a zadnjica je bila gola. Nežno platno je zaklonilo uzdignutu patku koja je podigla kecelju kao državnu zastavu na jarbolu.

Izašao sam ispred Gospodarice i gošći da pokažem kako mi stoji “radno odelo”. Okrenuo sam se ispred njih, nekoliko puta, kao maneken na pisti. Dobio sam aplauz, a Gospodarica sa osmehom na licu reče da sam potpuno poludeo i otkačio.

Izneo sam iz kuhinje plitke keramičke tanjiriće. Zajedno sa salvetama i dobro izglancanim viljuškama i noževima, raspoređivao sam ih ispred veselih gošći.

Izvadio sam iz frižidera spremljen oval sa ukusno isečenim parčićima pite i poslužio slavljenicu i njene drugarice.

Ovu pitu je on spremio. Nadam se da je ukusna, jer ako nije, žestoko ću ga isprebijati, upravo ovde ispred svih vas, oholo reče Gospodarica.

Seo sam na pod, pored Gospodaričinih nogu. Sve su se poslužile. Lakim pokretima noža sekle su male parčiće pite sa mesom i lagano ih žvakale.

Gospodarica je jela već drugo parče pite. Dok je zadoviljno žvakala zalogaje izula je sandalicu sa desne noge i stopalo osloni na moje rame. Nožnim prstićima je prelazila preko mojih obraza. Za trenutak bi palcem prelazila preko usana i nežno zavlačila prst u moja usta. Dobro je, reče. Spasao si se batina. Evo i tebi malo, zaslužio si. Onda nabode pola parčeta pite na viljušku, i zbaci ga na parhet ispred sebe. Jedi džukelo, omasti malo brkove.

Spustih glavu, i kao kuče, bez pomoći ruku, uzeh parče pite u usta i pojedoh ga.

Voli da jede sa poda, reče Gospodarica. Prava je džukela. Hajde, bacite mu i vi po neko parče. Više će vas voleti, ako mu date da jede.

Odmah zatim, počeše da padaju parčići pite po podu. Neka od gošći, mislim da je bila Marija, zanela se i pogodila me parčetom u čelo. Sve su se smejale.

Hajde stoko jedi, reče Gospodarica. Ovo ti je sada prilika, posle nećeš dobiti ništa.

Saginjao sam se i uzimao parče po parče. Jeo sam slasno jer sam bio jako gladan.

Uzmi i moje parče, viknu Marija. Zapalo je između troseda i fotelje i poče neobuzdano da se smeje samo onako kako to ona ume. Kikiotala se i uvijala od smeha.

Narode, ovo je pravo ludilo, reče Marija. Baš bih i ja volela da imam ovakvog tipa, koji bi me slušao, služio, šenio ispred mene i ovako zabavljao. Ovo je super.

Kada sam sve pojeo što su mi bacile, obrisao sam usta i čelo krajem kecelje.

Marija se pridiže i uze rukom nekoliko parčića pite i stavi u tanjir. Pozva me da joj priđem i kleknem ispred nje. Hajde zini. Dobro otvori usta a ja ću ti bacati pačiće pite. Ti ih hvataj u letu i jedi. Vidim da si gladan i da si sve što smo ti bacile istog trenutka pojeo.

Sa dva prsta uhvati parčence pite i baci ga u vazduh. Ja podigoh glavu i zdomčah ga zubima. Marija poče da se smeje. Drugo parče uze i krenu rukom kao da će da ga baci. Pođoh glavom u pravcu njene ruke, ali ona nije ispustila pitu već je čvsto držala. Onda krenu rukom u supotnom smeru. Poče da me šeta levo desno i na kraju mi gurnu parče pite u usta.

Nemoj da ga zezaš reče Saška. Lepo mu daj da jede. Vidiš da je gladan. Ko zna da li mu ova naša drugarica daje dovoljno da jede.

Onda Marija stavi parčence pite na stopalo koje je ukrašavao sjajni lančić i ispruži nogicu sve do mojih usta i kroz glasan smeh reče da se poslužim. Pošto se jako smejala, pomerila je nogu i parče je palo na pod. Strogim glasom, Gospodarica naredi da to pojedem, a Marija stavi novo parče pite na stopalo i ispruži nogicu ka mojim ustima. Brzo prihvatih to parče usnama i jezikom lagano olizah mirisno stopalo jebozovne Marije.

Dok sam klečao ispred Marije i žavakao parče pite, ona mi je nožnim palcem prelazila preko usana. Dok mi je to radila pričala je kako sam dobar i poslušan. Prstićem mi je razmicala usne i gladila je moje bele zube. Za trenutak otvorih usta i jezikom prihvatih njen prstić. Marija ga brzo izvuče i reče da on nije za jelo.

Sve su se smejale.

Da li ga uvek ovako hraniš, zapita Jelena moju Gospodaricu.

Skoro uvek, posebno ako mi tokom ručka slučajno pripadne neko žilavije parče mesa, pa me mrzi da ga žvaćem. Ja ga onda ipljunem u njegov tanjir, a on odmah sve to slasno smaže, reče Gospodarica. Evo ovako, pa izvadi do pola sažvakano parče, stavi ga na dlan i pruži mi otvorenu ruku.

Haje kuco, pojedi.

Četvoronoške dopuzah do Gospodarice, primakoh glavu njenom otvorenom dlanu i polizah sažvakanu hranu.

Jel ukusno, jel ti lepo kada ti Gospodarica da do pola sažvakanu hranu da jedeš? Jedi, jedi robe moj. Dobar si ti i poslušan. Po nekada ga ovako nagradim kada je dobar. Ali ne uvek. Neću da mi se razmazi. Zna on kakva sam ja. Kada se naljutim, on puzi predamnom, ali mu tada ne dam ništa. Sada sam ga dobro dresirala pa je on moja dobra, poslušna kuca.

Lepo ti živiš uz ovog tvog roba, reče joj Saška. Hajde ispričaj nam kako se još zabavljaš sa njim.

Gospodarica je malo razmišljala, pa poče da priča.

Evo, reći ću vam šta mi se desilo prošlog vikenda. Ovo vam nisam ispričala jer se u međuvremenu nismo ni videle.

Vi znate da privlačim veliku pažnju i muškog i ženskog dela kolega na poslu. Šta da radim. Nisam ja kriva, reče kroz smeh. Lepe se za mene, trče, kupuju mi poklone i na razne načine mi ugađaju. Često me pozivaju da budem gost u njihovim kućama. Tada se trude da me lepo dočekaju i još bolje ugoste.

Tako me je, prošlog vikenda, u subotu popodne, pozvala jedna moja koleginica Danica.

Molila me je da dođem kod njih u posetu. Nagovestila mi je da su ona i njen muž planirali da me počaste i naruče večeru u kafani, i to roštilj koji ja najviše volim da jedem. Nisam imala razloga da odbijem ovakvu ponudu i poziv. Naravno, spremila sam se i lepo doterala za tu priliku.

Ovaj moj rob, pedantno mi je ispeglao odabranu garderobu. Inače, obukla sam novi minić koji mi je moj verni pas kupio. Njemu se ta sunjica mnogo dopala i nije odoleo, a da mi je ne kupi.

On voli da mi odabira i kupuje stvari u kojima zna da ću izgledati izuzetno poželjno. Njega to uzbuđuje, a meni je od koristi. Do sada nijednom nije promašio veličinu jer očigledno izvrsno poznaje moje telo, koje ne samo da gleda preko dana, nego ga sanja svake noći, pošto je potpuno ostednut samnom.

To je jedan vulgarno kratak minić, od tankog svetlo plavog teksas platna. Boja je vrlo slična boji mojih okica. Gornji deo je plitak i strukiran, a donji deo suknjice je plisiran. Minić je jako kratak pa se dešava, kada se malo sagnem ili savijem, plisirani deo se lako podigne i seva mi zadnjica. Inače, suknjica mi stoji savršeno, a platno je jako nežno i izuzetno prijatno za nošenje. Gore sam obukla veoma usku i kratku, crvenu majčicu na bretele. Na noge mi je, moj verni sluga, obuo nove crvene sandalice, sa visokom štiklom. I ove sandalice mi je on odabrao i kupio. Predhodno mi je namazao nokte na nogama.

Toga dana sam bila kod moje frizerke, pa sam imala bezprekorno izfeniranu frizuru. Stavila sam par prstenčića, lanac oko vrata i minđuše istog dizajna kao i lanac. Kada sam završila sa spremanjem, izdala sam ovom robu nekoliko naredbi, šta treba sve da uradi dok sam ja u provodu. Dala sam mu zadatak da detaljno usisa tepihe, obriše prašinu, prebriše police u plakaru gde stoje sudovi, oriba kupatilo, ispegla veš, zatim da mi opere na ruke neke majčice i suknjice, da raspremi krevet za spavanje, i da skuva ručak za sutra dan.

Moram uvek da mu zadam nekoliko poslova, da se ne bi ulenjio i opustio. Dok sam mu zadavala domaći zadatak on je već vidno uzdignutog kurca klečao ispred mene i molio me da mu dozvolim da mi izljubi nogice, kolena i guzu, pošto ga to uzbuđuje i daje mu posebni elan da radi i ispunjava mi želje.

Međutim, nisam bila raspoložena da me ljubi i balavi, jer sam se detaljno namazala sa mirišljavom mlekom.

On me je i dalje uporno molio i preklinjao da me izljubi ili da mu omogućim bilo šta ne bi li uživao u mojoj lepoti i jebozovnosti.

Pošto je bio mnogo dosadan odlučila sam da mu udovoljim želji. Rešila sam da ga totalno sjebem i da mu se ispišam u usta.

Inače, u tom trenutku puno mi se pišalo. Bez obzira na njegove molbe da mu bilo šta priuštim sa moje strane, morala bih i tako da se olakšam pre neko što krenem u posetu. Rešila sam, da ako već moram da pišam, da to učinim njemu u usta i da ga na taj način, jedno određeno vreme, skinem s’kurca. Ujedno ću imati dobar razlog da narednih dana, sa punim pravom zahtevam od njega da radi sve poslove koji mi padnu na pamet i da mi udovoljava na sve moguće načine, jer će se stalno nadati da ću mu možda dati i moju slatku ribicu.

Rekla sam mu da idem da pišam. Brzo sam ušla u WC, a zamislite, ova moja strvina je i dalje klečala u kuhinji.

Onda sam se prodrala na njega i rekla mu da mi se mnogo piša i da neću dva puta da ponavljam. On je toliko izdresiran da reaguje samo kada ga direktno pozovem.

Viknula sam na njega i rekla mu da odmah dotrči u WC.

Ovu nardbu je razumeo i brzo je doleteo.

Blago sam se povila unapred i naredila da mi svuče gaćice.

Bauljajući po podu, proleteo je pored mojih divnih nožica i zauzeo već poznatu pozu.

Pažljivo mi je svukao gaćice. Zatim je levu ruku oslonio na pod, a desnom je gladio moju ribicu. Glavu je savio nad klozetsku šolju i široko otvorio usta. Njegova glava se nalazila samo nekoliko centimetara od moje ribice.

Strogo sam mu zapovedila da ću mu se sada ispišati u usta i da mora sve da popije. Rekla sam da nipošto ne sme da se desi da me poprska, jer sam se već namazala i namirisala.

On je bukvalno shvatio moju naredbu i odmah je priljubio usne uz moju ribicu, želeći da primi sav mlaz u usta.

Rukom sam mu odgurnula glavu, jer sam prema iskustvu znala da ne može sve da proguta i da će se višak tečnosti razliti po mojim nožicama.

Viknula sam na njega da bude dobar i poslušan, jer mogu brzo da se predomislim i da ga isteram napolje. Odmah je spustio glavu niže. Rekao mi je da je spreman sve da uradi za mene.

Privukla sam nogice do same WC šolje. Malo sam savila kolena i spustila glavu, da bi mogla dobro da posmatram. Dok sam čekala da krene piška, gledala sam svoje nogice i njegovu glavu ispod ribice. Bila sam prezadovoljna svojim izgledom i ovom pozom.

Moj pokorni i verni rob je ćutao i netremice buljio.

Najednom pustila sam snažan mlaz koji ga je okupao svuda po licu. Pišala sam mu jedno vreme direktno u uvo, ali se on vešto ispravio i poturio je usta koja su se brzo prepunila.

Nije stizao sve da proguta, jer kada ja pišam to lije kao iz bokala.

Nadmeno sam ga gledala sam ga pravo u oči. Malko sam se podigla i zapišala ga po nosu i obrvama. Lice mu se presijavalo od tople i mirisne tečnosti. On je isplaženim jezikom skupljao pišku koja se slivala sa obraza i nosa. Potom sam ponovo usmerila mlaz u njegova usta. Sve vreme sam vikala na njega da liže kao kuče i da guta moju pišku.

Rob je široko otvorenih usta primao moju tečnost. Mlaz je pravio kovitlac u njegovim ustima. Mehurići pene slivali su se zajedno sa suviškom tečnosti niz njegovu bradu i obraze. Najednom, isplazio je jezik i postavio ga pod slap moje piške. Videla sam da palaca jezikom kao neko kuče i halapljivo liže moju pišaću. Onda sam se napela, i strahovitim mlazom zapišala njegova usta.

Pri kraju piškenja, već oslabljeni, tanki mlaz direktno je cureo u usta i po njegovom jeziku. Tada sam naredila da sve to pije i da ću ga kontrolisati da li guta moj slani sok. Rekla sam mu da sada mogu da vidim da li sve guta, jer se tečnost više ne preliva iz usta.

Bila sam zadovoljna, pošto sam primetila da sva piška laganim gutljajima odlazi u njegovo grlo. I pored toga, onako iz zezanja, vikala sam da ustima prihvati svu tečnost i da mu ne promakne ni jedna kap. Poslušno je izvio glavu ka mome međunožju. Sve vratne žile bile su mu maksimalno nabrekle. Poslednje kapi piške je prikupljao na isplaženi jezik koji je primakao na samo nekoliko milimetara od ribice. Čula sam njegove gutljaje koji su prolazili kroz zategnuti i nabrekli vrat.

Kada sam se lepo ispišala, naredila sam mu da me detaljno obriše papirom i da mi navuče mini, crvene tanga gaćice. Sve je to vrlo nežno i pažljivo uradio. Uzeo je veliki zamotuljak toalet papira i veoma pažljivo brisao i tapkao papirom po mojoj obrijanoj ribici. Radio je to kao da briše najfiniji predmet od kristala ili zlata. Lepo mi je navukao gaćice i rukom popravio nabore plisirane suknjice. Istim papirom kojim je obrisao moju ribicu, po navici, obrisao je i svoja usta i bradu.

Eto, time sam ga nagradila. Dala sam mu dobar podsticaj da vredno i savesno radi po kući dok ja idem u provod, da se zezam. Inače, u poslednje vreme nisam praktikovala da ga tako nagrađujem. Nekada sam to radila često, gotovo svakodnevno, a sada mu retko šta činim. On pak luduje zamnom i spreman je na sve, samo da mu poklonim malo pažnje.

Tako sam ga zadovoljila, a i sebe olakšala, jer bi i onako morala da pišam pre izlaska.

Mogu vam reći da sam i ja mnogo uživala pišajući na mog slugu. Ovako dominantna i nadmoćna, seksi doterana i namirisana, gledala sam, kroz raširene noge, kako mlaz prska po ustima, licu, nosu i ušima moga roba. Vikala sam na njega da širom otvori usta i da pije moju tečnost. Videla sam kako guta i kako se suvišak tečnosti preliva preko njegove brade i nestaje ispod majice. Zapišala sam mu i pramen kose i vrat. Ovaj džukac je sve to gutao i lizao baš onako kako sam mu i naredila.

Naravno, bila sam svesna da posle idem u posetu, gde će me opet obasipati pažnjom, a ovaj rob će ostati u kući da radi, čisti, pere i sve ostalo što treba da bi ispunio moje naredbe. Znala sam da će on morati odmah, kada ostane sam da izdrka, misleći o meni, da bi se olakšao i smirio. U suprotnom, morao bi da ide celo popodne i veče uzdignutog kurca pri čemu ne bi mogao normalno da hoda. On zna da mora savesno da radi i da ispuni sve zadatke koje sam mu odredila jer se uvek nada da će, ako bude poslušan i ako zadovolji sve moje prohteve, uveče od mene dobiti pičke.

Sigurna sam da je posle moga odlaska svojski radio, sve trčeći od radosti što sam mu poklonila malo pažnje, jer kada sam došla uveče kući, zaista je sve blistalo od čistoće u stanu. Super je to, verujte mi.

Odmah potom rekla sam mu da krećem u posetu, da ne želim da kasnim i da me čekaju. Potrčao je zamnom sa molbom da mi otvori vrata od garaže da se ja ne bi mučila i eventualno isprljala. Pogledala sam ga i videla da mu patka stoji urućeno i rekla mu da ne može takav samnom napolje.

Brzo je obukao staru jesenju jaknu koja je prekrila izbočinu na njegovoj staroj trenerci. Izgledao je kao klošar, jer napolju je bilo jako toplo i svi su nosili samo majice ili lake košulje.

Kada mi je otvorio garažu setila sam se da mi nedostaju cigarete pa sam ga poslala da otrči do trafike i kupi mi cigarete i Orbit žvake.

Za nepun minut zadihan od trčanja vratio se sa porudžbinom. Videla sam da mu je čelo potpuno znojavo jer je bio debelo obučen, a i brzo je trčao. Iz džepa je izvadio i vlažne paprne maramice i pružio ih kroz otvoreni prozor automobila. On zna da ja vodim računa o higijeni i da mi uvek trebaju osvežavajuće maramice. Baš sam bila zadovoljna što se setio da mi ih kupi, jer mu ja to nisam naredila, a on se kao i uvek seti svega šta mi treba i nedostaje. Znam da on zapavo ništa drugo i ne radi već samo misli o tome šta da uradi i da me učini zadovoljnom ne bi li mu dala ono za čim on stalno čezne.

Dok sam ga čekala u kolima, nekih minut ili dva, analizirala sam svoj izgled. Gledala sam u retrovizoru kola da li je šminka u redu. Bila sam prezadovoljna svojim izgledom. Automobil je kao i uvek bio opran jer mi rob svaki čas pere kola. Pronašla sam lepu muziku na radiju. Nekako sam se osećala divno i moćno i tada sam poželela još nešto. Zadihanom robu sam naredila da priđe bliže i čučne pored mojih vrata. Jedva je čučnuo jer ga je žuljala uzdignuta patka. Netremice je gledao u moje vitko telo i gole nogice. Čekajući naredbu govorio je kako sam prelepa. Rekla sam mu da je dosadan, ubacila sam menjač u prvu brzinu i spremila se da krenem. Onda sam mu strogo naredila, “Hajde brzo otvori usta, da ti pljunem. Znam da to voliš, a pošto sam ja dobra duša, rešila sam da ti i to učinim”. Povila sam glavicu u stranu i pljunula direktno u usta moga roba, dala gas i otišla u provod.

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile