Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Rodjendan moje Gospodarice 4

Hajde direktore, pokazi kako to izgleda kada jebe stari jebač, pozva me Vesna.

Dobro, hajde da vidimo i to čudo, promrmlja Tanjica.

Onda ustade sa kreveta, obuče kratki šorc koji je stajao na komodi, zapali cigaretu i sede na baštensku stolicu.

Da li je hteo da me ponizi ili ne, tek Vladan reče da nemam nikakve šanse u jebačini sa dve mlade devojke.

Ima da svrši za dva minuta, zajedljivo prokomentarisa.

E moj Vladane, malo si se zajebao. Moj rob će da ih jebe celu noć, smejući se, dobaci mu Tanjica.

Ma kakvi celu noć, direktora će moja devojka da isprazni za deset sekundi, dobaci Milan.

Samo vi sanjajte o tome. Biće ovo strašna jebačina, zar ne, direktore, obrati mi se Vesna.

Sada ćemo mi da uživamo, a vi gledajte i drkajte, ko vas jebe. Nemojte da budete ljubomorni, upozori svoje društvo vesela Danijela.

Ja uzeh zgužvani čaršav u ruke i po navici, počeh da ga nameštam. Prelazio sam rukama po površini kreveta, uredno zatežući krajeve čaršava.

Ma daj pusti sada nameštanje kreveta, drsko mi se obrati Vesna. Hajde da se jebemo, a krevet nameštaj kasnije.

Onda se Vesna baci čitavim telom na sred kreveta i pozva me da legnem pored nje. Čim sam legao, poče da me ljubi. Danijela zauze položaj sa druge strane, i krenu nežno da mi provlači tanke prstiće kroz kosu.

Devojke su usnama istraživale svaki delić moga tela. Ljubile su me po licu, grudima, rukama, ramenima. Nežno su mi mazile stomak. Osećao sam istovremeno desetine užarenih poljubaca po preplanulom telu. Rukicama su gladile moj nabrekli kurac.

Dok su me one mazile i ljubile, ja sam istraživao njihove obline, prelazeći rukom po glatkom i zategnutom telu mladih devojaka. Mazio sam i gnječio njihove sise. Stiskao sam jako čvrste guzove i butine napaljenih ždrebica. Gladio sam im ramena i ravne mišićave stomake. Zavlačio sam ruke u njihovo međunožje, osećajući toplinu i vlažnost sočnih pičića.

Predivno sam se osećao. Njihova tela su odisala svežinom i opojnim mirisom mlade pičetine. Vrelina i miris golih tela činila je da steknem potpuno novo iskustvo i osećaj koji se ne može opisati rečima. Svilenkasti dodir nežne devojačke kose osećao sam istovremeno na grudima i donjem delu stomaka.

Subotičanke su kao u transu ljubile i lizale moje telo. Danijela je nežno lizala, ljubila i grickala bradavice, a Vesna je lickala i ljubila užareni glavić.

Pogledao sam u Tanjicu. Video sam da drži u ruci čašu piva i laganim gutljajima gasi žeđ. Pri tome nije skidala pogled sa naših tela.

Milan i Vladan su pušili cigarete i stalno su dobacivali svojim devojkama da primene pojedine Tanjičine metode. Dobacivali su im da me popišaju i nekako su se kiselo smejali. Očigledno je da su bili strašno ljubomorni što vide kako im se devojke mazno uvijaju i ispuštaju jebozovne glasove. I dalje su im kurčevi bili mlitavi, jer ih je zaprepastila pohotnost i seksualnost njihovih devojaka.

Tanjica je malo primakla stolicu bliže krevetu i opružila je nogice, preko moje desne noge. Osetio sam lagani dodir, koji mi je ulio spokojnost, da mogu da se opustim i uživam.

Za to vreme, Vesna je već halapljivo lizala i grickala moj kurac. Malo bi ga ljubila, malo lizala, onda bi ga na trenutak nežno gricnula, pa bi mu kao nešto nežno govorila i tepala. Zatim bi ga jako brzo drkala, pa bi ga opet ljubila i nežno lizala.

Tanja joj onda dobaci da može biti prema mom kurcu mnogo slobodnija i neuporedivo grublja.

“Slobodno budi grublja i surovija prema njemu. On je uglavnom naučio na čvrstu ruku. Može da izdrži da ga drkaš po dva ili tri sata”, poduči je Tanjica.

Čini mi se da je Vesna uopšte nije slušala, jer produži da me nežno obrađuje.

Utom, svoju glavu primače Danijela. Grubo istrže iz Vesnine šake kurac i zaista nemilosrdno poče da mi drka. Stiskala ga je iz sve snage. Takav stisak do tada, zaista nisam nikada osetio. Čak je i moja Gospodarica mnogo nežnija.

Onda ga Danijela uvuče u usta i poče da dudla. Osetio sam da joj je jezik nekako hrapav i grub, kao i svi njeni pokreti. Čvrsto me stezala sočnim usnama za glavić. Uvlačila je kurac, kao da ima vakum pumpu u ustima. Međutim, moram priznati da to čini veoma lep i zanimljiv osećaj.

U trenutku, kurac mi je još više narastao i dobio na čvrstini. Danijela ga je strahovito sisala. Zatim ga izvadi iz usta i poče da uvlači vrh jezika u otvor rupice na glaviću. Ponovo ga je usisavala i ujedno gurala jezik u rupicu na kurcu. Osetio sam da se rupica širi i da u nju ulazi vrh jakog Danijelinog jezika. Sisala ga je kao pomahnitala.

Dok me Danijela izluđivala svojim pohotnim ustima, Vesna me opkorači, okrećući leđa mome licu. Blago se osloni svojom predivnom guzom na moje grudi, a zatim povi telo unapred i gurnu mi raščepljeno dupe u lice. Onda se rukicama prihvati za polutke guze i raširi ih.

Tada se okrenu i nežnim, ženstvenim glasom, reče mi da joj ljubim ribicu i guzu.

Bez ikakvog razmišljanja zagnjurih lice u njeno međunožje. Osetih predivan miris mladog pičića. Video sam sitne, uredno i lepo podšišane dlačice koje su oivičavale uski procep ružičastog pičića.

Prelazio sam jezikom po celoj dužini ribice. Osetio sam da je Vesna poprilično nestrpljiva i željna da joj ližem guzu, pa veoma spretno namesti rupicu ispred mog jezika, i ponovo jako mazno i seksi, pozva me da je ljubim i ližem dupe. Takvu molbu nisam mogao da odbijem, pa sam odmah započeo sa ljubljenjem slatke guze.

Ljubio sam je polako i nežno. Maksimalno sam uživao.

Prihvatio sam sa obe ruke Vesnine kukove i upravljao sam njenom guzom tako što sam je pomerao i lizao po celoj površini. Zatim sam priljubio usne uz mali guzni otvor. Sisao sam joj lepu rupicu sa najvećim zadovoljstvom. Onda sam lagano gurao jezik u nju. Kada je Vesna osetila da prodirem jezikom u njeno dupe stresla se od zadovoljstva i tiho je zaječala. Posle nekoliko prodora jezikom, osetio sam da je započela da se nabija na moj jezik i da glasno zahteva da je što snažnije jebem jezikom u dupe. Okretala je glavu ka meni i tražila da prodirem što brže. Stalno je govorila: “Hajde direktore, jebi moju lepu guzu tvojim jezikom. Ispuni mi dupe, uguraj ceo jezik. Baš mi je divno“.

Njene pohotne i izazovne reči izmamile su pažnju svih prisutnih. Momci su navijali i podržavali Vesnine prohteve. Danijela je poželela da izbliza vidi kako moj jezik ulazi u guzu njene drugarice. Ustala je i prišla sasvim blizu. Čak je malko i razmakla Vesnive guzove da bi što bolje videla. Onda je uzela mobilni telefon i napravila je nekoliko fotografija. Dok je slikala, govorila je da će ove fotografije postaviti na displej Vesninog telefona.

Posle me prihvatila za potiljak i jako je gurala moju glavu na Vesnino dupe. Silno sam prodirao jezikom u usku i vlažnu guzu.

Stalno je zapitkivala drugaricu kako se oseća, da li uživa i da li joj je lepo. Dok je Vesna potvrdno klimala glavom i mumlajući objašnjavala da joj je stvarno super, Danijela mi naredi da izvadim jezik i da nabijem nos u Vesnino dupe.

Pošto sam Vesnu predhodno jebao jezikom nekoliko minuta, guza joj se dovoljno proširila, tako da sam bez problema smestio vrh nosa u njeno dupe.

Ej Tanja, pogledaj kako tvoj sluga jebe nosom Vesninu guzicu, dobaci joj Danijela. Zaista, više puta sam duboko prodro nosom u slasnu guzu. Svaki moj prodor nosom u dupe pratilo je sevanje bliceva fotoaparata na mobilnim telefonima. Zatim sam ponovo počeo da je ližem i da jebem jezikom. Vesna mi nije ostajala dužna i već je dugo dudlala nabrekli kurac. Povremeno sam lizao i sisao vlažnu pičkicu, a onda opet slatku guzu. Tako smo uživali dugo vremena, sve dok Danijela nije zamolila drugaricu, da sada ona zauzme njeno mesto.

Brzo su zamenile mesta. Danijela mi reče da hoće i nju da ližem na isti način. Odmah zauze pogodan položaj. Čim sam prešao jezikom po njenoj dlakavoj pički, osetio sam na je neverovatno topla i vlažana. Čvrsto sam je privukao na svoje lice i maksimalno zario jezik u pičku. Pošto joj je pička bila prilično velika imao sam utisak da je u nju celom dužinom ušao moj nos i brada. Lizao sam je i nabijao jezik što sam dublje mogao. Nedugo potom, počela je da vrti dupetom i da se maksimalno nabija na moje lice. Čuo sam da ubrzano diše. Sva se zategla i napela. Grozničavo je vikala i ponavljala “Brže, brže, jebi me jezikom”.

Tada sam osetio da je počela da se grči i strahovito svršava. Krenuli su potoci mirisne i lepljive tečnosti po mom jeziku, bradi i obrazima. Osetio sam da mi je čitav vrat i gornji deo grudi ulepljen od njenog svršavanja.

Za trenutak se umirila i podmetnula mi guzni otvor ispred usta.

Baš sam strahovito svršila. Odavno mi se nije desilo da izlučim ovoliko tečnosti. Direktore, stvarno si majstor u lizanju. Ajde sada, jebi me jezikom u dupe, a vi snimajete jer hoću da imam sliku za uspomenu.

Još, dok je govorila, snažno sam prodro jezikom u njenu guzu. Video sam da se iznenadila. Sva se stresla od slasti. Lagano je vrtela dupetom razmazujući toplu pičeću tečnost, po mome licu. Danijela je imala jako lepu guzu. Mesio sam njene polutke svojim šakama. Po nekada bi je šljepnuo po polutkama, što je njoj očigledno jako prijalo.

Dok sam jebao njeno dupe jezikom, ona mi je drkala kurac. Nije nimalo bila nežna. Čak ga je toliko jako cimala i vukla da me je na trenutke jako bolelo. Da bi je odvratio pažnju od tako grubog drkanja usmerio sam svu energiju u lizanje i jebanje njenog dupeta čvrstim jezikom. U jednom trenutku, osetio sam da mi je potreban mali odmor i predah od dugotrajnog lizanja. Malo sam zastao sa lizanjem. Da njena pohotna guza nebi bila zapostavljena, zavukao sam joj prst. Nije se bunila, pa sam se odmah oslobodio i počeo da je jebem prstom. Pošto je imalo još prostora, zavukao sam joj dva, a onda i tri prsta u dupe. Snažno sam gurao prste u vlažnu i podmazanu guzu. Danijela je očigledno jako uživala. Prestala je da mi drka kurac i sva se skoncentrisala na moje prste. Govorila je da joj je jako lepo. Tražila je da brže prodirem. Malko je podizala telo, pa se spuštala. Vrtela je guzom, ponavljajući da joj je jako lepo.

Onda se obrati Vladanu da vidi kako se to radi, pa da on isto to primeni kada budu sami. Gledaj i uči. Hoću stalno da mi pričinjavaš ovakvo zadovoljstvo. Odavno nisam tako snažno svršila kao malopre.

Kada se zadovoljila jebanja sa prstima, odlučno mi naredi da ponovo zavučem jezik u guzu i da je još ližem i jebem jezikom. Pošto je jako uživala u lizanju dupeta, odlučih da pričvstim usne uz njeno dupe i da ga sisam. Kada sam zaočeo sa snažnim sisanjem, Danijela se izuzetno snažno zatresla od slasti i prosto je počela da podrhtava. Čitavo telo je počelo da joj se trese. Ispuštla je neke čudne zvuke, tako da su svi počeli da se smeju njenom ponašanju. To mi je dalo dodatnu energiju, tako da sam se usnama priljubio uz njeno dupe kao krpelj. Zavlačio sam joj jezik kao pomahnitao. Nisam mogao da se obuzdam, jer me je njeno pohotno stenjanje prosto izludelo. Sigurno sam više od deset minuta bio čvrsto priljubljen jezikom uz njeno dupe i ludački je sisao, ljubio i jebao jeziom. Dok sam obrađivao Danijelu, Vesna mi je nežno pušila kurac. Malo ga le lizala i sisala, a malo bi ga drkala.

Posle je opet došlo vreme da drugarice zamene mesta. Vesna je stalno požurivala Danijelu. Tražila je da se pomeri jer ne može više da izdrži pošto oseća da joj pička stalno pulsira i da traži kurac.

Tanjica je opominjala Milana na Vesnine reči. Hajde bre Milane, pomozi devojci. Uteraj joj svoju kurčinu. Vidiš da će devojka da poludi. Kakvo si ti to muško kada nećeš da jebeš, smejala se Tanjica.

Ma nema od njega ništa, uključi se Vesna, Vidiš i sama kako mu žalosno i bedno visi između nogu.

Oba mladića sedela su opušenih kurčeva. Verovatno ih je ova situacija zbunjivala i nisu mogli da se skoncentrišu.

Dok su me devojke s vremena na vreme drkale i pušile kurac, osetio sam neku neverovatnu snagu i moć, pri čemu sam znao da neću brzo svršiti. Naime, kurac mi je bio čvrst kao metalna šipka. Ipak, tokom večeri nisam nijednom osetio slast koja bi me naterala da svršim, jer sam bio okupiran njihovim dupetima i slasnim pičkicama i svu energiju sam usmeravao da, pre svega, njima bude lepo.

U jednom trenutku, Vesna me opkorači, uze kurac u ruku i postavi ga naspram pičkice. Sva zadovoljna, veselim glasom obavesti sve prisutne da će sada da se jebe samnom. Čvrsto pridržavajući kurac, lagano se nabi na njega. U trenutku, kurac ulete u nju punom dužinom. Vesna kriknu od bola. Onda se malko podiže, pa zatim ponovo, savim lagano, uvuče ga do kraja. Zatim nastavi da se nabija na njega, uz strasne uzdahe. Svi su primetili kako uživa.

Prihvatih je rukama za uske kukove. Malko sam je podigao i povio ka sebi. Vesna se opruži na moje grudi. Svoju glavicu osloni na moje rame. Osetio sam prijatno golicanje njene plave kose po licu.

Tada započeh sa strahovitim prodorima. Radio sam kao lokomotiva. Moji iznenadni i brzi pokreti izmamiše čitavu bujicu Vesninih uzdaha i nežnog ječanja. Prodirao sam izuzetno snažno, čitavnom dužinom kurca. Pri svakom prodoru podizao sam njeno telo naviše. Da bi našla oslonac, čvrsto se uhvati svojim ručicama za moja ramena. Tokom ubitačne serije snažnoh prodora, Vesna poče da zariva nokte u moje mišice. Osetio sam da iz njenih poluotvorenih usta izlazi pljuvačka i da mi zaliva rame. Telo joj je bilo zapeto kao struna. Nogicama se odupirala o moja kolena. Jebozovno je cvilela. Svestan činjenice da na mom kurcu beskrajno uživa mlada i zgodna devojka, i da njene sladostrasne uzdahe sluša moja Gospodarica, kao i njen mlitavi mladić, dali su mi posbnu snagu. Tako sam joj zadao bar hiljadu snažih i brzih prodora, ne dajući joj predah ni jednu jedinu sekundu. Posebnu slast sam osetio kada je kroz stisnute zube i sva u čvrstom grču promucala da je do sada tri puta svršila. To mi je definitivno jako godilo.

Onda je okrenuh u stranu i započeh novu seriju brzih i snažnih prodora. Vesna se nekako sklupčala. Odvojila je telo od mene. Bili smo spojeni samo u donjem delu. Dok sam je čas sporijim, čas bržim prodorima dovodio do ludila, ona me prihvati rukicom za guzu i pokretima ruke pokaza mi da još više ubrzam tempo. Sva crvena u licu tražila je da maksimalno ubrzam, jer hoće ponovo da svrši. U želji da je zadovoljim, davao sam sve od sebe. Radio sam kao lokomotiva. Ona je samo opominjala da ne stajem i da još jače prodirem. Toliko sam je snažno jebao da je krevet počeo da se pomera. U jednom treutku, Vesna bukvalno poče da viče “brže, brže, brže” i nakon toga strahovito poče da svršava. Osetih da je kurcem naprosto razvaljujem. Njeni topli sokovi su učinili da kurac lako klizi. Tada rukicom poče da gura moje telo i da me moli da prestanem. Nežno je kazala da više ne može da izdrži i da ga izvadim. Ponovo se okrenuh na leđa sa jako uzdignutim kurcem. Čini mi se da se prosto pušio od toplote njene pice.

Vesna me poljubi nekoliko puta, i pred svima reče da je ovako još niko nije izjebao. To mi je jako godilo, naročito što je te reči čula moja Gospodarica.

Lepa plavuša uze moj čvrsti kurac u ruke i poče da ga mazi.

Imaš strašan kurac. Žao mi je što nismo zajedno svršili.

Pusti mene, umeša se Danijela. Sada ću ja da sredim čika direktora i spusti usne na vlažni kurac. Prvo ga oliza nekoliko puta, a onda poče da ga dudla.

Vesna nekako ustade sa kreveta. Priđe svom mladiću i stavi ruku na izjebanu pičku. Govorila mu je kako joj pica bridi i da ne može da stoji na nogama.

Hajde Milane pomeri se da sednem, vidiš da sam sva razjebana i izlomljena. Kada se zavali na dvosed, zatraži da joj donese Koka Kolu. Međutim, Milan nije hteo da je posluša. Mlitavog kurca izađe na terasu, donese baštensku stolicu i sede na nju.

Onda Vladan ustade i donese joj sok. Evo Vesna, okrepi se malo. Zaslužila si. Bilo mi je zadovostvo da gledam kako se jebeš.

Onda Danijela izvadi kurac iz usta i reče svom momku “Baš me interesuje da vidim da li ćeš biti zadovoljan kada vidiš kako se ja jebem”. Dok je to govorila čvrsto me steže za kurac i upravi ga ka svojoj pički. Nekoliko puta protrlja klitoris mojim glavićem i zavuče ga između usmina. Onda naglo sede na njega uz gromoglasan uzdah.

Jao koliki ti je. Stani, polako, nemoj da se pomeraš, zavapi Danijela. Pusti mene da se priviknem. Onda poče polako da se diže i spušta. Primetio sam da svi gledaju kako joj debeli i veliki kurac prodire u pičku. Samo nakon nekoliko prodora, Danijela zatraži da legne na leđa, jer je ovako boli. Brzo se opruži i raširi noge. Ne čekajući ni trenutak, uletoh kurcem. Danijela me obuhvati nogama oko ramena i ja započeh da jebem. Trudio sam se da i Danijeli omogućim jednu ubitačnu seriju brzih i žestokih prodora. Započeo sam sa kružnim pokretima. Ulazio sam tako snažno da je ni malo nisam štedeo. Maksimalno sam se trudio da dam sve od sebe. Bio sam potpuno mokar od znoja. Ni za trenutak nisam prestajao sa snažnim prodorima. Danijela me opominjala da ću je razvaliti sa moćnim kurcem. Nisam je gledao niti sam bilo šta govorio. Samo sam želeo da je jebem. Sa vremena na vreme brisao sam peškirom čelo i lice od kapi znoja. Danijela je uživala u svakom mom prodoru. Dok sam je jebao, čuo sam razgovor moje Gospodarice i Vesne.

Vesna je pričala kako joj još uvek čitavo telo podrhtava od svršavanja. Prosto ne mogu da veujem da sam četiri puta svršila.

Bilo mi je jako prijatno što čujem da je Vesna prezadovoljna jebačinom samnom. To me motivisalo da na isti način zadovoljim i Danijelu. Posle više stotina snažnih prodora, osetio sam da me bole ruke i ramena, jer sam sve vreme bio oslonjen o gornji kraj kreveta. Zato sam predložio da promenimo položaj i da ustanemo iz kreveta. Danijela je prihvatila.

Uhvatila me je za uzdignuti kurac i povela do dvoseda. Sela je na rukohvat dvoseda i raširila noge. Pozvala me da je jebem.

Onda spusti telo naniže i opruži se preko Vesninih butina. Glavu smesti u Vladanovo krilo. Visoko podiže noge i dade znak prstom da uđem kurcem u čupavu pičku.

Bez problema joj uterah kurčinu i počeh strahovito da prodirem. Rukama sam joj mesio sise i gnječio bradavice.

Danijeli je to jako prijalo.

Pošto sam stajao vrlo blizu Vesne, ona me uhvati za jaja i snažo ih stisnu. Najednom, izvuče kurac iz Danijeline pičke i stavi ga u usta i poče da liže i sisa. Zatim ga ponovo vrati u Danijelinu vlažnu pičku.

Jako mi se dopalo, pa Vesna to isto ponovi nekoliko puta.

Posle sam jebao kao lokomotiva. Razbijao sam je.

U jednom trenutku Vladan ustade sa dvoseda, jer mu je verovatno bilo grozno da gleda i sluša kako mu devojka stenje od zadovoljstava, pri čemu je osećao pokrete njenog tela koji su nastajali kao posledica mog žestokog prodiranja. Dok je Vladan ustajao, Danijela iskoristi priliku i uputi mu sočan poljubac, a zatim me snažno povuče ka sebi, pa mi zavuče jezik u usta. Osetio sam da je namerno htela da se žvalavi samnom da bi potpuno izludela svog momka.

Posle nekoliko minuta žestokog jebanja na naslonu dvoseda, vratili smo se na krevet. Pošto sam se malko umorio, smanjio sam tempo jebanja. Ulazio sam lagano, ali neprestano. Nisam zastajkivao nimalo. Tokom laganih prodora, osetio sam da Danijela veoma vešto steže svoje pičeće mišiće i pokušava da njima samelje moj kurac. Kada sam se malko odmorio, opet sam nastavio da prodirem u strahovitom tempu. Podmetnuo sam joj jastuk ispod dupeta i navalio svom snagom. Danijela me štipala za bradavice, zarivala je nokte, pljuvala me u lice, grizla za ruke i svršavala. Molila me da prestanem. Ječala je, grebala me po rukama i ramenima i molećivim glasom tražila da prstanem sa snažnim prodiranjima. Više puta je ponavljala da ne može više da izdrži.

Međutim, osećao sam da je jako vlažna i da može da primi još mnogo prodora. Očigledno da nije navikla na duge jebačine, pa sam namerno ubrzavao sa prodiranjem i prosto je satirao od kurca.

Danijela se grčevito borila, mešala je kukovima i čvrsto me stezala. Kada joj se usladilo počela je da govori da je rasturim i da je jebem celu noć. Nakon bar dve hiljade prodora, prosto se obeutila.

Okrenula se na stomak, podigla ruke iznad glave i mazno me molila da prestanem, jer ne može više da izdrži.

Pošto je meni još uvek bio čvrsto uzdignut kurac, prišao sam joj iza leđa, ramakao joj kolenom nogice i uterao ga od pozadi. Rukama sam se prihvatio za gornji deo kreveta, a nogama sam se odupro od donjeg, pri čemu sam izvio telo iznad nje, i u lebdećem položaju, nedodirujući joj telo, prodirao sam kurcem u pičku. Danijela je roktala što od zadovoljsta, što od zbunjenosti izazvane žestokom jebačinom. Govorila je da se oseća kao da leti po nebu od zadovoljstva. U naletima strasti grizla je zubima čaršav i svršavala.

Na kraju je odustala od daljeg jebanja. Nije joj više prijalo, jer je nekoliko puta svršila i potpuno se zadovoljila.

Primetio sam da joj je krivo što i ja nisam svršio jer mi je bio i dalje krut i čvrst, kao na početku jebanja.

Danijela je smogla snage da ga prihvati u ruke i započne nemilosrdno drkanje, sa ciljem da i ja svršim. Morao sam da je prekinem, jer je bila jako gruba, tako da me bolelo.

Devojke su se pitale šta da mi urade pa da svršim. Onda su ga naizmenično ljubile, lizale i drkale.

Pošto je prošlo više od dva sata od kako smo započeli sa žestokim jebanjem, one su odustale, jer su bile umorne.

To je bio kraj jebanja seksi subotičanki. Devojke su pričale kako su smoždene od jebanja i da je zaista prava istina da bez starca nema udarca. Zajebavale su momke što su im kurčevi i dalje mlitavi i što su kratko jebali moju Gospodaricu. Hvalile su se da su odlično pojebale i da su pobedile svoje momke u jebanju.

Gospodarica im reče da nisu pobedile, jer nisam svršio.

Ej Tanja, šta da mu radimo. Vidiš da jebe kao lud. Ti si ga navikla da pored tebe drka kurac svako veče, pa je stekao kondiciju.

Onda su svi posedali. Neko je sedeo na dvosedu, a neko na baštenskim stolicama. Samo sam ja stajao na sred sobe sa uzdignutim kurcem. Uzeo sam da pijem vode jer sam bio neverovatno žedan. Pogled na ženska tela, a posebno na moju Gospodaricu održavao mi je kurac u uspravnom položaju.

Nekoliko puta, sreli su se Gospodaričini i moji pogledi. Čim bi me pogledala, meni bi se kurac blago propeo.

Svesna svoje ogromne nadmoći nadamnom pozva me da priđem sasvim blizu nje. Kada sam prišao, ispruži nogicu i protrlja ukrućeni kurac. Onda je nožnim prstićima gladila moja okrugla muda. Gledajući me netremice, reče da za mene izgleda nema druge pičke osim njene.

Videla sam koliko si jebao, a nisi svršio. Sigurna sam da u tvojim mudima sve gori. Sada će tebi tvoja voljena i jedina Gospodarica da učini, i da ti da pičke. Pazi samo, moraš lepo da me zadovoljiš, jer si ti večeras više jebao od mene. Ne može to tako, hoću i ja maksimalno da uživam. Znaš ti dobro kako ja to volim.

Tada se obrati razjebanim devojkama i njihovim mlitavim mladićima. Evo dragi moji, ovo je dokaz da imam savršenog roba. Verujem da bi mogao da izjebe joj dve ždrebice, a da ne svrši. On se jedino pali na moju pičku. Ja sam za njega zakon i prava opsesija.

Hajde robe, idi u kupatilo i detaljno operi lice, zube i kurčinu pa dođi da me jebeš.

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile