Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Rodjendan moje Gospodarice 5

Dok sam po naredbi gospodarice detaljno prao kurac i lice od lepljivih i mirisnih sokova devojaka koje sam predhodno izjebao, čuo sam da su započeli priču o tome da li ću moći da zadovoljim moju Gospodaricu. Devojke su bile sigurne da ću i nju razbiti od kurca kao beba zvečku, dok su ljubomorni momci davali prednost mojoj Gospodarici, ističući njenu jebozovnost.

Dugo sam se umivao hladnom vodom. Onda sam detaljno oprao zube. Posle sam se dobro napio vode i umio po licu i grudima. Jako mi je prijala svežina vode. Vratio sam se u sobu sav mokar, kao da sam se tuširao. Gospodarica je bila zadovoljna što sam je poslušao, jer je gadljiva na tuđe pičke.

Naredi mi da iz ormara izvadim čist krevetski čaršav i da ga namestim na krevet. Uredno sam raspremio krevet i bezprekorno zategao ivice. Tada sam rukom pokazao da je sve spremno i da slobodno može da legne u čistu postelju.

Tanjica hitro ustade, skide šorc leže i opruži se.

Pre nego što sam joj prišao, naredi mi da donesem flašu vinjaka sa terase. Kada doneh flašu, Gospodarica zatraži da dobro dezinfikujem usta sa alkoholom, jer sam predhodno lizao tuđe pičke i guzice.

Poslušno navrnuh flašu i ispunih usta ljutim vinjakom. Nekoliko puta promuljah tečnost po ustima i ispljunuh na terasu. Svi se iznenadiše što ispljunuh vinjak.

Ej direktore, treba da piješ vinjak, a ne da ga pljuješ, šteta je, reče Milan.

Ma, ne pijem ja alkohol, odgovorih mu.

Pa mogao bi da počneš da piješ, složi se Gospodarica. Hajde popi malo. Kakav si ti muškarac kada ne piješ.

Svi su navijali da popijem malo vinjaka.

Oprezno ispih jedan mali gutljaj. Čim osetih ukus vinjaka, sav se stresoh. Društvo poče da se smeje.

Tanjica im reče da ja nikada ne pijem i da je stvarno došlo pravo vreme da počnem.

Hajde još, svi su navljivali. Tada potegoh iz flaše još malo, pa onda još malo. Osetio sam toplotu vinjaka u ustima i grlu. Činilo mi se da mi usta i grlo gore. Ostavih flašu na pod i kleknuh na krevet pored Tanjice.

Odmah počeh da joj ljubim ruke. Ljubio sam joj šake i prstiće.

Ona je gurala prste u moja usta. Zavlačila je sve prstiće zajedno. Smejala se mojoj poniznosti dok sam sisao njenu šaku uvučenu u usta. Onda mi je, kao po običaju, poturila i drugu rukicu i tražila je da je ljubim, ližem i sisam prstiće.

Jako obesna i zadovoljna svojom pozicijom dominantne i neodoljive žene, naredi mi da joj ližem noge. Znao sam da mnogo voli da joj sisam i ližem nožne prstiće. Zato sam jako nežno i pažljivo cuclao svaki prstić ponaosob. Posebno je uvlačila nožni palac u moja usta. Pokazivala je svima kako me jebe prstom i izazovno se smejala. Onda sam lagano lizao njene male i meke tabane. Zatim sam stavio celu nogicu u usta. Usisao sam sve prstiće zajedno, i pola stopala.

Tanjica ima jako malo stopalo i mnogo voli da je ljubim i ližem po nogama.

Kada se zadovoljila lizanja nogu naredi mi da joj donesem flašu piva, pošto je jako žedna. Dok sam otvarao pivo, dobaci mi, da ponesem njene cigarete i pepeljaru.

Sve što je tražila stavio sam na niski stočić, pored kreveta.

Onda se Tanjica okrenu na desni bok, u pravcu malog stola. Savijenu desnu ruku osloni pod glavu, a levom rukom uze čašu i poče da pijucka pivo.

Rukom, u kojoj je držala čašu sa pivom, pokaza mi na obrijanu ribicu i dade znak da spustim glavu među raširene nogice.

Levu nogu, savi u kolenu i raširi nogice.

Glavu udobno oslonih na unutrašnju stranu Gospodaričine desne butine. Čim sam približio usne i nos uz raščepljenu picu, osetih jak miris njenog predhodnog svršavanja. Video sam i beličaste naslage osušenog picinog soka.

Počeh da je ljubim i ližem. Još uvek sam osećao ukus vinjaka u ustima. Dok sam je lizao, Tanjica je lagano ispijala pivo i veselo razgovarala sa momcima i devojkama.

Onda reče da joj baš prija kad je ližem i da je naučila na moj jezik.

Svi su konstatovali da baš ume lepo da uživa. Njihovi komentari su joj jako godili. Hvalili su njenu lepotu i nadmoćnost koju ispoljava nadamnom. Poredili su je sa rimskim kraljicama.

Da bi društvu objasnila koliko je ona superiorna, pričala im je njene seksi doživljaje. Posebno je isticala da obožava, sasvim otvoreno da izluđuje kolege na poslu, da provocira muške prolaznike, da izaziva svoje drugove. Čak je ispričala i neke doživljaje za koje nisam ni ja znao.

Dok sam joj lizao ribicu, hvalila se da joj se stalno nabacuju kolege na poslu. Jebozovno je govorila da je proždiru pogledom i obećavaju sve i svašta, ne bi li se domogli njene pičke. Tada sam prvi put čuo da joj je neki kolega predlagao da se pojebu u njegovoj vikendici. Malo sam usporio sa lizanjem da bi što jasnije čuo šta govori. Međutim, u jednom trenitku, prekinula je sa pričom i strogo me opomnula da ne zabušavam, da je lepo ližem, i da ne prisluškujem šta priča. Naravno, sve vreme se provokativno smejala i kurvinski zezala, ismevajući moj ponizni položaj. Zahtevala je da joj sočno ližem razjebanu pičkicu.

Lepo me liži i jebi prstom istovremeno. Nemoj da te stalno opominjem, ljutito mi reče.

Onda me snažno počupa za kosu i podiže mi glavu naviše. Držeći me rukom za kosu pljunu mi u lice dva-tri puta. Pljuvačka se slivala preko obraza koji su bili ulepljeni mirisnim sokovima. Naredi mi da rukom prikupim svu pljuvačku i da je oližem. Posle mi naglo gurnu lice na svoju pičku. Onda mi zapovednim i strogim glasom naredi: “Hajde sada me lepo liži, stoko jedna. Hoću da se opustim i da uživam”. Tada nastavi da pijucka pivo i produži sa provokativnom pričom.

Kada je popila čašu piva, zapali cigaretu. Dok sam joj i dalje lizao ribicu, pričala je društvu kako je uvek verno služim i slušam. Naročito je istakla da sve poslove u kući isključivo ja obavljam.

Dok je trajao ovaj razgovor, zaista sam joj detaljno olizao ribicu, tako da više nije bilo ni trunke ostatka njenog predhodnog svršavanja. Posebno sam joj sisao klitoris, baš onako kako ona najviše voli. Uvlačio sam ga u usta i jezikom prelazio preko njegovog vrha. Međutim, nisam osetio da reaguje na moje sisanje i lizanje. Verovatno je bila ponesena pričama u kojima je isticala svoju nadmoć koju ima nad muškarcima. Iako sam intenzivno usisavao klitoris i lizao pičku, ona je sasvim normalno razgovarala i pušila cigaretu.

U jednom trenutku, ispruži ruku da privuče pepeljaru. Tada izvi telo još više u desnu stranu i levom nogom preklopi moju glavu. Osetio sam da me jako stiska butinama. Ona se na to, naravno, nije obazirala. Glava mi je bila stešnjena kao u krckalici za orahe. Nedugo potom, malko pomeri levu butinu i rukom mi odgurnu glavu od njene pičke, naređujući mi da sada hoće da joj ližem dupe.

Ležeći na desnom boku, savi obe noge u kolenima i jako se natrći.

Lako nađoh prolaz do njene očaravajuće guze. Čim osetih predivni miris, zaronih lice između slasnih polutki i počeh da je ližem dugim i nežnim pokretima jezika. Kada sam joj dobro olizao guzu stadoh da joj zavlačim jezik. Znao sam da jako voli kada joj maksimalno što mogu, uvučem jezik u dupe, i onda palacam levo-desno. Dok sam tako radio, osetih da se blago pomera, pri čemu je savijala telo naniže.

U jednom trenutku, naglo povi telo naniže. Predpostavio sam da hoće nešto da dohvati. Onda se vrati u predhodni položaj i tada začuh cepanje šuškave kese.

Naime, Gospodarica se predhodno savila da iz putne torbe izvadi veliku kesu čipsa. Odmah potom poče da gricka slani čips.

Ponudi i ostale da uzmu.

Dok su se gosti služili, Tanjica je pričala da se oseća predivno kada gricka neke zezalice, kada pije kafu ili kada sa nekim razgovara telefonom, pri čemu joj za to vreme ližem dupe.

To je kod nas uobičajeno. Svako veče, dok ležim u krevetu i gledam film na televizoru, moj rob je dužan da mi donese piće i razne grickalice ili slatkiše. Onda se zavuče ispod ćebeta pa mi liže pičku i dupe. Dok me liže ja ovako grickam slane štapiće, čips ili jedem slatkiše, pijem piće i uživam. Onda se malo okrnu i zapita me da li je tako. Naravno, ja potvrdno odgovorih.

Nadalje, pričali su sve i svašta. Uglavnom samo o seksu.

Svoje seksualne sklonosti pričali su i drugi. Tanjica je slušala i lagano grickala čips. S’ vremena na vreme, malko bi se promeškoljila što je ukazivalo da uživa.

Slani čips je otvorio apetit. Rekla je da je baš jako ogladnela posle večerašnje jebačine.

Onda iz torbe izvadi nekoliko kesica slanih štapića i posluži goste. Dok su oni jeli, ja sam i dalje lizao Tanjičinu guzu.

Vesna primeti da sam možda i ja ogladneo, jer sam večeras najviše radio i najviše se istrošio kroz jebanje.

Nadmenim glasom, Tanjica joj odgovori da upravo jedem ono što najviše volim i što često tražim od nje.

Vesna, veruj mi da bi mi dupe pojeo, koliko mu je slatko. Neka ga, neka gricka i liže moju trtastu guzu. To je njemu najveća radost i sreća.

Mogu Vam reći, nastavi Gospodarica, kada se jako uzbudi stalno priča da me neverovatno želi i da mnogo čezne zamnom, do te mere, da bi svakakve stvari uradio za mene, samo da bi mi time dokazao koliko je opčinjen samnom. Kada ga pitam koje su to sve svari koje je spreman da uradi, on odgovara da to može da bude bilo šta što poželim. Kada je već tako i kada je spreman da baš sve uradi za mene, dobijam želju da mu se jednom poserem u usta dok me bude ovako lizao po dupetu. Onda poče da se smeje.

Nakon toga Gospodarica reče da je Vesna možda u pravu i da sam možda stvarno gladan. Evo, narode sada ću da mu dam da malko jede ono što voli da bi dobio energije, jer posle mora dobro da me jebe.

Onda ponovo savi telo naniže, i dohvati iz putne torbe jednu krem bananu.

Pruži mi krem bananu i naredi da je pojedem baš onako kako ona voli da se ja sladim.

Tada se obrati našim gostima i reče da ja jako volim slatkiše.

Sada ćete da vidite kako se on sladi, reče kroz smeh. Onda još malko natrći guzu. Pošto se jako lepo namestila, ponovo je olizah i zavukoh jezik nekoliko puta duboko u dupe.

Za to vreme izvadih krem bananu iz folije. Stavih je na njen rašireni otvor i počeh lagano da joj uvlačim vrh krem banane u dupe. Veoma lako ugurah pola krema banane. Lagano počeh da izvlačim i uvačim slatkiš, odnosno da je jebem u dupe sa krem bananom. Gonji sloj tamne čokolade, veoma brzo se istopi, tako da sam nastavio da je jebem unutrašnjim delom krem banane. Nedugo potom, čitava polovina krem banane ostade joj u dupetu.

Onda mi zapovednim glasom naredi da poližem rastopljenu čokoladu i pojedem krem bananu. Brzo je poslušah.

Širokim i laganim pokretima jezika lizao sam čokoladu. Kada je prestao da se oseća sladak ukus čokolade, priljubih usne uz njen guzni otvor i usisah iz dupeta krem bananu. Dok sam mljackao slatku krem bananicu, Tanjica me kroz smeh upita da li mi je lepo. Onda popi još nekoliko gutljaja piva i nastavi da gricka slane štapiće.

Dok sam joj lizao i sisao guzu, Tanjica im reče da je ranije volela da mi naređuje da se ovako sladim. Nekada se dešavalo, dok gledam neki film na televiziji, da on pojede i po 200 grama čokolade na ovaj način. Ja mu se lepo namestim, a on odlomi jedan red čokolade i njime lagano prelazi po mome dupetu. Kada čokolda počne da se topi, on je liže sa dupeta. Posle usnama zaobli gornji kraj čokolade. Onda osetim kako počinje da gura i uvlači čokoladu u moje dupe. Sve što ugura u guzu, brzo se rastopi, pa svaki čas uvlači čokoladu u moje dupe, pa ona izvlači i liže. Nekada mi celo dupe namaže čokoladom, pa ga onda na tenane liže i ljubi. Tako se sladi po čitav sat vremena.

Verujte mi da često ne stignem da pojedem ni nekoliko kockica čokolade, jer on hoće sve da mi stavi u dupe i da pojede. Strašno je nezasit. Zato sam mu, pre nekoliko meseci, zabranila da ovo radi, jer ne mogu od njega da dođem na red i jedem čokoladu, reče kroz gromoglasan smeh.

Dok je pričala, ja sam joj preostali deo krem banane delimično ugurao u guzu i sladio se. Kada sam pojeo i olizao sve ostatke krem banane, nastavio sam da je ližem dupe i da je jebem jezikom. U stvari, meni se najviše sviđa da je ližem, kada osetim njen prirodni ukus i miris.

Mazanje sa čokoladom praktikujemo odavno jer je Tanjica negde pročitala da je čokolada hranljiva za kožu, pa zahteva da joj mažem dupe čokoladom da bi li ono posle bilo što lepše.

Posle nekih dvadesetak minuta lizanja i ljubljenja dupeta, ponovo izvi telo i dohvati rukom flašu vinjaka koju sam ostavio na podu.

Pruži mi flašu i naredi da popijem piće. Pošto je bila odlučna i jako stroga u svom zahtevu, nisam imao kud i ispih jedan gutljaj. Tanjica me natera da popijem još malo. Onda mi uze flašu i vrati je na pod, rekavši “Dosta ti je. Neću da se napiješ, pa posle nećeš moći da svršiš celu noć. Hajde sada, dok ja popušim cigaretu, ponovo mi liži pičku, a posle hoću da me dobro pojebeš”.

Tada leže na leđa i raširi nogice.

Nekoliko gutljaja vinjaka, već je delovalo na mene. Postao sam jako veseo. Počeo sam da rokćem od sreće. Brzo sam zavukao glavu među njene divne nogice i strahovito je lizao. I Tanjica i svi ostali počeli su da se smeju. Lizao sam joj pičku, usisavao joj nabrekle i sočne usmine. Sve je praštalo od lizanja. Ispuštao sam umilne zvuke.

Tanjica zapali cigaretu i lepo se opusti. Devojke su sa uživanjem gledale kako ližem Tanjicu. Toliko su se zanele u priči da su pratile svaki pokret mog jezika. Sugerisale su mi šta da radim. Predlagale su da joj lickam jednu usminu, pa zatim drugu. Tražile su da usnama stegnem i povlačim usmine naviše i da ih rastežem. Posle su predlagale da je jebem jezikom, što brže mogu. Dok su devojke govorile šta treba da radim, posmatrao sam Tanjicu vireći između njenih nogu.

Ona je tada mirno ležala. Sanjivim i jebežljivim okicama, posmatrala je kako je jebem jezikom. Lagano je pušila cigaretu i s vremena na vreme pogledala bi u pravcu nekog od naših gostiju. Duvala je duvanski dim u pravcu moje glave, a ja sam je jebao jezikom kao pomahnitao. Posle sam usisao njen klitoris i drkao ga stisnutim usnama. Uvlačio sam ga i lizao jezikom. Znao sam da to najviše voli. Onda Gospodarica ugasi cigaretu. Prihvati sa obe ruke moju glavu i poče lagano da meša. Uhvatih se za njene kukove. Što je ona brže mešala, ja sam je jače lizao i sisao. Više nije govorila. Samo je ubrzano disala i strastveno izgovarala, to, to, o, o, oh, oh, brže, brže, brže, jebi me, jebi me jezikom, rasturi me.

Svi prisutni su potpuno zanemeli. Samo su se čuli sladostrasni uzvici moje napaljene Gospodarice. Počela je da zateže mišiće čitavog tela. Lagano je podizala guzu i sve jače se nabijala na jezik. Tada još malko raširi nogice i čvrsto prihvati moju glavu i priljubi je uz pičku. Stisnutih usta sve glasnije je naređivala da je ližem što mogu jače i žešće. Njene reči pratili su ubrzani poktreti dupeta. Počela je da se propinje i da se nekontrolisano nabija na moje lice. Prelazila mi je pičkom po nosu, ustima i bradi. Pratio sam glavom svaki njen pokret, pokušavajući da zadržim jezik u obrijanoj pičkici. Visoko je uzdizala guzu, oslanjajući se o krevet samo plećkama i laktovima. I dalje je jako gurala moje lice na užarenu pičku. Osetio sam pod dlanovima da su joj se strahovito jako stegli stomačni mišići. Počela je da ciči i da viče da još ubrzam lizanje.

Najzad, uz gromke uzdahe i strahovito brzo mešanje poče da svršava. Priljubila je nogice oko mojih leđa i kao džokej na konju, udarala me petama po rebrima i plećkama i gurala me ka sebi. Imao sam osećaj da želi svojim malim rukicama da ugura moju glavu u pičku. Ja sam maksimalno isplazio jezik na koji se ona besomučno nabijala i svršavala. Izlazili su potoci tople i mirisne tečnosti. Halapljivo sam ih lizao i gutao. Kako su talasi svršavanja jenjavali, Tanjica je sve sporije ispuštala jebozovne uzdahe. Najzad se primiri. Okrenu zajapureno lice u stranu. Pomeri ruke sa moje glave i opusti predivne nogice.

I dalje sam lizao i usisavao njene mirisne sokove. Tada mi strogo naredi da je dosta lizanja i da pomerim glavu. Morao sam to da uradim, jer znam da je jako opasna i da bi počela da se dere na mene ako je ne poslušam. Nisam bio srećan što moram da se odvojim od njene predivne, obrijane pičke iz koje su i dalje curili mirisni sokovi.

Legao sam pored Tanjičinog dupeta. Zapravo i meni je prijao mali predah i potreba da se nadišem svežeg vazduha.

Tanjica opipa rukom čaršav i oseti da je potpuno vlažan od njenog svršavanja. Grubo mi neredi da se pomerim, da bi se ona premestila na suvi deo.

Još uvek zajapurenog lica, pozva me i reče, “Hajde sada da se jebemo”. Znaš i sam da mi ne prija kada me ližeš odmah posle svršavanja. Sada hoću da se jebemo. Želim da osetim tvoj moćni kurac. Jebi me onako kako ja najviše volim.

Odmah smestih kurac na njenu pičku. Naglo sam prodro, što je ona propratila glasnim uzdahom.

Započeo sam seriju brzih i snažnih prodora. Pri svakom ulasku kurca, Tanjica je jebozovno ječala. Nakon nekih trista do četiri stotine žestokih udaraca, počela je da uživa. Govorila mi je da sam ja njen najbolji jebač i da sam snažan kao konj.

Visoko je podigla nogice i stavila ih na moja ramena. Svaki nalet čvrstog kurca spremno je prihvatala. Pri tome je pomerala unapred svoju pičkicu, nabijajući se na kurac. Dodatno me popaljivala time što je jako štipala i nemilosrdno uvijala i čupala moje bradavice. Znala je da me to uzbuđuje. Smejala mi se kada sam počeo nekontrolisano da ječim od slasti.

S vremena na vreme, pljuvala mi je u usta. Oštrim i bezkompromisnim glasom tražila je da prodirem što brže mogu. Uvlačila mi je nožne prstiće u usta i strogim glasom naređivala da ih ližem i sisam. Njene zapovedne reči, izazovno telo i moja opsednutost Gospodaricom, terali su me da dam sve od sebe, da bi je što više zadovoljio.

Izuzetno snažno, baš kako ona to voli, razvaljivao sam nežnu pičkicu, tako da sam sa svakim prodorom pomerao njeno telo unapred. Na taj način, saterao sam je u sam vrh kreveta. Pritešnjena mebliranim naslonom kreveta, samo je snažno ječala i primala žestoke prodore.

Svojim rukicama čvrsto se prihvatila za moja ramena, a nogice je obavila oko struka. U ovakvoj pozi jebao sam je još neko vreme, a onda Tanjica naredi da ustanemo i da je jebem stojeći.

Ne vadeći kurac, polako sam ustao sa kreveta, pri čemu se ona jako priljubila uz mene. Obavila mi je ruke oko vrata, a nogice oko struka. Privila se oko mene kao hobotnica.

Prihvatio sam je rukama oko guze i lako ustao sa kreveta ne vadeći kurac iz njene pičke. Stali smo na sred sobe. Nosio sam je lako kao pero. Lagano se pomerala, pokušavajući da vrti guzom. Pošto sam je čvrsto držao rukama za dupe pomagao sam joj da vrti dupetom levo-desno. Onda sam je podizao i spuštao na moj uzdignuti kurac.

Devojke i mladići posmatrali su sa pažnjom naše pokrete. Okretao sam se zajedno sa Tanjicom pokazujući svima kako moćni kurac ulazi u njenu pičkicu.

Onda sam provukao, prvo jednu, pa zatim drugu ruku ispod njenih kolena, a šakama je čvrsto i stabilno prihvatio za guzu. Tako sam joj raširio nogice. Pomerajući njeno zanosno telo gore – dole, kao na ljuljašci, nabijao sam je na kurac koji je poprimio maksimalo moguću dužinu i čvrstinu. Sve vreme sam je držao svojim velikim šakama za guzu. Sedela je kao na ljuljašci. Pridržavala se samo rukama oko moga vrata i nogicama koje je uplela ispod mojih plećki.

Sve je praštalo prilikom ulaska kurca u pičkicu. Lako sam je podizao i spuštao. Nogice je stisnula uz moja leđa i dodatno se nabijala na kurac. Nakon nekoliko minuta, naredi mi da je spustim na krevet.

Nežno sam je položio na meku postelju. Ona izazovno podiže rukice iznad glave i pokaza rukom da legnem pored nje.

Dok je gladila kosu i popravljala frizuru, zauzeh položaj i opružih se na krevet. Uzdignuti kurac mi je pulsirao.

Tanjica se pridiže i opkorači me. Prihvati rukom kurac i usmeri ga na raširenu picu. Glavićem protrlja klitoris i naglo sede na kurac, celom težinom tela. U trenutku sam je celu ispunio i ona glasno uzdahnu i zari nokte u moja ramena.

Lagano se podizala i spuštala na ukrućeni kurac. Svaki prodor je pratio jak uzdah, pri čemu je strastveno grebala noktima moje telo i čupala me, štipala i uvrtala za bradavice. U ritmu nabijanja, vrtela je glavom, pri čemu joj je kosa prekrivala čelo i lice. Sve vreme mi je štipala i uvrtala bradavice. To je činila jer je znala da me strašno uzbuđuje kada mi dira bradavice.

Onda se opruži preko mene i udobno smesti glavu na moje rame.

Tada je prihvatih rukama za kukove, malko je podigoh i počeh snažno i brzo da se nabijam.

Bez predaha, brzo, kao parna lokomotiva, napravio sam seriju od nekih trista do četiri stotine prodora. Tanjica je cvilela i zarivala nokte u moja ramena. Podigla je lice. Na trenutak bi me izazovno pogledala i govorila da je jebem što je moguće brže i jače. Kada bi maksimalno ubrzao prodore i čvrsto je stezao za guzu, ona je sklapala oči i poluotvrenih usta, neobuzdano dahtala. Kroz stisnute zube curila joj je pljuvačka na moje grudi i lice. Sva znojava i zajapurena, maksimalno je uživala.

Često sam menjao tempo. Pravio sam serije od pedeset do stotinak izuzetno žestokih i brzih prodora tokom kojih je Gospodarica vriskala od zadovoljstva. Onda sam usporavao i lagano prodirao celom dužinom kurca. Tako sam sebi omogućavao mali predah.

Nakon toga, iznenada, započinjao sam sa brzom serijom strahovitih prodora.

Znam da voli snažno jebanje. Zato sam je toliko snažno jebao, da sam joj podizao telo od sebe. Grčevito je zarivala nokte u moja ramena i vrtela glavom. Ponešena neobuzdanom strašću, ujedala me za rame, vrat, grebala po grudima i rukama, pri čemu je ispuštala snažne uzdahe zadovoljstva.

U jednom trenutku, kada sam usporio tempo, osetih da mi nečija ruka izvlači kurac iz Tanjičine razjebane pičke. Osetih nekoliko laganih pokreta ruke koji su povlačili kožicu gore-dole, a zatim dodir jezika i vrele usne na glaviću. Pogledah sa strane i videh Vesnu kako celom dužinom jezika prelazi preko kurca ližući Tanjičine sokove. Kada ga je dobro olizala, opet ga stavi u usta, pa ga ponovo zavuče u Tanjičinu ribicu. Tako učini nekoliko puta.

Kada bi Vesna stavila kurac u usta, Tanjica je posmatrala i smejala se. Maksimalno zadovoljna što devojka liže njene sokove sa kurca, zahtevala je od nje, da za trenutak, zavuče kurac u picu, pa da ga onda izvadi i oliže. Vesna je bezpogovorno slušala. Rukom me stiskala za muda. Držeći me tako, uvlačila je kurac u Tanjičinu pičkicu, a zatim bi ga vadila i detaljno lizala. Stalno je ponavljala kako imam izuzetno snažan i ukusan kurac.

Posle se pridruži i Danijela. Zajedno su lizale, ljubile i pušile kurac. Osećao sam se predivno.

Devojke su se otimale koja će više da ga ljubi, liže i sisa. Posle su ga stavljale u Tanjičinu pičku.

Držeći me za muda određivale su tempo jebanja. Onda su vadile vlažni kurac i ludački ga sisale. Svidelo mi se kada su počele da se otimaju o njega koja će više da ga ljubi i liže.

Dok sam prodirao u Gospodaričinu pičku, Danijela osloni glavu na donji deo mog stomaka i isplaženim jezikom pokuša da nas liže. Tanjica se brzo uspravi i omogući Danijeli da priđe njenoj pički. Osetio sam jezik koji je prelazio po mom kurcu i Tanjičinom klitorisu.

Očigledno, ovo se Tanjici jako dopalo. Počela je da vrti dupetom i da ispušta strasne uzdahe.

Čim bi Vesna izvukla kurac i počela da puši, Tanjica bi se uspravila i time omogućila Danijeli da zavuče celu glavu između njenih nogu i da je liže pičku i zavlači jezik u rupicu.

Kada mi ponovo smesti kurac u Tanjičinu pičkicu, Vesna poče da gura Gospodaricu u leđa, i da je moli da se savije naniže, jer želi da joj liže dupe, dok joj je kurac u pički. Tanjica je posluša. Malko spusti telo ka meni, a Vesna priljubi usne uz Tanjičino dupe. Sva ushićena krenu da je ljubi i liže.

Da bi omogućila popaljenoj Vesni da joj što lepše priđe od pozadi i liže dupe, Tanjica pomeri Danijelinu glavu sa donjeg dela mog stomaka, da bi mogla potpuno da se savije i opruži preko mene. Kada osloni grudi na moju glavu, onda još više natrći guzu. Tako je Vesni omogućila prilaz da je što lakše jebe jezikom u dupe.

Dok je pohotna devojka svojski lizala, ljubila i zavlačila jezičić u guzu, Tanjica je lagano podizala i spuštala zadnji deo tela nabijajući se na kurac. Vesna je pripijenih usana uz guzu, pratila njene pokrete. Zavlačila je jezičić koliko god je mogla.

Gospodarica je osećala da su joj obe rupice ispunjene. Prezadovoljna ovom situacijom, samo je vikala, jebite me, jebite me.

Hoću i ja da te ližem, zavapi Danijela.

Onda grubo ugura ruku, uhvati me za kurac i izvuče ga iz Tanjičine pičke.

Zamoli Tanjicu da se malo podigne i uspravi. Tada se okrete na leđa i stavi potiljak između mojih nogu, pa priljubi usne na Tanjičinu pičkicu, i poče da liže i sisa klitoris kao pomahnitala.

Oslonjena kolenima o krevet i šakama o moja ramena, Tanjica ih je netremice posmatrala. Potpuno dominantna i svesna svoje moći, strogo je naređivala da je jebu jezicima u pičku i dupe.

Hajde kurvice male, jebite me jezicima tamo gde pišam i serem. Jel uživate što imate čast da me ližete?

Pošto je Tanjica bila savijena telom iznad mene, ja sam je ljubio i lizao sise koje su bile baš ispred moga lica, dok su je devojke naizmenično lizale i ljubile u pičku i dupe. Kada se zadovoljila ljubljenja sisa, Gospodarica mi naredi da je ližem ispod oznojenog pazuha.

Vesna je i dalje lizala dupe, Danijela pičku, a ja sam je lizao oznojeni pazuh. Zaista, Gospodarica je bila prezadovoljna.

U jednom trenutku, okrete glavu i obrati se mladićima koji su sedeli na dvosedu. “Jeli momci, šta kažete što me vaše pičke ližu? Što ste zanemeli, guknite nešto? Mogu vam reći da bolje ližu nego što vas dvojica to radite. Slobodno priđite, gledajte i učite. Još ste vi mladi i treba dosta da učite”.

Mladići su bili zatečeni ovim prizorom koji ih je očigledno potpuno obeshrabrio, tako da su im kurčevi i dalje mlitavo visili između nogu.

Devojke posle zameniše mesta i nastaviše strasno da ližu obe Tanjičine rupice.

Dok su je one lizale, Tanjica zavuče prst u moja usta i naredi da joj sisam prst, pri čemu je posebno uvlačila srednji, kao da me jebe u usta. Posle je gurala pojedinačno, svaki prstić, a nakon toga i celu šaku, pri čemu me štipala za jezik, nepce i obraze.

Nedugo potom, Tanjica se pridiže. Devojkama reče da se pomere i naredi mi da je jebem od pozadi.

Tada se prihvati rukama za donji naslon kreveta i visoko natrći guzu.

Hajde sada robe, znaš da ovako mnogo volim da se jebem.

Vas dve idite kod vaših momaka i probajte da im podignete kurčeve i jebite se sa njima, a ja hoću da osetim moj kurac i hoću da se jebem.

Odmah je prihvatih rukama za slabine i kukove pa uleteh u nju. Sada sam u potpunosti preuzeo inicijativu.

Besomučno sam nabijao kurac. Po nekada bi je jako pljesnuo šakom po goloj guzi, što bi ona propratila jebozovnim uzdasima. Tražila je, dok je jebem, da joj mazim i gnječim sise. Onda sam je ponovo prihvatao rukama za kukove i nabijao na kurac. Svaki prodor je završavao njenim dubokim uzdahom i pljeskom predivnog dupeta o moje butine.

Pljeskao sam je šakama po goloj guzici. Posle svakog udarca ona je sladostrasno ječala. Više puta sam je snažno raspalio po guzovima koji su postali crveni a videle su se i šare od mojih prstiju. Kada god bi je snažno tresnuo ona bi okretala glavu ka meni sa nekim blaženim ili bolje rečeno sa nekim blentavim osmehom na licu i čežnjivo me gledala. Kada bi je zaista snažno tresnuo po golom dupetu onda je povijala glavu naniže uz uzdahe glasnog zadovoljstva.

Nabijajući joj kurac od pozadi snažno sam je uhvatio rukama za unutrašnje strane butina i podigao je u vis. Raširio sam joj noge i besomučno je jebao. Pošto je izgubila oslonac u kolenima, jer sam je čitav zadnji deo visoko podigao, Gospodarica je morala da se pridržava rukama za krevet.

Tokom mnogobrojnih brzih prodora, Tanjica nije imala snage da se odupire rukama pa je morala da povije glavu naniže, oslanjajući je o meki dušek kreveta. Primetio sam da su joj svi mišići na leđima bili jako zategnuti. Stalno je, grčevito, kroz stisnute zube ponavljala, brže, brže, rasturi me, razvali me.

Tela su nam bila mokra od znoja. Jebao sam je iz sve snage. Ona je stenjala, cvilela i neobuzdano vrištala od zadovoljstva. Grčila se, grebala je noktima po čaršavu. Svi mišići su joj bili napeti. Jebao sam je bez prestanka. Do tada, zadao sam joj preko 3000 snažnih prodora u vlažnu pičkicu. Bila je potpuno mokra od znoja. Telo joj se presijavalo kao da se namazala uljem za sunčanje.

Jebao sam je iz sve snage. Svi mišići na mom telu bili su maksimalno napeti i čvrsti. Već je prošlo više od pola sata besomučnog jebanja. Molila je da prestanem.

Međutim, nisam se obazirao na njene molbe, već sam još više ubrzavao prodore. Što sam je duže i snažnije jebao, Tanjica je lučila sve više i više tečnosti, tako da je sve šljaptalo pri jebanju. Bila je sva vlažna i nekontrolisano je cvilela od zadovoljstva.

Onda sam je spustio na kolena.

Desnom šakom povremeno bi je snažno tresnuo po guzi. Ona bi se samo stresla od siline udarca. U jednom terenutku, izdera se na mene da je ne treskam više po dupetu jer je boli. Bez obzira na njen zahtev ja je pljesnuh još jednom jako snažno, pa zatim maksimalno ubrzah prodiranje.

Samo je cvilela od zadovoljstva i govorila, to, to.

Levom rukom sam je pridržavao za uzdignutu guzu, a desnu savih iza leđa i oslonih je na donji deo kičme čime sam dodatno pojačao silinu udaraca i ubrzao prodore.

Da bi je totalno sludeo i uzbudio do maksimuma, počeo sam da gladim prstom njenu rupicu na guzi. Dok mi je kurac snažno ulazio u vlažnu i toplu ribicu, polako sam uvlačio prst u njeno dupe. Kada je osetila prst, samo je izustila, nemoj, nemoj. Međutim, njen tihi glas odbijanja nije mi delovao ozbiljno. Zato sam produžio sa prodiranjem prsta u njeno dupe. Nedugo potom počela je da skiči od sreće i da se nabija dupetom i da meša. Očigledno je bila zadovoljna jer je kurac razvaljivao ribicu, a prst guzu.

Ja sam je jebao kao pomahnitao. Potoci znoja slivali su se niz moje lice. Krupne graške, kapale su po donjem delu Tanjičinih leđa. Osećao sam da mi njeno dupe i kukovi klize iz ruku jer smo oboje bili potpuno mokri od znoja.

Opet je molila da prestanem, jer nije mogla više da izdrži.

U trenutku, osetio sam kako mi nadolazi strast i milina u kurac. Ubrzao sam tempo do maksimuma. Jebao sam je 300 na sat. Nisam se zaustavljao ni jedan jedini sekund.

Silina prodora ponovo je naterala da vrišti od zadovoljstva. Prstima je grebala moje butine. Stezala je krevetski čaršav i nemilosrdno ga čupala. Približavao nam se vrhunac.

Iako sam je strahovito jebao, prodirući iz sve moguće snage koju sam imao, Gospodarica Tanjica je nekako nagonski, kao razjebana lavica vikala da je jebem još brže i još mnogo snažnije. Kao u transu govorila je, brže, brže, brže, nemoj slučajno da staješ, razvali me, rasturi me. To, to, jebi, jebi me pokorni robe. Telo joj je bilo strahovito napeto.

Od ogromne brzine jebanja, osetih da mi nadolazi slast. Činilo mi se kao da mi kroz kurac prolazi struja, a glavić je naprosto goreo. Kurac mi je bio čvrst kao da je od čelika. Prosto sam je čitavo telo podizao sa kurcem. Razbijao sam je.

Tanjica oseti njegovu neverovatnu snagu i napetost. Ludačkim glasom naredi da produžim sa jebanjem, jer hoće da svršimo zajedno. Vikala je: Jebi me, jebi, pokorni robe. Jebi tvoju divnu Gospodaricu. Niko nije u stanju da me jebe kao ti, govorila je. Jebiiiii, jebiii, ne zastajkuj, jebiiii, jebi me poslušni robe.

Najzad kriknu od miline.

U tom trenutku, svu slast jebanja osetio sam u vrhu kurca. Počeo sam da pulsiram u njenoj vreloj ribici. Krenula je eksplozija. Osetivši da sam počeo da svršavam zapovedi mi na ga ne vadim iz pičke i da svršim u nju.

Istog trenutka i Tanjica poče da svršava, po ko zna koji put tokom večeri. Samo ovoga puta svršavala je dugo i snažno. Oboje smo ubrzano disali i gromoglasno uzdisali tokom svršavanja. Kada je izleteo i poslednji mlaz u užarenu ribicu, potpuno sam klonuo.

Opružih se na krevet, sa još uvek uzdignutim i vlažnim kurcem. Pri difuznoj svetlosti koja je dopirala sa terase, kurac mi je sijao kao da je od smaragda. Bio je okupan picinim, mirisnim sokovima.

Ležao sam sav slomljen od umora nakon tri strahovite jebačine.

Isto tako, i Tanjica je nepomično i zadovoljno ležala, jer je bila izjebana sa tri kurca. Kada je smogla malo snage, okrete se prema meni i nekoliko puta me nežno poljubi. Rekla je da joj je bilo divno, da sam odličan jebač i da je svršila više puta tokom večeri.

Dobar si mi ti, bolje si me izjebao od ove dvojice mladića zajedno. Samo se ti trudi da mi bude lepo i uvek ću te nagrađivati i davati da me ližeš i besomučno jebeš.

Tada mi naredi da odem do frižidera i da joj donesem neko hladno piće.

Čim sam ustao, devojke su primetile da mi je kurac još uvek uzdignut. Počeše da se smeju i da pričaju da sam pravo pravcato blago, jer mi kurac još uvek ponosno stoji, čak i posle ovako žestoke jebačine.

Kada sam poslužio Gospodaricu sa Koka Kolom, krenuh u kupatilo da se napijem vode. Prolazeći pored devojaka, one me zaustaviše. Uhvatiše me rukama za kurac i detaljno ga opipaše i nekoliko puta prodrkaše. Konstatovale su da više nije tako čvrst, ali da je zadržao predhodnu dužinu.

Vesna reče da je sigurna, da bi odmah mogao još da jebem.

Pošto sam se dobro napio hladne vode, opružih se na krevet pored Tanjice. Znao sam da Gospodarica ne voli da je mazim i dodirujm nakon svršavanja, tako da sam samo opušteno ležao pored nje.

Prema mojim sklonostima, upravo nakon svršavanja imam potrebu za bliskošću. Najveća želja mi je da tada oslonim glavu na grudi i da se ljubimo, ili da zagnjurim glavu u međunožje i da uživam. Tako nešto, Gospodarica mi je omogućila samo nekoliko puta, za sve ove godine.

Kada se malo oporavila, Tanjica ustade i ode u kupatilo da se istušira. Predloži društvu da se raziđe, jer odmah posle tuširanja hoće da legne, i da spava. Meni naredi da pomerim izgužvanu i mokru posteljinu i da stavim meko ćebe na krevet u nedostatku čiste posteljine.

Posle dugog tuširanja, leže i odmah zaspa.

Do kraja boravka na moru, svakodnevno smo priređivali grupnjake sa našim prijateljima.

Međutim, ni jednom nije svršila sa mladićima kao što svršava i uživa u jebačini samnom. To mi čini najveću čast što Gospodaricu Tanjicu, jedino ja, njen pokorni i verni rob, mogu da dovedem do najslađeg zadovoljstva.

Evo, to bi bio moj doživljaj sa letovanja na moru. Nadam se da Vam nije bilo dosadno dok sam pričao.

Ma kakvi dosadno. Baš sam uživala slušajući sa koliko ljubavi, nežnosti i osećanja govoriš o doživljajima naše drugarice, izjavi Marija.

Slažem se, dobra je ova priča, složi se i Saška. Lepo si i sa puno detalja opisao vaše jebačine. Čini mi se kao da sam i ja bila zajedno sa vama. Verno si nam rečima dočarao atmosferu.

Tačno je, uključi se u razgovor i Jelena, toliko me ponela priča, da sam sva vlažna između nogu.

Gospodarica je bila očigledno zadovoljna što sam ispričao ovaj doživljaj pri čemu sam beskrajno isticao njenu lepotu i seksualnost.

Volela je što su sve ovo saznale iz moje priče.

Evo vidite, drage moje, kako je on zapamtio svaki detalj vezan za mene. Neke trenutke je mnogo bolje opisao nego što bih mogla i ja da ih prepričam. On je definitivno opsednut mojim telom. Ipak, nije loše ovo ispričao, pa zato što mi je danas rođendan, zato što je sve spremio u kući kako treba i zato što je večeras bio jako poslušan, ja ću ga nagraditi i dozvoliću mu da sada izdrka, da bi se malo smirio i olakšao napaljena muda.

Hajde slugo, dosta je bilo priče, skuvaj nam kafu i donesi piće, naredi Gospodarica Tanjica. Dok mi pijemo piće, hoću da ga drkaš ovde pred nama. Posle idi u kupatilo izdrkaj i svrši nad kadom. Hoću večeras sa mojim drugaricama da izađem kafić i da se lepo provedem, a ti kasnije oribaj kadu i lepo sredi ovu sobu, tako da sve bude čisto i uredno kada se noćas kasno vratim. Ako budem raspoložena, možda ću ti dati večeras. Samo se ti nadaj i maštaj. Međutim, ako ne budem raspoložena za jebanje ne preostaje ti ništa drugo nego da sanjaš o mojoj ribici. Šta ćeš, takva ti je sudbina da budeš moj verni rob i poslušni sluga.

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile