Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Rodjendan moje Gospodarice

Pripreme za rođendan moje drage tekle su po predviđenom planu. Bio sam na godišnjem odmoru. Imao sam dovljno vremena da detaljno očistim kuću i pripremim sve što je potrebno za proslavu rođendana stroge i okrune Gospodarice.

Oprao sam tepihe i prozore. Obrisao sam prašinu sa celokupnog namešaja, pa i sa najnedostupnijih delova, gde sam jedva mogao da provučem ruku. Kupatilo sam oribao i dezinfikovao, tako da se moglo ogledati na pločicama. Uglancao sam podove. Sve se blistalo. Želeo sam da stan bude bezprekorno uređen i da sve odiše savršenom urednošću i čistotom jer se približavao rođendan mojoj dragoj gazdarici.

Danas, je osvanuo petak, 23. jul. Došao taj dan. Gospodarica Tanjica proslavlja dvadesetpeti rođendan. Pripremio sam za njene gošće, koje smo očekivali u kasnim popodnevnim satima, slanu pitu sa mesom i slatki rolat sa bananama.

Rolat sam oblikovao u formi muškog polnog organa sa velikim glavićem i mudima. Kreacija je bila interesantna i po volji i ukusu Gospodarice i njenih drugarica.

Različite vrste piva, belo vino, Koka Kolu i Fantu stavio sam u frižider, u ranim jutarnjim satima, da bi imalo dovoljno vremena da se dobro rashladi.

Prostor dnevne sobe i kuhinje ukrasio sam sa nekoliko buketa belih i žutih ruža.

Već uređene sobe nekoliko puta sam detaljno prekontrolisao. Iako je bilo sve na svome mestu, popravljao sam nabore na zavesama, ispravljao froncle na tepihu, a stolice trpezarijskog stola više puta sam pomerao da bi pronašao idealnu simetriju.

Vodio sam računa da se ručak ne pregreje. S’vremena na vreme bi pomerio šerpu sa plotne, pa bi je nedugo zatim ponovo vratio, ali samo na kratko, odnosno onoliko, koliko je potrebno da se održava poželjna toplota jela. Spremljenu salatu izneo sam iz frižidera, a narezane kriške hleba postavio sam u lepu korpicu pletenu od slame pirinča.

Vreme je brzo proticalo. Uključio sam ventilator i okrenuo ga prema zidu, sa ciljem da osveži vazduh, a da ne duva direktno ka stolu, gde će za koji minut sesti obesna Gospodarica. Na uzglavlje fotelje u dnevnoj sobi stavio sam čist i ispeglani šorc, pamučne gaćice i majicu, koje će Tanjica da obuče pre popodnevnog odmora. Bio sam potpuno zadovoljan svojim radom jer je pripremljeno sve kako treba.

Kada sam začuo zvuk motora njenog Pežoa, brzo sam istrčao u dvorište da joj otvorim vrata od garaže, da se ona ne bi mučila i izlazila iz kola. Dok sam otključavao vrata od garaže Gospodarica Tanjica mi se nasmešila i kroz otvoreni prozor kola naređivala: “brže, brže, neću ovde da sedim ceo dan”.

Po ulasku u stan, Gospodarica je znatiželjno uputila nekoliko pogleda po spremljenim sobama i pozitivno se izrazila o mome radu i višednevnim naporima da očistim stan i pripremim proslavu njenog rođendana. Pokazao sam joj u frižideru spremljenu hranu i piće. Pogledala je površno i rekla da ne izgleda loše.

Dok je bila u kupatilu i prala ručice servirao sam pripremljeni ručak.

Iz ormara sam izvadio lepo upakovan poklon i postavio ga pored njenog tanjira. Kada je ušla u dnevnu sobu prišao sam joj i čestitao rođendan.

Sela je za ukusno postavljeni sto, razvezala je šarenu mašnicu na kutiji i skinula je zlatni, ukrasni papir. Na vrhu kutije nalazila se nežna, svilena košulja boje bele kafe. Više puta mi je pominjala kako nema bluzu ili košulju takve boje koju bi mogla da nosi sa cipelicama boje bele kafe. Video sam sjaj zadovoljstva u njenim očima. Košuljicu je odbacila na trosed pored trpezarijskog stola. Potom je izvadila prelepu belu haljinicu od izuzetno tankog i laganog, gotovo prozirnog pamučnog materijala. Gornji deo mini haljinice je šiven da čvrsto prijanja uz telo, a donji je plisiran i blago se širi. Na levoj strani haljinice izvezena je prelepa ruža.

Ustala je, stavila haljinicu ispred sebe da proceni veličinu, i sva srećna reče da joj se jako sviđa. Zatim izvadi nekoliko pari laganih, kao paučina tankih, tanga gaćica. Reče da je bila sigurna da ću joj kupiti na poklon i tangice jer sam joj do tada kupio bar stotinak.

Na dnu kutije, ispod tangica, pronašla je još dve male kutijice. U većoj je bio lepo upakovan, njen omiljeni pafem.

Baš lepo, to mi treba jer sam skoro potrošila miris, reče Gospodarica.

Sa posebnom pažnjom uze malu, usku kutijicu. Nestrpljivo iscepa ukrasni papir i otvori poklon.

Sva radosna ugleda srebrnu ogrlicu čiji je rad podsećao na zmijsko telo.

Ushićena od zadovoljstva, Tanjica lagano odskakuta, u nekoliko koraka, do ogledala i stavi ogrlicu na poprsje.

Hajde, brzo, zakopčaj je. Masivna ogrlica je lepo legla na njen tanki vratić.

Predivna je, reče. Sva srećna dohvati haljinicu da i nju isproba. Brzo svuče super kratku teksas suknjicu i crvenu bodi majčicu. Ostade predamnom samo u crvenim, svilenkastim tangicama.

Odmah obuče novu haljinicu, popravi rukom frizuru, sede na stolicu i naredi da joj obujem bele sandalice.

Opet je stala ispred ogledala i malo se posmatrala kako joj stoji haljinica spreda, a kako od pozadi. Plisirani deo je fenomenalno padao preko trtaste guze.

Hajde, izvadi iz ormana moje nove sandalice sa visokom štiklom, mislim da će one još bolje odgovarati.

Obuh joj i te sandalice. Zaista je predivno izgledala, kao prava kraljica. Međutim, kako je materijal haljinice bio izuzetno nežan, tanak i dobrim delom providan, to joj se ocrtavao obris tangica koje je imala na sebi.

Ove gaćice kvare izgled, reče Gospodarica, i u jednom potezu ih skide. Baci gaćice u moje naručje i opet poče da se vrcka ispred ogledala i da uživa u svome izgledu.

Kako mi stoji, šta kažeš? Što si zanemeo, kaži nešto. Ajde golube, gukni. Ima li još neko ovaku lepoticu pored sebe?

Ja sam sve vreme govorio kako je lepa i predivna i divio se njenom izgledu.

Da, da, dobar si ti. Uvek mi kupiš garderobu tačno po meri. Ti bolje znaš moje dimenzije od mene.

Baš sam zadovoljna poklonom. Dođi da te poljubim. Priđoh, i ona mi uputi sočan poljubac u obraz.

Dobro je, sada mi dodaj svilenu košulju da isprobam.

Dok sam prilazio trosedu, da uzmem svilenu košuljicu, ona je već smakla haljinicu. Razmenili smo garderobu. Pošto je malopre skinula gaćice stajala je predamnom potpuno gola, samo u belim sandalicama sa jako visokom štiklom.

Sve vreme govorio sam kako je lepa, kako je divna i kako bi je mazio i ljubio.

Gospodarica brzo obuče košuljicu i opet stade ispred velikog ogledala.

Baš je izgledala super.

Košuljica je pokrivala do iznad ribice i guze. Visoke štikle su joj zategle butne mišiće i podile trtastu guzu. Sav pomahnitao od lepote počeh da hvalim njeno prelepo telo i da je molim da mi dozvoli da je ljubim. Ona se nije obazirala o moje molbe, a ja sam samo govorio kako je lepa i kako je neizmerno želim.

Nemoj da si dosadan, reče Gospodarica. Nisam sada baš raspoložena za maženje i ljubljenje. Sva sam lepljiva od znoja. Na poslu je bila velika vrućina i sto puta sam se preznojila. Pojela sa dva sladoleda i popila čitavu flašu hladne Koka Kole i ništa se nisam rashladila. Samo sam nekoliko puta piškila. I te gaćice što držiš u ruci, bile su nekoliko puta potpuno mokre od znoja, a moža i od moje piške.

Ja sam je i dalje molio da je ljubim i mazim jer sam je jako želeo. Gospodarica je znala da volim da je ljubim baš onda kada se oseća njen miris, a ne posle kupanja kada se oseća miris šampona.

Ma beži od mene, reče, jedva čekam da se istuširam.

Onada se uozbilji i strogim glasom mi naredi da stavim njene gaćice u usta. Hajde robe, brzo posisaj sve moje sokove koji su se upili u nežno platno tangica. Operi mi gaćice tvojim ustima. Dobro sažvaći i posisaj sve moje mirise i tečnosti. Samo pazi da mi zubima ne iscepaš gaćice. Znam ja da ti obožavaš moje mirisne sokove. Prvo mi gaćice operi u tvojim ustima, a posle ih operi u lavoru.

Po narđenju, stavih nežno, kao paučina tanko, čipkasto platno u usta i počeh da ga okrećem jezikom kao u mašini za prenje veša. Osetih slankast ukus. Gospodarica me netremice, sa neskrivenim oduševljenjem, posmatrala i raspitivala se kakav je ukus i da li mi je lepo.

Klimao sam glavom i pritom žvakao nežno platno. Vrlo brzo sam posisao sve ostatke njenog znoja i piške, tako da više nije bilo nikakvog ukusa u gaćicama.

Žvaći, sisaj i uživaj, reče Gospodarica razdragano se smejući.

Kroz veseli smeh reče, hajde, donesi mi moju teget suknjicu i bež cipelice, sa visokom štiklom, da vidim kako mi ovo stoji.

Odmah sam joj doneo sve što je tražila.

Brzo je obukla suknjicu i obula cipelice. I ova kombinacija je predivno izgledala. Posebno je zapazila da je boja košuljice i cipelica potpuno ista.

Baš sam zadovoljna. Dobro je da si pronašao istu boju. Znam ja da ti misliš na mene.

Dobro, sada sam sve isprobala. Hajde da vidim šta si mi to lepo spremio da ručam.

Priđe stolu, skide košuljicu i suknjicu i ležerno mi pruži u ruke, sa rečima da sve to lepo složim u orman.

Još uvek sam žvakao, sada već potpuno bezukusne gaćice.

Primetio sam da je Gospodarica krajičkom oka zapazila da mi viri iz usta tračica njenih tangica. Jezikom sam prihvatio tu tračicu, i kao rezance supe, usisao ga u usta. Ona se nasmeja i onako gola, samo u bež cipelicama sa visokom štiklom, savi se napred, isturi guzu i reče da je poljubim odpozadi.

Hajde, hajde, predomislila sam se, nešto mi te je žao kada te vidim da žvaćeš moje gaćice, hajde brzo ljubi moju divnu ribicu i oliži mi guzu, pa da ručamo.

Odmah izvadih sažvakane gaćice iz usta i stavih na stolnjak.

Gospodarica viknu na mene. Ne gaće na sto. Stavi ih u tvoj tanjir, nemoj da prljaš stolnjak balama.

Ubacih gaćice u tanjir i sav srećan klekoh iza leđa Gospodarice i poljubih je u guzu.

Hajde, sada lepo, dosado jedna, reče Gospodarica Tanjica, detaljno mi oliži picu i guzu. Znaš da obožavam kada me ljubiš između nogu.

Pošto si lepo spremio kuću za moj rođendan i pošto si moja verna kuca sada lepo izljubi i oliži tvoju Gospodaricu. Mogu i ja tebe da častim, bolje ćeš ručati. Ovo ti je kao neko predjelo i nemoj posle da kažeš kako ja ne vodim računa o tebi.

Zatim se savi malo unapred, i svojim ručicama se prihvati za ivicu stola. Raširi nogice i naredi mi da legnem na tepih, ispod nje.

Odmah je poslušah. Opružih se na meki tepih i uvukoh glavu između njenih polu raširenih nogica. Gospodarica tada razmače noge i reče:

«Ajde sada, nemoj da čekam. Vidiš kako sam ja dobra. Sada je lepo oliži, samo onako kako jedino ti znaš».

Onda čučnu i nabi mi picu na usta. Čim oseti moj jezik zapovedi mi strogim glasom da je detaljno oližem. Vikala je, bedni robe liži moju oznojenu i upišanu pičku. Kada je nekoliko puta olizah sočne umine osetih slankast ukus. Odmah potom duboko zavukoh jezik u vrelu pičku. Počeh halapljivo da ližem i prodirem jezikom. Ona se malko promeškolji i sede mi na lice. U takvom položaju, pritisnut težinom njenog tela, kada je potpuno sela svojom pičkom na moja usta, nisam mogao ni da dišem a kamoli da je lepo ližem. Gospodarica to oseti, pa se podiže. Priđe do stolice i podiže levu nogu koju osloni vrhom elegantne cipelice na ivicu stolice.

Ja sam još ležao na podu i posmatrao je iz žablje perspektive.

Rukom mi dade znak da ustanem. Odmah stadoh pored nje. Tada mi reče da joj malopre nije odgovarao položaj. Onda mi naredi, «Sada klekni i zavuci glavu među moje nogice i liži mi pičku». Pre nego što sam izvršio naređenje dobro je osmotrih. Stajala je potpuno gola, samo u uskim, bež cipelicama sa visokom štiklom. Mišići desne noge bili su joj potpuno zategnuti. Guza je bila čvrsta i napeta. Na ravnom stomaku ocrtavali su joj se trbušni mišići. Dok je rukama nameštala frizuru reče mi da je sada ližem.

Ribica joj je bila u visini moje glave. Još malo se primaknuh i počeh da je ljubim pičku. Ljubio sam je i lizuckao. Onda uvukoh jezik u picu, onoliko duboko koliko mi je položaj dozvoljavao. Vrhom jezika sam lizao i nadraživao joj klitoris. Ona poče lagano da meša kukovima i da se nabija na moj jezik. Širokim pokretima jezika prelazio sam od početka do kraja pice. U tenutku podigoh pogled ka njoj. Kada nam se susretoše pogledi, ona me zapita da li uživam. Jel ti lepo robe moj. Kakav je ukus moje pice. Već sam ti rekla da sam danas nekoliko puta pišala pa je zato dobro oliži i operi svojim jezikom. Sve vreme se smejala. Nedugo potom pomeri nogu sa stolice. Onda se prihvati rukama za trpezarijski sto. Gornji deo tela i glavu malo savi naniže i natrći čvrstu guzu. Onda malo raširi noge i strogim rečima mi naredi da joj sada što pre oližem oznojeno dupe.

U izuzetno seksi i provokativnom položaju pokaza prstom na zadnji deo tela i reče «Hajde robe, liži mi dupe».

Privukoh se njenoj guzi puzeći na kolenima. Malko je raširih čvrste polutke i zagnjurih glavu. Čim sam počeo da ližem i ljubim guzu, Gospodarica ispruži ruku i sa suprotnog dela trpezarijskog stola dohvati daljinski upravljač i poče da menja kanale na televizoru. Dok se zabavljala gledajući šta ima na televiziji zahtevala je da detaljno oližem oznojenu guzu.

Hajde, sada malo zavuci jezičić u moju rupicu i jebi me jezikom. Snažno je prihvatih za natrćenu guzu i počeh da je jebem maksimalno isplaženim jezikom. Dok sam je jebao jezikom u dupe poče da priča kako su joj sve kolege na poslu čestitale rođendan. Pričala je kako je bila tokom čitavog dana u centru pažnje. Hvalila se da su joj svi delili komplimente kako je zgodna i neodoljiva. Tokom nabrajanja svih poklona koje je dobila od svojih obožavalaca lagano je grickala ukusno postavljeno predjelo. Sa punim ustima hrane govorila je da je gotovo sve kolege počastila kafom i pićem. Pričala je da je u njenu kancelariju dolazio i direktor da joj čestita rođendan i da joj je kupio na poklon veliku bombonjeru. Za to vreme ja sam joj lizao dupe.

Onda mi naredi da još samo nekoliko puta duboko zavučem jezik u dupe i da je nakon toga sočno izljubim rupicu na guzi. Kada to uradih, Gospodarica reče da je dosta i da hoće da ruča.

Zatim se pomeri od mene, obuče majicu i pamučni šorc na golo telo, i sede za sto da ruča.

Čiste i uredno ispeglane pamučne gaćice, koje su bile složene na spremljenoj garderobi, nemarno odbaci na naslon troseda i reče da joj ne pada na pamet da oblači gaćice po ovakvoj vrućini. Više mi odgovara da sam samo u mekom šorcu, sva razdragana reče.

Ej robe, što si zinuo u mene. Nema više, ti bi hteo ovako ceo dan da me ljubiš. Dosta je, ti si dokon i ništa ne radiš, a ja sam gladna i umorna i hoću da ručam pa da legnem da spavam.

Tokom ručka, zahvaljivao sam joj se i govorio kako je slatko i lepo ljubiti je i uživati u njenim čarima. Pošto nije želela da sluša priče o tome, strogo je naredila da zaćutim.

Onda nastavi da priča doživljaje sa posla. Posebno je isticala kako su se sve kolege utrkivale ko će više da joj ugodi i zabavi povodom njenog rođendana. Dok je jela ukusno pripremljenu hranu naredi mi da ustanem od stola i stavim u vaznu nekoliko cvetova ruže koje je dobila na poklon. Zezala se na račun tih cvetova. Naime, jedan kolega koji je poklonio mali pupoljak napravio je aluziju da je njena ribica kao pupoljak ruže. Na to mu je Tanjica odgovorila da joj više pripada rascvetali cvet nego pupoljak. Posle je taj kolega ubrao još nekoliko velikih cvetova iz ružičnjaka ispred zgrade instituta i rekao da predpostavlja da je neki od njih u skladu sa imidžom Tanjičine ribice.

Onda mi je ispričala da je iz buketa izvukla cvet jedne ogromne rascvetale ruže, zavodnički ga pomirisala i rekla da joj se najviše sviđa i da joj najbolje odgovara taj cvet. Na taj njen komentar, kolega je potpuno zanemeo od uzbuđenja. Zadovoljno je pričala kako su svi prisutni komentarisali to što je ona uporedila svoju pičku sa rascvetalom i mirisnom ružom.

Sva srećna, što je maksimalno isprovocirala sve prisutne u kacelariji namerno je izazovno prekrstila nogice, do te mere da joj se mini suknjica podigla skoro do same pice, pa su svi buljili u prostor između njenih nogu. Očigledo se ludo provodila, jer mi je ispričala da je krajnje izazazovno čupkala latice mirisne ruže dok su joj pomahnitale kolege upućivale razne komplimente. Čak je jedan od prisutnih rekao da bi najviše voleo da vidi latice njene ribice. Onda je Tanjica naglo počupala sve mirisne listiće ruže i pokazala pred svima da njena ribica zapravo nema na sebi nikakvih latica i da je gola kao cvet na kome je otkinula sve listiće. Dok je to govorila jako se smejala.

Pošto je dobro i slasno jela, kao po običaju, sela je na fotelju da popuši cigaretu. I dalje je pričala o doživljajima sa posla. Posebno je prepričavala provokativni razgovor sa njenim direktorom kada joj je dao na poklon ogromnu bomonjeru u kojoj se nalazilo samo desetak čokoladnih bombona. Kada je poslužila svog direktora i sve prisutne kolege sa čokoladnim bombonama, direktor je rekao da je ona slađa od svih bombona zajedno. Jako se smejala i isticala svoj seksepil.

Pošto sam video da je radosna i srećna, a ja sam bio strahovito napaljen, snishodljivo sam je upitao da li bi htela da se pojebemo. Odjednom je besno viknula da je jebanje ne interesuje i da ću morati mnogo više da se potrudim pa da zaslužim da dobijem pičku od nje.

Onda mi reče, ej robe nisi ti jedini koji bi hteo da me jebe i kome se diže čim me vidi. Što si ti baš nešto posebno pa da ti dam pičke čim ti se digne. Sigurna sam da bi sve moje kolege učinile šta god poželim ne bi li im dala moju ribicu. Valjda si shvatio za sve ove godine koliko smo zajedno da moraš mnogo da se trudiš oko mene i da budeš zanimljiviji, duhovitiji i interesantniji od svih drugih, pa da zaslužiš i da ti dozvolim da me jebeš.

Čoveče, ti si dokon, samo misliš na moju pičku i jebanje. Ja radim i nemam vremena da samo razmišljam o tim stvarima. Posebno mi ne pada na pamet da se jebem čim dođem sa posla.

Evo, ako večeras, kada dođu moje drugarice budeš izuzetno poslušan i jako ponizan i ako bezpogovorno ispuniš sve moje naredbe kao pravi rob i ako budem zadovoljna tvojom poslušnošću, možda će nešto i biti. Samo se ti nadaj.

Dok je besno siktala na mene, zazvoni njen mobilni telefon. Gospodarica mi naredi da joj donesem telefon iz tašne. Brzo otrčah i doneh joj telefon. Dok je gledala u identifikaciju telefona, ko je zove, ljutito mi reče da joj izujem cipelice i oližem stopala dok ona razgovara. Ade stoko, liži mi noge. To je sve što još možeš da dobiješ od mene. Evo ti, zadovolji se, dosado jedna. Čim sam počeo da joj ližem noge, ona se javi na poziv. Veselim glasom je razgovarala sa nekom drugaricom. Dok se zahvaljivala za rođendanske čestitke gurala mi je u usta, čas jednu, čas drugu nogicu. Pri kraju razgovora, drugarica je zapitala šta ja radim i kako sam, našta je Gospodarica Tanjica podrugljivo odgovorila da sam prava napast, da ne radim ništa i da samo jurim za njenom pičkom. Onda mi gurnu obe nogice u usta i kroz smeh reče drugarici da joj upravo ližem noge.

Kada završi razgovor, naredi mi da se pomerim od nje, onda ustade i pođe u sobu da spava. Za trenutak zastade na ulaznim vratima dnevne sobe i ponovo me upozori da večeras, kada dođu njene drugarice zahteva da budem maksimalno snishodljiv i poslušan, jer želi da sve vide kako sam ja bedan i pokoran, a kako je ona dominantna u našoj vezi.

Moraš večeras da se ponašaš isto kao kada smo sami. Ima da trčiš oko mene da svi vide da si moj verni sluga i rob. Ako budem zadovoljna možda ću ti dati pičke, ako ne večeras, onda neki drugi dan. Samo ti budi poslušan i nadaj se da ćeš jebati. Možda ću ti dati uskoro a možda sledeće godine, za moj naredni rođendan. Znaš i sam sa od mene možeš da očekuješ da ću ti dati pičke, samo ako se mnogo potrudiš da maksimalno udovoljiš svim mojim prohtevima. Onda mi naredi da isključim telefon i da budem jako tih dok razčišćavam dnevnu sobu i perem sudove.

Tada se okrenu, i smejući se, ode u svoju sobu na spavanje.

Inače, Gospodarica posle ručka obavezno spava i odmara svoju dušu i telo, najmanje dva sata.

Za vreme njenog odmora, oprao sam sudove i po drugi put se istuširao toga dana, jer je bila velika vrućina.

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile