Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Ruška i Lara – epizoda 1: Prvi susret

U velikom gradu, pomešane sa drugim ljudima, u ovo vreme žive dve žene, Ruška i Lara. Posve obične, neupadljive, povučene, a ipak drugačije od ostalih žena; lezbejke.

Ruška je “dark” žena, sa svojih trideset godina prošla dobar deo životnih situacija. Napokon je u ranim dvadesetim zavolela jednog naizgled posebnog muškarca, udala se i tokom godinu dana pakla uvidela pravu stranu one jače polovine. Razvela se i već sedam godina nije bila sa muškarcem. Bivši muž, ili bolje reći nasilnik, propio se i kinjio je, danima, nedeljama, mesecima. Trpela ga je, dok je mogla. Sada živi sama, u svojoj garsonjeri, slobodna i potpuna žena. Skladno građena, lepog i dopadljivog, očuvanog tela, bujnih grudi. Azurne oči su gledale svet kritičkim pogledom, posebno muški deo njega.

Lara je mlada ženka, tinejdžerka, sa sedamnaest tek završila srednju, apstinira jednu godinu od škole. Nije bila sa muškarcem, razočarana, posle neuzvraćene školske ljubavi se opametila. Živi sa roditeljima, starijim bratom i bakom u dvosobnom stanu. Otac patrijarhalni intelektualac, majka socijalni alkoholičar, brat kompjuterski frik, baka matora i senilna. I možda je sreća ili splet iznenadnih okolnosti hteo da četiri meseca ranije upozna baš Rušku.

Ruškina crna duga kosa, prirodno slaba, pomalo odaje utisak nedovoljno uređene žene. Ali se ostatak njene figure svojski izborio da problematičnu kosu baci u zasenak. Ima seksipilne grudi i pohotljiv pogled žene koja ledi pri samoj pomisli na bilo kakav kontakt. Vitka linija struka i kukova gradi plodnu podlogu za negovanu mačkicu, uvek izbrijanu i namazanu, mekanu kao paperije. Nekada je volela kurac, čvrst i debeo, veličina nije bitna, važno je da dobro rastura pičku. Ili bolje reći, da je svu ispuni, zatvori, začepi, da ne dozvoli spermi da posle iscuri. Kad se izvuče, da pica ostane razbukarena. Volela je da oseti zadovoljstvo i da uživa u njemu. Sa razlikom što više ne voli kurac, ostalo je zadržala za sebe.

Lara je prava devojčica. Duga, lepršava i prirodno plava kosa prekriva ramena i pola leđa, kestenjaste oči, uvek spremne da vide i upiju svaku situaciju, kratki, prćasti nosić i uske, tanke sedefaste usnice, uvek nasmejane, dominiraju malenim licem. Tanani vratić, mirišljav, mekan, baršunast. A grudi, one prave devojačke; trojka. Pupak je duboko utisnut na slatkom stomačiću. A onda pubis, obrastao svetlim, svilenkastim dlačicama, prekriva njeno nevino međunožje, pičkicu, poželjnu i nedostižnu, nenačetu. Čovek pomisli da je takvu od nepunih pedesetak kilograma može nositi na jednoj ruci, celim gradom, i dalje ako treba. Kao da bi sama lebdela iznad ruke, zadovoljna i mlada.

Upoznale su se na novogodišnjoj žurci, onda kada je Lara poželela da se oslobodi dosadnog klinca koji je već postao toliko dosadan da je smarao. To je zapazila Ruška, iskusna kuja koja posmatra sa strane, pomalo nastrana, ali to ne pokazuje. Prišla je do neuskladivog para, rekla dečaku da se pomeri od devojke, a onda pozvala Laru da joj se pridruži, na šta je ova pristala.

Neobavezno ćaskanje je omogućilo stasaloj kuji da vreba žrtvu, polako i strpljivo. A nevina devojčica je, poput jagnjeta, srljala u neizvesnu budućnost. Ruška je predložila da izađu sutradan, na picu, da popiju pićence i bolje upoznaju.

Sutradan je veče u razgovoru prošlo brzo. Ruška je predložila da odu do nje, pošto je tu blizu, da se osveže, umiju, popiju kaficu i još malo porazgovaraju o životu i ljudima u velikom gradu.

Ušle su u malu garsonjeru, lepo uređenu, u velikoj prostoriji veliki prostrani krevet, polica sa TV-om, DVD, muzika, noćni stočić, lampa, svilena postelja. Ruška je pokazala Lari sobu i rekla joj da se raskomoti, a ona otišla da skuva kafu. Devojčica je dohvatila daljinski od TV-a i počela da menja kanale.

– Imaš kablovsku! – uzbuđeno se iznenadi Lara.
– Ma da, od pre par meseci.

Negde na pola “motanja” naiđe na neki program sa “bezobraznim radnjama”. I taman što je krenula da promeni program, Ruška je ušla u sobu i zamolila je da ostavi taj program. Na ekranu su dve žene, vidno napaljene i zadihane, oznojene, lizale jedna drugu, igrale se veštačkim udovima, stenjale i uživale.

Lara se postide od novonastale situacije. Uvidevši nezgodnu situaciju, Ruška je pokušala da povrati devojčin ponos.

– Postidela si se?
– Ne znam… glupo mi je. – uzvratila je vidno uplašena Lara.
– Nema razloga da ti je glupo, ovo što one rade nije toliko loše kao što izgleda.

Na to je Lara podigla glavu i uputila upitni pogled ka Ruški.

– Kako to misliš da nije toliko loše?
– Vidi, rekla sam ti da sam odavno razvedena, ali ti nisam rekla da od tada nisam bila sa muškarcem.
– Pa? – zainteresovano će Lara na to.
– Ja sam ovo… to što one rade, probala.

Lara se iznenadi Ruškinom besedom, uplašeno je pogleda i ustade sa kreveta,

– Moram da idem, kasno je.
– Čekaj, nemoj da ideš. – zamoli Ruška devojčicu, – ostani još malo, neće ti biti ništa loše, veruj mi, samo da pričamo.

Neverujući onome što čuje, vidno uzrujana činjenicom da je njena nova prijateljica verovatno lezbejka, strese se i krete ka vratima stana.

– Molim te nemoj da ideš još. – molećivo reče Ruška.
– Nego šta da radim? – drsko joj se obrati mala devojčica, – da ostanem da bi me silovala!?
– Zašto tako govoriš? Je l’ sam ti uradila nešto do sada? Nagovestila o tome šta sam?
– Do sada nisi, ali ti ne verujem.

Totalno drugačija osoba od one kakvu je upoznala, Ruška je sada klečala pored kreveta i gledajući u Laru zajecala,

– Molim te ostani, samo još malo, da pričamo… samo da pričamo.

Videvši tako slomljenu osobu, Lara nije mogla da podnese činjenicu da jedna jaka žena kleči, plače i moli za njen ostanak. Pristala je,

– Ali samo da pričamo, kratko. Posle moram kući. – uslovi devojčica ženu,
– Samo da pričamo.

Ruška je donela malopre skuvane kafe i jednu ponudila Lari, a ona uzela daljinac i ugasila TV. Krenula je sasvim nova priča, o tome kako je i zašto Ruška probala žensku ljubav. Činjenice da ne može da boli, da je bezbedno i lepše nego sa muškarcem, Laru su zaintrigirale i uvele u razmišljanje da to možda i nije tako strašno, ali se druga polovina njenog bića vaspitavana u duhu sramote i tabua protivila takvom mišljenju. Ruška je govoreći o svom intimnom životu ušla u bednu fazu i počela nezaustavljivo da plače. Legla je na krevet, zgrčila se i prekrila uplakano lice rukama.

– Žao mi je što je tako moralo da bude. Ja ne mogu to da radim, izvini, drugačije sam vaspitana.
– Izvini ti što sam te ovako uplašila. – dodade Ruška kroz plač i poče da jeca.

Sažalivši se nad tragedijom žene koju je upoznala pre nešto više od jednog dana, pomilova je po kosi i leže pored nje. Gledala je neko vreme tužnu prijateljicu, a onda je poljubila u obraz.

– Izvini što sam te povredila. – tiho progovori Lara.
– Šta sad? – brišući suze upita Ruška.
– Kaži ti.
– Pomozi mi noćas, molim te, ostani sa mnom.

Ovaj poziv je doveo na ivicu razuma devojku koja je imala drugačije poglede na svet oko sebe. Zakovitla joj se želudac i sudariše misli u glavi – “Ako ostanem, sigurno će tražiti da radimo nešto, a ako ne ostanem izgubiću drugaricu. Čudnu ali iskrenu.”. Misli su joj se borile, dok nije odlučila da ostane.

Znaš, jedino žena ženi može da pruži svo zadovoljstvo i ljubav ovoga sveta. Jedino žena ženu može istinski da zadovolji. – Ubedljivo reče Ruška svojoj novoj drugarici.

Isprva zapanjena, Lara je počela da se opušta. U intimnijem razgovoru, poverila se da je nevina, da nije bila sa muškarcem nikada i da ih se plaši, jer je čula od drugarica koje su već spavale sa momcima da skoro nijedna nije uživala u prvom seksu.

Ruška je spontano počela da joj ljubi ruke, na šta Lara nije reagovala onako kako je ona očekivala da reaguje. Prišla joj je bliže i počela da joj ljubi čelo, obraze, vrat, usne… milovala je Laru po unutrašnjoj strani butina, penjući se do međunožja. Na Ruškino iznenađenje, malopre kritičarski raspoložena, Lara je sada totalno promenila mišljenje i prihvatila novu ponudu. Ruška se pridiže i poče svlačiti Lari bluzu i brus. Onda podiže Lari kratku suknjicu i vide belim gaćicama skrivenu mladu pičkicu. To je srušilo sve strahove i strepnje koje je u poslednjih nekoliko minuta Ruška imala prema Lari, i još više je napalilo, pa poče da joj miluje pičkicu preko gaćica i butine, stomačić, spusti ruke na grudi i poče da ih miluje.

Lara se malo uplaši i ponovo joj kroz glavu prođe misao o pogrešnoj stvari koju upravo radi, ali ne reagova već dozvoli Ruški da nastavi dalje. Grickala je Larinu kožu, i mirisala to mlado neuprljno telo. Lara spusti ruke do Ruškinih pantalona i poče da ih otkopčava, svuče ih, skinu Ruškine gaćice i poče da miluje njenu čvrstu guzu. Iznenadila se svojim postupkom i novopridošlom željom da proba ono što je Ruška probala davno pre nje. Ruška ustade i pozva devojčicu da odu do kupatila, da se istuširaju. Skinule su preostale krpice i otišle na tuširanje.

U velikoj kadi su se milovale, a onda je Ruška približila svoje usne Larinim i upitno je pogledala, čekajući da Lara pristane na poljubac, što je i učinila. Milovale su se, ljubile, lizale, sisale. Vratiše se do kreveta.

– Hoćeš ti prva da probaš? – upita Ruška gošću,
– Hoću. – sada već uvaliko uzbuđena uzvrati Lara.
– Klekni ovde na krevet.

Lara je klekla na sam rub postelje a Ruška ispred nje na pod, tako da nesmetano može da joj doji zakrvljenu pičkicu. Lizala je i grickala usmine, sisala klitoris, nadraživala čmarić, mirisala i sladila se. Lara je uživala, spustila ruku na pičkicu i počela da masturbira, pomažući Ruški da je dovede do vrha. Ruška se protegnu do komode pored kreveta, otvori fijoku i izvadi vibrator. Uključila ga je i prislonila Larinoj pičkici, da je dodiruje i uzbuđuje. Lizala je čas vibrirajuću spravicu, čas Larinu nabubrelu pičkicu, lizala i sisala, uživala. Onda je misleći na Larinu nevinost, intenzivnije počela da obrađuje njen pulsirajući čmarić, ližući ga više, dublje, nadražujući vibratorom, polako pritiskala vrh sprave na ulaz. Lara je stezala i opuštala čmarić, bojeći se da joj ta stvar uđe unutra, ali se trudila da to zaboravi i prepustila se Ruškinoj igri. Napokon je prsten mišića pustio glatki vrh veštačkog kurca da sporo ali sigurno pronađe utočište u njenoj devojačkoj guzi. Opaki bol i strah je zbog Ruškine umešne igre prerastao u uzbudljivo zadovoljavanje svih erogenih tačaka na putu od otvora anusa do vrha vibratora.

Ruška se podvukla ispod Lare, glavom na njenom međunožju, ponudila devojčici svoju picu, pokazujući joj da uzme drugi vibrator iz komode, i nastavila da joj obrađuje pičkicu. Lara uze stvarčicu i dobro se potrudi oko Ruškine pice. Bila je glatko izbrijana, sjajna i mirišljava, orošena sluzavim nektarom njene unutrašnjosti. Lara je prstićima rastvorila usmine i pred njom se ukazao štrčeći klitoris iznad pulsirajuće pice. Počela je da ga liže, da uranja jezičić u rupicu ispod, balavila je i lizala. Vibrator je stavila u usta i oblizala ga, sklapajući oči i zamišljajući nešto drugo u svojim rukama. Onda ga je izvadila i stavila na ulaz Ruškine pičke, polagano pritiskala i pomerala ga gore-dole, dok polagano nije počeo da ulazi. Pomerila je dno vibratora u stranu i on je počeo da zuji, blago potresajući Ruškine usmine. Lara je lizala nabranu kožu oko vibratora i duboko ga zaranjala u Ruškinu pičku. Gurala ga je do kraja, pa vadila nazad, i opet unutra, pomerajući ga u stranu. Jezikom je dodirivala naduveni klitoris i sisala izlučevine Ruškine rupice.

Na drugoj strani je Ruška vibrator uvrtala u Larinoj guzi, i pokušavala da dovoljno duboko liže njenu raskvašenu pičkicu. Lara se nabijala na njeno lice, jezik i usne, nasedajući i njišući se napred-nazad. Uživale su jedna u drugoj.

Igrale su ovu igru dugo, čak su zaboravile i na kafu koja se odavno ohladila. Prepustile su se jedna drugoj. Prva je svršila Lara, obilno lučeći sokove zadovoljstva, natapajući Ruškine usne i lice čednim izlučevinama. Posebno napaljena ovim trenutkom, Ruška je skupljala svaku iscurelu kap i jače se nabijala na vibrator. I ona je počela da svršava, glasno uzdahujući i stenjući, zatvorenih očiju, izvijene glave, prstima je stezala Larinu pičkicu, nije mogla da se obuzda i umiri. Živele su svršavajući. Svršavale su u istom talasu zadovoljstva.

Svanulo je jutro i izgrejalo Sunce. Svetlost je ušla kroz nepokriveno prozorsko staklo i obasjalo isprepletena naga ženska tela u svilenoj postelji. Izgledale su tako srećno i voljeno.

I sada je bilo isto tako, četiri meseca kasnije. Svakog ženskog dana su upražnjavale ovu igru zadovoljstva i održavale vezu. A kada dođe ženski dan, živele su iščekujući ternutak posle ponoći, da se sretnu i ponovo urone u ljubav, strast, žensko jebanje. I posle toliko vremena, nepromenjene rupe su pružale isto zadovoljstvo i osećanje ispunjenosti. Larina guza je uvek bila spremna za Ruškine vragolije. Isto tako je Ruškina pica uvek radosno dočekivala Larina igranja i uživanja. Nije im bilo tužno, ni sramotno sve to. Nije ni danas. Vole se kao svaki drugi zaljubljeni par, sa jedinom razlikom što kod njih nema one muške polovine. Obe žene, spremne jedna za drugu. Nedojebane, a zadovoljene i zadovoljne; zaljubljene.

Autor: Aleksandar Urosevic

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile