Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Ruška i Lara – epizoda 2: Žurka

Već par meseci od trenutka upoznavanja i prvog zajedničkog iskustva, Ruška i Lara praktikuju da se ženskim danima vide u Ruškinom stanu, i odigraju još jednu partiju “ženske jebačine”.

Negde krajem februara 2004. godine, baš u vreme kad je na Spajs platinumu išao vikend lezbejskog filma, dogovorile su se da organizuju žurku, bez nekog specijalnog povoda. Samo da uvedu neku novinu u višemesečnom klišeu. Spremile su sve što je trebalo i zvanice su počele da dolaze. Prijatelji i drugarice su za kratko vreme ispunili malu garsonjeru i uz dobru muziku, piće i klopu, parti je tekao dorim putem. Tek najednom, Lara se prikriveno obratila Ruški:

– Do kada misliš da ovo još traje?
– Šta je sad bilo?
– Ništa, samo me smara činjenica da ne možemo sada i ovde da se jebemo.

Na ovu konstataciju se Ruška nasmejala i dodala:

– Strpi se još malo, još samo malo.

Dalje je sve kranulo po već uobičajenom scenariju – iz dobro podgrejane atmosfere prvo se iskrala Ruška a potom i Lara, otišle u kupatilo i zaključale vrata. Napolju se čuo bas i galama, smejanje i priča gostiju.

– Hoćemo li? – provokativno upita Ruška,

Lara je prišla i ostavila vlažan poljubac na partnerkinim usnama. Ljubeći obraze, vrat i ramena, skidala je crnu bluzu i čipkasti brus, a onda počela da se igra sa Ruškinim sisama. Teške velike sise su menjale oblik pod Larinim ugrizima i uranjanju lica u njih. Svukla je Lari žutu majicu preko glave i otkopčala beli brus oslobodivši devojačke grudi da prkose zemljinoj teži. Uhvatila ih je u ruke i nežno počela da miluje. Onda je skinula svoju suknjicu i larine uske farmerke, tako da su ostale u gaćicama. Dva prelepa ženska tela su se preplitala stojeći na sred porculanske sobe.

Lara je svukla gaćice i sela na rub kade, raširila noge i pozvala devojku da uradi šta želi, oblizujući uzbuđene usne. Ruška je klekla ispred nje i počela da liže devojčino paperijasto međunožje. Pubis prekriven mekanim dlačicama mirisao je na napaljenu picu. Uredno sređena pica je nosila glatke usmine, mesnate i prokrvljene, željne sisanja.

Lara se jednom rukom naslonila na drugu ivicu kade a drugom razmakla usmine ostavljajući Ruški prostora da uroni svoj crveni jezik u pulsirajuću pičku. Vlažna i vrela od čekanja, Larina pica je želela da bude ispunjena i zadovoljena. Ruška je počela da liže unutrašnji deo usmina, potom da ih sisa, onda je olizala nabubreli klitoris i krenula da ga puši kao da je kurac.

– Stavi mi prst unutra… ne, stavi mi nekakav kurac, nešto veliko i tvrdo! – zamolila je Lara.

Ruška iz komode pored kade izvadi silikonski kurac, beo i mekan, poluprovidan, stavi ga u usta i poče da puši kao da sisa pravi kurac, od krvi imesa. Zatim ga je izvadila iz usta i oblizivajući pohotljive usne prislonila vrh velikog uda na ulaz Larine pice, trljala usmine krčeći ulaz u malu rupu. Lara je ustala sa ruba kade, ušla u nju i klekla raširenik nogu, izdigla dupence u vis, omogućivši Ruški da ima pregled nad poljem nastojećeg rada. Ruška je ušla u kadu i klekla iza Lare, polagano uvukla veštaka u Larinu mokru pičku i počela da liže pulsirajući čmarić, koji se stezao i opuštao u ritmu muzike koja je dopirala kroz vrata. Ubrzo je ceo veštački kurac završio duboko u Larinoj gladnoj pici, a čmar bio prekriven Ruškinom pljuvačkom. Lizala ga je i širila prstom, polako ga uranjajući unutra i dodirujući kroz tanku opnu plastični kurac koji se mrdao u susednoj rupi. Za ovo vreme je Lara gnječila svoje sise, uvijala bradavice, grizla svoje prste i pokušavala da pored plastičnjaka zavuče celu šaku u pičku. Stenjala je i izvijala telo nabijajući se na veliku stvar.

– Ajde sad ti malo mene jebi. – reče Ruška.

Lara je ustala i stavila veliki peškir na dno kade, legla na leđa i raširila noge. Ruška joj dodade vibrator, a onda kleknu međuniožjem iznad Larine glave, a svoju spusti do njene pice formirajući tako pozu za obostrano zadovoljavanje.

Ruška je sada polako smestila silikonski kurac u Larinu guzu i obrađujući je lizala i sisala mesnati klitoris i usmine, zaranjala jezik u pičku i sisala medne sokove. Lara je olizala vibrator, potom povukla Ruškino telo na dole kako bi bilo bliže njenim ustima, a onda započela sa dojenjem uveliko vlažne pice, glatko izbrijane nekoliko sati pre početka žurke. Protrljala je vibrator o vlažne usmine i prinela ga svetlom Ruškinom anusu, a onda sporo i jako utisnula unutra. Ruška se malo opustila kako bi ga primila u guzu, a onda glasno zastenjala. Lara uključi spravicu da radi ono čemu je namenjena, polako je uvlačeći i izvlačeći napolje, istovremeno sisajući ogolelu vlažnu pičku svoje devojke.

I dok je društvo napolju đuskalo i uživalo u dobrom provodu, dve drugarice, prijateljice, ljubavnice su se ženski jebale u prostoriji pored, uživajući u tome više od one grupe van.

– Stavi ga sad u picu, samo brzo, svršiću… – zamoli Lara.

Ruška brzo izvuče silikonsku alatku iz guze i zari je duboko u picu. Okretala je i uvrtala ovu star, šireći i nadražavajući uzbuđenu unutrašnjost Larine pičke, dodirujući ulaz u matericu, prelazeći preko G tačke, iskrećući ga tako da dodiruje i klitoris, lickala ga i uživala u uzdasima kojma je Lara odobravala ovo što joj radi. Energično je zabijala plastiku u mladu devojčinu pičku, očekujući da se uskoro strese i snagom mišića istisne ga napolje. Lara je u trenutku početka orgazma zarila vibrator duboko u Ruškinu guzu a onda brzo obema rukama stegla svoje sise, kidajući ih i gnjaveći kao da su tuđe, glasno stenjala i grizla svoje usne. Kolenima je obuhvatila Ruškinu glavu i gurala je da što više popuni zadovoljenu pičku. Ruška je izvukla veštački kurac iz Larine gutačice, bacila ga ispred sebe i snažno zadojila pičku iz koje je krenulo da lije. Ispijala je svaku kap izbačenog ženskog ejakulata, onog slatkog sluzavog nektara, milijeg i boljeg od svakog poznatog napitka.

Uključeni vibrator u njenom anusu je učinio svoje, pa je i ona počela da svršava.

– I ja ću… – glasno uzviknu kroz stenjanje Ruška, navodeći Laru time da preduzme nešto energičnije.

Lara uhvati kraj vibratora i poče ga izvlačiti i vraćati u usku rupicu, istovremeno grickajući Ruškin klitoris i uguravajući jezik i vrh nosa u njenu pičku.

– Tooo! Jače! Dublje! Brže! – zapovedi Ruška,
– Hoću jebačice moja, odmah… evo… ovako… – posluša Lara zapovest.

Sada je kažiprstom trljala klitoris i ulaz u pičku, ljubila i sisala pičku usnama a vibratorom rovarila duboko po Ruškinoj razjebanoj pički. Uz urlik zadovoljstva, Ruška je počela da lije nektar koji potvrđuje dobro obavljen posao. Kao i Ruška njoj, i Lara je svojoj devojci posisala svaku salvu izlučevine, izvlaćeži i poslednju kap iz naduvene pičke.

Ustale su iz kade i poljubile se u znak lezbejske ljubavi.

– Hvala ti za ovo, – zahvali se Lara, – ali kad završimo sa ovom žurkom, idemo ponovo…
– Samo glasnije i duže. – dodade Ruška.

Istuširale su se, obrisale, obukle, sredile i izašle iz kupatila, kao da se ništa nije dogodilo. Muzika je i dalje treštala, a gosti se i dalje zabavljali, ne primetivši da neko vreme domaćice nisu bile sa njima.

Autor: Aleksandar Urosevic

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile