Nikad nisam voleo devojke kao što je bila ona. Da ne bude zabune, devojka jako zgodna, lepa itd. Ali ono što mi je smetalo, tačnije što mi se gadilo kod takvih devojaka bilo je njeno ponašanje. To je više tip devojaka. Kao da su juče ispale iz devedesetih, oskudno obučene, vuku se sa raznim sumnjivim tipovima, koji ih voze skupim kolima, još sumnjivijeg porekla. Moja komšinica bila je upravo takva. Po mojoj slobodnoj proceni sponzoruša. Ne kažem, odmeravao sam joj utegnutu zadnjicu i poveće grudi, oblačila se izazovno. Uvek doterana (doduše ne baš sa ukusom, ali je jasno isticala sve atribute). Ali izuzetno mi je bila antipaična, sve me je nerviralo kod nje, počevši od muzike koja je dopirala iz njeog stana (naravno, turkofilni turbo folk) do društva koje je često okupljala u svom stanu.
Znao sam je godinama, međ uprvima smo se doselili u zgradu. Bilo smo isto godište, čak i jedini tinejdzeri u zgradi. Ipak, nikada nismo uspostavili kontakt. Bila mi je antipaticna i to sam želeo jasno da joj dam do znanja. Kako su godine prolazile i moje obrazovanje se uvecavalo sve više mi se gadio polusvet kojem je ona pripadala. Bio sam apsolvent i vec u napred gord na svoju diplomu, koju sam uskoro trebao da dobijem, sa kojom sam mogao doduše da obrišem dupe. Ali ponosio sam se na svoje znanje, intelekt i same činjenice što ne pripadam tom polusvetu. Sa gađenjem sam prolazio pored likova ispalih iz devedesetih, ismevao njihovu muziku i stil oblačenja. Sve je to išlo do uobraženosti, znao sam to i nije mi ni najmanje smetao takav stav. Komšinica se, sa druge strane, uvek trudila da uspostavi neki kontakt. Bar onaj komšijski. Bila je izuzetno ljubazna i kao da nije primećivala moju aroganciju (često sam mislio da je toliko glupa da ne može da je shvati). Ljubazno „Cao komšo, kako si šta se radi?“ bila je svakodnevnica. Ja sam svaki kontakt prekidao kratkim odgovorom i foliranjem neke žurbe. Ipak to je nije ni malo sprečilo da bude ljubazna. Znao sam da je moja odbojnost prema takvim devojkama i delimično zasnovana na tome što neko kao ja je imao slabu prođu kod takvih riba, ali bilo je tu još gomilu drugih razloga.
Jedno veče planirao sam da odem na neku kućnu žurku, tačnije na rođendan kod jedne devojke sa kojom sam bio ubeđen da ću imati nešto. Lepa, pametna, u alternativnom fazonu, bila je baš po mom ukusu. Spremio sam se, izašao iz stana i posmatrao svoj razdrndani jugo i razmišljao da li će se ovaj put smilovati da upali iz prve. Seo sam u kola i pokušavao da ga upalim, naravno bez uspeha. Zapalio sam pljugu i primetio komšinicu koja trči nespretno u nekim ogromnim štiklama prema meni.
-„E komšija, može prevoz do grada, pobegao mi bus… pa ako ti nije frka. Stani gde god tebi odgovara, samo da ne kasnim…“
Nije mi baš bilo drago, ali ovaj put kontakt sa njom nisam mogao da izbegnem.
-„Ako upali ovo govno od kola, može…“ rekao sam nadrkano.
-„Super, srce si!“
Već je počela da me nervira, od tog „srce si“ do besmislenih pokušaja da uspostavi neku temu za razgovor.
Jugić je konačno upalio i krenuli smo. Pokušala je da otvori prozor, ali kao što je i sve bilo pokvareno i poluispravno u kolika, ručka joj je ostala u ruci. Počela je histerično da se smeje.
-“ Pa ovde ti sve razjebano haha“
-„Verujem da nije ono na šta si ti navikla, ali mislim da trenutno nemaš druge opcije, ili imaš?“ uvredio sam se, mada je to bila potpuna istina, i sam sam znao da vozim potpuni krš, ali nije morala da mi staje na žulj.
Ućutala je, bilo joj je neprijatno, pa i meni po malo.
-„Gde izlaziš?“ pitao sam je da razbijem neprijantost koju sam stvorio.
-„Idem na neki rođendan, kućna varijanta… Na Grabavici je. Ti? U kom pravcu ideš?“
-„Idem i ja na Gravicu, isto na neki rođendan, odbaciću te do ulice, gde ideš tačno?“
Naravno, ispostavilo se da idemo u istu ulicu i na isti rođendan. Pitao sam se, šta će ta guska na toj vrsti žurke i kod te devojke. Bilo me je i sramota da me društvo vidi sa njom.. Znao sam, zajebavaće me da sam prodao stavove uverenje i slične zajebancije.
-„Maja je moja drugarica iz srednje, pa me je pozvala. Kako se vi znate?“
-„Ma iz grada, od skoro se poznajemo..“
Došli smo i pozvonili na vrata, dočekala nas je ljubazna domaćica, nasmešena:
-„O pa vas dvoje zajedno? Jeste se upoznali? Sale ovo je moja drugarica iz…“
-„Ma mi se poznajemo odavno…“ Reče moja brbljiva komšinica.
-„Samo smo komšije, ne poznajemo se baš tako dobro..“ Hteo sam da izvadim situaciju.
-„HAjde, upadajte, vidiš da je sveet mali.“ reče slavljenica.
Unutra gomilu poznatih ljudi, dobra muzika i brdo alkohola. Atmosfera je već bila odlična. Pokušavao sam da izbegavam komšinicu, ali kako sam bio jedina osoba koju je poznavala, prilepila se uz mene. Naravno, malo joj je bilo i neprijatno, odudarala je od ostatka mase. Ipak, posle par pića opustila se i na moje čuđenje brzo uklopila u masu. Popio sam brdo alkohola, motao se oko slavljenice i kad sam video da tu nemam neke šanse rešio da idem kući. Opraštao sam se od društva, kad mi je prišla komšinica:
-„E, bolje da idemo taksijem, mislim ipak si popio, pa da nas ne voziš taka..“
-„Samo ti idi taksijem, ja odoh peške, ništa se ti ne brini..nemam ja para za taksi i sranja.“ okrenuo se i otišao.
Došao sam kući peške istuširao sam se i zaseo za komp da se još malo otreznim. Otvorio sam FB iz dosade, bio sam protiv društvenih mreža, ali kako su mnogi još za vreme srednje i faksa otišli preko, to je bio jedini način da održavam vezu sa starim drugovima. Video sam novi poziv za prijateljstvo i poruku:
-„Hej, sad kad smo se i zvanično upoznali možemo da budemo prijatelji 🙂 “ naravno poruka je bila od komšinice.
-„Da, naravno. Pošto verovatno poznaješ ovih 600 prijatelja u tvojoj listi, red bi bio da imaš i mene.“ odgovorio sam iznerviran.
Par minuta kasnije usledila je poruka:
– „Ne znam šta imaš protiv mene i šta sam ti loše uradila, ali posle tvog ponašanja reći ću ti samo da si nadmeni intelektualni snob, koji se ni po čemu ne ralzikuje od ostalih balkanskih dzibera punih predrasuda i sranja! Pokušala sam da budem ljubazna i da ostvarim kontakt, ali ne vredi. Ne moraš mi se više ni javljati na ulici, kad ti je toliki problem!“
Shvatio sam da sam ispao idiot, ali sam se pravio da me to ne pogađa što mi je napisala. Ipak, znao sam da mi je udarila na sujetu. Nisam je viđao nekoliko dana. Vraćao sam se sa ispita, raspoložen, nakon položenog ispita. već sam i počeo sa zaboravlajm na tak događaj. Video sam je da čeka lift, nisam hteo da se krijem iako me je po malo bilo sramota i mogao sam da izbegnem susret sa njom. Opet, prva mi se javila:
-„Cao…izvini za onu poruku, baš sam bila pijana. Nisam mislila to što sam napisala, iako si stvarno bio neprijatan. Znam da smo uz različitih svetova i to..“
Odlučio sam da se malo smirim i da ne budem drkoš.
-„Ne, ja tebi dugujem izvinjenje. Ponašao sam se kao kreten… Jbg, znam da budem drkadzija… Ali prema tebi sam ispao baš kreten..“
-„Ništa, onda ćemo krenuti iz početka“ nasmejala se.
Tek tada sam shvatio da je zaista lepa devojka, da ima neku nevinu facu, koja nikako nije išla sa njenim stilom oblačenja, tonom šminke itd.
-„Može kafa?“ pitala me je.
-„Može, ali ja častim… Bolje kod mene, da ne smetamo tvojim matorcima“.
-„ok, može. Dolazim samo da se presvučem“.
-„Važi, čekam te“
Kuvao sam kafu i razmišljao o njoj. Iskreno na pomisao da ću biti sam u stanu sa njom kita mi se dizala. Naravno, nije mi padalo na pamet da išta pokušavam. Što iz principa, što zbog onih majmuna koji su je dovozili kući, zbog kojih sam mislio da nemam apsolutno nikakve šanse…Iz razmišljanja me je trglo zvono. Otvorio sam joj, bila je u nekim uskim helankama koje su isticale njenu odličnu guzu i kratkoj majici do pupka. Bila je mnogo izazovnija tako jednostavno obučena i bez šminke. Zaista je bila zgodna i lepa. Uz kafu smo pričali o svemu i svačemu. Ispostavilo se da i nije toliko glupa, istina nije bila ni preterano pametna, ali ne tolika guska kao što sam mislio. Krenuli smo priču o vezama i sličnim temama. Da li ima momka, da li ja imam devojku i slično. Saznao sam da nema momka 6 meseci i još neke pojedinosti. Posle kafe smo počeli da ljuštimo neku domaću brlju, i čašicu po čašicu sve otvorenije pričali. Alkohol je već počeo da deluje, sela je pored mene i ni manje ni više počela da plače! Naslonila se na mene i počela da rida. Nisam znao šta da radim, zapitao sam se koji kurac se ovo dešava, do juče je nisam podnosio, a sad mi plače na ramenu i prepričava životnu priču! Pričala je kako je slomljena zbog bivšeg dečka, usamljena i slična sranja… Mazio sam je po glavi da se smiri, ali nisam imao pojma šta da joj kažem, ipak sam njoj totalno nepoznat lik, a i ona meni. Smirila se malo, još je jecala, ali je prestala da plače. I dalje je bila naslonja na mene. Osetio sam kako joj ruka ide po mojoj butini, a zatim počinje da stiska već nabrekli kurac. Nežno me je ljubila po vratu i nadrkavala mi kurac. Grickala mi je i lizala uvo i pomalo droljastim glasom pitala: „Da li mogu da ti ga popušim?“ Naravno da na takvo pitanje ne treba davati odgovor, samo sam joj spustio glavu ka mom medjunožju. Radila je to odlično, videlo se da ima iskustva. Najbolji oral koji sam doživeo. Nežno ga je lizala od jaja do glavića, a potom ga celog gutala. Bilo je predivno. Da ne bihsvršio, premenili smo ulgoe. Skinuo sam joj gaćice i navalio na njenu predivnu picu. Gurao sam joj jezik što sam dublje mogao, uživao u njein sokovima. Stenjala je i uvijala se pod orgazmima, svršila je više puta… Zatim se naguzila i bukvalno naredila da joj ga zabijem. Naravno, nije trebala dva puta da mi kažem… Sex je postajao sve žešći. Nisam tako nešto doživeo. Voleo sam sex sa prethodnim devojkama, ali većini je najveća perverzija bila da lizne kurac. Sa njom je sve bilo drugačije. Nabijala se, jecala, stenjala, govorila najveće perverzije koje sam čuo. Lupao sam je po guzi, gurao prste u čmar, ništa joj nije smetalo.
-„Jebi me, razvali me…jebi kurvicu“ sve se to čulo između uzdaha i stenjanja.
-„Reci kad budeš hteo da svršiš, obavezno!“ rekla je dok je jahala na mom kurcu. Mislio sam da se plaši da ne svršim u nju.
-„Skloni se, svršiću!“ viknuo sam brzo nakon toga. Skinula se sa kurac, klekla ispred mene i krenula da ga drka i liže. Masirala mi je jaja i spremno čekala kad ću da svršim. ubrzo sam počeo da je polivam po faci, curila joj je sperma po nosu, usnama i kapljala po prelepim sisama. Sručio sam se na krevet kao klada i dalje nisam mogao da verujem u ono što vidim ispred sebe: moju komšinicu, nasmešenu umazanu spermom, jednom rečju savršenu!
Nasmešila se i otišla do kupatila da se sredi. Izašla je iz kupatila, obukla se, poljubila me u ugao usana i šapnula na uvo: „Vidiš da ni jedan muškarac nije ravnodušan prema meni“, zatim otišla iz mog stana.
Nisam imao pojma u tom trenutku šta joj je to značilo….

Autor: Registrovani021

Sex sa ortakom
Rodica i drugarica