Već sam bila u braku sa „N“ kada se moja dve godine mladja sestra udala.Zetić je bio sladak, lepo gradjen jednom rečju baš OK.Moja sestra je potpuna suprotnost od mene. Koliko sam ja provokativna u oblačenju toliko je ona konzervativnija.Ona je pravi tip domaćice i poštene verne žene, za razliku od mene koja više voli da se zabavljam od kućnih poslova.Koliko puta me je samo opominjala da se pazim jer se svašta priča o meni.Naravno nije znala da moj „N“ sve zna i da smo odavno u fazonu sa drugima.
Zeta sam već i dok su se još zabavljali primećivala da gleda i da mu prija to što vidi kod mene.Pošto mi je brak takav kakav je, potpuno slobodan,slobodno sam pričala sa „N“ o tome da mi se zet dopada i da ne bih imala ništa protiv i ako bi se nešto desilo.Naravno ni mom mužiću to nije smetalo.Uvek sam vodila računa da maksimalno sam sredjena kada on dolazi, a često sam išla kod njih kada je on bio kući a ona radila. Svake druge nedelje imaju suprotne smene.I tako vremenom postalo je normalno da navratim kod njih kući čak i kada je sam kući.
Tog dana pošla sam kod njih i znala da ću osim kafice verovatno kao i uvek „slučajno“ sesti ili se pomeriti da zet vidi šta mi je ispod suknjice. Imala sam crnu kraću suknjicu i belu košulju na kojoj sam otkopčala malo više. Grudi su mi 3-ka, a sobzirom da nisam dojila čvrste su.Crni brus ih je još više podigao i učvrstio.Došla sam kod njih.Naravno, zet sam kući.Otvara vrata, pozdravljamo se, poljubim ga u obraz, što je svima normalno bilo kada se pozdravljamo.Počinje priča šta ko radi, da li su bili kod mojih i slično.Pita naravno za kafu i ja pristajem.On izlazi iz dnevne sobe gde smo seli i ide staviti kafu.Sedela sam okrenuta prema vratima sobe i kao slučajno noge mi bile malo razmaknute.Vrativši se u sobu videla sam da je odmah pogledao ispod moje suknjice.Još malo sam zadržala razmaknute nogice, a onda ih prekrstila.Malo još pričamo. Rekao je:
„Idem zakuvati kafu dolazim odmah.“
„Neka ja ću zakuvati sedi.“ Odgovorila sam i ustala.Znam da me je gledao dok sam prolazila pored njega.Otišla sam u kuhinju i čula da i on kreće zamnom.
„Koje šolje da uzmem?“ –pitala sam.Ušao je i on u kuhinju i stavio šolje na radni deo.Stao je iza mene, namerno sam malo se prebacila sa noge na nogu. Baš da ne ispadne da namerno se vrckam.Pomeram lonče i kašikom zahvatam kafu da sipam.U tom trenutku osećam njegove ruke koje me hvataju za kukove.Okrećem glavu unazad: „Šta ti je?“-pitam naivno.
Namerno se prilikom okretanja glave unazad oslanjam na njegovo telo.Osećam njegove grudi na mojim ledjima.Rukama kreće ispod moje košulje.Jednom rukom već mi preko brusa dodiruje sise.Spuštam posudu sa kafom, okrećem se prema njemu.Počinjemo se ljubiti.Znala sam gotovo je jebaće me zet.Super baš da vidim šta ima sestra u krevetu.Ruke su mu već na mojoj guzi, mazi je.Pošto sam imala tange potpuno osećam njegove ruke na guzi.Podiže me i ja ga nogama obuhvatam oko pojasa još uvek se ljubeći.Nasmejao me je isključuje šporet, kakav domaćin.Nosi me do njihove spavaće sobe.Ležemo na krevet.Rukom mi počinje dirati picu.Počinje polako da me skida, a i ja njega.Bio je brži pre je on mene skinuo.On je ostao u gaćama i trenerkama sklečkanim do kolena.Srednjim prstom me mazi po pici gore-dole.Izludjuje me, super mi je.Počinje da mi gricka bradavice. UH zavukao je prst u moju picu i još jedan.Počinje da kruži u meni prstima.
„Vlažna si da li ti je lepo?“
„ Samo nastavi AAAAAAAHHHH“
Osetila sam da je prste stavio do kraja. „Daj mi ga da ga vidim“ molećivo sam rekla.Ustao je sa kreveta skinuo trenerke i gaće.Nije loš videla sam odmah da je baš prav i da je malo deblji prema korenu.Sela sam na ivicu kreveta, a on je stojao izmedju mojih nogu.Uhvatila sam ga u ruku i stavila u usta.Pušila sam kurac koji je pripadao mojoj sestri.Jednom rukom sam mu blago drkala dok je ulazio i izlazio iz mojih usta, a drugom sam mu mazila jaja.
„Polako ne bih još da svršim“ rekao je, a ja sam počela da oblizujem njegov glavić.Gledala sam ga dok sam mu lizala glavić.Gledao je i on mene i rukama mi mrsio plavu kraću kosu.
„Jebi me“, klekao je pored kreveta, ja sam legla na ledja, a guza bila na ivici.
MMMMMMM stavio ga jeeeeeeeeeeeee.Obema rukama me je držao za kukove i zabijao se.Kad god ga je stavio do kraja osećala sam kako mi širi picu jer mu je bio deblji kod korena.Počeo je jako, čula sam kako dole šljapka.Krenuo je sve brže i brže.Naglo ga je izvadio i počeo da svršava po mom stomaku.Ubrzano smo oboje disali.
„Jebote nisam trebala da ti dozvolim ovo“ rekla sam, a u sebi bila sva srećna što se to desilo.
„Izvini ne znam šta mi je bilo.Uvek si mi se dopadala i provocirala tvojim izgledom.“
Legli smo u krevet, ležala sam mu na ramenu, njegova ruka je mazila moja ledja, a ja njegove grudi.Ćutali smo, ja sva srećna što se desilo. Pomislila sam kako jedva čekam da ispričam mom „N“ šta se desilo.
Posle nekog vremena ležanja ustali smo.“Idem se istuširati“ rekla sam.Bila sam u kadi kada sam videla da moj zetić ulazi u kupatilo i odmah sam primetila da mu se kurac pridigao.Bez pitanja ušao je i on u kadu.
„Operi mi ga malo“, tuširala sam ga i rukom mazila.Digao se želela sam ga opet.Okrenula sam mu ledja rukama sam se oslonila na zid.Uterao mi ga je jebao me je baš dobro tada, menjao je ritam, čas brže čas sporije.
„„M“ da li mogu da ti svršim u usta“
„AHAAA“
„Ne zezaš me smem jel da?“
Izvadio ga je ja sam se okrenula i klekla ispred njega.Dobar mu je sada sam ga baš lepo pogledala.Počela sam mu pušiti, rukama me je pokušavao što više navući na kurac.Dala sam sve od sebe osetila sam da je blizu kraju, samo mi je u tom trenutku njegov glavić bio u ustima, počeo je svršavati.Nešto sam progutala nešto je skliznulo iz usta.Videlo se da je uživao tada.
„Tvoja sestra mi ne daje da svršavam po njenom licu, a čak i ne voli da puši.Ti si predivna“M“ volim te“
Istuširali smo se obukla sam se i otišla kući.Jedva sam čekala da stignem, već sam telefonom zvala „N“ i rekla da imam nešto da mu kažem.
Ušla sam u kuću i svrata počela da šapućem „Jebao me je, jebao me je…….“
„KO???“
„Zet“
„Stvarnooo??“
Oči su mu zasijale videla sam da se uzbudio, poljubili smo se.
„Da znaš da sada ljubiš mog zeta u kurac hahhahaha „, zezala sam se.To ga je baš popalilo…..

Autor: zgodna_maca

Prvi put ispred dečka
Izgubio je nevinost