Marko je bio zadovoljan. Vraćao se sa službenog puta puna dva dana ranije. Sandri nije htio reći, kako bi je ugodno iznenadio. U torbi mu je bio parfem, poklon za voljenu ženicu kupljen u aerodromskom duty free shopu. Zamišljao je kako ulazi u stan…kako se ona ushićeno veseli njegovu ranijem dolasku…a zatim mu pohotno otkopčava šlic i baca se na na njega gladna kurca svog mužića. Okrenuo je ključ u bravi…vrata tiho otvorio, a zatim mu je pažnju privukla buka iz spavaće sobe. Oprezno se prikrao i kroz odškrinuta vrata zavirio prema bračnom krevetu. Ono što je video umalo ga je oborilo s nogu. Njegova supružnica nalazila se u sendviču između dva gola pastuha. Stenjala je pohotno uživajući nabodena na njihove debele batine. Dok ju je jedan životinjski jebao u pičku za koju je Marko do sada mislio kako je samo njemu dostupna, drugom je Sandra gutala mesnatu kurčinu do velikih jaja koja su joj udarala o bradu. Sandrine su se usmine obavile oko kurca nepoznata jebača koji ju je doslovno rasturao. Nakon nekog vremena kao po dogovoru dečki su zamijenili mjesta. Sandra je vrisnula kad ju je preplavio prvi nalet orgazma.

Uskoro su i momci krenuli ka vrhuncu. Svršavali su po tijelu Markove ženice…a ona se borila za svaku kap sperme. Gladno i pohotno oblizivala je njihove batine što su je obino zalile spermom. Postajalo je opasno…Marko je morao van iz stana dok se dvojac ne pokupi, a onda će se obračunati s nevjernicom. Nakon nekoliko pića u obližnejm kafiću vratio se u stan. Na vratima ga je dočekala Sandra u kućnom ogrtaču iznenađena njegovim ranim povratkom al ii nasmješena. Na Markovo iznenađenje kurac mu je u hlačama stajao još od gledanja prizora ženine nevjere. Kao i uvijek kad se vraćao s puta nakon strasnog poljupca Sandra je klekla pred njega, raskopčala mu šlic i uzela sisati nabreklu kitu. Uživajući u ženinom pušenju ljubomora je počela hlapiti iz Markove glave.

U mislima na prizor od prije dva sata snažno je, kao nikada do sada svršavao u Sandrina usta koja su do nedavno obrađivala dva povelika pastuha. Kad je Sandra progutala i zadnju kap njegove sperme i nasmiješila mu se zavodljivo Marko je velikodušno izvadio poklon iz torbe i predao joj ga. Zaslužila je – mislio je u sebi odlučivši kako će se od sada uvijek raniije vraćati s puta.

Novogodišnji rogovi
Nevjerna Ljilja