Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Sanjica

Sanja je bila gotovo devojka detinjastog lika, duge svetlo plave kose, čedno-belog lica, ružičastih usana i nebo-plavih očiju. Mršavo telo je odavalo znake početka pupenja, a sisice su već narasle do veličine stegnute pesnice. Upravo zato su je iz milošte svi zvali Sanjica.

Pauze iza završenih školskih godina je sa roditeljima i mlađom sestrom provodila na salašu koji je ocu ostao od dede. Iako je tamo preostala samo mala prizemna kuća i konjušnica, životinja nije bilo.

I te, kao i ranijih godina, po dolasku na salaš iza sebe je imala neku simpatiju o kojoj je maštala u postelji i zamišljala da konačno postaje žena. No, zbog premalo godina i straha od neželjenog bola, nije se usuđivala da to već jednom učini.

Bio je utorak, pre tri dana, kada je sestra nabasala na neki zarđali ekser i ubola ruku, te su je roditelji trebali odvesti u grad na previjanje, ali je do grada trebalo voziti drumom više od pola sata. Sanjica nije želela da ide sa njima već ih zamoli da ostane na salašu i uživa u prirodi dok se oni ne vrate. Tog petka je rešila da pomogne sebi i sama postane žena.

Tek što su roditelji zamakli za kapiju, otrčala je u kuću, zaključala vrata i svukla se. Stala je pred veliko zidno ogledalo u spavaćoj sobi roditelja i krenula da još jednom istražuje svoje devojačko telo. Mala stopala su bila oslonac tankim, gotovo koščatim nožicama, ali su one ipak bile prelepe. Blago širenje u butinama je otkrivalo beličasti brežuljak prekriven svilenim retkim dlačicama koje je redovno pri kupanju oblikovala u savršeni trouglić, a iznad njega maleni gladak stomačić na kome se jasno iscrtavlo udubljenje prelepog pupka. Tek porasle dojke su se završavale svetlo-ružičastim oreolima u čijem su se središtu nazirale bradavice veličine sitnije trešnje. Dalje neviše su se širila ramena pa na sredini dugačak tanak vrat, kao u ždrebice, koji je ponosno nosio, sada već blago povijenu glavu koja je gledala u odraz ove divne figure.

Oblizala je usne i vrhove prstiju leve ruke a onda je spustila, naslonila na stomačić ispod pupka i krenula lagano da se spušta ka vagini prstima vlažnim od pljuvačke krčeći put zaprečen dlačicama. Desnom je rukom krenula da masira očvrsle dojke i zamišlja svog princa kako joj dolazi da je konačno uzme. Onom rukom u međunožju je započela sa laganim nadrkavanjem sada već navlažene vagine, povlačeći je na gore ka pupku, pa vraćajući je nazad, duboko ka anusu. Osetila je blago grčenje u stomaku jer je očekivala uskoro prodiranje. Očito uzbuđena samom slikom u ogledalu i pomamnim mislima, nastavljajući sa masiranjem pičkice i sisica, odšetala je do kreveta i uzela erotski magazin roditelja koji je redovno, kad god bi joj se ukazala prilika, “pronalazila” u noćnom stočiću. Uvila je ovaj komad hartije u rolnu i uvukla u plastičnu kesu. Otvor kese je zatvorila selotejp trakom kako se novine nebi razvile i kako tečnost koja će uskoro iskuljati iz nje nebi nakvasila novinsku hartiju, jer kako bi se posle opravala kod roditelja.

Kraj ovog veštačkog uda je premazala maminom kremom za lice, ostavivši dobru količinu na prstima leve ruke, a onda lagano ponovo dohvatila pičkicu mažući usmine i zaključani ulaz u utrobu. Legla je na francuski ležaj i gledajući u ogledalu sebe u raskrečenom položaju, krenula veštačkim udom da nadražuje klitoris, drugom rukom sada već uvrćući nabrekle bradavice devojačkih dojki.

Posle kraćeg pripremanja pice, pokušala je da uvuče vrh “penisa” u sebe, ali je osetila veliki otpor i dodatno se uplašila, ali se nazad nije moglo. Spustila je i drugu ruku među nožice i kažiprstom i domalim prstom krenula da razvlači usmine a srednjakom da pipavo prodire u sebe. Trljala je himen gore-dole, grebuckala ga noktom, ali je strah od bola preovladavala. Bila je pred svršavanjem, ali nije želela da odustane.

Ustala je sa kreveta, došetala ispred ogledala, čučnula, postavila veštački penis ispod svojeg procepa i pogledala se u ogledalu. Bila je uplašena. Naciljala je vrh “penisa” pravo u pičkicu, sačekala trenutak, zanjihala se malo napred-nazad nadražujući vaginu i šireći usmine veštačkim udom, zažmurila a onda ponovo otvorila oči, izvukla kurac ispred sebe, pogledala ga i onda klekla. Podigla je dupence na gore, malo raširila noge, ponovo vratila kurac ispod pičkice, nacentrirala ga, stisla zube i sela.

Parajući bol je krenuo od napaljenog međunožja, preko stomaka koji je već sada užasno pulsirao, naviše kroz zadihane grudi, preko zgrčenog ždrela do malog mozga. Ovde se bol pretvorio u glasan urlik, nerazumljivi jecaj, duboki izdisaj je izbacio iz nosdrva manju količinu slina raskvašenih prvim potocima suza, oči su se zablistale, iako nasilno zatvorene iz njih je izbijao plač praćen jecajima. Sada već kosa ulepljena u znoj lepila se za lice, ramena, grudi i leđa. Pička je jezivo pekla, kao da je posekla sopstveni stomak, krv je krenula da lije napolje, kroz suzne oči pogledala je sebe u ogledalu i zamrzela se, pomisli da je pogrešila, i pokuša da ustane. No, užasan bol je okruživao sada već naveliko krvavi kurac zariven duboko u njoj. Jednom je rukom jako stegla kraj novina a drugom se naslonila na ogledalo. Gledala je sebe i mrzela se, plakala i želela da umre, sada i odmah. A onda se vratila nazad, svest je ponovo nadvladala pogrešne misli, ponovo se podigla na kolena lagano izvlačeći penis iz sebe, ali ne do kraja. Pri vrhu je zastala i setila se svog princa, a onda još jednom stegnuvši donji kraj novina ponovo sela nazad. Sada je kurac već ušao bez nailaska na otpor. U trenutku trećeg nabijanja na kolac – svršila je. Krv je i dalje curela, lakirani parhet je ispod nje bio premazan crvenom lepljivom tečnošću izmešanom sa njenim ejakulatom.

Gutajući sopstvene suze izmešane sa slinama i gušeći se, onom slobodnom rukom je obrisala suzne oči, pogleadla se ponovo u ogledalu i radosno nasmejala. Konačno, više nije dete. Kroz smeh, pri svakom novom nabijanju na kurac osećala je bol, jednom jači a drugi put manji, ali odustati nije želela. U mislima je bila samo jedna stvar – više nije klinka.

Nakon nekoliko minuta bolnog uživanja, zadovoljivši svoju krvavu želju, otrčala je u kupatilo, oprala na lavabou toplom vodom ruke i onaj veštački ud, umila se a onda na brzinu istuširala. Dobro je isprala picu koja je i dalje sluzavila i krvarila u isto vreme, spakovala nekoliko puta vatu uvijenu u toaletni papir u gaćice, navukla ih, sa bolom otišla do sobe u kojoj je maločas izgubila nevinost, vlažnim sunđerom i suvom krpom izribala krvavi pod, sredila krevet i sobu, očistila zamšćeno ogledalo, vratila maminu kremu u fijočicu, rasturila veštački kurac, razvila časopis u suprotnu stranu kako bi povratila ravnu formu i vratila ga nazad u stočić. Proverila je još jednom da li je u sobi sve kako je i zatekla i sa prijatnim bolom na međunožju otišla pod stari orah, obukla se, legla i zaspala.

Posle pauze od skoro deset dana, tog leta je skoro svakodnevno upražnjavala ovu igricu u kolibi smeštenoj u obližnjem šumarku, do koga niko sem nje nije dolazio. Ali za sledeće prilike je napravila veštaka od suve hrastove grane, lepo ga oblikovala i napravila da bude baš po njenoj devojačkoj meri, jer kako bi mogla da uzima tatin i mamin magazin za koji i ne zna. Umesto mamine kreme koristila je sopstvenu pljuvačku, a umesto ogledala sklopljene oči, zamišljajući svog princa u njoj.

Sanjica je u septembru, terćeg dana škole, za sve ovo ispričala svom princu, a on je razočaran i povređen pobegao. Našla je drugog princa i nastavila da živi životom odrasle žene, a onaj bolni tretman joj je zauvek ostao na prvom mestu.

Autor: Aleksandar Urosevic

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile