Vraćao sam se sa žurke nekim od jutarnjih autobusa. Ni sam neznajući koliko ima sati. Nije mi bilo ni do čega. Gorak ukus duvana pomešan sa alkoholom mučio je moje nepce, grlo i želudac. Blaga nesvestica od neprospavanih noći me je mučila duže vremena. Ipak primetio sam taj deholte. Primetio sam par divnih sisića smotanih u parče tkanine. Ta belinai nepodnošljiva lepota me je naglo probudila i stavila u stanje pripravnosti. Prosto neverovatno koliko su mi se oči lepile za to parče belog mesa. Verovatno sam izgledao idiotski sa kesicama ispod očiju, neobrijan i neočešljan, prljav i ružan do bola.

Podigao sam pogled da vidim vlasnicu tog divnog para duda. Podigla je i ona pogled i suočio sam se sa najdivnijim parom plavih očiju na svetu. Taj pogled me je dodirnuo u srce. Otkrio me, probušio, porazio… Jednostavno nisam imao reči. Iz mene nisu mogle da izađu sve one slatke laži, fore i fazoni kojima sam osvajao, iz mene nije mogao ni šarmantni osmeh na koga sam bio tako ponosan, jednostavno sam buljio bez reči i pokreta. Osvojila me je osetio sam. Bio sam privučen kosmičkom snagom a nisam imao ni snage ni volje da se branim. Nisam ni želeo odbranu.

A onda osmeh. Topao i mio. Osmeh drugarice, prijateljice, ljubavnice, majke, žene… takav osmeh me je privukao u dubinu njene duše.

Zatvorio sam oči za trenutak. Zagledao se u dubinu mraka pa je ponovo pogledao. Osmeh je titrao na njenom licu a pogled, pa postoje trenuci kada samo oči govore. Nije ovo ljubavni roman ali tada je bio.

Polako sam joj prišao. Reči nisu izlazile ali nije imalo potrebe, sve je shvatila. Prišao sam, zagrlio oko struka i utisnuo svoje usne na njene. Ne nije se branila, nisam ni pomišljao da može da se brani. Jednostavno mi je uzvratila poljubac i privukla se uz mene. Jezici su nam se polako upoznavali. Polako je privukoh sebi i osetih onaj divan deholte kako mi se utiskuje na grudi. Leto je bilo i bilo je toplo. Na sebi smo nosili samo tanke pamučne majce ali u tom trenutku one nisu postojale. A nije postojao ni autobus, ni svet oko nas.

Počela je da njiše kukovim izazivajući me žestoko. Moja alatka se opasno ukrutila u pantalonama. Nije mogla da ne primeti. Nije mogla a nije ni htela. Upravo onaje i želela da ga oseti. A bogami i ja sam želeo da ga ona oseti ovako tvrdog. Želeo sam i ja da nju osetim svim svojim bićem nataknutu na ovako ukrućenu kurčinu. Želeo sam njene sise, dupe kosu …

A onda zatišje. Pogledali smo se u oči. Rekao sam već da postoje trenuci kada samo oči govore. Reči nisu bile potrebne. Sve smo se razumeli.

Došli su na red dugi i vlažni poljupci puni žudnje. Budža u gaćama mi se okamenila. Prosto je parao gaće. Sva sreća da do mog doma nije imalo puno stanica. Prosto sam je izvukao iz autobusa. U sobi smo bili za tili čas. Cimer mi je bio na predavanjima i znao sam da se neće vratiti dugo, a i ako se vrati moraće da se povuče u komšiluk ili čitaonicu. Jednostavno to je bio deo studentskog fer pleja. Pa cimeri se pomažu valjda rekao bi moj prvi cimer.

I kad sam konačno uspeo da zaključam vrata ona me je prosto napala i prikucala poljupcem za vrata. Pritegla je svoju nogu između mojih, zajahala mi nogu i počela da upliće i meša. Bradavice su mi se zabile u grudi i moja jedina reakcija je bila da se opustim i uživam. A uživao sam u svakom njenom pokretu, svakom njenom dodiru i poljupcu. A ona je znala šta da radi. Polako me je svlačila milijući i ljubeći svaki delić otkrivene kože.

U ovom trenutku uloge su nam se zamenile, ona je bilata koja jebe, koja daje siluje razara a ja sam bio taj kojiprima, dobija ja sam bio jebena strana i ni malo mi nije smetala nova uloga.

Prislonila je usne na moje bradavice i jezikom zapalacala oko njih. Vlažan i hladan trag ostao je za njom. Bradavice su mi se ukrutile do bola. Prosto nisam verovao kako me je telo izdavalo. I dok je polako grickala ukrućene bradavice ruke su joj se dohvatile posla da mi skine pantalone.

Moj ponos je uvideo svetlost dana. Pantalone sa sve gaćama su mi se našle na podu i ja sam lagano iskočio iz njih. Njene ruke su se našle na mojim guzovima lagano ih milujući. Osetio sam kako mi se od tog nežnog milovanja ježe dlačice na guzi. Moj penis je počeo da poskakuje želeći valjda da i on bude deo igre. Osetila je i nežno ga je prihvatila jednom rukom a drugom rukom se prihvatila za jaja. Jezik je polako počeo da se spušta i pravi vlažan trag do pupka gde je napravio par krugova pa se zabio u njega. Počela je polako da me jebe jezikom u pupak pri tom navlačeći kožicu preko glavića. Sinhronizacija je bila predivna počeo sam da se gubim a kolena da me izdaju pa sam prešao u ležeći položaj. Tu je moja predaja bila potpuna. Kako to čudno zvuči, predaja pa nisam se ja ni borio protiv ovoga ni u ratu ni u miru da bi se sad predao…

Nije mi dala da podignem noge na krevet već me je ostavila da sedim na krevetu a da mi noge budu na podu. Uzela je spakovano ćebe i stavila ga na pod između mojih nogu. Odmakla se od mene i skinula bluzu polako je bacajući na drugi krevet. Konačno sam video ostatak onog deholtea sa početka priče. Vredeo je sto dukata, neznam koliko para, maraka i čega li više su vredele te mlade jedre devojačke sise. Te nakostrešene bradavice koje su prosto mamile na ljubljene, milovanje i sisanje jednostavno nisu imale cenu.

Ali avaj. Nisam imao puno vremena da se sladim tim predivnim grudima. Moja gospodarica, moja ljubav i čežnja se spustila na kolena na ono ćebe. Jeza i trnci su mi prošli kroz telo. Smestila se udobno pa rukama polako prešla unutršnjom stranom butina. Uhhh otelo mi se iz grudi. Bilo je tako lepo. Izgleda da je ona to znala pa je nastavila sa milovanjem dok nije došla do prepona. Tu je lagano prešla preko jaja pa ga polako stegla u korenu. Pogledao sam moju boginju kako kleči između mojih nogu. Gledala me je pravo u oči pogledom punim želje i žudnje. A onda je prenela pogled na njega. Na moj ponos i diku. Na moje ukrućeno pile. U stvari na mog pevca, šotana, buzdovana, lepotana…

Prinela ga je ustima i polako poljubila u sam koren a onda počela sitnim poljupcima da se penje sve do vrha. Tu je stala, odaljila se, nakrenula glavu pa ga zagrizla ni malo nežno. Držala ga je u ustima kao kuče kada drži kosku. I glockala ga je kao kuče kada glođe kosku, ali ovo je tako prijalo tako nerviralo i izazivalo. Ovo je bilo nešto divno, toliko divno da je prosto bolelo.

Završivši taj deo svog programa odvojila se od njega, otvorila usta i polako sasvim polako počela da ga stavlja u usta. Stavljala ga je tako da je prosto klizila preko njega. Ni jedan drugi nadražaj nisam osećao. Isto tako polako i nežno je počela i da ga izvlači iz usta. Kada ga je celog izvukla iz usta pogledao sam ga sa čudnom dozom divljenja. Moja alatko, moj ponos stajao je čvrsto uzdignut kao kamen međaš, okupan sokovima iz njenih usta. A osmeh sa njenog lica nije silazio. Znala je šta radi, prosto je znala i kako mi je. Osećala je da uživam i uživala je u tome. Nikad ni jedna u mom životu nije uspela toliko da me napali samo ustima. Nijedno pušenje mi nije donelo toliko uživanja a tek smo bili na početku.

Ponovo ga je vratila u usta i počela laganim dodirima samo usnama. Klizila je po njemu gore dole, gore dole ujednačenim monotonim ritmom, klizila je i vlažila moju alatku do ludila. Podmazivala mi je alatku kao neka luda mašina za podmazivanje ne gubeći ritam ni u jednom trenutku.

Onda je u jednom tenutku stala i stisla ga ustima na glaviću a rukom u korenu. Osetio sam kako podrhtavam čitavim telom. Ipak stisak ruke mi nije dozvolio da svršim u njenim ustima. Otimanje između kraja i novog početka je bilo teško i napeto. Tačno je osetila da sam se odlučio za novi početak (a da li sam mogao drugačije).

Izvadila ga je iz usta i olizala od korena do glave nekoliko puta a onda je uzela jaja u usta. Bogami bila je i u tome pravivirtuoz. Sav sam pretrnuo kada mi j podigla jaja i olizala šupak. Uhhh ovo je bilo gadno prokomntarisao sam a ona je nastavila sa lizanjem anusa i polako je počela da nabija jezičak u njega. Više nisam mogao da se uzdržim pa sam počeo glasno da stenjem i uzdišem. Napaljen sam bio do krajnjih granica, više se nije moglo izdržati a to je i ona osetila. Ostavila je moj anus na miru i još par puta je dobro olizala moju pretvrdu kurčinu pa sasvim prirodno okrenula leđa, natrtila se i zavrnula gaće u stranu.

Uhvatila je moju alatku i polako je nacentrirala na svoj anus. Nežno ga je sprovela dao svog otvora pa se polako natakla do kraja, do samog dna do samih jaja. Bilo je gadno. Bilo je tvrdo. Bilo je predivno i prekrasno. Bilo je neponovljivo. Počela je polako da meša ispuštajući tihe krike. Više nisam mogao da izdržim taj podao lagani ritam. Više nisam mogaoda je trpim da mi se polako uvija na kurcu. Prevrnuo sam je na stomak i počeo da deljem. Dao sam ritam kao u najluđim pornićima. Jednostavno nisam mogao više da se suzdržavam.

Njeni tihi krici su počeli da se pretvaraju u jasna stenjanja, vrištanja. Osetio sam i ja da se ona bliži vrhuncu pa sam cepao ne žaleći ni sebe ni nju a bogami ni njega. Drao sam ga kao musa jarca.
Ona je počela da se baca na sve strane. Želeo sam da joj pojačam orgazam jer sam slutio da se i njoj bliži pa sam probacio ruku na njenu malu macu.

Tu sam doživeo iznenađenje svog kratkog života. Umesto male slatke rutave smokvice, okupane sokovima zatekao sam uzdignutu kurčinu sličnu onoj mojoj…
Čuđenje je kratko trajalo jer sam bio napaljen do kraja pa sam jednostavno uhvatio njegovo oružje i čvrsto ga stegao dok sam je punio do kraja. Mislim da je tona sperme izletela iz mene.

Bogami i njena alatka je počela da štrca bogate mlazeve sperme. Tada me je napustila pamet i pao sam u neku vrstu kome. Zaspao sam ne znajući šta da radim sa sobom i sa njom. Da li da ga bijem ili da je volim. Da li da se osećam ponosan na svoje ljubavno iskustvo ili da se osećam prljavo i pederski ogavno. Šta da radim kada sam se sam upecao u klopku jedne osobe sam bi ga znao kakve. Da li je to žensko sa kitom ili muškarac sa sisama.

Našao sam rešenje. To je divna žena sa jednom malom manom ona nema pučku već kurac pa što ono rekoše u neko to voli vruće Niko nije savršen.

Kada sam se osvestio iotvorio oči nje nije bilo pored mene. Otišla je ali je ostavila poruku sa brojem telefona…

I javio sam se nekoliko dana kasnije. I videli smo se nedelju dana kasnije. I jebali smo se gadno i slatko. Jebali smo se jako i nežno, snažno i vlažno. Prcali smo se kao ludi. Našli smo se nezajažljivi. Jebali smo se svuda i u svako vreme. Nije nam bilo bitno da li nas neko gleda i da li se narod čudi. Sve okove smo zbacili sa sebe i uživali. Šta smo sve jedno drugom radili ostaviću za neku drugu priliku. Mogu samo da vam kažem da mi je bilo jako žao kada je jednog dana bez pozdrava i bez oproštaja otišla od mene i preselila se i Francusku.

Zbog posla valjda kako su mi kasnije objasnili neki njeni prijatelji. Šta da se radi niko nije savršen.

Rodjaka 2
Sestre u nevolji

Izaberi me

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile
Powered by Autience