Pre desetak dana mi se desilo nesto divno sto cu pamtiti do kraja zivota. Iva moja drugarica me je pozvala da joj pomognem oko seminarskog. Imala je dosta neke racunice I matematike pa me je pitala da joj pomognem. Naravno ipak drugovi smo zato sam I pristao joj pomoci. Otisao sam do nje I poneo neke svoje proracune. Kada sam dosao tamo bila je jedna Ivina kolegenica sa fakulteta. Ona se zvala Hota, bila je bas zgodna I lepog izgleda.

Uzeli smo svo troje to da radimo I da sredjujemo, ali osetim kako mi se na preponama nalaze necije ruke. Posto sam sedeo izmedju njih dve, jedna je spustila ruku na desnu butinu a druga na levu. Pogledao sam njih dve one su me gledale I smeskale. Bio sam zbunjen I gledao ih. Iva je ustala I sela u krilo Hote. Okrenute prema meni pocele su da se ljube I dok se ljube gledale su me. To me je palilo, gledajuci njih meni se kurac digao. Hota je zavukla ruku ispod majce Ivi I pocela da joj mazi grudi. Iva je imala lepe bujne grudi, da je Hota imala pune ruke posla. Iva je grickala usne Hoti I izazivala je da joj skine majcu sto je I ucinila.

Ispred mene su se pojavile lepe grudi u ljubicastom brusu. Ubrzo je Iva skinula majcu Hoti, ona je imala bas lepe grudi, uh taj prizor e tesko za zaboraviti. Ona je imala crni cipkasti brus I iz tog crnog brusa su kipile grudi. Pocele si lizati jednoj drugoj jezike I masirati njihove grudi. Zbunjen I napaljan sam sve to posmatrao. Skinule su bruseve I njihove grudi su mi bile na izvolte.

Ustale su I sele kod mene u krilo. Njihove grudi su mi bile na licu, poceo sam ih lizati I sisati, rukama sam ih mazio I masirao, sisaio sam prvo Ivine grudi, a onda Hotine I grickao njihove bradavice jako sto ih je dovodilo do ludila. Dok sam im to radio one su me hvatale preko trenerica za moj vec nabrekli kurac, ljubile su se medjusobno i uzivale u tome sto im prizam zadovoljstvo mazeci im njihove grudi. Onda su mi skinuli trenerice I bokserice I oslobodili moj kurac koji je bio veliki I debeo I zeljan njihove dve picke.

Spustile su se dole I obe pocele ga lizati, pruzale su uzitak koji je bio nezaboravan. Lizale su moj kurac I medjusobno se ljubile I lizale jedna drugu jezikom. Gutale su ga celog do kraja, dok ga je jedna gutala druga mi je sisala jaja I tako naizmenicno. Onda su ustale I skinule se, Iva je imla ljubicaske polutangice dok je Hota imala crne cipkaste tangice. Na sta sam ja klekao ispred njih I uhvatio zubima Hotine tangice I skinuo ih I poceo joj lizati pickicu koja je vec bila jako vlazna, lizao sam joj klitoris, dok sam je prstima jebao. Prijalo joj je jako posto je vlazila moje prste, jako nakvasila svojim sokovima. Onda je Iva dosla na red I skinuo joj njene ljubicaste polutangice sela je na sto I rasirila noge prisao joj I poceo halapljivo lizati I sisati njene usmine, gurao sam joj dva prsta u pickicu. Uzdisala je Iva jako dok joj je Hota lizala bradavice, koje su bile krute.

Ustao sam I prihvatio Ivu za noge, Hota je sela izmedju mojih nogu. Ubacio sam kurac u Ivinu vrelu picku I poceo je jebati, Hota mi je sisala jaja dok sam zabijao moj debeli kurac u Ivu. Uzivala je u tome kako joj sirim pickicu. Nejana je picka tako vrela I vlazna da sam je ravzanjivao u naletima mog kurca. Onda je dosla na red Hota uhvatio sam je za kuk I bacio na sto I naguzio je. Prvo je Iva pocela da joj lize cmaric, a onda moj kurac olizala ceo kurac. Onda sam joj stavo u guzu moj veliki kurac, prvo glavic sam joj nabio na sta je ona pocela da mesa guzom, a onda sam joj nabio ceo, vrisnula je. Iva je legla ispred nje I Hota joj je lizala pickicu. Jebao sam je jako I da joj se guza zacrvenila od nabijanja. Onda kada sam izvadio iz guze napravila se velka rupica. Onda sam u guzu poceo gurati prste, dok sam je jebao u njenu vlaznu pizkizu jebao sam je jako da je pocela jako uzdisati. Uzivala je kako je razvaljujem I sirim jako njenu vrelu pickicu.

Potom sam seo na stolicu I Iva me je zajahla, bila je prava jahacica skakala je na njemu I nabijala se kao kurvica. Ljubila me je dok je skakala, dok je Hota sela ispred stolice I lizala mi jaja koja su otekla od jebacine. Ubrzo je Iva pocela da me grebe po ledjima I da jako skace na mom kurcu I pocla je da se trese I dozivljava orgazam, natopila mi je kurac svojim venericnim sokovima. Onda je ustala I prepusila mesto Hoti, uzjahala me I skakla na mom kurcu Iva je mazila svoju mokru pickicu I lizala Hotin razvaljen cmar. Hota me je ljubila I grickala mi je usne dok je tako skakala na njemu. Onda je malo stala I pocela da mesa. Uh kako je to radila dobro da je moj kurac probijao cak do materice. Mesajuci na mom kurcu pocela je da svrsava I da me obasipa svojim sokovima. Ustala je Hota I nabila svoju picku u facu Ivi. Iva je lizala njenu mokru picku dok je Hota isto to radila Ivi. Ja sam posmatrao to I drkao svoj kurac.

Onda su obe ustale I klekle ispred mene I pocele ga lizati I pusiti. Govorile su mi “ daj nam tvoj sladak napitak daj nam da poijemo…..”. Gutale su ga celog, da kada im ga nabijem bile su im pune oci suza. “Kurvice moje” reko sam “evo stize vas caroban napitak” I poceo svrsavati jednoj I drugoj na lice. Bile su prekrivene supermom. Ja sam seo na stolicu, a one su pocele lizati jednu drugu da pokupe svaku kap mog “napitka” sa njihovih prelepih lica.
Uzivali smo svo troje u tom nezaboravnom trenutku, I jedna I druga su mi priznale da su od uvek mastale o ovome. Onda smo zavrsili proracune I seminarski je bio gotov. A sta se desilo posle u nekm drugom nastavku…..

Autor: Daglas_Costa, ivafoto, hota.hota

Komsija 3
Zajebana situacija

Izaberi me

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile
Powered by Autience