Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Seoski majstor

Poslušala sam susjedu i za popravak vratiju moje štalice, koju je razvalila bura, pozvala Marka. Rado mi se odazvao i nisam čekala dugo dok se pojavio s alatom u mišićavim rukama. Odvela sam ga i pokazala mu što treba raditi. Složio se samnom da je tu dosta posla i da će popravak potrajati, ali kad se sve sredi moji konji neće se smrznuti.
Dok je radio neprekidno sam gledala u njegovu izazovnu guzu, koja je bljeskala u radničkom kombinezonu od trapera u svoj svojoj ljepoti, naročito u trenucima kad se naginjao. Plavi, polurastvoreni kombinezon oskudno je prekrivao mišićavo tijelo, a bijela potkošulja slijepljena od znoja samo je pojačavala opći dojam njegova tijela. A kad je sve bilo gotovo i kad je sjeo preko puta mene, na plast sijena, primjetila sam da ispod trapera kombinezona nema ništa drugo. Više je to bila ženska intuicija do li što se to stvarno vidjelo, a i govorkalo se da gaćice i ne nosi. U jednom trenutku, onako ugrijan, odluči on skinuti potkošulju. Meni nije preostalo baš ništa drugo nego li se diviti toj situaciji i samo se oblizivati. Jedro mu tijelo odiše čvrstinom kod svakog njegovog i najmanjeg pokreta. Mišićavo poprsje malo koga ostavi ravnodušnim. O tom izazovnom tijelu pletu se mitovi i legende, a mnoge cure i zrele žene govore kako je riječ o mladiću od kalibra i jebaču prve kategorije. Omiljen je on majstor u našemu i nekoliko susjednih sela. Ponajviše je zaposlen u jutarnjim satima kada glave obitelji rade u gradu, a on sam razumije se u ama baš sve. Glas naroda kaže: Raumije se ponajviše u žene! Danas je na radu na mom malom seljačkom imanju. Za sada je pokazao dio vještine vlastitih ruku, a meni preostaje da vidim jesu li govorkanja i o dobrom ljubavniku utemeljena. Onako polugol, nije puno dvojio i besramno kaže: “Hajde susjeda da izravnamo račune. Ništa neće koštati. Samo…Izvadi ga malo da vidimo kakav je. Jel važi?”
Klimnula sam potvrdno glavom, jer sam takvo što jedva i dočekala, a on je jednim pokretom ruke skoro sam izvadio svoju muškost iz kombinezona. Tada sam potvrdila svoju intuiciju da uistinu ne nosi gaćice. Uskoro je kurac obasjan svjetlošću došao na vidjelo u već visokoj erekciji. Uzela sam ga u desnu ruku, a lijevom ga uhvatila za koljeno. Počela sam ispitivački, lagano navlačiti kožicu i drkati mu ga.
“Susjed! Tvoj komad je uistinu onakav kako se u selu priča. Krupan je i velik. A je li, kako kažu i pravi majstor? Znaš, morala bih se u to još bolje sama uvjeriti.
Lagano sam ga drkala desnom rukom, a lijevom ga već vukla za jaja pitajući: “Kako li ti ga muzem? Vele da posebno voliš mljekarice. Da si najradije s njima obzirom da one imaju iskustva s takvim stvarima. Na žalost u mojoj štalici nema krava i nisam jedna od njih, ali me zanima. Što misliš? Kakva li je moja vještina mužnje?” “Ooohh, tako mi je lijepo!”
Zatim sam ubrzala drkanje. Sad mu to činim s obje ruke. Glavić mu je krupan i tamno ljubičast. A tek jaja. Tvrda su kao orasi a krupna poput guščjih. Nije mi dugo trebalo i spustila sam se na koljena i on ubrzo osjeti moje tople usne na svom kurcu. Prvo sam dobro polizala vlažni, crveni glavić, a onda ga počela sisati takvom brzinom da mi je on uskoro sasuo spermu u usta. Potrudila sam se da ništa ne prospem i sve sam progutala, sve to njegovo mlijeko. Ustala sam i brzo se svukla, dok si je on sam masirao kurac da bi mu ostao ukrućen. Još malo sam ga tu i tamo lizala i pušila da bi ga vratila u prvobitnoskroz kruto stanje, a onda sam legla na priručni ležaj, nešto poput konjskog sedla i raširila noge.
Nije se odmah bacio na moju vruću, uspaljenu pičkicu. Milovao mi je i ljubio grudi toliko dugo da su bile mokre i izlizane. Spustio se potom u međunožje do pičke i lizao je suludo brzo, a ja sam blaženo stenjala: ” Aaah, oooh, tooo, liži mi je, daj mi je izliži svojim hrapavim, vrelim i debelim jezikom. Želim ga jako na njoj…Jebi me njime!

Nastavio bi on i dalje obrađivati klitoris, ali ga, gotovo moleći dozvah: “Dođi susjede, molim te. Uđi u me žestoko! Pravo muški.
Protrljao je kurac kroz moje uspaljeno vruće i mokre usmine, a onda ga polako ugurao u dubine moje unutrašnjosti. Nije mi preostalo ništa drugo nego da stenjem do iznemoglosti, a on je uvlačio i izvlačio nabrekli kurac sve brže i žešće. Srce kao da mi je u grlu udaralo. Teško sam disala i jedva izustila: “Kako mi je dobrooo, kako mi to dobro radiš! Razvali mi pičku!”
Onda mi je zapovijedio da se seljački naguzim i ostao je zatečen mojom zanosnom i jedrom stražnjicom, koja ga je izluđivala. Uhvatio me je za znojave guzove i raširio ih snažnim ručetinama i polizao čmar. Ja sam podvukla ruke ispod sebe i širila usmine svoje užarene pohotnice. Jednom rukom me je snažno zgrabio i držao za kosu, drugom za guz i tako mi ga nabijao da su me njegova prekrupna i pretvrda jaja do bola udarala. Onda me je dohvatio za sise i počeo ubrzavati ritam, a ja sam miješala guzovima, bokovima, cijelim tijelom. Nikad do tada se nisam tako žestoko jebala. Goropadno i divlje.
U jednom trenutku oboje smo počeli vrištati. On je rzao poput pastuha, propinjao se, padao u ponor strasti zajedno sa mnom. Rzao je snažno, još jednom mi se zabijajući, pri čemu je ispustio snažn životinjski urlik, a ubrzo potom počeo je rasipati spermu po mojoj patničkoj utrobi. Hektolitri njegova vrućega, sviježega mlijeka tekli su potokom. Obrisao se mojim gaćicama, obukao i bez riječi izašao.
Mrak se odavno spustio nad našim selom. Kad bih sad umrla, mislila sam, tako mi njegovog kurca i razjebane mi moje zdravo-seljačke pičke, ne bih nikad nimalo požalila ovoga trenutka. Ostavljena, zadovoljna jebačinom, sama bauljam štalicom u nadi da ću pronaći neki novi zadatak za majstora dobrog jeba.

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile