Neki dan sam na satelitu gledao emisiju koja me podsjetila na jedan događaj iz djetinjstva. Ukratko, radi se o ženama ili djevojkama koje svoje muškarce natjeraju da jedan dan provedu kao nježniji spol, i u štiklama i suknji odlaze u kupovinu, na posao…

Na primjer, u emisiji je bio mladić koji je svoj ženski dan trebao provesti kao konobarica.
Sa 16 godina žestoko sam se posvađao sa sestrom oko toga jeli teže biti dečko ili cura. Zagovarao sam stav da je bolje curama obzirom da rade lakše poslove, nikad ništa ne plaćaju kada su s tipom vani već samo moraju biti upicoljene. Dvije godine starija sestra uzvratila je kako to baš nije tako jer muškarci uopće ne rade po kući a ako primjera radi konobare – kao ona – pijanci ih ne štipaju po guzicama.

Osim toga, iako cure ne plate kavu na spojaku, generalno gledano troše daleko više novaca jer financiraju svoj lijep izgled za tog mladića – frizuru, odjeću, šminku…
Kao i sve takve žučne rasprave, i ova naša vodila je ka natjecanju – morao sam provesti jedan dan kao žensko!
S odjećom neće biti problema obzirom da smo po prilici slično građeni, a za divno čudo imamo i isti broj stopala – 41.

Najproblematičnije biti će ponašati se kao žensko i hodati u visokim petama. Morat ću naučiti sjest u suknji tako da mi se ne vidi ona stvar, ponašati se u ženskom toaletu i koketirati kao dama.
Da stvar bude gora, pristao sam jedan dan odraditi konobareći u njenom restoranu a poslije otići van s frajerom. To je zahtijevalo opsežne radove na meni, koje će obaviti ona. Obrijala mi je noge, prsa i pazuha, a i kosu koju sam nosio do uha navila je na vitlere. Kada sam se obukao počela me podučavati kako se cure kreću.

Namjerno me obukla u najkraću minicu koju je imala u ormaru i najvišlje štikle, tako da ‘učim na mukama’. Ako to savladam, rekla je, spreman sam na sve odjevne kombinacije kao i situacije u kojima se cure znaju naći.
Međutim, najjezivija stvar u svemu tome bila je što tako sređen uopće nisam izgledao kao maskirani dečko već prava djevojka. Usred dana komotno bi prošao kao komad, a čak se i mama morala dobro zagledati da vidi jesam li to ja u suknjici ili neka od sestrinih prijateljica.
Nemoram ni napomenuti kao sam se iznimno trudio naučiti sve što su mi curke pokazivale, kako bi im dokazao da to nije nikakav problem.

Majka se oduševljeno uključila u tu priču, i za sebe je odabrala lekcije o seksanju između djevojčica i dječaka.
Isto tako, na njen prijedlog sestra ona i ja otišli smo van na sladoled. Kako sam na glavi dalje imao vitlere, predložile su da obučem nešto sportski dolje, a ne večernje štikle i minicu koje sam imao na sebe, no odbio sam tu ideju jer se tako otkačeno nosi i Severina i još neke moderne djevojke.

Odšetali smo do slastičarnice u kvartu. Čekajući u redu osjećao sam se nelagodnije no što sam mislio iako niko nije buljio u mene, bar ne na način da me sprda jer sam preobučen u curu. Nekoliko mlađih dečki snimalo je mene i sestru ali kao komade koje bi si rado potrošili, čak su nam i zafučkali. Priznajem da mi je ta pažnja godila. Morao sam se smirti i duboko disati da mi se od sveopćeg uzbuđenja ne digne ispod minice.

Mama je zapazila da sam se zacrvenio i rekla kako je dobacivanje i fućkanje sastavni dio života cura i da se na to moram priviknuti obzirom da sam i kao muškarac prelijep – poput jelena – a kao cura apsolutno neodoljiv.
Samo sam se još više zarumenio.
Pojeli smo i vratili se doma. Sestra me tamo odlučila obući u jednu od svojih seksi spavaćica, a nisam smio skinuti ni vitlere iz kose tako da vidim pod kojim uvijetima cure spavaju ako hoće biti sutradan lijepe.

Sljedećeg jutra morao sam od buđenja pomagati u kućnim poslovima. Mama je oduvijek govorila kao se mora znati ko radi muške a ko ženske poslove, tako da ja do tada nisam obavljao nikakva pospremanja, no kako više nisam bio dečko, to je prestalo važiti.
Jednom kada smo pospremili obukli su me u uniformnu konobarice. Krenuo sam sa sestrom na radno mjesto. Predstavili su me vlasniku lokala koji je bio detaljno upućen u našu okladu i sav sretan je pristao sudjelovati u njoj. Na kraju krajeva, ipak ću raditi i to na dan s najvećom gužvom.

U kratkim crtama su mi objasnili što se od mene očekuje, ali sam prvih nekoliko narudžbi ipak morao uzeti u pratnji sestre.
Sve je teklo glatko sve dok mi prvi gost kada sam već skoro zamaknuo iza pulta nije obuhvatio guzu i malo si je pomazio. Toliko sam se šokirao da sam zacičao, nisam znao što bi mu rekao ili kako je u toj situaciji primjereno reagirati, pa sam ga jednostavno izignorirao i pravio se da se ništa nije desilo. Takve stvari su se, ma koliko se pravio lud, nastavile događati kroz cijelu smjenu.
U toj sam mjeri oguglao na pipkanje da sam na kraju postajao razočaran ako nebi osjetio prstić na guzi.

Kad smo došli doma noge su mi otpadale od umora. Uskočio sam pod tuš razmišljajući o danu i krevetu u kojeg bi se najrađe smjesta bacio. Na žalost, to ću moć učiniti tek za koji sat, još me čekao spojak, i to još nisam uopće bio spreman!

Ne samo da sam morao biti budan, već me čekalo mukotrpno oblačenje, šminkanje, isprobavanje večernje haljine i štikli, kao i ponovno friziranje, sada u seksipilnijoj varijanti!
Nevjerojatno je koliko toga pice moraju proći da bi nam bile jebozovne! Sestra mi je drage volje pokazivala kako se što radi, ali nije mi htjela uletiti na način da me ona sredi. Zato mi je make up uspio tek iz desetog pokušaja.

Dečki s kojima ćemo se zabavljati nisu imali pojma da smo ‘sestre’ kao ni da sam ja maloljetnica.
Dakle, naši kavaliri stigli su na vrijeme. Potrubili su pred kućom, otvorili nam vrata auta i odveli nas u jedan od najboljih restorana u gradu.
Večera je bila izvrsna, a i oni su bili sasvim ok društvo. Razgovor je jednostavno tekao, što nije bilo čudno obzirom da smo imali puno dodirnih točaka i zajedničkih interesa. Poslije smo završili u klubu na Jarunu. Moj pratioc obožavao je plesati i nije htio ni čuti odbijanje; sentiši, brza čaga, uvijao sam se kao nikad u životu!

Kad smo se umorili, a noć se već bližila kraju, predložili su da se pokupimo. Odšetali smo do intimnog djela u šumici ali mene su bolile noge pa sam mog zamolio da se vratimo u auto, zapalimo jednu i popričamo umjesto da se nabadam na štikletinama.
Dečko je bio pristojan pa nije inzistirao na ničemu šta ja nebi htjela, a na sreću se i pošteno nadrmao koktela što je umanjivalo šansu da u onom najopasnijem dijelu – pusice i maženje – skuži kako imam erekciju a ne vlažnu pičkicu.

Mazili smo s kojih sat vremena. Priznala/o sam mu da još idem u srednju i to tek u drugi razred. Mislim da mu je čak bilo drago jer me još strastvenije mazio po nogama. Malo je navaljivao da mu pokažem sise i pokušao me šlatati po pici, a kad nisam htio više se razočarao nego razbjesnio. Da ga utješim i sprječim daljnje navaljivanje rekao sam kako sam nevina i da mi se može igrati samo s guzom.
Prebacio sam se preko sica i u mraku na brzinu maknuo gaćice u stranu, kurac čvrsto povukao rukom prema naslonu i naturao mu šupak. Nije mogao vjerovati kakva sreća mu se osmjehnula, pa je nije htio ni iskušavati.

Pljunuo je u njega i nabrzinu mi gurnuo kitu. Jebao me jako napaljeno i za par sekundi svršio. Meni je isto pobjeglo sve po naslonu sica, no na sreću nije primjetio a mislim da bi mu bilo neugodno poslije nazivat i ispitivat što je to.

Još smo se malo mazili a onda me odveo doma, čak me i poljubio pred kućom!
Mama od napetosti i uzbuđenja nije otišla u krevet već je čekala da se sestra i ja vratimo i sve joj u detalj ispričamo. Seka nije ni zareza ispustila.

Rekao sam kako je bilo kul, da sam kao pravi komad i poševljen otraga u autu (mama se primila za usta i prasnula u smijeh zamišljajući facu jadnog dečka da je znao kako torba tinejdžera a ne tinejdžerku), ali da mi je ljepše u cipelama s ravnim potplatima – i doslovno i preneseno.

Moj sinočnji jebač nije pestao nazivati, a kako mu se nisam javljao samo se sav očajan i zaljubljen ko konj pojavio na vratima s buketom žutih ruža, Gibonnijevim CDom i nekom narukvicom od školjkica.
Ja sam mu otvorio i rekao kako sestre nema doma, hehe.

Autor: Giaklino

Estera, 31 godina, stjuardesa
Zaposlena djevojka