Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Sestrin striptiz

Vjeko je posjetio svoga starog prijatelja Krunoslava i njegovu sestru Barbaru. Kod njih je ostao par dana. Vjeko nije vidio Krunu vec nekoliko godina i kad je skuzio da ce poslovno biti u njegovom gradu, nazvao ga je da ga pozdravi. Kruno je inzistirao da ne ode u hotel vec da prespava tih par dana kod njega.
Tu vecer, nakon obilne vecere, njih troje su sjedili u kuhinji ispijali vino i razgovarali.
” I, Barbara kako je bilo u skoli danas. ” upitao je Kruno sestru.
” Super. ” rekla je razdragano ” Cekaj da vidis sto sam danas naucila. ”
” Jedva cekam. ” Kruno se nasmijesio.
” A, kakvu ti to skolu ides? ” upitao je Vjeko.
” Skolu striptiz plesa. ” rekla je, smijeseci se vrckavo.
” Salis se! ” Vjeko se nasmijao.
” Pa da, grupa djevojaka je nagovorila svoju prijateljicu, koja je bila striptizeta, da ih nauci sve o tome. ” rekao je Kruno. ” Obecale su napraviti zabavu i sve ce djevojke plesati za svoje decke kad maturiraju! Barbara mi pokazuje sto su one svaki put naucile taj dan. ”
” To ga stvarno pali. ” rekla je Barbara.
Vjeko je bio iznenaden njenom izjavom, ali je odlucio ignorirati ju. ” I koliko djevojaka pohada ” tecaj” ? ” upitao je.
” Troje je nas je. Ne racunajuci ucitelja. ” odgovorila je.
” A, kada je matura? ”
” Sutra navecer. Jedva cekam! ” rekao je Kruno.
” On jedva ceka da Maja odbaci sve svoje krpice. Ona ima najvece sise koje si ikad vidio. ” rekla je Barbara.
” Ja zelim i tebe da vidim kad se skines ispred svih onih muskaraca. ” rekao je Kruno sa sjajem u ocima. ” Hej, a ti ces jos uvijek biti ovdje. Mozda te puste na zabavu. ”
” Pa ja sam razmisljala o tome i pitala sam na satu da li on moze doci i sve se djevojke slazu da moze doci. Mislim da im se svida pomisao da plesu ispred nekog koga ne poznaju. Usput Lucijin decko nije u gradu pa nam fali jedan decko. ”
” Super. Hej, imam ideju. ” rece Kruno. ” Zasto ne zapleses za mene i Vjeku, sad. ”
” Sad? ” upita Barbara zacudeno, ali sa sjajem u ocima.
” Pa, da! ” ohrabrivao ju je Kruno.
” Mislim da je to OK. ” rece Barbara. ” Sto kazes, Vjeko. Zelis li me vidjeti kako se skidam ”
” Da, da zelim…” rece Vjeko.
” OK, Kruno, upali radio dok se ja pripremim. I sjednite na kauc decki. ”
Barbara je izasla iz sobe, a Kruno je upalio radio. Sjeli su na kauc, gledajuci na centar sobe, Kruno na jednoj strani kreveta, a Vjeko na drugoj.
” Svidjet ce ti se, vidjet ces. ” nasmijao se Kruno. Vjeko nije ocekivao nista drugo osim striptiza sa njene strane.
” Hej, Kruno pojacaj muziku. ” povikala je Barbara iz susjedne sobe. Kruno se podigao i pojacao radio, te se zatim vratio nazad na kauc. Glazba je zatrestala i Barbara je usla u sobu. Nosila je mini suknju, kratku ljubicastu bluzu koja je bila bez dugmica nego je bila samo zavezana ispod sisa i imala je par cipela sa visokom potpeticom.
Zastala je na sredini sobe i okrenula se oko svoje osi ispred njih. Zatim je pocela sa plesom, njihajuci bokovima u ritmu muzike, njena se crna kosa previjala ako zmija u transu. Barbara se okrenula ledima prema deckima, zadizuci svoju mini suknju i povlaceci rukama svoje cvrsto dupe. Vjeko je osjetio kako mu se kurac dize! Ova macka je bila seksi kao sam vrag, cak i bez da se skine. Kada joj je suknja bila na pola dupeta mogao je vidjeti njene crne gacice.
Zatim se okrenula nazad prema njima, njisuci i okrecuci se bokovima rukama je presla preko grudi i preko kose.
Vjeko nije znao gdje da gleda, da li da gleda u njene ruke koje su prelazile po tijelu ili da gleda u suknju gdje bi se mogle nazrijeti njene crne gacice. Odlucio je gledati u njene ruke, koje su stisnule grudi koje su se pojavile na otvoru bluze. Zatim ih je jos jace stisla i sise su prijetile da ce eksplodirati iz bluze. Njena je ruka kliznula prema vezicama koje su drzale bluzu. Lagano je povukla vezice i opet vrlo lagano je rasirila svoju bluzu otkrivajuci svoje predivne grudi. Pustila je da joj bluza padne na pod. Zatim je pocela lagano da se spusta skupljenih koljena koja su bila okrenuta prema Vjeki. Kada se spustila pocela je lagano siriti noge, i on je mogao opet nazrijeti njene crne gacice. Ona je rasirila noge do kraja, nagnula se nazad na svoje ruke, lagano se njisuci u ritmu muzike.
” Ovo ti se stvarno svida, zar ne? ” rekla je to gledajuci u njegovo ispupcenje na hlacama. Vjeko se nevjesto nasmijao lagno se trljajuci po preponama. Poceo je lagano da otkopcava slic, kada je ugledao Krunu koji je izvadio van svog stojka. Vjeko je bio zapanjen kada je vidio sto njen brat radi.
Barbara je skinula suknju, dopustila je da joj lagano klizne niz nogu a zatim ju je odgurnula nogom. Sada je plesala ispred njih samo u crnim gacicama i cipelama. I cipele je odbacila okrenuvsi se prema njima guzom. Polagano je pocela da skida gacice, otkrivajuci svoje dupence. Kad je skinula gacice primaknula se Vjeki na dva metra i mijesala je neprestance sa bokovima gledajuci u njegove prepone. Oblizala se.
” Ako ti se stvrano svida ono sto vidis, zasto ne cinis ono sto moj brat cini? ” izazivala ga je ona.
Vjeko je pogledao u Krunu koji je lagano drkao.
” Izvadi svoju stvar van i pokazi joj koliko ti se svida to sto ona radi! ” rekao je Kruno. Zaboravljajuci da se incestuozna situacija odvioja ispred njegovih ociju, skinuo je hlace i bokserice. Njegov kurac je iskocio van velik i ponosan.
Barbara se jos jednom oblizla kad je ugledala Vjekin stroj.
Okrecuci se ledima Vjeki, sagnula se i Vjeko je mogao vidjeti izmedu njenih nogu. Pogledala ga je fokusirajucipogled na njegovu saku koja je drkala kurac. Zatim se podigla i izazovno se prebacila Kruni.
Nagnula se prema njemu i rekla mu ” Uzmi jednu. ” Kruno je uzeo jednu sisu u ruku i poceo ju je mijesiti, ona je zadrhtala i zastenjala. Zatim se vratila do Vjeke i upitala ga ” Zelis li ti jednu? ”
” Oh, da…” bilo je sve sto je rekao.
” OK, ali morat ces to uciniti sa svojim usnama. ” rekla mu je. Nagnula se naprijed prema njemu skupljajuci sise i nudeci mu lijevu dojku. On se nagnuo i lagano ju je polizao. ” Lizi me…” zastenjala je. ” Sisaj ju! ” rekao je Kruno. Vjeko se ozbiljno prihvatio posla snazno sisajuci sisu. Ona je spustila svoju ruku u svoje medunozje lagano se samozadovoljavajuci.
” Ako zelis vidjeti vise morat ces pokazati malo vise zahvalnosti, kao moj brat. ” rekla mu je Barbara.
Vjeko je pogledao u Krunu i vidio je da se on skinuo kompletno. Vjeko je bez casa razmisljanja skinuo ostatak odjece. Njegov je kurac parao zrak.
” Oh, da…” rekla je ona uzimajuci ga u ruku i lagano ga drkajuci.
” Sad mi pokazi vise. ” rekao je Vjeko.
Nasmijala se ” Da li volis obrijane pice, Vjeko? ”
” Oh, da, da.” rekao je.
Sjela je na pod ispred njega rasirila je noge i prstima je razmaknula usmine, otkrivajuci sjajnu, ruzicastu unutrasnjost, nabreknuti klitoris, njene sokove kako lagano izlaze iz mace.
” Nastavi raditi to sa desnom rukom,. ” pokazivala je na ruku koje je prelazila rukom gore dolje po vrucem mesu.
” A sa drugom rukom provjeri koliko sam vlazna. ” rekla je Barbara, a Vjeko se pokorio njenoj naredbi. Presao je rukom preko njene vlazne mace, a onda ih joj je zabio. Izvuko je ruku i lagano je presao preko njenog klitorisa, a ona je uzdahnula. Jos jedanput ga joj je zabio, ali ovaj put lagano usavsi. Zavrtio je prst dok je bio u njoj. Zastenjala je ovaj put jace, a on joj ga je izvukao van i ona ga je polizala.
” OK, decki, ustanite.” zapovijedila je, a njih dvojica su odmah ustali, a kurci su stajali u zraku. Brbara je kleknula pred Vjeku uhvativsi njegova jaja sa jednom …

…m njegov ukruceni ud koji je lagano pocela drkati.
Nagnula se naprijed i polizala ga je. Njezin se jezik omotao oko njegovog glavica i on je zastenjao. Otvarajuci svoja usta lagano je stavila usne na njegov kurac. On je sa iznenadenjem gledao kako cijeli njegov kurac nestaje u njenim ustima. Lagano je Barbara izvukla kurac van i zatim ga je ponovno povukla nazad, a njeni obrazi su se nadimali od njegovog velikog kurca. Vjeko nije mogao vjerovati, pusila mu je sestra njegovog najboljeg prijatelja koji je sve to gledao, pa cak i drkao na taj prizor.
” Da, Barbara, pusi mu kurac! ” hrabrio ju je Kruno. Vjeko je pogledao Krunu koji je sve jace drkao kurac. Odjedanput Barbara je prestala pusiti Vjekin kurac i prebacila se Kruni. Okrenula je leda Kruni i kleknula je. Posegnula je rukom izmedu svojih nogu prema njegovom kurcu i namijestila ga je na svoju picu. Polako se je pomaknula unazad prema Kruni i Vjeko je gledao kako kurac njegovog prijatelja ulazi u picu njegove vlastite sestre. Drzala ga je tako nekoliko momenata, a zatim ga je izvukla. Stala je ispred Vjeke i gurnula ga je na kauc. Spustila se na koljena, rasirivajuci siroko njegove noge. Polagano je stavila njegov kurac u usta sve do jaja! Bacila je pogled prema njemu, i pocela je izvlaciti kurac iz svojih usta sve dok nije dosla skoro do glavica. Vjeko je gledao kako mu prijateljeva sestra pusi kurac i gledao je kako to ona dobro radi i znao je da nece moci jos dugo izdrzati. Vidjevsi taj prizor Kruno je stao bjesomucno drkati svoj kurac. Barbara je pocela sve jace da sisa Vjekin kurac, a on je osjetio kako mu se stezu jaja, znao je da je blizu vrhunca. Iznenada je zastenjao i cinilo mu se kao da mu je kurac eksplodirao kako je prvi mlaz sperme spricnuo u njena usta. Pohlepna kurva je progutala svu spermu koju je on ispustio, a na kraju je pocistila uredno njegov glavic i oblizala je usne. Pohlepno je pogledala u brata.
Ustala je i namijestila je svoju picku iznad njegovih usana.
” Sad je tvoj red! ” rekla mu je.
” Polizi joj picku! ” cuo je Krunu kako mu govori.
Vjeko je polizao vrh njenog klitorisa i ona je zastenjala. Zatim joj je presao jezikom kruzno po klitorisu i dolje uzduz pice gurajuci joj jezik izmedu usmina. Ona je se rukama uhvatila za guzove i podigla ih ne bi li se sto bolje namjestila. On joj je lizao picku uzduz i poprijeko, a onda joj je naglo gurnuo prst izmedu guzova u supak.
Barbara je zavristala kad je osjetila prst u svom uskom supku. Nastavljajuci je divljacki lizati prstom joj je rovariopo supku izludujuci ju.
” Ohh, daa! ” uzvikivala je.
Vjeko joj je onda zabio prst druge ruke u njenu mokru, vrucu picu. A, njen klitoris je sisao koliko god je jako mogao .
Iznenada je Barbara zavristala i zgrabila je njegovu glavu povlaceci je prema svojoj maci. Njeno se tijelo zatreslo kako je svrsila. Zatim se je rusila na kauc izmedu Krune i Vjeke.
Vjeko je pogledao u Krunu koji je imao veliki smijesak na licu i koji je drkao svoj stvarno veliki kurac.
Kruno je sisao sa kauca i namjestio se ispred Barbare. Zgrabio je njene noge rasirio ih i podigao ih je visoko u zrak.
Gurno je svoj kurac u njenu picu sve do jaja. Vjeko je gledao kako Krunin kurac nestaje u sestrinoj maci. Krunin kurac je blistao od njenih sokova kako je ulazio i izlazio, iz njene dobro navlazene picke. Vjeko je osjetio kako mu sedize kurac pri pogledu na Krunu koji jebe vlastitu sestru. Barbara je okretala glavom lijevo desno po kaucu. Vidjevsi kako je Vjekin kurac ozivio mahnula mu je glavom pokazujuci mu da mu ga stavi u usta.
” Ona ti zeli pusiti, dok ju ja jebem! ” rekao je Kruno.
Vjeko se ustao i stao ispred nje. Ona je zgrabila kurac i gurnula ga je sve do grla sisajuci ga snazno.
” Jebi ju u usta! ” povikao je Kruno dok joj ga je snazno zabijao.
” Zamijenimo mjesta. ” predlozio je Kruno. ” Svrsit cu i zelim svrsiti njoj u usta. Ona voli gutati moju spermu. ”
Kruno je izvukao kurcinu iz njene mace, a Vjeko iz njenih usta pa su zamijenili mjesta. Barbara je iznenada pocela vikati.
” Vi pederi! Kako ste mogli maknuti te kurceve iz mene. Smjesta da me je netko pojebao i stavio svoju kurcinu umene! ” vikala je, a decki se nisu dali zbuniti. Odmah su se dali na posao. Vjeko joj je snazno zabio kurac u njenu macu, a Kruno joj je stavio u usta svog macana.
” Ova moja sestra je nezasitna. Jednostavno nikad joj nije dosta kurcetine. Ponekad pomislim da je nimfomanka. ”
Vjeko je zaklimao glavom da potvrdi ono sto Kruno govori, a u isto vrijeme nije mogao vjerovati koliko kurca ona moze progutati. Iznenada Kruno je ispustio uzdah i Vjeko je pogledao prema gore i vidio je kako Barbara drka bratukurac. On se mogao zakleti da je vidio kako se krunin kurac sazima u trenutcima kad je ispumpavao spermu u sestrino grlo. Njeno se grlo trudilo progutati svu spermu, ali je jedan dio curio sa strane njenih usana. Konacno je Kruno izvadio kurac iz njenih usta i sve sto je ostalo bila je tanka nit sperme koja je vodila od njegovog glavica prema njenim ustima. Vjeko je vidio onaj divlji pogled u njenim ocima i znao je da ce svrsiti. Poceo joj je zabijati sve jace tako da su se njene sise ludacki njihale napred nazad. Pocela je da hvata zrak, a zatim i da stenje. Zabacila se ledima unatrag, a njene oci su bile zatvorene. Iznenada je vrisnula i zatresla se snazno. Svrsava!!!
Kad joj je orgazam zavrsio i kad je otvorila oci pogledala je u Vjeku, koji joj je jos uvijek drzao kurac zaboden duboko u njenoj maci, mogla je vidjeti sirok osmijeh na njegovom licu. Ona je uzdahnula i nasmijala se, a zatim je pocelada vrti sa zdjelicom oko njegovog kurca. On je shvatio da ga ona jos uvijek zeli. On se povukao da bi joj jos jednom zabio, i opet. Odjedanput izasao je iz nje.
” Neee…” cuo je njezin uzdisaj. A on je presao svojim kurcem preko njene pice prema njenom supku. Ona je osjetila sto on smjera i oduprla se nogama, ne da bi se izmaknula vec da bi bolje namjestila svoje dupe. Vjeko je uzeo kurac u svoje ruke i stao ga trljati po njenom supku. Prvo joj je prislonio glavic uz supak, a zatim joj ga je lagano gurnuo unutra, da bi na kraju ugurao cijelog macana u njen uski supak. Zatim je stao. Lagano je izasao iz nje, pa ponovno usao i tako sve brze do stanja kad su se jedno i drugo tresli kao ludi.
” E, pa to ja zovem jebanjem u supak. ” rekao je Kruno.
Barbara je zastenjala da potvrdi tu bratovu tvrdnju. Vjekin ogromni kurac je ulazio i izlazio iz njenog dobro podmazanog supka. Vjeko je pogledao prema Kruni ciji kurac je opet bio spreman za akciju. On je drkao kurac u ritmu u kojem je Vjekin kurac izlazio i ulazio iz Barbarinog supka. Vjeko joj je zabio prst u njenu macu, a ona je zastenjala ocigledno se blizeci vrhuncu. Vjeko je takoder bio blizu vrhunca. Osjetio kako mu se jaja skupljaju u namjeri da izbace novu kolicinu sperme. Zgrabio je njene noge i jos ih je vise rasirio. Poceo joj je sve jace zabijati i njegovi bokovi su udarali po njenim guzovima. Zastenjala je i pocela se tresti kako se priblizavala jos jednom orgazmu. Zabijajuci joj do jaja i on se zatresao i spricnuo je svoje sjeme u njen supak. Odjednom, njen brat se digao drkajuci kao lud i stao je spricati po sestrinim sisama.
Vjeko je izvukao kuronju iz njenog dupeta i njezno je spustio njene noge. Ona je otvorila oci i nasmijala se.
” Decki, ja ovo nazivam kraljevskom jebacinom. ” rekla je i svi su se grohotom nasmijali.

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile