Mislim da ovo što mi se dogodilo i što ću ovdje opisati jest bilo silovanje. Barem ono što je bio uvod svemu što se kasnije događalo. No, pročitajte priču pa sami prosudite.

Zbilo se to još u ono vrijeme bivšeg sustava iliti bivše države. Imao sam tek nepunih devetnaest godina ili možda punih devetnaest sada se više ne mogu točno sjetiti što u konačnici nije ni toliko bitno. Moja mama, ja i očuh živjeli smo na trećem katu peterokatnice u relativno novosagrađenom naselju na perifernom dijelu grada. Mojoj mami to je već bio treći brak od rastave. A rastala se od mog oca kad mi je bilo nekih pet godina. Taj treći muž, inače sirovina od čovjeka, imao je na selu, nedaleko od grada, tj. u selu gdje je inače bio i rođen, malu kuću i nekakvo imanje. Uvijek sam se pitao što je mama u njemu vidjela. No bio je od nje mlađi desetak godina i valjda je imao dobar kurac jer ne znam iz kojeg drugog razloga bi se mama odlučila udati za njega. Dakle, nekako godinu dana prije ovog događaja, kojeg ću ovdje opisati, mama i Darko (tako se tip zvao) sve su više vremena provodili u Darkovoj kući i na spomenutom imanju. Darko je tu kuću i imanje dobio u nasljedstvo i intezivno je radio na uređenju istog. Mami se tamo vjerojatno dopalo pa su ona i Darko sve češće odlazili tamo i provodili bi tamo najprije vikende a potom bi tamo ostajali i po nekoliko dana. Tek mnogo godina kasnije saznao sam da je mama voljela odlaziti na to imanje iz razloga što je u tom mjestu upoznala Darkovog mlađahnog rođaka pa se s njim upustila u ljubavnu aferu a ja pretpostavljam da nije u pitanju bio samo taj rođak već je u igri bilo i drugih mlađanih muškića.

Mama je bila krasna i jako zgodna žena. Inače prirodna brineta ali često je bojala kosu pa je znala biti i izrazita crnka ili plavuša, valjda ovisno o raspoloženju i trendu. S godinama je najčešće voljela biti plavuša. Imala je dobre noge, dobre sise i jako dobro dupe. Bez imalo kompleksa voljela je pokazivati noge pa je stoga gotovo uvijek nosila kratke suknje i cipele s visokom petom. Za razliku od drugih žena ona je s godinama sve više isticala noge. U početku sam mislio da nije svjesna kako joj se, kada sjedne a suknja joj se potegne na više, vide rubovi čaarapa i halteri, no kasnije sam shvatio da ona to namjerno čini. Valjda kao i svaka žena bila je opterećena godinama koje je stežu pa je onda to kompenzirala na način da svojim seksipilom i načinom odijevanja zavodi muškarce i gušta u tome što je halapljivo gutaju očima.

Mislim da je Darku odgovaralo da u toj kući provode što više vremena jer on, a nije bio neki ljepotan, tamo je mogao nesputano guštati u seksu s njom, ne znajući da mu se ona istovremeno iza leđa jebe s rođakom. Naime naš stan je bio četrdesetak kvadrata s vrlo tankim zidovima pa sam lako mogao čuti kada bi se jebali. Mama je imala čitav „arsenal“ erotskog rublja. Istinski je uživala u tome da se odijeva seksi i izazovno. Pouzdano znam da je mama Darka varala s barem dvojicom-trojicom njegovih poznanika a bilo je tu još vanbračnih izleta za koje sam ja saznao ali Darko nije. Njemu je imponiralo da ima takvu rasnu ženu kraj sebe i što mu drugi zavide a to što se mama jebe sa strane on nije vidio, no to me i ne čudi jer nije bio baš inteligentan tip. Ali pustimo sad to.

Moram naglasiti da kada bi sad pisao i sve opisivao detaljno ova priča bi imala nekoliko nastavaka pa sam pokušao sve to nekako sažeti na način da priča ipak zadrži svoju formu i bude razumljiva. Naravno da sam imena izmijenio jer nikoga, pa ni sebe, ne bi želio kompromitirati i dovesti u neugodnu situaciju. A na pisanje me ponukala zanimljiva priča na ovom blogu o bivšem zatvoreniku koji je pojebao mamu i njenog sina jer i meni se nešto slično dogodilo (Ispovjed bivšeg zatvorenika: kako sam pojebao jednu mamu i njezinog sina), ali jako je bitno i sve ono što je tome svemu prethodilo. To što mi se događalo i što ću ovdje opisati zauvijek je obilježilo moj život.

Ono bitno za priču je to što sam ja provodeći po nekoliko dana sam u stanu sve češće pregledavao mamine ormare i ladice. Posebno su me palile one čarape koje iza, sa stražnje strane, imaju crtu. Te čarape su me palile do ludila i sve češće sam ih oblačio na sebe, a mama ih je imala u nekoliko boja, no meni su najdraže bile one crne boje. Oblačio bi haltere, čarape, grudnjake, steznike… Mama je imala relativno veliku nogu ili sam ja možda imao malu, jer nosila je cipele broj 40 a isti takav broj ili broj više sam nosio i ja. No kako je mama razgazila štikle i ja sam ih bez problema mogao obuti. Imala je i nekoliko pari čizama koje su me također palile. Nije bilo bitno ako me malo i žuljaju jer još nisu dovoljno razgažene. Uspijevao sam ih obuti i u početku sam i sam bio iznenađen gledajući samog sebe u ogledalu u visokim potpeticama ne vjerujući koliko visoke pete istaknu ljepotu nogu. Koristio sam i maminu šminku pa sam se i šminkao te tako odjeven i našminkan paradirao po stanu. S vremenom sam putem oglasnika nabavio i tri vlasulje, rukavice i još ponešto rekvizita kojima sam upotpunjavao svoje preodijevanje.

Nakon nekog vremena prestalo me zadovoljavati to što jedino ja samog sebe
mogu vidjeti tako odjevenog te sam počeo razmišljati o tome da se još nekome pokažem u takvom izdanju. No kome? Uzmite u obzir vrijeme događanja i okolnosti. Znao sam dobro da nikome od prijatelja i poznanika tu svoju tajnu ne mogu i ne smijem otkriti. Bila bi to katastrofa jer svi oko mene su bili, ili su se pravili, da su alfa mužjaci koji isključivo love ženke a pederi im se gade mada sebe nisam smatrao pederom ali nisam sumnjao da bi me zbog moje sklonosti ka preodijevanju u žensko proglasili homićem.

No onda mi je sinula pomalo suluda ideja. Naime, nedaleko od našeg naselja bila je jedna „slijepa ulica“, kako smo je svi zvali. U stvari to uopće nije bila slijepa ulica. Paralelno uz naše naselje išla je nova lijepo osvijetljena prometnica. Iz te prometnice skretalo se u tu tzv. slijepu ulicu. Prvih tristotinjak metara te slijepe ulice bilo je novo asfaltirano i dobro osvijetljeno, jer su se u toj ulici nalazila tri poduzeća. Poduzeća su bila s desne strane a s lijeve strane je bila ledina na kojoj su stanari iz zgrada uređivali male vrtove. Nakon što bi se prešla ta tri poduzeća nastavak ceste bio je opet bez rasvjete i lošeg asfalta. S lijeve i desne strane, nastavka slijepe ulice, bilo je šikarje i mjesto na kojem su ljudi ostavljali razne vrste otpada. Ulica je naglo skretala lijevo i tu su onda počinjale obiteljske kuće. Uz ta tri spomenuta poduzeća se nalazio i jedan kafić u kojeg smo zalazili kako bi igrali flipere koji su u to vrijeme bili pravi hit.

Tako mi je palo na pamet da odjeven u minicu, i seksi rublje moje mame, noću prođem pored ta tri poduzeća. Naime, uz ogradu svakog poduzeća nalazila se portirnica gdje su bili noćni čuvari. Želio sam da me primjete. Doma u stanu obukao bi čarape, haltere i minicu. U najlonskoj vrećici bi ponio cipele s visokom petom. Na početku slijepe ulice, skriven u mraku, svukao bi hlače i obuo mamine cipele, a ponekad i čizme. Onda bi brzim korakom prolazio osvijetljnim parkiralištem ispred poduzeća. Promet tom ulicom bio je vrlo rijedak, pogotovo noću. Čim bi zašao u mrak skrenuo bi na livadu i brzo navukao hlače te se okolnim poljskim putem vratio do svoje zgrade.

Volio bi da su me noćni čuvari primjetili ali nisam nikada bio siguran jesu li. No ta noćna avantura me uzbuđivala. Sve češće sam prilikom drkanja zamišljao kako me neki od čuvara zamijetio pa me pozvao k sebi kako bi mu drkao kurac ili ga oralno, pa čak i analno, zadovoljio. Međutim nikada se ništa takovoga nije dogodilo pa sam već sumnjao da me oni uopće primjećuju. Ipak sam se prevario.

Nakon možda petnaestak, ili čak dvadesetak, takovih ekzibizionitstičkih izleta

dogodilo se što se dogodilo. Moje skidanje hlača u mraku na početku ulice već mi je postala rutina. Obuo sam štikle i brzim korakom prolazio pored portirnica. Učinilo mi se da netko stoji iza ograde pod krošnjom drveta ali nisam zastajao kako bi to provjerio. Potom sam, kao i uvijek, skrenuo u mrak kako bi navukao hlače. Tek što sam počeo izuvati štikle shvatio sam, ili bolje rečeno osjetio sam, da nisam sam. Oprezno i s grčem u želucu okrenuo sam glavu i prestravio se. Nekoliko metara udaljen od mene u mraku stajao je policajac. U to vrijeme nisu bili policija već milicija.

U milicijskoj uniformi, s kapom na glavi i rukama na leđima strogo me promatrao. Premro sam od straha i stida te bi najradije tog trenutka u zemlju propao. Stojeći i dalje prekriženih ruku na leđima hladno me pitao:- Mali! Što glumiš ti? Jesi ti normalan?-

Grlo mi se stisnulo pa ni riječi nisam bio u stanju izustiti. Najradije bi se rasplakao od muke i jada. Stajao sam kao ukopan a onda me on naglo i prilično grubo zgrabio ispod ruke. Povukao me prema sebi, potom me okrenuo prema naprijed a onda rukom gurnuo u leđa. Najprije sam posrnuo pa pao na koljena ali sam brzo ustao. Opet me gurnuo, ovaj put pendrekom, i naredio mi da idem naprijed. Ne znam znate li što je to pendrek ali mislim da većina vas zna da je to u stvari gumena policijska palica. Naredio mi je da hodam ispred njega. Prvo što sam pomislio da će me odvesti u milicijsku stanicu. Možete misilti u kakvom sam strahu bio pomišljajući na to što će biti kada se ovako odjeven pojavim u milicijskoj stanici. Misli su mi bile totalno blokirane i jednostavno nisam znao niti što reći, niti kako reagirati.

Usprkos kaosu u mojoj glavi shvatio sam da nigdje u blizini nema policijskog auta. No u to vrijeme milicija je po kvartovima hodala pješke, rijetko s autima, pa sam se još više isprepadao misleći kako će me ovako odjevenog pješke voditi do milicijske stanice koja je bila relativno blizu ali dovoljno daleko da me mnogi vide. Hodao sam ispred njega i pokušavao srediti misli i smisliti način da se izvučem iz ove krajnje neugodne situacije. U jednom trenutku puknuo me pendrekom po dupetu rekavši mi da skrenem lijevo prema jednoj od portirnica. Iz zgrade porte brzim korakom je izašao čuvar i odmah širom otvorio mala ulazna vrata.

Zastao sam i okrenuo se prema policajcu. On me pitao što čekam i strogim mi glasom naredio da uđem. Oklijevao sam i u momentu mi je sve postalo jasno. Sada sam znao da me taj čuvar već ranije uočio kada bi prolazio ulicom. Čuvari i milicajci su bili u sprezi jer bi milicajci dolazili na portu gledati tv, popiti kavu, skriti se od kiše, a zimi se ogrijati. Tako je vjerojatno i ovaj čuvar ispričao policajcu da se ovuda često noću šeta neka pičkica u ultra kratkoj minici i onda su mi odlučili pripremiti čeku. I evo, sad su me uhvatili na djelu.
Stajao sam i suznim očima gledao u policajca. Idućeg trenutka puknuo mi je takvu šamarčinu da mi se zamaglilo pred očima. Valjda je bio razočaran što se uistinu ne radi o nekoj pičkici već o muškarcu pa je njegov šamar bio prilično žestok. Jedva sam se pribrao a onda je puknuo šamar i s druge strane. Lice mi je bridjelo a odmah sam osjetio bol na guzici jer me opalio pendrekom. Sve to bili su dovoljno jaki argumenti da više ne oklijevam. Poslušno sam ušao u zgradu portirnice.

Prvo što je čuvar razočarano rekao bilo je kako nije očekivao da vidi pedera. I on je do tada mislio da sam žensko. Naredili su mi da sjednem na stolac. Sjedio sam pogleda uprtog u pod a minica je bila toliko kratka da je otkrivala kopče haltera kojima su bile zakopčane one mamine čarape sa crtom straga. Policajac me tražio ličnu kartu, kako se tada govorilo za osobnu iskaznicu. Tihim glasom promucao sam kako je nemam kod sebe. -E, onda ću te morati privesti u stanicu- rekao je. Molio sam ga plačnim glasom da me ne privodi. Pogledao je u čuvara i pitao ga što da radi sa mnom? Čuvar se sad već cinički smješkao i samo je slegnuo ramenima. Policajac je izvadio notes i naredio mi da mu izrecitiram svoje podatke. Nisam imao nekog izbora pa sam mu rekao ime prezime i adresu stanovanja nadajući se da će ga to smekšati pa me pusti. Kada je sve zapisao uzeo je radio stanicu i provjerio podatke.

Kad je završio pitao me zašto radim to što radim? Slegnuo sam ramenima jer nisam znao što bi mu točno mogao odgovoriti a i mislio sam kako je najbolje da ništa ne govorim. Onda se oglasio čuvar koji svo vrijeme nije oči skidao s mojih nogu. Rekao je kako imam dobre noge… Prave ženske. Policajac se nasmijao ali pogled mu je i dalje bio strog i pun osude. Pogledao je čuvara i pitao ga da li mu se uistinu sviđaju moje noge. Čuvar je potvrdno odgovorio a policajac se glasno pitao imam li i dobru guzu? Čuvar je nadodao kako bi trebali provjeriti što je policajca nagnalo da mi naredi da se ustanem. Poslušno sam ustao a onda mi je rekao neka se okrenem i dignem minicu. Učinio sam tako a čuvar je odmah zazviždao što je bio znak da mu se moje dupe sviđa. Policajac je glasno komentirao kako je prava šteta što sam muško jer ovakve noge i guzu ni mnoge žene nemaju. Puknuo me pendrekom po guzici ali ovaj put znatno lakše i nježnije nego prije. Želio sam da se ovo što prije završi i da me puste kući.

I mislio sam da će biti tako jer je policajac pitao čuvara što će sad sa mnom, te nadodao kako je najbolje da me uz dva-tri šamara puste. No čuvar nije bio tog mišljenja. Pozvao je policajca u mali hodnik koji je povezivao portirnicu i upravnu zgradu. Tiho su pričali tako da nisam mogao čuti što točno govore. Uglavnom policajac se nekoliko puta glasno nasmijao. Vratili su se do mene i policajac mi je rekao kako ću sad otići s čuvarom Hajrom, u zgradu. Preporučio mi je da budem dobar jer u protivnom me vodi u policijsku stanicu a onda će me ovako odjevenog ujutro dovesti kući da me vide roditelji i još ću dobiti prijavu. I sad ti biraj. Što sam mogao?

Hajro me držeći ispod ruke odveo kroz taj mali hodnik u drugi znatno veći i dulji te me skrenuo kroz prva vrata desno u sobu gdje su bile dvije velike ali stare fotelje te veliki, masivni, pisaći stol i nekakav stari regal pun raznih spisa. Zaključao je vrata i ključ spremio u džep. Hajro je bez oklijevanja raskopčao hlače i izvukao napolje svoj debeli kurac. Gledao sam stojeći kao ukopan. -Što čekaš, droljice? Hajde navali i potrudi se da to dobro obaviš.- Raskopčanih hlača spuštenih do gležnjeva sjeo je u fotelju i lagano ga drkao rukom. Bio sam uplašen i očajan do boli. Suznih očiju kleknuo sam između Hajrinih nogu i počeo mu pušiti kurac. Držao sam se rukama za njegova koljena i pušio mu ga. Hajro, tako se zvao čuvar, držao me za glavu i nabijao je na svoj kurac. Nije mu trebalo dugo vremena da svrši. Dobar dio sperme završio je u mojim ustima pa sam je ispljunuo na pod po tepihu. Hajro je ustao, navukao hlače i rekao mi da sačekam. Izašao je i nakon nekoliko minuta u prostoriju je ušao onaj policajac. Nije ništa govorio a nije niti sjeo. Jednostavno je otkopčao dugmad i izvadio svoj kurac. Kleknuo sam ispred njega i popušio mu ga jer drugog izbora nisam imao. Policajac se zvao Mladen, to sam kasnije saznao. Obilno me je zašpricao po licu. Zakopčao je hlače te otvorio vrata glasno dozivajući Hajru.

Hajro, odnosno Hajrudin, brzo je došao. Mladen mu je pokazao ostatke svoje i njegove sperme po tepihu upozorivši ga da to sve počisti kako ujutro nitko ne bi primjetio tragove. Hajrudin se nasmijao rekavši kako nema problema. Pokazali su mi gdje je wc kako bi se umio i isprao usta. Nakon toga su me opet uveli u portirnicu i posjeli na stolac. Željeli su da im pričam od kada se i zašto ovako odijevam. Više-manje ispričao sam im istinu. Svidjelo im se kada sam im rekao da se kod kuće šminkam i stavljam vlasulje mada mi je poslije bilo žao što sam to uopće spomenuo. Napokon su rekli kako će me pustiti pod uvjetom da i iduću subotu navečer dođem na portu. Molio sam ih i preklinjao da to ne traže od mene i da mi oproste. Policajac je opet zaprijetio da će me odvesti u stanicu. Što sam mogao učiniti u tom slučaju? Reći na policiji da sam mu maloprije pušio kurac? Tko bi meni ovako odjevenom vjerovao? Moja riječ protiv njegove. A vrlo vjerojatno da bi me ismijali. Osim toga što ako me ujutro ovakvog budu vodili po kvartu do stana, to bi bilo prestrašno? Obećao sam da ću doći. Mladen mi je zaprijetio da ako ne dođem on će doći u moj stan i ispričati mojim roditeljima kako se odijevam u mamino seksi rublje i hodam oko portirnica. Hajrudin je od nekuda donio i fotografski aparat pa su me i fotografirali u raznim pozama. Protivio sam se fotografiranju ali nakon šamara i dva udarca pendrekom potkrijepljenja prijetnjom vođenja u stanicu popustio sam. Iduću subotu morao sam doći kod Hajre na portu ovako slično odjeven te ponijeti vlasulju i šminku. Napokon su mi dozvolili da obučem hlače i odem kući. Što reći, kako sam se tog trenutka osjećao? Bio sam posramljen, ponižen, dobio sam batina i bio prisiljen popušiti dva kurca.

Čitavu tu noć imao sam košmarne snove a ujutro sam se probudio sav u znoju. Nervoza i osjećaj nemoći prožimali su mi čitavo tijelo. Osjećao sam se totalno jadno i bijedno. Dani su prolazili i što se više bližila subota bivao sam sve nervozniji i napetiji. U subotu sam pomiren sa situacijom krenuo do Hajre i njegove portirnice. Osjećao sam se kao da dragovoljno, jer drugog izbora nemam, idem na stratište.

Hajro me nestrpljivo čekao kod vanjske kapije. Brzo je otvorio vrata i zagledao se lijevo i desno nastojeći se uvjeriti da nikoga nema u blizini. Odmah me poslao u onu istu prostoriju rekavši mi da se preodjenem i našminkam jer uskoro dolazi Mladen. Za svaki slučaj zaključao je vrata. Polako sam na sebe odijevao crne samostojeće čarape, kratku haljinicu i crnu čipkastu bluzu na kopčanje. Hajro je na sve mislio pa mi je pripremio i veliko ogledalo kako bi se mogao našminkati. Našminkao sam se i stavio vlasulju. Osjećao sam se kao u onoj izreci; janje za klanje. No jednostavno nisam imao alternative i morao sam činiti to što su tražili od mene.

Prošlo je gotovo sat vremena kada sam čuo kako se okreće ključ u bravi. Strah, nervoza i uzbuđenje dosegli su svoj maksimum. No na vratima je bio samo Hajro. Opet je kao i prošle subote zazviždao vidjevši me. Mjerio me od glave do pete i smješkao se. Rekao je neka sačekam i nestao. Čuo sam da mu telefon zvoni. Vratio se rekavši kako Mladen ne može doći ali nema veze, još bolje. Hajro je najprije iz jednog ormara izvadio bocu Stocka i dvije čaše. Natočio nam je obojici. Sjeo je i ponudio me cigaretom. Koliko toliko to me opustilo ali i dalje sam se osjećao turobno. Pričao mi je osebi. Rekao je da se zove Hajrudin no logično, svi ga zovu Hajro, da je rodom iz jednog malog sela pored Sanskog Mosta. Također je rekao kako je do sada samo u nekim filmovima vido osobe poput mene, tj. muškarce koji se odijevaju i ponašaju kao žene. Opet je hvalio moj izgled, posebno moje noge i guzu. Dok je to pričao mazio me po nogama.

Ispio je još jednu čašu žestice i onda se ustao. Svukao se brzo i bez riječi. Ja sam i dalje sjedio a on je prišao do mene uzeo svoj kurac u ruku i prinio ga mojim ustima. Držao sam ga jednom rukom za jaja a drugom mu ga drkao istovremeno ga stavljajući u usta. Nakon dvije-tri minute odmaknuo se od mene i prišao jednom od ormara. Izvadio je neku veliku spužvu omotanu šarenim platnom i mali jastuk. Rekao je kako to njima čuvarima inače služi za spavanje. Stavio je tu spužvu na veliki masivni stol i rekao mi neka legnem. Popeo sam se bez riječi na stol i legao. Ispod glave mi je stavio jastuk. Znao sam da me želi jebati i najradije bi zaplakao moleći ga da me pusti ali isto tako znao sam da od toga neće biti koristi. Izvukao je jednu ladicu stola i izvadio žutu okruglu kutiju. Shvatio sam da je u kutiji nekakav gel ili krema, u što sam se odmah uvjerio jer je njome namazao svoj kurac. Obilnom količinom te kreme namazao je i moj šupak. Drhtao sam poput šibe na vjetru. Istina da sam si do tada u guzu gurao neke manje predmete ali nikada u guzici nisam imao kurac.

Popeo se na stol i kleknuo raširviši mi noge. Podigao mi je noge u zrak, naslonio ih na svoja ramena i namjestio svoj kurac na ulaz u moje dupe. Glavićem kurca pritiskao je i trljao moj šupak. Glasno sam jaukao jer njegov debeli kurac nije uspijevao samo tako lako ući u moje nerazrađeno dupe. Hajro je bio uporan. Zabijao mi ga je strpljivo i polako. Na momente bi mu kurac ispao ali on ga je ponovo gurao ne želeći odustati. Boljelo me poprilično i to sam jasno i glasno pokazivao svojim vrištanjem. Na momente mi je stavljao ruku na usta jer se plašio da bi se moje vrištanje moglo čuti na ulicu. Napokon mi ga je zabio do kraja… Iskolačio sam oči i bolno jaknuo iz sveg glasa.. osim toga trebalo je vremena da se šupak opusti i da Hajro može kurac izvući gotovo do kraja. Ne znam koliko je to mučenje trajalo ali nije na svu sreću predugo. Svršio mi je u guzici i napokon ga je izvadio napolje. Osjećao sam bol ali bol i pečenje postali su još jači nakon nekog vremena.

Gegajući se otišao sam do kupaonice i oprao se. Svukao sam se i došao u portirnicu. Hajro je već bio gotovo odjeven. Rekao je neka ga sačekam jer mora oprati svoj kurac. Brzo se vratio i ponudio me još jednim pićem koje sam ovaj put odbio. Želio sam što prije otići. Rekao je da mu je žao što me je boljelo ali nastojao je biti što nježniji i nije mu bila namjera ozlijediti me. Na odlasku me pitao kada se ponovo vidimo? Slegnuo sam ramenima ne znajući što bi mu rekao a znajući da to ne ovisi o meni. Rekao mi je kako idući petak radi po noći pa neka navratim. Obećao sam da ću doći ali molio sam ga da me poštedi jebanja u guzicu. Pristao je ali pod uvjetom da to bude samo idući petak dok se skroz ne oporavim. Otvoreno mi je rekao kako mi ubuduće jebanje u dupe ne gine.

Tako je i bilo. Idući petak sve se svelo na uzajamno drkanje i pušenje njegova kurca. Bilo mi je drago što nema Mladena i iskreno sam se nadao da ga neće ni biti. Tako su se zaredali moji noćni posjeti na Hajrinu portu. Naravno, sad me već redovito jebao a s vremenom je njegov kurac bez većih problema ulazio u moje dupe. Hajro je otvoreno pokazivao da je nezasitan kada je jebačina u pitanju. Bez milosti me nabijao na svoj obrezani kurac. Otvoreno mi je rekao kako bi me rado jebao svakog dana i kako ovi posjeti vikendom njega ne zadovoljavaju. Pomiren sa situacijom stvorio sam s Hajrom neku vrstu prijateljstva. Bio sam njegova ljubavnica i uživio sam se u tu ulogu. Sve češće sam ga posjećivao u noćnim smjenama. Kada je otišao na godišnji odmor mislio sam da će mi laknuti no morao sam sam sebi priznati da mi Hajro nedostaje. Bila je to čudna situacija i čudni osjećaji. Na kraju sam jedva čekao da se vrati kako bi pred njim opet izigravao pohotnu kurvicu u seksi rublju. Hajro me pretvorio u svoju droljicu i kako god bilo ja sam napokon sam sebi morao priznati da sam dobio ono što sam u stvari podsvijesno i tražio.

Na Mladena sam gotovo zaboravio a onda se jedne večeri pojavio. U stvari ja sam došao na portu kako je bilo dogovoreno i tek kada sam ušao vidio sam da je tu i Mladen. Obojica su bili vidno pripiti. Mladen se ponašao arogantno i bahato. Nazivao me droljicom govorio je razne prostote. Prijetio je kako će me jebati do iznemoglosti. Te noći uistinu su me razvalili. Obojica su me izjebali u guzu a vrhunac je bio kada me Mladen jebao a Hajri sam morao pušiti kurac.

Odlučio sam nakon toga da više ne idem kod Hajre. Nisam mogao podnijeti Mladena, njegovu aroganciju, grubost i bahatost. Prošla su gotovo tri tjedna i mislio sam kako je to svršena stvar no prevario sam se. Jednog dana na vratima mog stana pojavio se policajac ili milicioner, kako su ih onda zvali. Nije to bio Mladen već neki mlađi lik. Bio je u uniformi i čim sam otvorio vrata pitao me jesam li ja Borna. A što sam mogao reći. Rekao mi je kako ga je poslao Mladen i kako mi je poručio da uzmem sve stvari, a ja znam što to znači, i pođem s njim. Sreća u nesreći bila je što kod kuće nije bilo mame, a ni očuha, no svakog trenutka netko od njih se mogao pojaviti. Razmišljao sam nekoliko sekundi a onda shvatio kako mi je bolje da učinim što se od mene traži. Uzeo sam na brzinu nešto seksi rublja, šminku i vlasulju te krenuo s tim mladim policajcem. Uz put mi je rekao kako se zove Zdravko.

Iznenadio sam se kada me poveo prema jednom crvenom kombiju. Bila je to ona nekadašnja Zastava 850. Pretrnuo sam kada sam na mjestu vozača ugledao Mladena. Bio je surovo ozbiljan. Sjeo sam na stražnje sjedalo i krenuli smo. Nekoliko minuta nitko nije ništa govorio a onda se Zdravko okrenuo prema meni. Rekao je kako su mu Mladen i Hajro sve ispričali do u detalje. Smješako se rekavši da je vidio i fotografije. Šutio sam gledajući u pod. Nakon petnaestak minuta vožnje stali smo ispred jedne zgrade. To je bila stara četverokatnica i nije imala lift. Šutke smo se popeli do zadnjeg kata i Mladen je otključao vrata jednog stana puštajući me da uđem. Poslije saam shvatio da je to Zdravkov stan.

Čim smo ušli Mladen me pendrekom raspalio po guzici. Bolno sam jauknuo a on me ponovo udario, ovaj put još jače. Puknuo mi je šamar te dernjajući se naredio mi da odem do kupaonice preskinem se i našminkam, i neka požurim jer će me u protivnom prebiti. Naravno da sam se prožet silnim strahom požurio koliko sam mogao. Mladen i Zdravko sjedili su udobno uvaljani u fotelje. Zdravko me začuđeno promatrao jer vjerojatno nije očekivao ovakvu transformaciju, no Mladen je psovao i vrijeđao. Uredno me nazivao droljom i kurvetinom. Naredio mi je neka se popnem na stol i zauzmem pseći položaj. Rukom me pljuskao po guzici i nakon svake pljuske pitao; -jel boli, droljo? Suze su mi frcale na oči i boljelo je istinski.

Potom mi je naredio da kleknem i stavim ruke na leđa. Mladen i Zdravko stajali su iznad mene. Izvadili su svoje kurčeve i naredili mi da im pušim. Dok sam im pušio kurčeve morao sam ruke uporno držati iza leđa. Svako malo Mladen bi se prignuo i prstima mi čvrsto zavrnuo, čas jednu čas drugu, bradavicu na sisama. Pljuskali su me kurčevima po licu i usnama toliko žestoko da mi je usnica u jednom trenutku opasno natekla. Napokon su me obilno išpricali spermom. Dok su oni sjedili i pili ja sam morao, takav pošprican spermom, ostati u klečećem položaju s rukama na leđima. Uživali su u svojoj dominaciji i nakon desetak minuta dozvolili su mi da ustanem. No za kratko… Sad sam se morao naguziti rukama oslonjen na zid. Nisam znao što točno smjeraju ali osjećao sam da mi se ne piše dobro. Zdravko mi je vazelinom namazao šupak i tada sam još mislio kako me žele jebati, no prevario sam se. Mladen mi je u guzicu stao gurati pendrek. Naravno da sam počeo glasno jaukati a u jednom trenutku sam se uspravio što je Mladena jako razljutilo.

Žestoko je opsovao. Pozvao je Zdravka u pomoć pa su me bukvalno bacili leđima na stol. Obojica su se nalegla na mene, svaki s jedne strane, pritiskajući me svojim tijelima. Bio sam preslab da se oduprem. Svaki je jednom rukom uhvatio moju nogu te mi, tako me držeći, raširili noge. Mladen nije odustajao od toga da mi pendrek gurne u dupe. Sada je Zdravko gotovo svom težinom ležao na meni a Mladen je ponovo gurao palicu u moje dupe. Sreća je bila da mi ju je ugurao tek nekoliko centimetara i onda stao. Smijući se pitao me kako se sad osjećam s pendrekom u guzici. Napokon ga je izvukao. Rekao je kako on sad mora ići a ja ću ostati ovdje sa Zdravkom te me opomenuo da se čuvam ako se Zdravko bude žalio na mene.

Nakon Mladenovog odlaska Zdravko je skroz promijenio svoje ponašanje. Izgledalo je kao da mu je žao zbog Mladenovog ponašanja. Ponudio me pićem i nastojao je započeti razgovor. Nakon otprilike sat vremena rekao je kako mogu otići ako želim ali da bi on volio još malo biti sa mnom bez ikakvih grubosti. Nisam tog trenutka bio siguran što je najbolje učiniti. Bojao sam se Mladena pa sam rekao kako ću ostati još malo. Znao sam što znači. Zdravko me odveo u sobu. Uistinu je bio dosljedan svom obećanju. Ponašao se prema meni baš kao prema ženi. Pojebao me na način da mi je noge digao visoko na svoja ramena. Nije imao veliki kurac a osim toga bio je oprezan i nježan u svakom pogledu. Prije nego je svršio želio je da ga zajašim i nabijem se na njegovu kitu. Učinio sam tako. Tek što sam zavrtio bokovima nabijen na njegov kurac svršio je. Na odlasku me pitao bi li s njim želio popiti piće negdje u gradu? Nisam znao što odgovoriti ali kada je rekao kako bi želio sa mnom popričati jer mi ima nešto važno reći i ispričati o Mladenu pristao sam.
Zdravko i ja našli smo se nakon tri dana. Sjeli smo u jedan mirni kafić. Imao sam dojam da je njemu iskreno žao zbog Mladenovog ponašanja i bio sam u pravu. Ispričavao se i onda priznao kako mu je Mladen samo posudio policijsku uniformu i zamolio ga za uslugu. Dakle Zdravko uopće nije bio policajac. Ispričao mi je također još neke detalje vezane uz Mladena koji su Mladena opasno kompromitirali. Kada sam ga pitao zašto mi sve to govori kazao je kako ni on ne voli Mladena. Nisam mogao a da ne pitam hoće li se njemu zbog svega što mi je ispričao Mladen željeti osvetiti? Nasmijao se rekavši kako je Mladen dužan lijepu svotu novca Zdravkovom ocu a Mladen je taj koji itekako respektira njegova oca stoga on nema nikakvih bojazni.

Zahvalio sam mu na tom razgovoru. Prije nego smo se rastali pitao me bi li se još koji puta mogli vidjeti. On se meni sad udvarao i to mi se počelo sviđati. Osim toga Zdravko je bio vrlo zgodan mladi muškarac. Pravio sam se da razmišljam a onda sam shvatio da ću na taj način steći njegovu zaštitu i potpuno se osloboditi agresivnog Mladena.

Već dan kasnije našli smo se na kavi u centru grada. Šetali smo Zrinjevcem i Zdravko mi je iskreno i bez uvijanja priznao kako mu se sviđam. Kada me vidio u onom seksi izdanju izgledao sam kao prava seksipilna i poželjna žena. Molio me da dođem k njemu ali kada ja to budem želio. Za dva dana bio sam kod njega. Počeli smo se redovito nalaziti kod njega barem dva puta tjedno. Zdravko me uredno jebao u guzicu ali to me je štitilo od Mladena i njegovih grubosti.

Zdravko je upozorio Mladena da me ostavi na miru i bilo je tako jedno vrijeme. No nakon neka dva mjeseca Mladen me dočekao nedaleko od moje zgrade. Želio je da se opet vidimo na porti kod Hajre. No sada nije djelovao ni strogo a ni agresivno. Opomenuo sam ga da me se kloni jer u protivnom ću ga raskrinkati na poslu kod pretpostavljenih. Radije pristajem da me odcinka mojim roditeljima nego da trpim njegovu torturu ali ću ja njega otcinkati na poslu a sada sam znao da je oženjen i ima obitelj. Osim toga tu je bio i Zdravko kao moj zaštitnik. Otišao je bez riječi. Nisam ga više viđao a kasnije sam čuo od Hajre da je nedugo nakon toga dobio premještaj u jedan mali provincijski gradić.

Ja sam se još neko vrijeme viđao sa Zdravkom a onda je on zbog posla otputovao u inozemstvo. Čuli bi se ponekad telefonom ali to je bilo sve. Nakon nekog vremena čuo sam da se oženio i tako se svaki naš kontakt prekinuo.
Vrijeme je učinilo svoje i ja sam pomalo zaliječio rane ali moja sklonost ka odijevanju ženskog seksi rublja je i dalje ostala prisutna. Postoji, kažu neka priča ili pravilo, da se žrtva vraća, ili zavoli svog mučitelja pa se tako i meni dogodilo. Jednog dana sreo sam Hajru. Čak smo zajedno popili piće. Tom prilikom izrazio je želju da me opet vidi. Pristao sam i tako je opet počelo između nas dvojice. Odlazio bi kod njega u noćnu smjenu a on bi me jebao u guzu. Stvari su sada bile drugačije postavljene i ti naši susreti više nisu bili traumatični po mene. Dakako, nisam imao ništa protiv da me koji put pljusne po dupetu. Više me je smetalo što je Hajro bio nezasitan i neumoran. Doslovce bi me razvaljivao u svim mogućim pozama.

A onda se dogodilo da se u robnoj kući, koja je tada postojala i zvala se NAMA, slučajno sretnemo moja mama i ja s Hajrom. Mama se u međuvremenu razvela od Darka što me uopće nije čudilo. Hajro me glasno pozdravio i nisam imao mogućnosti ne otpozdraviti mu. Naravno, moja mama je Hajru tada vidjela prvi put. Sad nisam imao izbora nego ih upoznati. Hajri su oči zaiskrile kada je vidio moju mladoliku mamu i to sam jasno primjetio kod njega. Sve u svemu Hajro nije bio sirovina od čovjeka mada je bio rodom sa sela. Čak je i studirao dvije godine na ekonomskom fakultetu. Sada sam se uvjerio da zna i sa ženama. Inzistirao je da nas počasti kavom a valjda se i mami svidio pa je odmah pristala.

Nisam bio siguran koliko je ovo pametno ili ne pa sam pomalo strepio isčekujući što će dalje biti. No Hajro se pokazao vrlo kulturnim i galantnim. Mamu je doslovce obasipao diskretnim komplimentima koji su je se jako dojmili. Dojmili su je se u tolikoj mjeri da ga je na kraju predložila da sa mnom navrati kod nas na kavu neki dan kada bude imao vremena. Naime, Hajro i ja mami smo se predstavili kao poznanici koji se eto viđamo tu u kvartu na piću i na fliperima. Inače ja sam već davno shvatio da je mama preferirala Bosance i vrlo često joj je neki od ljubavnika bio Bosanac. Hajro je poziv rado prihvatio. No ja sam ipak mislio da od tog dolaska na kavu neće biti ništa.

Mami se očito Hajro svidio jer me često pitala za njega. Pitala bi me jesam li ga vidio i jesmo li bili na fliperima. Propitkivala se i je li on oženjen, gdje živi… Možda mi to nije trebalo ali sve sam to ispričao Hajri u trenutku slabosti, tj. nakon što me je, po već tko zna koji put, naguzio. Inače sada sam se sve češće sastajao s Hajrom. On je bio podstanar i stan je dijelio s jednim prijateljem pa nije bilo mogućnosti da se tamo sastajemo. No kako je u međuvremenu kupio auto sada smo taj auto koristili za naše perverzne igre na usamljenim mjestima.

Odlazili bi na skrovita mjesta u okolici grada gdje bi mu najčešće pušio kurac ali s vremenom Hajru to više nije zadovoljavalo. Bilo je to poprilično opasno jer nikada nisi znao tko može naići i vidjeti nas no Hajro je inzistirao a ja sam na kraju popustio i dozvolio mu da me jebe u guzicu nakon što bi spustio sjedalo u ležeći položaj.

Dakle, nakon onog susreta s mamom u robnoj kući Hajro je skovao plan a da mi ništa o tome nije rekao. Pojavio se jednog dana posve nenajavljeno na vratima moga stana. Tempirao je da to bude u vrijeme kada mene nema kod kuće. Pojavio se s buketom cvijeća a mami je rekao kako u stvari traži mene no njoj je donio cvijeće kao mali znak pažnje. Mamu se ta njegova gesta jako dojmila. Naravno, rekla je kako me nema kod kuće a kada je Hajro rekao u tom slučaju ide, mama ga je pozvala na kavu a on je to u stvari jedva dočekao jer. O čemu su točno razgovarali ne znam ali znam da je mama nakon te ispijene kave s Hajrom bila prilično dobre volje.

Već pri prvom idućem našem susretu pitao sam Hajru kakvu to igru igra. Smješeći se odgovorio je kako ne igra nikakvu igru već je jednostavno navratio na kavu. Nije mi se to baš svidjelo no nisam na dalnji tijek događanja nikako mogao utjecati. Vrlo brzo shvatio sam da mama sve češće zatvara vrata sobe kada bi zazvonio telefon. Bio sam dovoljno lukav pa da prisluškivanjem maminih razgovora shvatim kako razgovara s Hajrom.

Napokon, na moje inzistiranje, Hajro mi je otvoreno rekao kako mu se mama sviđa a vrlo dobro zna da se i on sviđa njoj. Moram iskreno priznati da su oboje, mama i Hajro, svoju vezu dobro skrivali od mene. Uopće nisam shvatio kada su se točno njih dvoje počeli viđati. Kada sam to napokon shvatio već je Hajro nekoliko puta do tada pojebao moju mamu. Skrivali su svoju vezu od mene. Mama naravno pojma nije imala da i mene Hajro već dulje vrijeme praši u guzicu.

Sve u svemu situacija je bila više no bizarna. Mama i ja imali smo istog ljubavnika a razlika je bila što sam ja znao da on ševi mamu no mama ni u ludilu nije mogla pretpostaviti da je Hajro svojim kurcem već dobrano razradio moje dupe. Osobno nisam osjećao nikakvu ljubomoru spram mame, naprotiv. Čitava ta situacija me dodatno uzbuđivala. Inzistirao sam i tražio od Hajre da mi detaljno opisuje svoje bliske susrete s mamom. Posebno su me uzbuđivali njegovi opisi jebanja mame u šupak.

Prošlo je izvjesno vrijeme i napokon mi je mama, ne sluteći da ja to već odavno znam, odlučila priznati za svoju vezu s Hajrom. Ma koliko god vam to bizarno zvučalo ja sam žudio za tim da gledam kako se mama i Hajro jebu. Na svu sreću Hajro je bio dovoljno perverzan i egzibicionistički raspoložen pa mi je predložio da ih promatram dok se jebu u njegovom ili maminom autu. Objasnio mi je gdje se točno parkiraju i naravno da sam skriven u obližnjem šumarku nestrpljivo čekao njihov dolazak.

Bilo je kasno poslijepodne i znao sam ako padne mrak da ću malo toga moći vidjeti. U sumrak su napokon stigli i parkirali se. S mjesta gdje sam se nalazio mogao sam ih dosta dobro vidjeti. Jedno vrijeme samo su sjedili, razgovarali, ispijali nekakvo piće iz jedne boce, vjerojatno sok, i pušili cigaretu. Nakon popušene cigarete počeli su se ljubiti. U jednom trenutku Hajro je izašao iz auta… Krenuo je prema šumarku i zastao te izvadio kurac i počeo pišati. Osvrtao se lijevo-desno vjerojatno tražeći mjesto gdje sam se ja prikrio. Tiho sam fućnuo i on je okrenuo glavu u mom smjeru. Nasmiješio se, otresao kurac i vratio se u auto.

Zagrlili su se i nastavili s ljubakanjem da bi koju minutu kasnije mama spustila glavu. Bilo mi je jasno da mu puši kurac. Bio je to trenutak kada sam se ohrabrio vjerujući da me mama neće zamijetiti jer joj je glava dolje i zabvaljena je pušenjem kurca. Na prstima sam nastojao što brže doći što bliže autu… Zavirio sam unutra i tog trenutka me Hajro primjetio. Raširio je oči i time kao da mi je želio reći da sam došao previše blizu. Držao je ruku na maminoj kosi i potiskivao je prema dolje. Mamina glava lagano se zibala gore-dolje. Shvatio sam da sam preopasno blizu i opet sam se udaljio.
Mama je podigla glavu i prstima petljala oko usana vjerojatno želeći izbaciti dlaćice koje je pokupila pušeći Hajrin kurac. Sad je ona otvorila svoja vrata, tj. vrata suvozača, i izašla je napolje. Zaklon gdje sam se nalazio nije bio baš najidealniji. Sčućurio sam se i gotovo prestao disati kada je krenula u mom smjeru. No ipak je skrenula nekoliko metara u desno. Osvrnula se oko sebe i zadigla suknju te spustila gaćice. Čučnula je i isprćila se a trenutak kasnije debeli žuti mlaz mokraće šiknuo je iz njene pičke. Ustala je jednom rukom pridržavajući haljinu a drugom je skidala gaćice. Gaćicama je obrisala pičku potom ih smotala u ruci te se tako bez gaćica vratila do auta.

No prije nego je ušla u auto Hajro je izašao napolje. Mama je zastala pa
sporim korakom krenula prema njemu nešto mu govoreći ali bio sam predaleko da bi čuo što točno govori. Ubrzo sam iz njenih gesta i osvrtanja oko sebe shvaatio kako želi da se vrate u auto a Hajro je očito inzistirao da se jebu vani. Znao je da gledam i to ga je uzbuđivalo. Hajro je mamu okrenuo prsima prema haubi auta pokušavajući je povaliti preko haube. Mama se opirala mašući rukama sad već govoreći dovoljno glasno da sam je mogao čuti. Glasno i ljutito govorila mu je kako nije normalan. No Hajro je bio uporan i pritisnuo ju je straga na haubu legnuvši preko nje. Rukom ju je držao za vrat pritiskajući joj lijevu stranu lica uz lim auta. Drugu ruku zavukao je između njenih nogu.

Mama je očito polako popuštala. Hajro nije puštao njezin vrat. Slobodnom rukom raskopčao je hlače i trenutak kasnije izvukao kurac. Nalegao je čitavim tijelom na mamu raširivši joj noge. Trenutak kasnije mama je najprije zinula poput ribe na suhom a odmah potom ispustila je prigušeni krik. Bilo mi je jasno da joj je zabio svoj kurac u pičku. Iz ruke je ispustila gaćice koje je do tada još uvijek držala u ruci. I dalje je imala lice priljubljeno uz lim auta. No sada više nije pružala nikakav otpor. Sklopljenih očiju i otvorenih usta glasno je uzdisala i ječala. Hajro se žestoko zabijao u nju tako da je mamino lice klizilo po haubi auta gore-dolje. Potom je malo podigla glavu jer joj je vrlo vjerojatno to trenje lica o lim stvaralo neugodu.

Hajro ju je potom okrenuo prema sebi. Najprije ju je strasno poljubio u usta a odmah potom polegao leđima na haubu. Raširio joj je noge i opet se brutalno zabio u njenu pičku. Jauknula je toliko glasno da sam se trznuo. Uzbuđenje u meni je raslo i sad sam se u potpunosti uspravio. Trljao sam se po kurcu i trenutak kasnije izvadio ga napolje te počeo drkati. Toliko sam bio zanesen prizorom i drkanjem da uopće nisam primjetio još jednog voajera i drkađiju udaljenog od mene tek nekoliko metara. Imao je kapu šiltericu na glavi i nije skidao pogled s prizora ispred sebe. Drkao je svoj kurac a na mene uopće nije obraćao pažnju. Mama je ispuštala glasne uzvike izvijajući se gornjim dijelom tijela. Bilo mi je jasno da je to početak orgazma koji ju je prožimao čitavim tijelom. Hajro se duboko zabio u nju i umirio. Bio je to trenutak kada je iz njegovog kurca u maminu pičku krenuo val sperme.

U potpunosti sam zanemario oprez jer i ja sam svršavao. Mama je glasno vrisnula. Tog trenutka shvatio sam da gleda u mom smjeru. Uočila me je ili možda drkađiju blizu mene. Brzo sam čučnuo nastojeći se skriti iza šipražja a kako je već bilo poprilično mračno vjerovao sam da me nije mogla prepoznati i bio sam u pravu. Odgurnula je Hajru od sebe i brzo se ustala. Brzim pokretima ruku popravila je suknju prekrivajući svoju golotinju. Potom je brzim korakom ušla u auto. Hajro je također ušao. Upalio je auto i krenuli su prema gradu. Nije mi promaklo da su na travi ostale mamine gaćice. Onaj drkađija pored mene već je nestao u mraku. Otišao sam do gaćica, podigao ih i spremio u jaknu.

Bio sam neizmjerno zahvalan Hajri što mi je omogućio da gledam dok jebe mamu, no i to je imalo svoju cijenu. Gotovo čitavu noć proveo sam kod njega na poslu. Zauzvrat a u znak zahvalnosti od mene je zahtijevao razne vrste perverzija. Osim već standardnog pušenja kurca i lizanja jaja sada sam mu morao lizati i šupak. U dva navrata morao sam progutati spermu kojom mi je napunio usta a uz to pojebao me u guzicu. Na kraju je tražio da mu dozvolim da piša po meni što sam rezolutno odbio. Bio je toliko uporan zahtijevajući to od mene da sam na kraju popustio ali pod uvjetom da mi piša samo po guzovima. Odveo me u kupaonicu gdje sam se naguzio u tuš kadi i otrpio njegovo poprilično dugačko pišanje. Obilno me je zalijevao po dupetu i šupku i to mu se jako dopalo. Na rastanku mi je rekao kako ću mu kad-tad morati dozvoliti da mi se popiša u usta. Nakraju mi je pokazao neke fotografije mame koju je on osobno fotografirao, bilo da je bila gola ili polugola.

Bio sam djelomično u strahu da me mama možda prepoznala u mraku iza šikarja ali nikad ničim to nije pokazala pa sam zaključio da i nije. Sada su se već stvari počele odvijati prilično brzo. Mama uskoro više nije krila svoju vezu s Hajrom a nemalo sam se iznenadio kada me je pozvala na ozbiljan razgovor i tada mi rekla kako će se Hajro doseliti k nama u stan. Na tu i takvu mogućnost uopće nikada nisam pomišljao. Što sam mogao reći. Osjećao sam se čudno i zbunjeno. Dva dana kasnije Hajro je već bio u našem stanu.

Hajro je prvih desetak dana svu pažnju posvećivao mami. Mama je uzela godišnji odmor i gotovo da nije silazila s Hajrinog kurca. Jebao ju je i po nekoliko puta na dan. Danju bi ih ostavljao same dajući im dovoljno vremena i prostora. Noću sam slušao mamine uzdahe, jecaje i guštao u njenom svršavanju. Drkao sam zamišljajući da sam s njih dvoje u istom krevetu.

A onda je mama morala krenuti na posao. Bila je to kao i obično burna noć i mama se ujutro spremala u velikoj žurbi. Stvarala je popriličnu buku i za trenutak me probudila. Čuo sam kada je iza sebe zalupila vratima.

Gotovo da sam već utonuo u san kada sam osjetio da mi se netko uvlači u
krevet. Naravno da je to bio Hajro. Uskoro je to postala redovita pojava. Kako je Hajro radio u smjenama ili bi iz maminog kreveta samo prešao u moj ili bi mi u krevet ušao kada bi se vratio iz noćne smjene a mama je već otišla.
Hajro je sada bio pravi car. Dobio je krov nad glavom a svoju neutaživu glad za seksom sada je u potpunosti zadovoljio. Jebao je mamu i mene. Najsretniji je bio kada bi odijevao mamino seksi rublje. Gaćice, grudnjake, haltere, čarape, hulahopke a posebno ga je palio ako su to bile one stvari koje je mama nosila dan prije ili bi ih imala na sebi prilikom seksa s njim, pa ako je sve to još bilo vlažno, što od sokova iz njene pičke a što od Hajrine sperme, užitak mu je bio veći.

A kako je mama među mojim stvarima pronašla svoje gaćice, kako je Hajru pronašla u mom krevetu i kako sam na kraju ja završio u maminom krevetu opisati ću uskoro u nastavku ove priče.

Autor: fukbuk

Kako su mi Marta i njen suprug popušili kurac
Kako je moja mama poželjela redaljku i dobila je