Sve dok moj muž nije umro nisam shvatala koliko žena može biti usamljena. Za 20 godina, on mi je bio sve.Muževa smrt, kao i smrt jednog od sinova u automobilskoj nesreći skoro je uništila ceo moj svet. Imala sam 38 godina i mislila SAM DA JE MOJ ŽIVOT GOTOV. Da mi nije bilo Jovice, najstarijeg sina, mislim da nebi preživela.
Jovica me je toliko podsećao na svog oca kada je on imao 18 godina, toliko da je to strašno bilo. Kada bi ga videla ujutro, njegov otac bi mi odmah bio na pameti. Neke uspomene bile su bolnije od drugih. Kada bih videla sina na bazenu bez majice ili pomirisala njegov znoj kada bi kosio travu, vruće i perverzne slike u vezi njegovog oca i mene bi mi ispunjavale mozak i mučile bi me jako.
Njegov otac i ja uživali smo u seksu, bio je ispunjen strašću i jakom požudom sve do dana kada je umro. Naravno da mi je nedostajao u tim trenutcima kada bi mi trebao seks ili kada bi bila jako željna i napaljena, a pogotovo kada bi bio veliki i stvarno lep primerak kao njegov. To mi je najviše falilo.Znam većinu svojih drugarica koje često kažu da veličina i debljina nisu važni, ali predpostavljam da je to istina u onim slučajevima kada žena zna samo za mali kurac. Ali kada se navikne na malo veći kao što mi je pokojni muž imao, onda je stvarno teško pomiriti se s nečim manjim.Upravo zbog toga sam bila i dosta uznemirena jedno jutro kada sam budila sina. Oduvek je spavao gol, a preko leta bi zgurao prekrivač sa sebe. Ono što sam to jutro videla, samo što mi srce nije stalo. Njegov kurac je opušteno ležao preko jedne butine, napola dignut, i bio je veličine poput onoga u moga muža. Bila sam presretna što je povukao na muža i na tom polju. Bio je to prelep prizor. Tiho sam se izvukla iz sobe i pokušala doći do daha pre nego što sam zakucala glasnije, dajući mu tako vremena da se pokrije pre nego što sam ponovo ušla u sobu. Na sebi sam imala samo majicu i kratki šorc, to jutro, i kao i obično, nisam nosila grudnjak.
Došla sam do prozora i podigla roletne, i malo smo pročavrljali, ništa posebno, mogla sam osetiti njegove oči na sebi. Pitala sam se o čemu je sanjario, šta bi to dovelo do toga da mu se počne dizati, a emocije koje su me tada preplavile su me uznemirile.
Nekoliko stvari mi je prolazilo glavom.Nedostajao mi je njegov otac do ludila a bila sam i neverovatno napaljena, posebno sada kada sam videla koliki kurac mi sin ima. Slike njih dvojice jurile su mi glavom i postajala sam strašno zbunjena kako sam prilazila sinovom krevetu. Činilo mi se to kao da sam se psihički odvojila od svog tela, posmatrajući sebe s drugog kraja sobe, i to što sam videla bilo je i užasavajuće i apsolutno uzbuđujuće. Činilo mi se kao da sam ponovo ona napaljena klinka pre 20ak godina.“Mama šta nije u redu?“ čula sam Jovicin glas. „Oh ljubavi mamina, tako sam ti neverovatno usamljena!“, odgovorila sam mu. „OO, nemoj plakati, mama!“ rekao je. „I meni ćale nedostaje.““Mislim da to ne mogu više da podnesem,“ jecala sam.
Sin me je privukao u naručje, kao što sam se ponadala i zagrlio me čvrsto. Moja glava je bila na njegovim golim prsima, moje lice je bilo čvrsto uz njegovo telo, imao je nekoliko dlačica na bradavicama koje su mogle isto tako biti i muževe! Pokrivač je bio spušten dole, do njegovog stomaka, i uzdahnula sam kada sam videla mladež malo ispod pupka.“Tvoj otac imao je mladež sličan tvom!“ izbrbljala sam nabrzinu zbunjena od položaja u kome se nalazim.
„A da li je imao možda i kurac poput moga mama?“, pitao je Jovica, spuštajući niže plahtu i pokazujući mi svoj kurac koji je sada bio skroz dignut i čvrst.“Joviceee!“, viknula sam iznenađeno.Kombinacija šoka i izravne požude ostavila me je bez daha. Isprva sam pomislila da sam umislila sinove smele reči. Da li je moguće da sam podsvesno toliko želela da ih čujem, toliko da sam ih umislila? NE, čula sam to što sam čula, jer sam ležala toliko blizu, uz njegovo mlado, snažno telo, Jovica me je grlio kao ljubavnik i zavukao jednu ruku pod moju majicu
Osetila sam kako mi je telo zadrhtalo kada mi je sin zgrabio jednu sisu i nežno je stisnuo.
„Znam koliko je ovo ludo što ti radim sada mama,“ reče on, masirajući mi obe sise, i stiskajući mi bradavice. „Ali sanjario sam i maštao o tebi i ti se se pojavila, kao da si znala…i pretpostavljam da me je sve to poklapanje događaja zbunilo.“Sela sam kraj njega i zanemila, preplavljena požudom prema svom sinu. Jovicina ruka lutala je od mojih sisa prema mom međunožju, gde je počeo da mi trlja međunožje koje je već dobrano bilo natopljeno, i to sve preko šorca koji sam nosila-„Kevo, pa ti si vruća i vlažna među nogama,“ reče sin tiho.“Da li si zbog mene takva?“
Napokon sam morala da kažem nešto, i kad sam i ispela da izustim nešto, u svom tome zaprepaštenju od toga šta se upravo dešava, reči su izletele kao iz topa. Kao i moja dela.“Da ljubavi,“ plakala sam, ljubila sam ga snažno, trpajući mu svoj jezik u usta. Držala sam ga za glavu i pričala brzo i besno. „Želim i ja tebe ljubavi! Nijedan čovek me nikada posle tvoga oca nije toliko napalio da sam ga toliko bila željna. Želim te, očajnički te želim, toliko da skoro mogu da osetim tu veliku stvar koju imaš među nogama!“
Zgrabila sam ga za dignuti kurac i stisnula ga. Čak mi se u ruci i činio kao mužev! Dignula sam obe ruke gore kako bi sin mogao da mi svuče majicu i oslobodi mi sise. Iakočila su i zaljuljale se na slobodi ispred njegovo lica i zadrhtala sam kada ih je uhvatio i počeo da ih sisa snažno, što je činilo da mi bradavice koje us bile super osetljive malko narasti i produže se.
„uhh,“ uzdahnuo je Jovica dok su moji prsti klizili uzduž njegovog kurca u laganim i sporim pokretima. Nisam planirala da ga ispuštam iz ruku. „Kako imaš magične ruke mama, tako gode!“
„Ima mama tvoja još nešto što će ti goditi još više dušo!“ uzdahnula sam, ustala i svukla šorc dole. Iskoristila sam dragoceni trenutak da nabrzinu protrljam dlakavu pičku, zamešala kukovima direktno ispred sinovog lica. Zgrabila sam mu ruku i nabila je na svoje međunožje. Osećaj koji su izazvali njegovi prsti koji su ulazili u moju pičku izazvali su mi slabost u kolenima.“Uhh, kako sam napaljena, nemaš pojma!“
„I ja sam,“ reče Jovica.I nije se šalio. Jovicin veliki kurac je plasao i mrdao se kao da ima svoj život. Spustila sam se brzo na kolena i strpala si u usta koliko god sam mogla sinovog kurca. Celo vreme dok sam rođenom sinu pušila kurac, gledala sam malo iznad njegovih stidnih dlačica.Imala sam osećaj kao da je 20 godina nestalo i ja sam ponovo pušila kurac svom mužu na našem medenom mesecu. Premestili smo se na krevet, i sinova usta su sada bila zaposlena. Zabio je lice među moje otvorene butine , lizajući okolo moje dlakave pičke, po stomaku, po butinama, samo ne po pički, pre nego što je ušao među moje vrele usmine. Raširio ih je sa prstima, kako bi sebi bolje otvorio pristup mojoj rupi, a kada je njegov jezik pronšao moj klitoris, malo je falilo da se onesvestim. Zgrabila sam ga za glavu tada i nabila mu je jako na svoju pičku, bila sam luda od želje za seksom. Držala sam mu glavu čvrsto na svom međunožju sve dok više nisam mogla izdržati. Morala sam jednostavno da se nabijem sinu na kurac!“Želiš li da natakneš mamu, da me naguziš?“ stenjala sam i prostačila.
Jovica je podigao pogled s mog međunožja i nacerio se, kao da će dobiti nešto što je naviše na svetu želeo a nije mogao da dobije, SVE DO SADA. Dobiće MAMINU PIČKU…“Naravno da želim mama, da samo znaš koliko sam maštao o ovom crnom žbunu, dala bi mi pičke ranije!“ Reče sin.
„Reci mami koliko želiš da joj jebeš pičku ljubavi,“ zadirkivala sam ga, trljajući pičku po njegovom licu, osećajući jezi kako mu leti svuda po mojoj vlažnoj pički i usminama željim pažnje. klitoris mi je gorio, i to bukvalno. „Samo ako ti meni kažeš koliko si ti željna moga kurca MAMA!“ izazvao je povisujući ton i naglašavajući koliko sam željna.“uuuuuuhhhh, ma jebeš priču!“ uzdahnula sam, davajući njegovom kurcu još jedna liz. Mogla sam osetiti prve tragove sperme na njegovom glaviću.“Stavi ti mami svoj kurac duboko u njenu pičku, tavi mi neka osetim ono što toliko dugo nisam i izjebi me kao kravetinu željnu kurčine, MOLIM TE!“Bila sam oduševljena kada sam otkrila da je i Jovica stručan u seksu kao i njegov nezasiti otac. Njihova nezasitost značila je samo jedno, to da sam nekome još uvek šprivlačna toliko da želi da me navuče na kurac, a to mi je i trebalo, a potajno sam se i nadala da će me rođeni sin naguziti.
Povukao me je poda se, stavio glavić na ulaz u pičku i nabio do kraja, do jaja, u moju željun dlakavu pizdu. Stenjala sam pod naletima od radosti, bila sam glasna, a bojala sam se da će me komšinica čuti, ali nije me bilo ni briga puno, bitno je da sam ja ostvarila svoj cilj, da me navuče rođeno dete. Bila sam toliko gladna kurca, a kurac moga sina je bio poveći, ztako da sam imala osećaj da ću eksplodirati koliko se jako zabijao u mene, brzo i snažno, toliko da me je mežunožje počelo boleti pomalo.“Jebi me Jovice! Plakala sam od sreće, obuhvatajući ga nogama i privlačeći ga dublje i snažnije u sebe. „Obožava majka osećaj koji tvoj kurac izaziva u mojoj utrobi, izjebi me da svršim, neka mama svrši po tvom kurcu, ne vadi ga iz mene!“Moj um je toliko bio željan seksa i zadovoljenja koji je mogao biti namiren samo tako da budem nasađena na veći kurac da je to bilo strašno, svršavali smo oboje, toliko sam bila presretna da nisam znala sa kim svršavam, da li sa mužem ili sa SINOM??? Znala sam samo da je to bilo neverovatno snažno iskustvo koje me je potpuno iscrpilo.
Bilo je to stvarno iscrpljujuće za mene, toliko da sam zaspala nakratko, sve dok nisam osetila kako me nešto veliko probada među nogama, bio je to dobrodošao kurac moga sina koji je počeo ponovo da me jebe. Ovaj put je svršio duboko u mojoj pički i pokrivao me kada je zazvonio telefon i ja sam se javila, bila je to komšinica u stanu do mene. „Draga ko te to tako jebe kad toliko stenješ? Čak te i ja u stanu čujem!“ upita ona.“Ma kupila novi vibrator koji sam probala dok Jovica spava, da mi ne smeta!, rekoh joj nabrzinu.“Bome ti pripazi malo, koliko se dereš kad drkaš pazi se da ti se ne desi da te sin ne izjebe, zagorela si jako!“, dodala je komšinica.“Draga odoh ja da se otuširam i saperem ovo sa sebe pa se vidimo kasnije na kafi da popričamo malo i da proverim da li mi sin spava, pripaziću ja , u pravu si ti, čujemo se kasnije“Kako sam se pozdravila sa njom osetila sam kako me sin polako okreće na stomak, širi mi dupe i stavlja mi ga u pičku. Nabijao me je kao da sutra ne postoji.“Guzi majku, daj joj ono što joj treba,“ ponavljala sam luda od gladi za kurcem u sebi.AAAAAaaahhhhhh,“ pokušavajući da budem što tiša kako me komšinica ne bi čula, kako ne bi čula da se obistinjuje uveliko ono što mi je rekla. Sobu su ispunjavali zvukovi žestoke jebačine koji su odzvanjali, a prostoriju je ispunjavao miris znoja i sperme i ženskih sokova. Od sada sin neće izlaziti iz mog kreveta, a njegov kurac će retko napuštati maminu pičku. Bili smo ulepljeni, ali još uvek željni jako jedno drugog, tako da je tuš sačekao malo. A omeo nas je zvuk zvona na vratima, bila je to komšinica do nas, zaboravila sam da sam joj obećala kafu. Brzo smo skočili, navukla sam kućnu haljinu, i otišla da otvorim vrata a sin je ostao u sobi.“Ti kao da si dobro pojebana upravo, a ne da si drkala“ dodala je ona prošavši kraj mene. Osetila je na meni spermu i znoj, a primetila je da sam se pridržala za zamrzivač u hodniku, jer su me boleli kukovi i pička, a i kolena su mi klecala.“Da ja tebi skuvam kafu, svejedno znam gde šta stoji? Vidim da ti je potrebna?“ Pitala je.“Može“, odogovorila sam joj, i sela malo, zadigavši haljinu gore dole, kako bi mi se pička malo ohladila i da bi se manje osetio miris koji je ispuštala od dobrog seksa, ali nije vredelo, ma nije me ni bilo briga. Pile smo kafu i ćaskale, i uporno me je zapitkivala ko me je jebao jer zna da muža nemam, ali nisam ni u snu pomislila da kažem. Jedva sam čekala da ode opet kako bi me sin naguzio, iako me je sve bolelo želela sam još, nadoknadim sve to što sam bez kurca bila. Bila sam gladna, ali više neću si to dozvoliti, samo da sam znala koliki mi kurac sin ima i koliko je obdaren jebao bi on mene i ranije, ali nema veze,sad je moj i ja sam njegova da me guzi kada god to poželi.“Nikada neće prestati da mi nedostaje moje voljeni muž, ali u međuvremenu mopj sin će da mi pruža toliko željeni seks. Kada žena nađe muškarce koji će je jebati kao ova dvojica, tada žena zaboravlja sve osim osećaja koji izazivaju u njoj kada je nasađena na te kurčeve.
Za sada, to je više nego dovoljno…

Preveo: Krajišnik

Mama
Jebajući kevu

Izaberi me

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile
Powered by Autience