Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Šišanje-U pravom smjeru

Već duže vrijeme se nisam šišao, tako ti ja to malo pustim kosu, pa skratim, pa opet i tako. Pošto je prošlo već neko vrijeme, došlo je vrijeme za šišanje, reče mi prijatelj da je u blizni našeg kvarta otvoren novi frizerski salon u kojoj radi predobra frizerka, dobrih i velikih guzova, duge kovrčave crne kose.

Pošto sam često u žurbi rijetko kada obraćam pažnju na samu frizerku.

Ali neka intuicija me je povela ka tamo.

Tako ja se zaputim na tu lokaciju. Kada sam ulazio ona je sjedila na sećiji koji bio namijenjen gostima, zapalila i bahato prelistava novine.

Podigla je glavu i reče “Dobar dan”, odgovorio sam isto i nastavio, da li imate vremena za jedno šišanje osobe muškog spola za relativno privremenog trajanja. Grohotom se zasmijala, i već me udobno smjestila u stolicu, počela uzimati pribor u ruke i počela lagano šišati, a i pričati.

Nakon nekog ćaskanja, reče mi “Baš me zanima kakve vi pravite sebi “frizure” i kakve volite “frizure” kod cura”, odgovorio sam da ako želi da sazna mora sama pogledati.

Na trenutak je nestala, i nastade blagi mrak u frizerskom salonu, okrenuo sam se i vidio sam da zaključava vrata, i da je spustila roletne.

“Ajd baš da pogledam” I izvuče stolicu, skide mi hlače, i doživi ekspanziju doživljaja, “Pa ti si go, nema frizure”, odgovorio sam da tako najlakše ulazi i da je doživljaj bolji. Da probamo, rekoh.

Pomahnitalo se je već bacila na posao, počela je gutati moj kurac kao da je posljednji, a kada bi se vraćao iz grla lagano bi ga pomazila jezikom.

Zatim sam joj rekao daj da vidim šta ti imaš u ponudi,skinula je ljetnu haljinu, i stojeći mi reče ovaj je prava stvar za tebe, lagano trljajući svoju pičku koja je već odavno bila vlažna.

Lagano sam je oblizivao, dok nije rekla želim da ga osjetim. Spustila je se na kurac, a ja sam bio u poluležećem položaju, počela je se tako jako da nabija da sam imao osjećaj da će sve da se ispod mene da prolomi.

A ona nije ni prestajala, niti marila za time, moj kurac je tako lagano ulazio u nju, da sam mogao da osjetim njene sokove na mom kurcu.

Stajala je na moment i rekla, izdrži do kada mozeš, ustali smo i zamijenili se, ona je legla i širom otvorila noge, ja sam već počeo da je nabijam, a ona nije prestajala da uživa.

Ja sam počeo da svršavam, i ona je uživala zajedno sa mnom. Primakla se meni, i mazili smo se već neko duže vrijeme, shvatio sam da joj seks bio krajnje neophodan.

Ja sam se počeo spremati, kada je zaključila a i složila se sa mnom, rekavši “Znaš, upravu si, veći je užitak kada je go, navrati opet, nemoj da zaraste” Ja sam se primakao, poljubio je i krenuo ka vratima.

Kada sam se vratio svi su u biti, primijetili da se nisam ošišao, osim mene, dodao sam kako je bio zatvoren već kada sam došao.

Neko smo vrijeme se viđali po kvartu, i nekoliko put izašli, ali nijedan seks ne bijaše kao onaj prvi. Kroz neko vrijeme se odselila, i otišla, jer jednostavno posao nije išao.

A ja sam se nadao,čekao i radovao, slijedećoj frizerki koja će doći u naš kvart.

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile