Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Slalom strasti

Jurila je na skijama niz strmu padinu, osjećajući poznato uzbuđenje i adrenalin koji je kolao kroz njezino tijelo. Ubrzao joj je rad srca, a ona je obožavala taj osjećaj. Spretno je zaobilazila sporije skijaše, osjećajući njihove zavidne i zadivljene poglede na sebi. Skijaško joj je odijelo stajalo savršeno. Bilo je priljubljeno uz njeno prekrasno oblikovano tijelo. Crvena boja skafandera i njena tamna, crna kosa na svjetlu put stvarala je izvanredan kontrast; i da nije majstorski baratala skijama plijenila bi pažnju. Bez imalo napora dojurila je do kraja staze i stala ponovo u red za sjedežnicu. Odisala je zadovoljstvom, a uzbuđenje je zračilo iz nje. Strpljivo je čekala svoj red. Do nje je stajao privlačan mladić, čekajući strpljivo kao i ona. Nisu niti pokušavali zapodjenuti razgovor. Uigranim pokretima smjestili su se na sjedalo i dalje šuteći. Gledala je snijeg i stazu pod njima, uživajući u svakom trenutku. Vožnja nije predugo trajala, spretno su sišli, kao po dogovoru, i krenuli s pripremama za spuštanje, svako za sebe. Krenuo je prvi, a ona je malo zastala, ne žureći se, gledajući ga kako vješto i seksi, klizi niz padinu. Izgubila ga je iz vida i polako krenula niz strminu. Ovaj put je stazu prolazila u dugim lukovima, uživajući. Gotovo erotično premještala se sa skije na skiju, gurajući guzu u stranu i prema natrag.

U jednom trenutku primijetila je kako joj maše iz šume. Misleći da mu se nešto dogodilo požurila je prema njemu. Kada je stigla do mladića zadihana i zabrinuta, on joj samo pruži ruku i povuče je prema sebi. Stajali su na skijama jedno nasuprot drugom, njene su skije bile između njegovih. Nježno joj je obuhvatio glavu rukama i utisnuo joj najnježniji i najtopliji poljubac koji je ikad osjetila. Sad je shvatila što znači izraz “kao dodir leptira”. Zimski leptir! Krv je uzavrela u njoj. Nije joj bilo važno što ga ne poznaje, uživala je u njegovim poljupcima, sviđao joj se i divno se osjećala. Priljubila se uz njega, nudeći mu se još više. Pomaknuo se unatrag i naslonio se na obližnje stablo, koje srećom nije bilo debelo pa su noge samo blago raširili okružujući ga skijama. Ljubili su se tako naslonjeni na deblo. Jezici su im se ispreplitali i gurali. Sasvim naslonjena na njega, osjećala ga je kroz odjeću. Bio je uzbuđen i kurac mu se napinjao skijaške hlače. Trljala se o njega dok su se grozničavo ljubili i pipali.
Odgurnuo se od stabla i poveo je dublje u šumu. Klizili su snijegom, udaljavajući se od skijališta. Kad su dovoljno odmakli uzbuđeni i zbog ove igre skrivanja, nastavili su se ljubiti. Više im to nije bilo dovoljno pa joj je on pomogao skinuti hlače. Brzo ih je svukla i spustila gaćice do ispod koljena, njemu okrenuta leđima. Rukama se držeći za stablo naguzila se i ponudila mu svoje blago. Tijela su im se isparavala tvoreći laganu izmaglicu oko njih. Prišao joj je i rukom pogladio njenu pičku. Stresla se i gotovo grozničavo, ali ne od hladnoće. Kao da želi provjeriti stanje prošla je i ona rukom po svojoj mačkici i osjetila vlažnost na svojim prstima. Skoro da se cijedila!

Čula je kako se i on otkopčava i oslobađa odjeće. Svrnula je pogled prema njemu. Imao je prekrasan, velik kurac, pa ga je prvo poželjela malo obraditi ustima. Odmaknula se od drveta i okrenula prema njemu. Uhvatila ga je za kurac rukom, osjećajući njegovu toplinu i pulsiranje. Doklizila je ispod njega, pridržavana pancericama i skijama. Pogladila ga je još jednom rukom, a onda ga gladno zgrabila ustima. Bio je to prekrasan osjećaj imati njegov topli kurac u ustima. Okružila ga je svojom toplinom, a on je od užitka zadrhtao. Uvlačila ga je u sebe i lizala ga, besramno uživajući u njemu. Nije ih previše plašilo hoće li netko naići, bili su dovoljno duboko u šumi. Još jednom je prešla jezikom po njegovom kurcu, cijelom njegovom dužinom, naslađujući se i uživajući. Odgurnula se natrag i vratila u početni, naguženi položaj. Uvalio joj je ruku među noge, tražeći klitoris. Lagano ga je draškao dok je ulazio u nju. Bili su vrlo skladni, kao da su to oduvijek radili baš na ovaj način i zajedno, opterećeni skijama. Zabio se u nju do kraja, ispunjavajući je potpuno. O kako je to bilo dobro. Puna pička, najbolji mogući osjećaj. Iako je bila daleko od toga da ju smatraju glupom, ona je odavno shvatila da je bolje imati praznu glavu nego praznu pičku. Zabijao se u nju svom snagom, osjećao je točno što ona želi. Pulsirali su zajedno, dahtali, tresli se od užitka.

Rukom joj je i dalje draškao klitoris, čvrsto je i detaljno obrađujući kurcem. Svaki pokret izazivao je valove zadovoljstva u njima i nosio ih do olakšavajućeg svršavanja. Bio je to brzi, žestoki seks, pravo parenje. Čvrsto se držala za stablo nudeći mu se sve više, osjećajući kako je preplavljuje orgazam. Slijedio ju je i prepustio se užitku. Tiho je vrisnula, ne mogavši u sebi zadržati glas. Zaječao je i, čvrsto je držeći za bokove, uronio je u nju do kraja, prazneći se i produžavajući time i njen orgazam. Naišao je još jedan neočekivani val i ona mu se prepustila. Koljena su joj popustila, ali ju je on čvrsto držao za bokove. Smjestio se još dublje u nju, pružajući joj potpuno zadovoljstvo. Ne obukavši se okrenuo ju je prema sebi, uz nešto zbog skija otežanog manevra, poljupcem potvrđujući ovaj divan susret. Obukli su se, uz osjećaj povezanosti ovim nezaboravnim susretom. Jedna misao prošla joj je glavom. Bit će to prekrasno zimovanje ako je počelo ovako dobro.

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile