Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Slatka mala

(NAPOMENA AUTORA: Ova priča je u potpunosti izmišljena. Svi oni koji žele da čitaju isključivo ISTINITE PRIČE ne bi trebalo da pročitaju ovu priču. Svaka sličnost sa stvarnim ličnostima i događajima je potpuno slučajna.)

Anđeo. Osamnaest godina. Niska, oble guze i velikih, kupastih sisa. Prćast nosić, bled ten, garava i gusta kosa u slapu preko zaobljenih, mlečnih ramena. Krupne zeleno-smeđe oči; jesenja nijansa krošnji visokih hrastova. Zvala se Jasna.

Prvi utisak o njoj: stidljiva. Ali, bilo je i drugih utisaka: slatka kao greh, nedodirljiva, nevina, uplašena, nezaštićena. Mislio sam da je toliko čista da bi je dodir ljubavnika isprljao i ostavio ružne tragove na njenoj perfektnoj koži. Nagađao sam otkud ona na žurci gde se masovno ispijaju najžešća alkoholna pića, duva vutra, guta ekstazi, a polu naga tela se njišu u taktu naelektrisane tehno muzike. Seks se događao svuda; na terasi, po sobama i kupatilima. Žurku je priredio Bane, moj drugar. Njegovi roditelji, buržuji, bili su u vili na Kopaoniku, a on je pravio štetu kod kuće.

“Hoćeš da te povezem kući?” pitao sam Jasnu.

“Neka. Ostaću još malo”, rekla je tankim glasićem.

“Ipak…” počeh, kad flaša, polupuna nekog pića, prelete preko moje glave i raspuče se u paramparčad nekoliko metara dalje o parket. U susednoj sobi nastade gužva, neka devojka je vrištala. Video sam tuču i uskomešana tela. Brzo uhvatih Jasnu za ruku i povedoh je, ispunjen potrebom da je zaštitim. Držao sam je za ručicu, a ona je bila krotka poput kučenceta. Pronašao sam jednu sobu u dnu kuće – ogromne, neverovatne kuće – koja je bila prazna. Ušli smo. Zatvorio sam vrata. Pogledao sam Jasnu, proučio je, upijao je pogledom. Bila je divna, sitna i fragilna. Uzvraćala mi je pogled toplim, svetlim očima.

“Hoćeš li sad da me tucaš?” upitala je.

Ostao sam bez teksta. Ona je svukla košulju, otkopčala crni brus i pustila sise da se slobodno zanjišu. Nije prestajala da se osmehuje.

“Red je. Trudiš se oko mene cele noći”, reče.

“Mislio sam da ti… da nisi… da si…”

“Nevinašce? To svi misle.”

Prišla mi je i otkopčala mi pantalone, izašao sam iz njih. Onda mi je skinula gaće i košulju. Kurac mi je već bio nadignut, a ona ga uze među dlanove i protrlja. Pustila me da je oslobodim farmerki ispod kojih nije bilo gaćica. Njena golotinja je izmamila moje uzdahe. Jasna se sagnula – bila je mala rastom pa joj nije bilo teško da dohvati – i uzela kurac u usta, a ja sam bio sablaznut. Verovao sam da je nedodirljiva, kad ono…

Sisala je pohlepno. Cuclala je i celog ga nabijala u usta, pri izvlačenju samo je glavić ostajao među usnama. Drkala ga je pri dnu i povremeno ga puštala da jezičkom obliže muda i unutrašnjost butina. Grickala me. Probala je svaki deo mojih genitalija. Za sve to vreme njen prstić je probijao moj anus i tucao me sa te strane. Gubio sam kontrolu. Počeo sam da se zabijam u njena usta. Odjednom me raspalilo to što je ona tako majušna i cakana. Želeo sam da je pocepam i kaznim zbog laži koju je nametala svojim izgledom. Bale su joj curile sa usana, mumlala je i izdržavala moje ubadanje. Neprestano je prstima muljala pičkicu.

Izvukao sam ga ubalavljenog i vrelog, podigao Jasnu u naručje i, ne čudeći se pri tome što je laka poput pera, odneo je do velikog kauča u uglu prostorije. Nežno sam je spustio, a onda zabio glavu među njene butine. Probao sam je. Ona se kikotala. Stegla je butine, opustila ih, ponovo stegla. Izleteo joj je mali vrisak kada sam joj zagrizao pičku. Poželeo sam da pojedem tu krofnicu među njenim nogama, nabio sam unutra jezik i prste. Počela je da vrišti, izbacuje kukove i trlja maljavu ženskost o moje lice.

“Liži mi pizdu! Ubaci jezik! Sisaj me! Jebi mi majku! Rasturi me kurcem!”

Od glasića uplašene devojčice, glas joj se premetnuo u pucanj biča. Vokabular je pristajao iskusnoj kurvi. Ona kao da je imala dva lica, nešto poput Dr. Džekila i Mister Hajda. Anđeo i bludnica.

“Tucaj me! Tucaj moju pičku! Vrela je!”

Zabio sam ga. Bio sam duplo veći i teži, i bio sam odozgo na njoj, ali ona je zapravo jebala mene. Kao raspomamljena, grabila me rukama i nogama, grebala i štipala, grizla gde je mogla da dohvati. Odozdo se izbacivala i nabijala na kurac. Karao sam je žestoko, na momente mahnit od uzbuđenja. Zabadao sam ga kao da šilo u led. Ona je hroptala, krkljala, grgutala, ispuštala niz zvukova, jecaja i vriskova. Stekao sam utisak da neprestano svršava, da je orgazam lomi i čupa iznutra. Nije mogla da se zaustavi. Lice, s početka anđeosko, postalo je iskežena crvena maska demona.

“Karaj me otpozadi!” vrisnula je.

Nerado sam ga izvadio, a ona se premetnula na stomak, na laktove i kolena, izbacila dupe. Guzovi su joj podrhtavali, malo rašireni. Dohvatio sam je za kukove i sjurio ga u pičku, ali na njeno uporno insistiranje morao sam da ga izvadim i stavim ga u čmar. Dok sam joj gurao u manju rupu, neko je otvorio vrata sobe. Čuo sam glas: “Eno one male ludače. Našla je nekoga da je kreše u bulju.”

Posetilac je otišao i dopustio da završim započeto. Čmar joj je bio razrađen skoro koliko i pička. Ubadao sam kurac bez problema, a unutrašnjost kanala je bila podmazana jako klizavom mašću. Mala je došla na žurku spremna za analni seks, a moj debeli kurac joj je davao ono što joj je trebalo. Vrištala je na vrhuncu ekstaze i izbacivala kukove sve brže. Osećao sam kako se sfinkter steže i uplašio se da ću ostati zarobljen u njenoj bulji ostatak noći. Držala me tako barem dva minuta, huktala i cimala se. Orgazam je u nizu gčreva prolazio kroz čitavo njeno telo. Ipak, opustila se i glavić je ispao napolje, krvavocrven i bolan.

“Pa, ti još nisi svršio”, reče ona. “Daj ga ovamo.”

Strpala ga je u usta i posisala. Dudlala je, pušila, davila ga jezikom. Otkidala je glavić, nabijala jezik u rupicu na vrhu, cmakala ga i obilno balavila. Žvakala ga je, mljackala, uvlačila, proždirala. Izvukla ga je i onako opranog pljuvačkom prodrkala celom šakom. To je presudilo, iz mene je šiknulo. Urliknuo sam. Ekstaza je bila poput udarca groma. Za trenutak sam izgubio snagu i razum, a sperma je u dugačkim mlazevima zapljuskivala Jasnino glatko lice. Ona se samo smeškala i tuširala belom penom.

“Ima ukus mog dupeta”, reče ona, oblizujući se.

Đipila je i obukla se za tren. Bila je kao mala osica, prosto je zujala okolo. Osećao sam se matoro pored nje i tromo sam skupljao svoju odeću. Jasna mi se smeškala. Nije bila devica, ni slatka mala, ni fino dete. Nije bila nevinašce i svakako nije bila anđeo. Krio sam svoje razočaranje.

“Dobro jebeš”, rekla je mekanim glasićem. Ponovo je ličila na nezaštićenu devojčicu, ali sada sam bio svestan da je to laž. “Pa… odoh da nađem svog dečka. Ne brini, ništa mu neće reći o nama. Baj.”

Izašla je iz sobe ne osvrnuvši se više u mom pravcu, a ja sam bio potpuno nem. Za nju sam bio još jedan kurac, još jedno iskustvo. Bezdušno. Izašao sam tridesetak sekundi nakon nje i naleteo na uspaljeni mladi par koji je bio u velikoj žurbi da se prepusti strastima. Skoro da su izvalili vrata iz štoka nadirući u sobu. Mladić je mazio male, čvrste dojke svoje devojke. Ona je bila vitka plavuša dugih nogu, plavih okica, tankih usana boje višnje. Nisu me ni pogledali. Zatvorio sam vrata i mirno se udaljio, praćen njihovim prigušenim uzdasima.

Dok sam hodao ka kapiji, odjek tehno muzike koji je dopirao iz kuće iza mojih leđa postepeno je slabio. Na ulici se jedva čuo. Nastavio sam da hodam. Obećao sam sebi, kada sam odmakao par stotina metara, da više nikada u životu ni za jednu ženu neću pomisliti da je nevinašce, bez obzira na njenu mladost i krotak izgled. Nikada više. Uostalom, stara narodna je govorila nešto u stilu “Ispod Mire sto đavola vire”. U ovom slučaju Mira se zvala Jasna, ali đavoli su bili isti.

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile