Dok sam se družio sa Slatkom, bilo je napeto. Mala, crne kose, svetlog tena, pojebljivog pogleda i skromna. Veoma čudna kombinacija devojke, slatka i oštra, niska i malo većih sisa sa bradavicama čvršćim od čelika.
Bila je prijateljica mog kolege sa posla – bili su iz istog sela. Kad me je upoznao sa njom, bio je uveren da se neće ništa desiti između nas dvoje.
Dok sam je pratio kući, to veče, naslanjala se na mene jako, i imao sam utisak da će mi proboti pluća grudima i bradavicama ; ni pre ni posle nisam osetio tako čvrste sise. Malo smo se dtžali za ruke (to je tada bio red) i došli do ulaza gde je stanovala. I počne priča, opuštena, bez usiljenosti …
U jednom trenutku zažalim glasno zašto nismo seli negde (misleći na kafić) ona me pogleda, nakrivi glavu, pritisne interfon kod ulaza : Ujko, stigla sam, idem do parkića, videćeš me kroz prozor.
Uhvati me za ruku i kaže : Ajde.
U parkiću, drvene klupe, klackalice i ljuljaške. Sedne na jednu i pogleda me. Stanem ispred nje, povučem lanac ljuljaške i koraknem dva koraka iza i pustim.
Dok se vraćala, ona skupi noge, a ja namerno raširim svoje …nije me udarila. Počnem da je hvatam za ramena i namerno se naginjem da me udari sisama … koliko god bilo smešno moje naginjanje toliko sam više uživao u njenim čvrstim sisama i još čvršćim bradavicama.
-Gde će mo??? tutnji mi kroz glavu … parkić je lepo osvetljen, sve se vidi sa prozora dnevne sobe njenog ujaka. U jednom trenutku je stisnem i počnemo da se ljubimo … baš žestoko. Kurac mi odavno cepa farmerke verujem da je žuljao po stomaku. Ustane sa ljuljaške, odemo do drvene klupice bez naslona …
-A ujak?
-Baš ako želi, nek gleda, videće samo da se ljubimo – odgovorila je sa nekim čudnim sjajem u očima i sela nasuprot mene.
Odjednom, počela je da se bakće sa zipom na farmerkama a ja da stiskam njene grudi. Ustao sam, otkopčao farmerke, i kurac je iskočio pred njena slatka usta. Uhvatila ga je levom šakom za sam koren, a desnu stavila na glavić. Seo sam, počeli smo da se ljubimo, istraživao sam čvrstoću njenih sisa, dok je ona milovala glavić … posle par minuta, stinula mi je jezik zubima, i ja sam joj napunio šake … obilno, baš sam dugo bio napaljen … počela je da se smeje i rekla
Digni mi majicu i izvadi sise iz brusa.
Namazala je sise još vrelim semenom i počela da mi cedi kurac. Toliko me je napalio njen uzdah, dok je mazala sise, da se ukrutio skoro odmah …ponovo je počela da se igra sa kurcem i da se ljubimo.
Rekla je, skini džemper i daj mi …i stavila ga pored klupe, spustila farmerke i namestila se … sise su i dalje bile van brusa, a ja sam uživao u pogledu na rundavu crnu pičku i malo dupe … klekao sam i pustio da klizne kroz vlažnu brazdu dva – tri puta … i polako uklizao u tesan pičić … nikad nisam jebao tešnji, uhvatio je za struk i nabio do kraja. Da bi joj ušao dublje, oslonila se stomakom na klupu i rukama raširila guzu jako … zastenjala je, a meni se otelo grleno AHHHH!
Onda je počelo … nabijao sam je jako (noge je i dalje držala stisnutim) držeći je oko struka, vadio i ponovo nabijao, povremeno je skoro poklapajući svojim telom … nije me bilo briga da li će neko naići, ili da li nas neko iz zgrade gleda … uživao sam neizmerno u tom tesnom pičiću bar sat … a onda … pritisak u jajima je postao neizdrživ i morao sam da svršim … brzo se okrenula i rukom iscedila sve po sisama.
Imala je neki neverovatan sjaj u očima …
Pričali smo još malo (dok joj se sise nisu osušile, i otprratio sam je do ulaza … nije morala da pritisne interfon, vrata su se otvorila kad smo naišli … samo se nasmejala, tiho rekla :Ujna i odlepršala …
Posle te večeri, nismo se videli dve ipo godine, kad smo se sreli ponovo, pitao sam da li je razlog bio ta neverovatna predstava za ujnu, ili nešto drugo?
Uz osmeh je odgovorila : Brkovi, onda si ih imao, a sada ih nemaš. A i ja sam želela, nije to razlog.
-Samo brkovi?
-Da, ne volim brkate, bio si izuzetak, ali se nismo više viđali.
Išli smo da gledamo neki stan za nju u Zemunu, kod sportske hale Pinki … podrum, pretvoren u stan.
Vlasnica, žena od oko 65 god, nas je gledala sa neskrivenim osmehom i pitala da li smo par?
Samo prijatelji …
-Ne, već da li će i on ovde živeti?
-Mi smo prijatelji, i imam svoju kuću, stan je za nju.
-Stan je predviđen da u njemu žive dve-tri cimerke, po mogućstvu studentkinje … svaka da daje po pet miliona mesečno (plata je tada bila oko 23-25 miliona) a ti ćeš da plaćaš … tu je zastala i uz osmeh nas pogledala
-Deset miliona? uletela je Slatka.
-Ne, već pet … mladi ste …
Pomogao sam joj da se preseli, i naravno, proslavili smo …prvo sami, a onda je počeo da dolazi i prijatelj koji nas je i upoznao Gorki …

Autor: loliko

Kako sam postao drolja
Bogastvo