Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Slobodanova kurva

Umesto da skrene kolima u moju ulicu, Slobodan je nastavio da vozi. Pogledala sam ga iznenađeno, ali on je ćutao, sve dok ih nije uterao na parking iza jedne napuštene barake. Znala sam šta želi.

“Ne”, rekla sam, a glas mi je malo zadrhtao, “ne možemo ovde.”

Spuštalo se veče i na ulicama su se mimoilazili klinci u potrazi za zabavom sa odraslima koji su se vraćali sa posla. Slobodan je i mene čekao kada sam izašla sa posla, nenajavljen. Ponudio da me odveze kući. Samo da me odveze. Znao je da mi je muž tamo, sa decom.

Raskopčao je pantalone i izvadio ukrućeni kurac a ja sam mu ponovo rekla, ovog puta tiše: “Nemoj ovde, nemoj molim te, neko će nas videti.”

“Neće, ako budeš brza”, rekao je bezosećajno i uhvatio me za kosu.

Grubo me je povukao na dole, prema svom krilu a ja sam poslušno, pokorno otvorila usta da u njih primim nabrekli komad mesa.

Čvrsto me je držao dok sam gutala kurac, halapljivo, kao prava, profesionalna drolja, kao neka porno-glumica na snimanju, trudeći se da ga uzmem do kraja, najdublje što mogu, da pustim njegov natekli glavić da mi uđe duboko u grlo. Slušala sam korake i razgovore na ulici udaljenoj svega nekoliko metara od nas od koje smo bili zaklonjeni parkiranim kombijem, starim, poluraspalim i zarđalim. Gutala sam Slobodanov kurac dok se noć spuštala na grad, a kod kuće me čekali muž i dvoje dece. Ako budem brza, niko nas neće videti. Niko neće znati.

Moj ljubavnik me je držao za kosu i, iako sam se ja sama nabijala grlom na njegov kurac, jako, duboko, poslušno, on me je snažno navlačio da bi mi pokazao ko kontroliše situaciju. Znao je da žurim kući, znao je da se plašim da nas neko ne vidi u kolima – bili smo samo dve ulice od moje zgrade – i znao je da je to idealna prilika da drolju podseti ko u našem odnosu donosi odluke.

A ja sam ga gutala i bila sve vlažnija. Osećaj tvrdog, nabreklog mesa u ustima, njegov miris i snaga terali su mi utrobu u komešanje. Pička mi se grčila sama od sebe svaki put kada bi me navukao sve do jaja, kada bi mi njegov glavić ušao duboko u grlo i naterao me da se zagrcnem. Suzbijala sam nagon za povraćanjem dok su mi suze išle niz obraze, i osećala kako su mi bradavice sve tvrđe, kako bolno upiru u materijal grudnjaka, kako mi gaćice ulaze između klizavih usmina u pičku, kako mi pritiskaju klitoris i draže me sve više.

Slobodan je voleo da mu njegova drolja puši, u svim situacijama, stalno. A ova udata žena, ova majka i cenjena koleginica, njoj su kolena klecala svaki put kada bi videla njegovu ukrućenu alatku. Uživo ili na slici. Znao je to. Znao je koliko me do ludila dovodi osećaj njegovog glavića na usnama, prodiranje moćne kurčine u moja usta, znao je koliko ovlažim kada me uhvati za kosu i navuče na kurac, kada me jednim potezom podseti za šta služim, koja je moja uloga u našoj vezi.

Pitao me je jednom da li i mužu pušim ovako halapljivo a ja mu nisam odgovorila. Sećam se kako mi se u tom trenutku grlo stislo a oči napunile suzama stida. Sećam se da sam htela i da prestanem, da izvadim njegov kurac iz usta, da se podignem sa poda na kome sam klečala, jer mi se plakalo, jer sam se osećala jako postiđeno. Ali naravno da je Slobodan bio taj koji je vodio igru i naravno da je kroz suze i moje otimanje i jecanja nastavio da me jebe u usta. Mislim čak da ga je to još više napalilo pa umesto da me posle određenog vremena okrene i pojebe u pičku, samo se još pola minuta zabijao u moje grlo bez milosti i onda izvadio kurac da me isprska po licu i kosi.

A ja sam htela još. I te večeri sam mu ponovo pušila a onda me je jebao nazivajući me kurvom, droljom i još nekim odvratnim imenima, a ja sam ponovo plakala i svršila jako, bestidno, baš kao drolja kakvom me je nazvao.

Jer naravno, mom mužu nikada, nikada nisam popušila. Moj muž nikada nije spustio svoje usne na moj pubis. Nikada me dole nije dotakao ni rukom. Vodili smo ljubav redovno, to da, ali nikada ničim sem svojim penisom nije ušao u mene. Za oralni seks je jednom izjavio da to rade majmuni.

Slobodan se spremao da svrši a ja sam u grudima osećala težinu a u utrobi mi je ključalo.

Podigla sam se iz njegovog krila, zadihana, razmazane šminke a on me je pogledao pomalo iznenađeno. Nije očekivao da mu se droljica otrgne. Onda je shvatio šta želim, kada sam ga opkoračila, jedva se nameštajući iznad njega na vozačkom sedištu.

“Ti si kurvice baš zagorela. Jebe li tebe tvoj muž ikada?” pitao je zajedljivo dok sam zadizala haljinu.

Samo mi treba da uđe u mene, pomislila sam, pomerajući gaćice u stranu. Samo malo.

Muž me jeste jebao, bar jednom nedeljno. Po minut ili dva. Ponekad tri. Suvu. Dok ležim na leđima, sa rukama iznad glave i zamišljam kako me siluje, zamišljam kako me mrzi i siluje, samo da bih sebi pružila barem malo uzbuđenja. Onda bi svršio. Bila sam mu dobra žena, uvek je bio zadovoljan i mojim telom i mojim radom i mojim odnosom prema deci. Imao je svoju dobru, lepu ženu i dobru majku dece koju je mnogo voleo, i imao je pičku da u nju gurne kurac jednom nedeljno i u njoj se, tako suvoj i stisnutoj sa mukom pomera sve dok ne svrši.

Nabila sam se na Slobodana i on je istog trenutka jako zastenjao i počeo da svršava. Droljica mu je suviše dobro pušila, izgleda i nije očekivao da poželi da ga dobije u pičku, ne ovako, skoro na samoj ulici, ne ovako, svega stotinak metara udaljena od svoje zgrade, u predvečerje, kad je grad oživljavao na poseban način. Osetila sam mlaz sperme u sebi i pokušala da se jako nabijem na njegov kurac, ali Slobodan se pomerio i ispao iz mene. Toplo seme me je prskalo po butinama i po haljini, dok sam ja rukom tražila kurac između nogu, željna da ga vratim u sebe, da ga barem još malo osetim pre nego što omekša.

Nismo se poljubili kada sam izlazila iz kola i nisam pristala da me doveze do zgrade, jer sam se jako plašila da bi muž mogao da vidi kako izlazim iz kola nepoznatog muškarca. Prešla sam ulicu, hodala trotoarom, pa prešla drugu i skrenula prema svojoj zgradi, osećajući kako mi lice gori od pogleda prolaznika, komšija. Znala sam kako izgledam, raščupana i mokra, u licu od znoja, dole od napaljenosti tolike da sam jedva hodala na štiklama osećajući kako mi se gaćice trljaju o nadraženi klitoris.

Ušla sam u stan i mužu samo dobacila pozdrav. Naravno da nije ustao da priđe i poljubi ženu koja se vratila sa posla. Znala sam da neće.

Ušla sam u kupatilo i zderala sa sebe haljinu, gaćice. Ostala sam u štiklama i grudnjaku.

Klekla sam na pod, spustila se licem ka pločicama. Osećala sam se prljavo i strašno, strašno napaljeno. Jednom rukom izvukla sam dojku iz grudnjaka i jako stisla bradavicu. Zabolelo je, toliko da su mi ponovo krenule suze, ali to, baš to mi je trebalo u tom trenutku.

Jebala sam mokru, razjapljenu pičku bočicom od parfema, jako, bez milosti, plačući i stiskajući bradavice iz sve snage. Moj muž zna da ja ne volim da mi se dodiruju grudi. Ne volim da mi ih on dodiruje. Ne volim.

Bolelo je jer sam ih stiskala, uvijala, čupala, a pička, mokra, bestidno mokra je šljapkala i gutala stakleni predmet sve dublje. Plakala sam od bola, sve dok nije postao tako jak da sam morala da prste gurnem u usta i zagrizem ih, ne prestajući da guram flašicu u sebe, snažno, bez milosti. Nisam smela da rizikujem da me suprug čuje. Svršila sam tako, plačući, gotovo kidajući poludelu ribicu koja se grčila od zadovoljstva, kao da ga je bol pojačao, produbio.

* * *

Kasnije sam bila dobra supruga koja je spremila večeru svojoj porodici i igrala se sa decom i kupala ih i pričala mužu o svom poslu. Nije slušao, ali nije ništa ni govorio, tako da je bilo u redu.

* * *

Kasnije sam ležala u krevetu i govorila sebi da moram da prestanem da se viđam sa Slobodanom. Moram da prestanem. Sutra. Sutra moram da mu kažem da je gotovo među nama.

* * *

Slobodan mi nije bio ljubavnik. A ja njemu svakako nisam bila ljubavnica.

Slobodan je bio muškarac koji je, za razliku od mog muža, odmah video kakva je zaista ta dobra supruga, savesna koleginica i brižna majka. Odmah je video kakve štikle nosi ta žena, pogodio šta ima ispod poslovne odeće, pretpostavio u kakvim prodavnicama kupuje veš kada ode u Beograd. Nije mu trebalo više od nekoliko pogleda da shvati kakva sam. Ono što mom mužu možda ne bih mogla da objasnim ni za dva sata, kada bih se usudila da pričam ot ome, Slobodan je sam prepoznao za nekoliko minuta jednog popodneva na nekom poslovnom koktelu. I za razliku od mog muža, on je vrlo, vrlo dobro znao šta se radi sa droljama.

Jebao me je to veče, ponudivši da me odveze sa koktela do kuće a ja sam pristala, svesna da koleginice i kolege gledaju kako ulazim u kola muškarca koga sam upoznala svega sat ranije. Jebao me je to veče, izvan grada, prislonjenu uz drvo, gaćica spuštenih do pola butina, držeći me za kosu, jako, grubo vukući dok se zarivao u mene svojim kao kamen tvrdim kurcem. Ja sam vrištala, bestidno se drala, mešajući i nabijajući se na njega u ritmu kojim me je cimao za kosu, dok mi je utroba kuvala. Možda nas je neko i čuo, nije me bilo briga jer bio je mrak a ja sam konačno dobila ono što sam toliko dugo sanjala. Jednu ruku u kosi, da me navlači na kurac, kao prljavu kurvu, drugu ruku da me jako, bolno udara po guzi, terajući me da se sama nabijam na tvrdu kurčinu. Duboki glas koji me je nazivao droljom, kučkom, kurvetinom kojoj kurac viri iz očiju. Jake pokrete kukovima i osećaj teških, nabreklih muda kako me udaraju o guzu.

Naravno da sam bila sve ono čime me je Slobodan nazivao te večeri. Do tada samo u svojoj glavi. Od tada… od tada je Slobodan od mene pravio sve što je hteo.

Jer sam bila vlažna, strašno vlažna celo veče dok smo pričali. I jer sam mu već u kolima otkopčala pantalone i gledala ga u oči, bestidno, gladno, smeškajući se zbog osećaja moćnog, tvrdog mesa u mojoj oznojenoj šaci. I jer sam izigravala iskusnu jebulju kojoj bračna prevara nije nikakav problem iako sam se sva tresla.

Znao je da može da mi radi šta hoće kada je pitao da li baš žurim da stignem kući a ja mu rekla da ne žurim previše, zabacujući kosu, smeškajući se izazovno.

I znao je da će moći da mi radi šta hoće i posle te večeri, znao je to onog trenutka kada je drolja svršila glasno, bestidno jecajući, dok se držala za drvo, nabijajući se na njegov kurac, guze crvene, usijane od njegovih šamara, znao je, kada se drolja, čim ju je cimnuo za kosu sama poslušno spustila i klekla na zemlju ispred njega, cepajući svoje kurvinjske čarape na grubom tlu, otvarajući usta da primi vlažni, debeli kurac. Znao je jer sam ga gledala u oči dok sam mu pušila, jako, glasno, nabijajući se grlom na kurčinu, gladna ovog osećaja, ovog ukusa, još uvek napaljena i posle svršavanja, tako da su mi njegovi podsmešljivi, vulgarni komentari kako sam izgladnela i kako mi kurca očigledno nedostaje u ishrani, i njegovi prvo lagani a onda, kada je video da me pale, sve jači šamari, samo dodavali snagu.

Progutala sam svaku kap njegove sperme te večeri, bestidna, mokra od znoja, iscepanih čarapa klečeći kraj drveta, uz put, malo izvan grada. I znala da sam tog trenutka bila njegova mnogo više nego što sam i jednom u toku svih godina braka bila muževljeva. Moj muž me je voleo, bar je to govorio, ali me nije poznavao onako kako me je poznavao čovek koji me je odvezao izvan grada i pojebao ispod drveta kao najjeftiniju kurvu, vređajući me i podsmevajući mi se.

Mislim da ni on nije očekivao da ću mu se javiti kada me je zvao dva dana kasnije. Broj je dobio od mojih kolega, a ja sam crvenela od pomisli šta li sve pričaju o meni iza mojih leđa sad kada me je čovek sa kojim sam otišla sa koktela te večeri zvao.

* * *

Naravno da nisam htela da varam muža. Rekla sam to i Slobodanu. On je rekao da nema problema i zvao me da samo popijemo piće. Ja sam pristala jer… jer kurva ne ume da kaže “ne” i čak i kada njene usne to izgovaraju, sve ostalo na njoj govori “da”.

I popili smo piće.

I odvezao me je kod sebe u stan. Tada još nisam ni znala da je oženjen i da mu te večeri žena izlazi. I javila sam mužu da sam morala da se zadržim u kancelariji duže, dok je Slobodan bio u veceu da se ispiša. Znala sam da zvučim kao da lažem, da mi glas drhti, da bi svako drugi odmah znao šta kurva radi. Ali moj muž je samo pitao šta on i deca onda da jedu. Nije se ponudio da išta spremi, samo je pitao šta onda oni da jedu.

Slobodan se vratio iz vecea i više nije bilo foliranja. Zgrabio me je za kosu i povukao prema sebi. Pomislila sam da hoće da me poljubi i nagla se prema njegovom licu ali me je dočekao šamar. Bila sam šokirana, ali nisam ništa rekla, ništa uradila. I kada mi je udario još jedan, tako snažan da su mi naočare odletele na fotelju pored nas, a kosa se sva rasula preko lica, shvatila sam da sam tako vlažna da Slobodan može da me jebe i šakom ako poželi.

“Ti misliš da ja pića plaćam tek tako, droljo?”, pitao je, besno. “Sve se plaća na kraju. Sve se plaća.”

Gurnuo me je na trosed, snažno. Odletela sam i pala na njega, a on je stajao iznad mene, moćan, jak, crven u licu.

“Znaš šta ću sad da ti radim, kurvo?”, pitao je, pretećim glasom.

A ja sam ga pogledala odozdo i bojažljivo odgovorila:

“Sve što hoćeš.”

* * *

Za muža sam to veče morala da smišljam izvinjenja, ne zato što sam se zadržala duže od tri sata posle kraja radnog vremena, nego što nije imao ništa da jede i morao sam da se snalazi da nahrani sebe i decu. Bio je besan i nakon što mi je objasnio koliko je to sa moje strane bilo neodgovorno, nije hteo ni da priča sa mnom više.

A ja nisam mogla da verujem da on ne vidi.

Da ne vidi da je njegova žena drolja, drolja koja se te večeri jebala, koju je jebao drugi muškarac. Drugi muškarac koga nije bilo briga ni za njenog muža ni njenu porodicu, obaveze, status. Drugi muškarac kome se ona predala tako lako kao da je samo čekala da je neko uhvati za kosu, gurne na krevet, naredi joj da se skine.

Skidala sam se gola pred Slobodanom, brzo, drhteći, malo od straha, malo od napaljenosti. Skidala sam se brzo jer sam se plašila da će mi iscepati odeću ako je brzo ne uklonim sama. Čarape iscepane na kolenima od pre nekoliko dana sakrila sam od muža, ali Slobodan je delovao kao da će mi svakog trenutka iscepati košulju koju sam taj dan nosila.

Skinula sam i košulju i suknju, brzo svukla gaćice. Slobodan me je posmatrao stojeći, mirno, preteće, izvadivši svoj nabrekli kurac, gladeći ga rukom. Kada je video da ponovo nosim haltere sa svojim crnim čarapama klimnuo je glavom, kao da potvrđuje da je ovo pred njim zaista prava kurvetina.

Njih mi nije dopustio da skinem, morala sam da ostanem u čarapama i cipelama na štiklu dok sam mu poslušno gutala kurac, kleknuvši ispred troseda. Slobodan nije bio strpljiv čovek, vukao me je za kosu, vadio kurac iz mojih usta i udarao mi šamare, režeći da moram da ga uzimam dublje. Ja sam potvrđivala, obećavala da hoću i onda se ponovo nabijala ustima i grlom na njega. Nikada ovako nešto nisam radila sa mužem, nikada nisam osetila u svojim ustima kako mu je tvrd, kako mu je glavić natekao i gladak, kako su mu ispod kože nabrekle vene.

Slobodan me je gurnuo natrag na trosed pa se nameštao iznad mene, terajući me da mu jezikom i usnama obradim i testise, a zatim se izdigao i naredio mi da mu poližem anus. Gotovo sam se onesvestila od osećaja koji je ovo izazvalo u meni. Težina njegovog tela iznad mene, moćna ukrućena alatka koju je drkao nad mojim licem, njegov miris, njegova topla, uska rupica u koju sam pohotno, pokorno gurala svoj jezik.

Jebao me je, zverski, posle toga, baš onako kako sam zaslužila, jebao me je kao kurvetinu, vukući me za kosu, udarajući me prvo šakama a onda, kada su ga, verovatno zabolele, kaišem po guzi, govoreći mi sve vreme da sam najprljavija drolja koju je ikada jebao. Svršila sam dvaput u toj pozi, vrišteći od bola svaki put kada bi se njegov kaiš spustio na osetljivu kožu moje guze.

Onda me je opet naterao na kolena, stavio mi kaiš oko vrata i naredio da mu popušim.

Gutala sa mu moćni, tvrdi kurac, sa rukama na leđima, osećajući kako postepeno steže kaiš sve više. Onda je posegao rukom u moju tašnu, izvadio iz nje karmin pa je, ne vadeći kurčinu iz mojih usta, počeo da me njime maže po usnama, širokim, grubim pokretima. Nisam mogla da se pomerim, kaiš me je držao privučenu njemu, a on je onda karminom na mom licu ispisao reč “kurva” – kasnije sam to videla na slici koji je načinio mobilnim telefonom – pa me grubo ponovo okrenuo od sebe.

Osetila sam karmin na svojoj guzi, osetila kako njime ulazi između mojih bedara, kako mi ga razmazuje po anusu, kako ga gura unutra. Osetila sam jak, jak stid, a kaiš oko mog vrata je i dalje bio stegnut.

Slobodan je pljunuo u svoju šaku i zatim pljuvačkom namazao svoj glavić a zatim se okrutno, bezobzirno zario u moj anus.

Muža sam sutra kada je primetio da sam promukla slagala da imam neku infekciju u grlu. On ionako nije zaista brinuo za to šta se sa njegovom ženom događa sve dok ona ispunjava većinu svojih funkcija.

A to što prethodno veče nije ni hteo da priča sa mnom koristilo je. Jer nije primetio da na licu uopšte nemam šminke, da sam bleda i iscrpena. Nije primetio da njegova žena cele večeri ni ne pokušava da sedne jer joj stražnjica još bridi od kaiša kojim ju je u crveno – što je narednih dana prelazilo u modro, pa sam umesto tangica nosila mini-bokserice – obojio Slobodan. Nije primetio da joj je kosa umazana pljuvačkom i spermom kojim ju je počastio njen jebač nakon što joj je, dok je vrištala i preklinjala ga da se ne zariva tako jako u njenu guzu, svršio po licu i kosi, vukući jako kaiš oko njenog vrata, psujući je i pljujući.

Mnogo toga moj muž nije primećivao. Ni to koliko sam se dugo tuširala, jer sam plakala i spirala sa sebe miris drugog muškarca, njegov znoj i spermu i pljuvačku. I drkala, pod tušem, uvlačeći prste u bolno raširenu guzu, podsećajući sebe kako me je Slobodan posle svega samo izbacio iz stana, kako sam se prvo brisala vlažnim maramicama, a onda ušla u prljavu, smrdljivu kafanu da se umijem u njihovom veceu, kako su me gledali stalni gosti i hronični pijanci dok sam prolazila između stolova do toaleta u kraju prostorije. Svi su mogli da vide kakva sam kurva, naravno. I da sam dobila svoje.

* * *

Ali nije mi bio dosta.

Ne, nije mi bilo dosta.

Slobodan je želeo ponovo, svega tri dana kasnije. Nisam mu ni odgovorila na poruku, a kada je zvao ignorisala sam mu pozive.

I tako sam radila i sledeća tri dana, sve dok nisam na kraju ja njemu poslala poruku i napisala mu da mi je muž večeras otišao kod majke i da će se tamo duže zadržati. Čekao me je kolima čim sam izašla sa posla, ali ovog puta me je vodio u stan kod njegovog druga, njemu je valjda žena bila kod kuće. Jebao me je to veče dok je u susednoj sobi njegov drug jebao neku klinku koju je pokupio prethodno veče u gradu. Ja sam slušala njeno jecanje, dok je ona, verujem slušala moje vrištanje. I sve odvratne, uvredljive reči koje mi je Slobodan upućivao, pljujući mi u lice, u kosu, u usta, a ja pokorno klečala pred njim, plakala, molila ga da mi dozvoli da mu popušim kurac, da mu oližem guzu. Bila sam potpuno, potpuno van sebe, potpuno prepuštena ulozi kurve koja mi je tako dobro ležala. Pomislila sam više nego jednom da ova mala iz druge sobe ionako treba da uči od starijih, da treba da joj dam dobar primer kako se drolja ponaša.

A Slobodan me je jebao tri puta za tri sata, pijući pivo i šaljući poruke prijateljima u pauzama, dok sam mu ja lizala guzu, jaja, igrala se sa opuštenim kurcem, činila sve da se oseti dobro, moćno, muževno. Ko zna šta im je sve pisao, kakvu drolju rastura, ko zna kako sam izgledala na slikama koje je napravio dok me je jebao, dok sam mu pokorno, ponizno gutala moćnu kurčinu, na kolenima, kao dobra robinja. Znala sam, naravno, koliko je glupo, koliko sam glupa bila što sam mu dopustila da me slika. Ali utroba mi je kuvala od pomisli na to u kakvu me je kurvu pretvorio, od pomisli kako izgledam na tim slikama, kako se muškarcima kojima ih on šalje ukrućuju kurčevi gledajući me tako poniženu, jebanu, iskorišćenu. I htela sam još.

Slobodan me je jebao tri puta te večeri, poslednji put u guzu, a ovog puta sam se pripremila, ponevši lubrikant i dok me je rasturao, dirala sam klitoris i jebala ribicu prstima i svršila, jako mu stežući kurac guzom, sve dok se i on nije ispraznio u mene.

To veče me je vozio natrag kući i mada sam bila svesna da on ne treba da zna gde stanujem, bila sam i suviše umorna da bih, kao prošlog puta, izašla iz kola nekoliko ulica ranije i pešačila do kuće.

Želela sam tuš i samoću.

* * *

A ni njemu nije bilo dosta. Našao je kurvu kojoj je mogao da radi sve, baš sve što je hteo. Da je šamara i vređa. Da je pljuje i davi, kurcem, šakama, kaišem i da ona nikada ne kaže “ne”. Činilo mi se, čak, da je malo i besan što se drolja tako lako prepušta, pa su vremenom njegovi šamari, udaranja i šibanja moje guze i stezanja rukama oko mog vrata dobili na snazi.

Jebao me je kad god sam ja mogla da smislim alibi za muža i kad je on mogao da se bezbedno izvuče od svoje žene, vodeći me kod sebe ili kod drugova u stanove. Oni su me već svi znali, što lično, što sa slika koje im je slao i smejali mi se otvoreno u lice kada bi me videli. A Slobodan me je jebao, ponekad satima, a ponekad samo petnaest minuta, dovoljno da spustim gaćice do nožnih članaka i naslonim se na veš-mašinu u malom kupatilu njegovog komšije.

Jednog jutra njegovu sam poruku dobila dok sam se spremala za posao, insistirao je da izađem u hodnik ispred stana. Muž mi nije bio tu, mada to Slobodan nije znao, ali deca jesu, trebalo je da i njih vodim u školu. Srce mi je udaralo kao ludo dok sam pokušavala da odlučim šta da uradim. Napisala sam mu da ne mogu, ali nekoliko sekundi kasnije čula sam zvono na vratima. Odjurila sam do ulaza.

Bio je raščupan i pijan, verovatno je negde cele noći igrao karte, i insistirao je da je došao na pušenje, koje mu drolja duguje kad god on to zatraži.

Nekako sam uspela da ga odvučem do lifta, nekako sam uspela da tako zatvorim vrata, pokrenem ga i zaustavim na najgornjem spratu a onda otvorim unutarnja vrata tako da ga niko odozdo ne može pozvati. Ovde gore ionako niko nije stanovao, stanovi su bili prazni, zapušteni.

Pušila sam mu klečeći, drhteći od straha, pušila sam mu, gutajući ga najdublje što mogu, mazeći mu jaja i ispuštajući tihe, grlene uzdahe, da ga još više napalim. Grebuckala sam mu nabrekla muda lepo uređenim, tek nalakiranim noktima, i pušila mu usnama koje su tek dobile prvi sloj karmina kada je on poslao poruku. Nije bilo vremena, morala sam da vodim decu, brzo sam radila glavom, naprežući se da njegov tvrdi kurac što dublje, što bolje progutam.

Nije mi svršio u usta, namerno ga je izvukao napolje kada je seme krenulo da kulja. Dobila sam vruću, mirisnu spermu po licu, po vratu, malo i po kosi.

Nije bilo vremena, čim je Slobodan otišao, odjurila sam u stan, papirnim maramicama pokupila seme sa lica, prekrila tragove njegovog svršavanja puderom, namazala karmin, stavila parfem i sa decom istrčala iz stana.

Naravno, sve vreme, sve vreme, na ulici i u kancelariji, sve vreme, dok se nisam vratila kući tog dana, osećala sam na sebi njegov miris, osećala kako mi sasušena sperma zateže kožu, sve vreme, bila sam vlažna, poludela od želje. Toliko da sam na pauzi za ručak otišla u toalet i skinula gaćice i stavila ih u tašnu i onda se pola sata šetala po parku i okolnim ulicama samo osećajući kako mi vetrić hladi vrelu, pomahnitalu pičkicu.

I poslala sam Slobodanu poruku – iako ih je on uvek prvo slao meni – da mu kažem da drolji pička nije bila zadovoljena ovog jutra. Nije odgovorio, verovatno je spavao.

Ali me je dva dana kasnije usred seksa skinuo sa svog ukrućenog kurca, a onda okrutno, bolno izbičevao kaišem po guzi, uhvativši me na kraju za kosu, gurnuvši me na pod, sikćući od besa da ga nikad, NIKAD više ne uznemiravam i nikada više ne šaljem poruku bez prethodne njegove poruke.

* * *

Moje izvinjenje je došlo iduće nedelje kada sam ga u odgovor na njegovu poruku obavestila da će sutradan, u petak, moj muž decu voditi na selo i da mogu da uzme popodnevnu smenu na poslu, pa da može da me veže i jebe ako nađe neki prazan stan.

Od njegove poruke sam se sledila. Pisao je da se istuširam, kurvinjski doteram i da ga čekam oko devet sati u svom stanu. Pisao je “spremi bračni krevet, kurvice, hoću u njemu da te rasturam”.

Napisala sam mu da to ne dolazi u obzir.

A onda, sutradan ujutro, u osam, samo što je muž otišao sa decom, stigla je poruka da on dolazi i da mi je bolje da ne mora da dugo lupa na vrata.

Nisam ništa odgovorila. Prvo sam zvala kancelariju, da javim da ću kasniti. Otrčala sam u kupatilo, piškila, pa uletela pod tuš, trljala se sunđerom tresući se od straha, prala mokru, otvorenu pičkicu, zatim se brisala grubo, brzo, pa se šminkala drhtavim rukama. Vremena je bilo tako malo, tako malo.

Odabrala sam crni korset, mrežaste čarape sa halterima, sandale sa jako visokom štiklom i platformom napred koje su izgledale baš kurvinjski, baš kao da su ispale iz nekog pornića. Nisam obukla ni gaćice ni grudnjak. Ostavila sam ulazna vrata samo malo odškrinuta, a zatim otišla u spavaću sobu, uzela crni, svileni šal, presavila ga i vezala sebi preko očiju. Zatim sam se spustila na krevet na sve četiri, tako da je moja otvorena, mokra pička bila okrenuta prema vratima i čekala.

* * *

Na posao sam stigla te oko podne jer mi je dugo trebalo da sa sebe sperem njegove mirise, da skinem pa ponovo nanesem šminku koju je uništio prstima, pljuvačkom, kurcem, da odeću koju mi je iscepao spakujem u kese, da posteljinu stavim u veš mašinu i stavim drugu.

Drhtala sam od straha, naravno, sve vreme dok sam ga čekala, a kada sam čula škripu vrata i korake kako mi se približavaju, butine su počele nekontrolisano da mi se tresu. Nije rekao ništa pre nego što sam osetila kako me jako, nemilosrdno rukom udara po guzi.

Nije rekao ništa ni posle toga, samo sam ja stenjala i vrištala dok me je udarao, pa šibao kaišem, dok je pljuvao u moj anus, pa prodirao u njega, bez miosti, gazeći cipelama po mojoj bračnoj postelji, jebući kurvu bez ikakvih obzira, jako, zverski.

Ne znam da li su komšije slušale kako sam vrištala primajući tvrdi ud u guzu, drkajući mokru, željnu pičkicu dok se moj jebač zabavljao sebi dražom rupicom. Ne znam da li su čuli kako sam jako svršila i kako sam mu vikala da ne prestaje, da nastavi da me jebe, drkajući i dalje bolni klitoris i svršavajući ponovo.

Ne znam, ali slutim da jesu jer znam kako su me posle toga gledali na hodniku i na ulici.

* * *

Prvi put me je Slobodanov drug jebao kada smo po ko zna koji put došli u njegov stan, da bi me Slobodan jebao u maloj sobi sa dušekom na podu i gomilom starih novina pored njega, ali Slobodan je bio toliko pijan da nije mogao da stoji. Njemu sam pušila a njegov drug mi je prišao otpozadi, namestio me na kolena, gurnuvši mi jako glavu u Slobodanovo krilo i onda mi ušao u pičkicu tvrdm kurcem. Osećaj dva uda u meni, osećaj da sam postala još veća kurva nego što sam do tog momenta bila potpuno me je opijao, potpuno obuzeo sve moje misli i čula. I iako Slobodan nije mogao da svrši i zaspao je dok sam ga gutala, ja sam svršila, jako, podatno jecajući i onda i njegovom prijatelju uzela kurac u usta i dopustila mu da svrši po mom licu i da rukama razmaže spermu po mom licu i naočarima.

Posle je i on želeo još. Posle su doveli i jednog mlađeg, kolegu, kako su ga zvali. Tako su me jedno veče jebali sva trojica, na tom istom prljavom dušeku, dok sam se drala nekontrolisano, zvala ih da me pojebu u sve rupice, dražila ih kurvinjskim, promukli glasom, molila da ne prestaju dok ne umrem na njihovim kurčevima.

Naravno, dobila sam i mnogo šamara te večeri, sva trojica su me nazivali najpogrdnijim imenima, pljuvala me, ali su im kurčine bile strašno tvrde zbog drolje u crnom mrežastom bodi-kostimu, kupljenom u seks-šopu u Beogradu, koji mi je prekrivao i telo, i ruke i noge, samo sa prorezom između nogu tako da droljine rupice budu nesmetano na raspolaganju. Samo to i štikle sam imala na sebi, druge visoke kožne sandale sve od tankih kaišića, dok su me jebali, satima, smenjujući se u mojim rupicama, svršavajući, pa pijući, pa ponovo dolazeći da mi gurnu kurac u usta kako bih ih ukrutila dovoljno da mi opet napune pičku ili guzu. Svršila sam dvaputa a poslednjih sat vremena osećala sam samo bol dok su ih gurali u moje razvaljene rupice, dok su vadili kurčeve iz još uvek mokre ali prenadražene pičkice koja više nije mogla da svršava, i zabijali ih u razrađenu guzu. Samo bol.

Ali nisam htela da stanu dok ne izbace poslednje kapi sperme, dok ne budu iscrpeni, slomljeni ležali na dušeku i na podu. Pored njih ležala je kurva, izjebana, ispljuvana, umazana. Ali se smejala. Tiho. Kao što je kasnije, te večeri, tiho plakala u kupatilu, ispod tuša, dok je tata deci čitao priču.

* * *

“Zvanično” sam kurva postala mesec dana kasnije. Slobodan je bio loše raspoložen već nedeljama i naše jebanje više nije bilo onako kako me je navikao. Bio je besan i sve češće pijan i u pičku i usta i guzu mi je sve češće gurao prste a sve ređe kurac, udarajući me šakom po licu, po sisicama, po guzi, tukući me brutalno dok bih ja vrištala i molila da me pojebe. Nije mu se ni dizao više jer je bio u brizi zbog dugova i pio više nego ikada, a moja sugestija da dovede drugove da mu pomognu samo mi je donela još dva šamara i spoznaju da je Slobodan bio ljubomoran videvši sa koliko oduševljenja sam govorila o onoj prilici kada su me pored njega jebala još dvojica.

Na kraju više nije mogao ili nije želeo da me jebe. Rekao mi je da me mrzi, da sam odvratna kurvetina i ja sam plakala, skoro celo veče presedevši u kupatilu.

I sutra uveče ponovo, i na poslu kada sam mislila da niko ne gleda, i šetajući po ulicii parkiću, bez gaćica, kao i skoro svakog dana sada.

Tri dana kasnije mi je poslao poruku i ja sam rekla da hoću.

* * *

I dalje sam mu bila odvratna, naravno, gledao me je sa mržnjom, naravno, ali novac mu je bio potreban.

Žurka je bila u vikendici izvan grada i kada sam ušla, samo u crnim čarapama na haltere, lepim salonkama sa štiklom od devet centimetara i bodijem koji je bio napravljen od materijala jedva debljeg od paučine, glatkog i mekog pubisa i već vlažnih i rastvorenih usmina što su se videle ispod njega, kada sam udahnula miris pića i dima, čula glasnu narodnu muziku kako trešti, znala sam da me Slobodan mrzi još više. Jer svi su pogledali u mene, baš svi muškarci, njih desetak, uključujući domaćina žurke koji je blenuo u Slobodanovu kurvu dok mu je brojao novčanice od po pedeset evra na ruke. Bile su tu još dve droljice, devojke u ranim dvadesetim, obe ofarbane u plavo, našminkane i obučene kao da su izašle iz pornića i još dok smo mi ulazili obe su već stezale muške udove u šakama i davale im svoje sise i pičke da ih dodiruju.

Ali najviše ih se sjatilo oko mene, naravno. Kada smo sve tri klekle na sredinu sobe, leđa u leđa i kada su nam momci – svi između osamnaest i dvadesetpet godina, recimo – prišli sa uperenim kurčinama, najviše ih se guralo da se zariju baš u moja usta, da baš mene uhvate za gustu, tamnu kosu i navuku do jaja na svoj ud.

Brzo sam izgubila pojam o vremenu. Bila sam svesna da su dve droljice odvučene u druge krajeve vikendice, da stenju izveštačeno nabijajući se na tvrde, mlade kurčeve, ali ja sam i dalje klečala, obrađujući rukama i ustima bar pet mužjaka koji su svi dahtali, ludački napaljeni, hvatali me za kosu, vukli prema sebi, a ja sam ih prkosno gledala gutajući ih, drkajući svakom rukom još po jedan kurac.

Jebali su me satima, kao da im nikada nije bilo dosta, i kada su one dve ćurke bila već gotove i ležale na foteljama, raspadnute od pića i kokaina, nesposobne da hodaju, ja sam i dalje u sebe primala tvrde, besne kurčeve i podsticala ih da me jebu, da ne prestaju.

Naravno da su bili nezasiti, naravno da su navaljivali na mene kao besni psi, cepajući drolji njenu odeću, ne brinući je li dovoljno vlažna, može li da ih primi u sebe. Dobila sam kurčeve u sve rupice, više nego ikada, i dobila sam uvrede i dobila sam psovke i dobila sam i reči divljenja, prošaputane na uho dok su me punili spermom.

I htela sam još i još a oni su, svesni da kurvi mogu da rade šta god hoće, bili sve nekontrolisaniji, vukli me, čupali za kosu, gurali kurčeve u moje grlo i stiskali mi nozdrve sve dok ih ne bih gušeći se izbacila iz usta, posle čega su sledili obavezni šamari.

Kada sam se odozgo nabijala na jedan divni ukrućeni ud, kada mi je drugi bezobzirno, ali na kraju lako ušao u razvaljenu guzu vrištala sam jako, promuklo sve dok me gruba ruka nije uhvatila za kosu i povukla ka trećem kurcu. Pored njegovog vlasnika odmah je kleknuo i drugi mužjak i njegov ukrućeni ud mi je zaigrao pred očima. Pokušavao je i on da mi se ugura u usta i na kraju je uspeo da ubaci glavić, bolno mi šireći usne i šamarajući me po obrazu kao da sam ja kriva što se ne trudim dovoljno. Imala sam četiri kurčine u sebi, četiri tvrda koplja koja su mi istovremeno razvaljivala rupice i pomerala sam se, koliko sam mogla da ih osetim u sebi još bolje, još dublje. I slušala sam kako komentarišu, stojeći oko mene, kako njihovi drugovi komentarišu da ovakvu drolju još nikada nisu videli, i osećala kako mi se pred očima muti, kada je jedan od kurčeva u mojm ustima počeo da izbacuje spermu.

Drugi je ispao, možda jer ga je iznenadila ejakulacije njegovog saborca, a ovaj koji me je punio semenom pomerio se, ne vadeći ga, taman toliko da mi sperma krene iz usta niz bradu, ali i da pored njega vidim Slobodana kako stoji uza zid, kako pije i kako otire oči. Dve debele, moćne kurčine ulazile su u moju guzu i pičkicu u jakom ritmu, ne brinući da li je kurvi udobno, da li je boli, da li je razvaljuju, brinući samo o svom zadovoljstvu. Sperma mi je curila niz bradu i dok sam gledala Slobodana kako plače, osetila sam kako mi duboko u utrobi koja se grčila oko kao kamen tvrdih kurčeva kreće orgazam.

Autor: Fenris

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile