Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Šogorica

Spremačica! Radi u Austriji kao spremačica ali svaka tri mjeseca dolazi kući po vizu pritom dođe do sestre da je vidi i da se ispriča, pritom ne pazi kako se oblači a oblači se muškm žargonom rečeno provokativno!

A o izgledu vam moram reći da se razlikuje od moje žene kao nebo i zemlja moja žena je tipična brineta usne su joj kao u crnkinje grudi broj 2-3 struk kao osa bokovi prekrasni i nabildane noge sa listovima kojima joj može pozavidjeti svaka manekenka, dok je svastika tipična plavuša duge kose usana tankih, grudi broj dva, na trbuhu joj možeš brojati pločice struk isto kao u moje žene ali guza joj je bila isturena nazad tako da čovjek ima utisak da joj može uvaliti bez da se nagne prema naprijed, noge nema nabildane ali su joj kao kiparskom rukom napravljene!

Ljeta 2001 došla je ponovno na odmor kući sva sretna da malo popriča sa sestrom, ja sam nešto posebno bio napaljen na svaju jer je došla u crvenoj minici koja je još više isticala njenu guzu, na sebi je imala top bijele boje koji je više pokazivao nego skrivao da nema grudnjak na sebi jer su joj bradavice nestašno bockale majicu; «moja žena je taman otišla kod frizerke» rekoh spremajući joj pakleni plan!

O onda odoh ja, nije kod tebe sigurno reče svaja meni onako razigranim smješkom. Čekaj zar nećeš sa svojim šogorom popiti jednu nesicu? Paaa mooože, ako ćeš biti dobar! Znaš mene (pomislim se: neznaš ali ćeš me upoznati). Brzo sam otišao do kuhinje i pristavio vodu za kavu .

Kava!! Rekoh šogorici koja se udobno smjestila u dvosjed, sjedajući pored nje nisam odolio a da je ovlaš ne dodirnem po bedru, na što je ona rekla šogore, šogore pazi što radiš! Ja sam je požudno gledao na što je ona uzdahnula još više podižući pritisak u mojim boksericama jer su joj grudi stršale kao antene prema nebu!

Nakon par srkova, šogorici je postalo vruće, te se počela meškoljiti na dvosjedu nesvjesno me trljajući po bedru: «šogore da mi nisi oženio sestru sada smo se mogli ovdje povaljati» reče mi svaja !

To mi ne smeta jer bitno je da kurac ostane u obitelji a ni seka ti nebi imala ništa protiv da te povalim, pritom joj zavlačeći desnu ruku među noge a lijevom rukom sam istraživao put ispod topa do bradavice!

Pljus! Njezina me šamarčina još više napalila ali nisam posustajao već sam svaji zavukao prst u rupicu pored tangi, ovaj put me je zagrlila te se nije dala omesti zavalila mi je jezik duboko u usta te me počela ljubiti po vratu spuštajući se sve niže i niže dok nije došla do bokserica koje su prijetile pucanjem.

Bez sustezanja mi ih je skinula i izvadila ga na svjetlost dana povukla je kožicu unatrag i pljunula na glavić da ga podmaže te se bacila na pušenje. Gledao sam je kako joj glava radi gore dolje po mome kurcu pri tome potpuno zaboravivši da stavim kondom, svaja je mumljala i lizala mi kurac od jaja do glavića kao da nije vidjela kurac godinu dana, ja sam počeo trniti od obraza pa sve niže osjećajući kako vodica sa vrha glavića polako teče svaji u usta.

“A ne nećeš” reče svaja ustavši se i opkoračila me pritom odmičući gaćice ustranu kako bi se nabola na mene. Kako je tad počela jahati na meni osjećao sam se tako moćno karajući ovako lijep primjerak ženke, držao sam je za struk i gledao u sise koje su prkosile nisam ovo htio propustit te sam ustao i okrenuo je tako da se nasloni sisama na dvosjed a ja sam se poput expresnog vlaka sjurio duboko u njenu picu!

Jaja su mi udarala po njenim gaćicama a svaja me sa svojim dugačkim noktima grebala po njima bio sam u sedmome nebu kad sam ga izvadio i počeo špricati na šogoricina leđa, svršavao sam i nisam mogao stati….

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile