Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Sparan jutarnji seks

” Znači, jesi već analno?”, upitam Mateju koja se graciozno nalaktila. Izgleda poput egipatske kraljice i već je neizdrživo uzbuđena. Ipak, kao da se ne može zadovoljiti nadraživanjem klitorisa. Nato mi odgovori: ” Jesam, ali je boljelo.”

Obližem prst. Usta su mi puna okusa Matejine svježe pičkice. Milujem joj stražnji ulaz. Njeno tijelo dršće u grčevima naslade. ” I ovdje ne smije nitko osim Ivana?”, upitam i nadražujem tamni kolutić. Mateja začuđeno razmisli i zahihoće: ” U stvari, nije ništa rekao.”

” I mislila sam.”, zadovoljno kimnem. ” Ako pokušam, možda ti se svidi.”, kažem joj nedužno. Znam da će joj se svidjeti. Mateja odugovlači i zato joj kažem: ” Ne želim da te boli i zato mi odmah reci, ako zaboli.” S prstima joj nadražujem guzu, a jezikom dodirujem klitoris koji mi, kroz igru, pokušava pobjeći. Ne smijem navlažiti prste u njenoj sočnoj rupici i zato potražim svoju koja se također cijedi od požude. Kažiprstom, skliskim od mojih sokova, lako skliznem u njenu usku špranjicu i ne prestajem joj nadraživati klitoris.

Gotovo da ne osjećam otpor i vidim kako je Mateja raskoračila oči. Prstom pažljivo kružim i masiram stijenke njene rupice koje me stišću. Sve su opuštenije i mekše pa dodam i srednji prst. Mateji se napnu mišići na vitkim nogama i lagano joj se izboči trbuščić. Polako joj, dobro navlaženim prstima, prodirem u guzu, a pri tom ne puštam klitoris i stidne usne iz svojih usana.

Matejin orgazam podsjeća na imploziju, zadrži krik i usisa moje prste u sebe. ” Reci Ivanu da želiš probati analno. Još danas.”, šapnem joj. Trgne se uz dodir mojih usana na svom vrućem uhu. Na mome licu može namirisati vlastito uzbuđenje.

Kad su se vratili dečki s pivom Mateja je već u tangicama, a ja imam umiven obraz i ruke. ” Mmmm…ovdje miriši po ženama.”, ispod glasa kaže Ivan. Marko ga u čudu pogleda i otvori bocu.

Nastavljamo s igrom. Mateja je na redu i upita Marka: ” S koliko si žena spavao?” Marko slegne ramenima i odgovori da nije brojao. Svo troje ga izzviždimo. ” Ma daj, pa kad si prestao brojati?”, upitam ga kroz smijeh. Marko gotovo ljutito odgovori: ” Ionako su sve žene iste.” Mateji i meni se isprepletu pogledi i obje odmahnemo glavom. ” Marko je prava seljačina.”, šapne mi Mateja kroz hihotanje.

Nato Ivan mene upita: ” Uživaš li u analnom seksu?” Otpijem gutljaj koktela i kažem mu: ” Jako.” Mateja pocrveni i šapne nešto Ivanu. Njena čokoladna dojka dotiče njegovu ruku. Zavidim mu, a njegove oči zasvijetle.

Razgovaramo o onom što nas najviše uzbuđuje. Pobjeđuju guza i pogled. Nato Ivan i Mateja nestanu u kupaonici. ” Baš lijepo.”, nezadovoljno kaže Marko. Pogleda me procjenjujući me i aže: ” Još uvijek si u suknjici.”

Nasmijem se i drsko kažem: ” Izazovi me.”
Izazovno me pogleda i pokuša pogledati kroz moje oči: ” Jesi za fistanje?”

” Misliš aktivno ili pasivno?”, opet sam drska. Zbunjen je jer nije uspio u svom naumu i zato kaže: ” Nasve imaš odgovor.”

” I za sve imam pitanja!”, kažem ponosno. ” Kad si se prvi put seksao?”, pitam. Još je samo u uskim crnim boksericama. Ne mogu najbolje prosuditi što je u njima. I Marko gleda u svoje gaćice i kaže: ” Hej, pa ne sjećam se.”

” To nije odgovor.”, izazivam ga.

” Dosta mi je te igre.”, kaže mi zategnutim, previše veselim glasom. Od nekud izvuče šah i odluči da će me naučiti igrati šah. Očito sam osuđena na štrebere. Prisilim se da ga pratim i učim. Nakon sat vremena bezuspješnog učenja gubimo nadu da će nam se Ivan i Mateja ponovno pridružiti. Oči mi se sklapaju i želim poći spavati, ali me Marko uvjerava da moramo gledati turske muzičke programe koje lovi televizija u njegovoj sobi. Naaravno, odmah sam zaspala na njegovom krevetu.

Probudiop me nježan orgazam. ” Wow, kakvi snovi.”, pomislim i želim skupiti noge da produžim ugodan osjećaj. Ne ide. Među nogama mi je muška glava. Markova, naravno. ” Znao sam da nemaš gaćice.”, tiho kaže. ” Nisam siguran jesi li svršila.”, upitno me pogleda. Kimnem gotovo sramežljivo. Posve drugačiji je, ovako među mojim nogama. Vani se rađa dan.

Ugnjezdim se do Marka i gurnem ruuku u njegove bokse. Prsti mi se zapleću u meke, kuštrave dlake, a onda ga osjetim. Zaista je debeo kao što je izgledao kroz crni pamuk. Zadovoljna sam. Skinem ga da ga bolje pogledam. ” O, da, ovo želim u sebi. I to brzo.” Namjestim se da ga zajašem, a on me zaustavi: ” Samo da znaš, jednom sam seksao i ne znam jesam li dobar.”

Uplašim se i odmaknem se. I Marko se uplaši i sjedne pored mene. ” Što tio je? Bojao sam se te rakcije.”, tiho doda. ” Zašto? Zašto samo jednom?”, upitam začuđeno. “Zašto samo jednom?”

” Kada mi je bilo prvi put jako ju je boljelo i sve je bilo krvavo. Trbuh mi je bio krvav… Jasno, i ona je bila djevica, ali toliko krvi…”

Stvar me ozbiljno začudila. Ok, stvarno je širok, ali takvo krvarenje nije mogao prouzročiti samo s tim. ” Hm, a što ako je imala mengu?” Oboje se nasmijemo, a meni se taj odgovor učini najlogičniji.

Njegova se mašina pri spomenu na neugodni događaj opustila. Uzmem ga u dlanove i uskoro obliznem kap predizljeva sa svjetlucajućeg glavića. Pod mojim rukama raste u ogromnu batinu. Da ne buide posd stresom što će se doesiti kad prodre u mene, preuzmem stvar u svoje ruke. Znam da sam već dovoljno vlažna i spremna i zato kleknem nad njega+ i polako se nabijam na njegov uspravan kurac.

Pazim da mi se cijelo lice ne namršti od mješavine ugodne boli i čistog užitka, već da osatne opušten i nasmijan. ” Oh, Marko, tako me ugodno puniš.”, dahnem mu na uho, a onda se oprezno počnem gibati. Moj se nabrekli klitoris tare o njegove kuštrave dlačice.

Polako i opreznop ga jašim, a njegove dlanove položim na svoje breskvice. Milujem mu jaja ili se dlanovima oslanjam o njegova mišićava prsa. ” Još malo, još malo.”, dahćući mu prigpovaram i kad mi dođe, skoro me baci sa sebe. U dva poteza rukom sve je gotovo.

Autor: Anika

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile