Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Spermatozoidi

Azospermija….azospermija….. – odzvanjalo mi je u ušima dok sam odizao treću kriglu ohlađenog piva.
Nešine reči su se mešale sa muzikom Justina Timberlakea i podvriskivanjem grupe studentkinja sa susednog stola a moj mozak nikako da rastumači i poveže njegove reči.
Neša je sedeo potuljeno nad svojom prvom kriglom koju je otpio tek dopola. Ta priča koju mi je malopre ispričao bila je toliko ozbiljna da je delovala nestvarno i u kontrastu sa atmosferom koja je vladala ovde, u našem kafiću u koji smo često dolazili posle posla.
Tek tada sam, sa zadrškom, počeo da povezujem sve što mi je ispričao. On i Bilja ne mogu da imaju dece jer on ima azospermiju.
Azospermiju? Nijedan jedini spermatozoid mu nije pokretan. Ne pomaže ni veštačka oplodnja, ama baš ništa. A za veštačku oplodnju sa donatorom nemaju više novca. Bedak.
Eto zato smo došli na ideju da ti to predložimo. Ustvari, Bilja je prva to predložila a ja se isto slažem.
Bila je prava grehota videti onakvu ljudeskaru kakav je Neša da sedi onako skrušeno i na ivici suza, i predlagati nešto što je možda najteže da jedan muškarac prevali preko svojih usana. Bilo mi ga je izuzetno žao i rešio sam da uradim sve što od mene bude tražio.
U ušima mi je odzvanjao njegov predlog; da budem donator sperme sa kojom će njegova žena da bude oplođena, u tajnosti, da niko nikada ne sazna ko je otac.
Drug si mi, još si neoženjen…Nepušač..zdrav..dobro građen.. – ređao je on moje prednosti.
Pristajem. – rekoh i uzdahnuh, ne znajući na šta će to sve izaći.
Jednostavno, Neša mi je bio najbolji drug na poslu, zajedno smo počeli da radimo i ništa drugo osim pristanka nisam mogao da mu kažem.

Te noći sam se dugo prevrtao u krevetu. Kada sam najzad zaspao, pred očima mi se stvorila slika ogromnog broja spermatozoida. Bili su bezbojni kao senke a jasno sam video njihove repiće kako trepere. Jurili su nekontrolisano, haotično, pogonjeni svojim repovima ali su se najčešće sudarali i nisu mogli nikud da mrdnu od neopisive gužve. Ličili su mi na punoglavce. Bilo je nečeg uzbudljivog u tom prizoru.

Neša mi je objasnio sutradan detalje plana. Ja ću izdrkati u epruvetu a Bilja će onda sipati spermu u svoju pičku. Odredio mi je dan kada su njoj plodni dani i ja sam tada došao kod njih, u njihov stan koji je Neša nasledio u centru grada. Bio sam i ranije dosta puta kod njih u toj staroj gradnji sa visokim plafonima ali ovo je nešto drugo.

Sedeli smo za stolom i ćuteći ispili kafe. Bilja je žena srednje građe, guste crne kose, malo fudbalskih nogu. Bila je prosečne lepote, malo povelikih usta, ali zato su joj sise bile sasvim ok, krupne i dobrodržeće. Pogled joj je celo vreme bio oboren a primetio sam i da se povremeno blago rumenela u licu. A ni meni nije bilo lako.

Hajdemo. – oglasio se Neša i ja sam uz veliku nelagodu otišao u kupatilo gde mi je na vratima Neša ututkao u ruke tanku staklenu epruvetu.

“Bože, što je neprijatno, samo da se ovo završi” pomislio sam i ugledao na podu otvorene časopise sa golim devojkama koje je Neša spremio. Bio je pedantan i mislio na sve. Izvadio sam ga i počeo drkati a on nikako da se ljudski ukruti. Drkao sam i drkao gledajući gole pičke na slikama ali kao za inat on mi je stalno padao; jednostavno nije išlo. A tada, zatvorih oči umesto da gledam u slike i pojavi mi se lik Bilje od maločas. Odjednom mi nadođe želja da nju jebem umesto ovih lepotica iz časopisa i osetih svu punoću kurca u šaci. Nekoliko snažnih i veštih zamaha i ..voila!… Morao sam pažljivo nasloniti rupicu na glaviću na isuviše usku epruvetu da ne isprosipam seme, tu dragocenu materiju koja je bila glavni predmet moje današnje posete prijateljima. Kucnuo sam na vrata kupatila i predao Neši vruću epruvetu. On je odneo nekud, valjda u spavaću sobu svojoj ženi a mene je ćuteći ispratio iz stana. Na vratima smo se bez reči potapšali po ramenima.

Posle dve sedmice sedeli smo opet u našem kafiću a iz zvučnika se začuo ponovo Justin Timberlake:

…What Goes Around…..Comes Back Around….la-la-la………

I ponovo je Neša potuljeno sedeo iznad krigle i otezao sa pivom kao i zadnjeg puta kad smo bili ovde ali za razliku od onda sada je odjednom podigao glavu i pogledao me prodorno u oči:

Nismo uspeli. Bilja je dobila mecu.

Osetio sam kako mi santa leda prolazi kroz čitavo telo odozdo na gore. „dobila mecu..dobila mecu….“ odzvanjalo mi je u ušima dok mi je mozak slagao kombinatoriku šta to sve može da znači a Neša je rekao:
– Ne znam šta ćemo dalje, nismo odlučili. Možda ponovimo sve. – rekao je i iskapio pivo.

Te noći mi se u snu pojaviše opet spermatozoidi. Gledao sam ih uveličane kao kroz mikroskop a na njima mi nešto beše čudno samo nisam mogao da shvatim šta. Bili su zbijeni jedan do drugog u ogromnom broju a onda sam shvatio – njihovi repići su bili umrtvljeni, nisu imali snage da ih pogone samo su kilavo podrthavali u mestu i to tek poneki. Prizor je bio zastrašujući. Probudih se, uznemiren. Morao sam da popijem jedan Demetrin da bih opet zaspao.

Sutradan sam u Blicu video oglas: Klinika „Fertil“ – izrada spermograma i diskretno zapisao adresu. Izašao sam sa posla u toku radnog vremena i pronašao adresu.

U kabini sam izdrkao a medicinska sestra je uzela epruvetu i rekla mi:

Rezultati će biti za tri dana – rekla je i kiselo mi se nasmešila. Bilo mi je neprijatno.
„Tri dana? Ko će da izdrži toliko..“ pomislio sam dok sam se vraćao nazad na posao. Baš je neprijatno sve ovo. Ali, u kancelariji me je čekao Neša.

Bilja hoće da pokušamo..da pokušate ponovo. Samo, ovaj put Bilja želi prirodnim putem. – napravio je pauzu i uzdahnuo – Znaš na šta mislim?

Njegovo lice je bilo sivo kao pepeo, a oči su bile nekako molećive. Dakle, tako izgleda čovek koji drugom muškarcu predlaže da mu jebe ženu.

Te noći nisam dugo mogao da zaspem. Mučila me neizvesnost oko rezultata spermograma i imao sam jaku tremu zbog onoga što sam morao da uradim sutra kod Neše kući. Srećom pri ruci mi je bila kutijica Demetrina.

Sutradan uveče sam bio kod Neše. Ovo je bilo nešto najnelagodnije do sada. U stanu me čekao Neša, Bilju nisam nigde video.

Odhukujući od muke, rekao mi je:
Bilja te čeka u spavaćoj sobi. Ja ću sada da odem kod sestre u Zemun i vratiću se tek sutra..

Sav poguren, bez pozdrava je izašao iz stana i ostavio me u hodniku. U grudima mi je gorelo od treme i nelagode. Pokucao sam na vrata spavaće sobe i ušao.

Zdravo Biljo – rekao sam tupavo. Ona me čekala u krevetu pokrivena do brade jorganom.
Zdravo – prošaptala je promuklim glasom ali je izbegavala da me pogleda.
Znao sam da ne treba mnogo da pričam sa njom niti bilo šta da je pitam. Moram sam da se nekako snađem i da počnem da vodim igru. Skinuo sam se i odložio stvari na stolicu. Ostao sam samo u gaćama. Bilja je gledala u suprotni zid. „Samo hrabro napred. To je ipak samo jedna pička koju treba pojebati i ništa više..“ kuražio sam se.

A onda sam ušao u krevet ispod jorgana i legao na bok do nje.

Kako ćemo? – upitah kretenski a ona je najzad pogledala u mene. Bila je crvena kao rak.
Pa, onako, obično.. Mislim, klasično….Lezi preko mene.
Misionarski..
Aha. I da bude sve ispod jorgana.
Važi Biljo. – rekoh i pažljivo sam se uspentrao na nju koja je već raširila noge.

Osetio sam njeno golo telo, zadigla je spavaćicu do sisa. Bilo je prijatno osećati je pod sobom.

Reci ako sam ti težak.
Lakši si od Neše.

Nisam mogao lako da pogodim njenu pičku ispod jorgana.

Jel možeš da mi pomogneš sa rukom? – zamolio sam je najzad zbunjeno posle nekoliko neuspelih pokušaja.

Osetih njenu ruku na svom kurcu. Bila je prijatno hladna. Začas mi je namestila ukrućeni kurac na svoj prorez koji nisam video. Počeo sam sa penetracijom i stigao do kraja u dubinu. Počeo sam da jebem. Ćutali smo oboje, nismo se ni gledali, glave su nam bile naslonjene obraz uz obraz. To je trajalo čitav jedan minut. A onda se oglasila Bilja:

Uh, uh, uh, uh….-počela je da jeca. Jecaji su dolazili iz dubine stomaka.

Uh, uh, uh, uh..

I opet:

Uh, uh, uh, uh….

Uh, uh, uh, uh….

Počeo sam da pojačavam ritam, uskoro ću da finiširam, osetio sam. Biljina pička je lučila izdašno svoje mazivo, skroz smo bili mokri.

Uh, uh, uh, uh…

Biljo,….Biljo….jel mogu da te poljubim? – probulaznio sam osetivši da ću uskoro da ejakuliram. Umesto odgovora čulo se opet:

Uh, uh, uh, uh..

Poljubio sam je u obraz. Onda sam osetio da se nešto dešava jer me je čvrsto stegla svojim rukama. „Pa ona svršava istovremeno sa mnom“ prođe mi kroz glavu a onda i ja kriknuh:

A-a-a-a-ah-h-h-h-hh—hhh… – mlazevi moje sperme su ušle u njeno telo.

Orgazam je bio dugačak a ona je svršila nekoliko puta zaredom. Skoro savršeno! Kakav divan kraj nakon kilavog početka!

Brzo, skupi noge i stisni butine! – rekoh joj i otkrio sam je najzad.

Jastuk sam joj postavio ispod dupeta da joj odignem karlicu. Najzad sam joj video pičku kamufliranu pažljivo održavanim kratkim krznom. Butine su joj bile malo krupnije a struk dosta dobar, čak vrlo dobar. Skupila se u kolut i držala noge rukama.

Samo drži stisnute butine i ne puštaj – rekoh a ona je ostala tako nekoliko minuta a zatim sam se dosetio:
Sad ispruži noge pravo u vis kao da radiš “sveću”!
Joj, nemam snage da ih tako držim. Ajde mi pomozi!

Spremno sam skočio na noge i stojeći na krevetu joj držao noge pravo u vis. Stajao sam tako sigurno nekoliko minuta duboko koncentrisan a onda Bilja poče da se smeje.

Šta je smešno? Još malo i gotovo..- rekoh a nisam primetio da ona gleda u moj kurac koji se ponovo ukrutio.

Skočio sam sa kreveta i obukao se. Bilja me ispratila do vrata i umesto pozdrava mi rekla:

Jel možemo da se poljubimo?

Ovo me iznenadilo. Pogledao sam je. Njen pogled je bio čudno zamagljen. Viđao sam to ranije nekoliko puta kod devojaka. Poljubili smo se kratko pravo u usta. Kao da sam pojeo slatku trešnju. “Dobro da Neša nije ovo video” pomislih zaboravivši da sam mu malopre tucao ženu.

Osećao sam se odlično. Bolje sam prošao nego što sam se nadao. Tucanje je bilo super i sve je iznenada postalo prijatno, tako prijatno. A zatim, setih se spermograma i ponovo mi pade raspoloženje. Eh, samo kad bi mi ta muka spala sa leđa. Još dva dana do rezultata, baš sam imao tremu. Gadnu tremu. Možda je sve ovo sa Biljom uzalud…

Od Neše sam sutradan u podne primio SMS: “Dođi večeras kod mene. Bilja je kod sestre. Pozdrav, Neša”.

Uveče mi je vrata otvorila – Bilja.

Gde ti je muž? Zašto me je zvao? – osetio sam da nešto tu nije u redu.
Ne brini se za njega. Brini se za mene… – gledala je u mene opet onim maglovitim pogledom.

Tucali smo se u dnevnoj sobi na trosedu, nismo se ni skidali. Posle smo se ljubili i to dugo, dugo u usta i u obraze. Nikad mi nije bilo tako lepo ljubiti ženska usta kao tada njena. Božanstven osećaj. Zaboravio sam na brigu koja me tištala ova dva dana a to je spermogram koji ću dobiti sutra. Potpuno zaboravio.

Morali smo da ponovimo opet. Jednom nije dovoljno za oplodnju. Tako kaže doktorica. Uradićemo to opet i opet.. – govorila je dok smo ležali zagrljeni.
Da ti odam jednu tajnu ali obećaj da nećeš da se ljutiš na mene.
Obećavam.
Znaš, onaj prvi put kada si došao da mi daš spermu. Mislim, onda kada si..drkao u kupatilu u onu epruvetu?
Da, pa?
E, pa ja sam tada tu spermu…prosula…nisam htela da je …stavim sebi..dole…
BIIILJOOOOO!!! – skočio sam kao oparen.

Nisam znao da li da se ljutim ili da vrisnem od sreće! To je značilo da moja sperma ne mora biti loša..da nemam razloga za brigu!

Nisam imala poverenja u nešto što nije prirodno! Bojala sam se da dete ne bude bolešljivo ili ružno ako je tako začeto iz …epruvete…. – gledala je u mene molećivo ali meni je došlo da je zagrlim od srca.

Medicinska sestra u klinici “Fertil” mi je predala spermogram i kratko rezimirala:

Broj spermatozoida : u granicama normale
Pokretljivost spermatozoida: zadovoljavajuća
Možete da postanete tata! – zaključila je svečano.
MOGU DA POSTANEM TATA! – ponovio sam ushićeno njene reči. Bio sam stvarno ponosan! Taj osećaj opijenosti i ponosa mi je danima posle toga davao krila. Nije mi uopšte trebao Demetrin!

Biljin stomak je počeo da raste i postaje vidljiv. Bilja je trudna! Svako je to mogao lako da uoči. Rodbina, komšije čak i prolaznici. U autobusu su joj počeli da ustaju i nude mesto. Ipak, ja i Bilja smo se i dalje povremeno tucali ali sada krišom od Neše! Sastajali smo se kod njene sestre u stanu koja je znala za štos i podržavala je sve što Bilja radi. Bilji je jedna babica rekla da otac deteta mora da grli njen stomak i da je golu mazi, tako će plod u stomaku pravilnije da se formira. Zato sam često ležao zagrljen sa golom Biljom dok je njen stomak bivao sve veći i veći, postavši na kraju prava planina. Ipak, sve to mi je pričinjavalo pravo pravcato zadovoljstvo koje nikad pre nisam osetio.

I šta da vam kažem.. Bilja i ja smo se venčali tačno nedelju dana pre njenog porođaja. Znam, čitaoče šta sada misliš o meni. Kao da vidim sada tvoje lice puno prezira i gnušanja.

U početku mi je bilo teško kada sam prolazio hodnicima na poslu da gledam kako mi se ljudi sklanjaju, da slušam žamor žena iza mojih leđa i pljuvanje muškaraca kada ja prođem.

……..Izdao druga…….Oteo mu ženu……Kakav gad……Ženu najboljeg druga…

Nije mi bilo nimalo lako. Ali, čovek se na sve navikne. Sada mi to više skoro i da ne smeta. Jeste, izgubio sam poštovanje kolega, izgubio sam sve prijatelje sa posla ali ipak nešto sam i dobio. Bilju i malu Anamariju. One su mi nadoknadile gubitak časti. Tako je to u životu. Negde izgubiš ali zato na drugoj strani dobiješ.

Kad bolje razmislim shvatim da sam žrtva svoje naivnosti. U sve sam ušao nepripremljen. Kasno sam shvatio da sperma nije obična stvar koja se može pozajmljivati ili darivati. Ona je mnogo više od toga. Spermatozoidi nisu obični punoglavci kako mi se ranije činilo. Oni su jedno od navećih tajni prirode. Od onih tajni koje ljudi ne razumeju i sa kojima se ponekad naivno igraju. Ja i Bilja smo naivno ušli u ovaj zajednički projekat ali smo vremenom shvatili šta znači stvoriti novi život. To je najčudesniji posao, najveći projekat koji dvoje ljudi može da izvede. Nije moguće pomešati svoje ćelije sa nekim i tek tako to zaboraviti i okrenuti mu leđa. Dve osobe koje stvore novi život ostaju večno povezane najdivnijom vezom koja postoji među ljudima. Ni ja ni Bilja nismo toga bili svesni na početku ove avanture. Ipak, ona je ta koja je prva postala toga svesna. Valjda stoga što žena muškarcu daruje svoje jajašce koje dobija na dar samo jednom mesečno, pa je otuda mnogo opreznija u pogledu izbora partnera za ovaj projekat od muškarca koji dnevno rasipa milione spermatozoida.

Bilja je ta koja je definitivno izabrala; ona nije mogla da bude ravnodušna prema onom muškarcu čiji će spermatozoid oploditi njeno jajašce. Onaj koji joj to uradi biće MUŠKARAC NJENOG ŽIVOTA, bez obzira na Nešu, bez obzira na moral, bez obzira na zakon, bez obzira na sve…

A to sam bio ja.

A Neša?

Oženio se sa koleginicom Gocom, razvedenom ženom koju bije glas da je radodajka. Ipak, ona je imala ono što je Neša toliko želeo: sina iz prethodnog braka koji je već krenuo u školu.

J. T:

Don’t want to think about it
Don’t want to talk about it
I’m just so sick about it
Can’t believe it’s ending this way
Just so confused about it
Feeling the blues about it
I just can’t do without ya
Tell me is this fair?
You should know that
What goes around comes around
You should know that

– k r a j –

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile