Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Šrafciger

Vedran je udovac, vodoinstalater, voli da popije i da pojebe. Iz braka sa Svetlanom mu je zaostala kćerka koju je mrzeo i maltretirao kao tuđina. Jednostavno, nije je voleo. A ni Danica njega baš nije gotivila.

Da, strvina je još uvek u kući, normalno pijan i nadrkan. Nadam se da će otići najkasnije za pola sata… Javiću ti. Ćao.

Danica je pak volela Ivana, dečka sa kojim je uskoro trebala da stane na ludi kamen. Jedina prepreka bio je njen otac.

Kako je Vedran zaboravio da izađe iz kuće, Danica je otišla do parka da se prošeta i ohladi glavu, napravi pauzu dok on ne izađe iz kuće. Šetala je i maštala o tome da mu učini nešto zbog čega bi zažalio i više je nikada nebi zlostavljao. Ali nije imala dovoljno hrabrosti za tako nešto.

Nakon kraće šetnje, uputila se nazad ka stanu. Tek što je prišla ulaznim vratima, začula je neartikulisane krike iz unutrašnjosti. Lagano je otvorila ulazna vrata i ušla u stan. Na ogledalu u predsoblju je videla dešavanje u trpezariji. Vedran, dobro našljokan, trpao je na trpezarijskom stolu debelu komšinicu sa osmog sprata, onu smrdljivu Cecu sisulju, kako su je zvala deca iz zgrade. Prizor učini da Danica pomisli kako je sada pravi trenutak da završi sa tim. U majstorskoj torbi koja je stajala pored ulaznih vrata, pronašla je šrafciger, zarđali i masni, baš kakvi su bili i onih dvoje u trpezariji. Ne skidajući pogleda sa njih, stegla je šrafciger za dršku i zakoračila ka njima, a onda je zastala. Predomislila se. Možda je ipak bolje da sačeka još malo i vidi šta će se desiti.

Vedran je čupao Cecu za kosu i silovito se zabijao u njenu masnu pozadinu, a ona je neobuzdano urlala i teško disala. Tek, od jednom se Danici ovaj prizor dopao i oseti prijatnu toplinu kako joj prolazi kroz telo. Gnev je počeo da slabi i propušta pogane misli napred.

Danica se gledajući čin u susednoj prostoriji teško napalila, pa je ne ispuštajući šrafciger iz ruke otkopčala farmerice i skinula ih do kolena. Uredno depilirane noge su blistale u odnosu na sve oko njih. Zavukla je onu slobodnu ruku u gaćice i dodirnula klitoris. Bila je vlažna kao posle kupanja, i vrela kao posle žestoke jebačine. Nastavila je dalje, stiskala usmine i razdvajala ih prstima, gnječila dlačice na pubisu i uranjala prste u pičku, jedan po jedan, sve dublje i dublje, pokušavanjući da dodirne grlić materice. Nadražujući svoju drugaricu, setila se onog šrafcigera u drugoj ruci, i dobila strašnu ideju, da njime zadovolji svoju nezasitu pičku.

Strgla je gaćice dole i blago raširila noge, uhvatila šrafciger za metalni deo i dršku ugurala u sebe. Zastala je. Danicina pička je suzila i primala strano telo u sebe kao da je sraslo u nju, a ona je zadihana i pomalo zamorena gledala u Vedrana koji naslonjen na sto bunca nešto u polusvesnom stanju, i Cecu koja je čučala pored stola, jednom rukom drkala svoju čupavu pičketinu a drugom pridržavala Vedranov kurac gutajući ga i oblizujući. Mlada pička je uživala u masiranju koje joj je priređivala plastična drška šrafcigera, Danica je uživala i očekivala svako sledeće zavlačenje.

Prošlo je nekoliko minuta kako je Danica započela sa svojom igricom, i baš kada je trebala da svrši, počela je neobuzdano da dahće. U previranju matorih jebača u susednoj sobi, Vedran je čuo Danicine uzdahe i pogledao u njenom pravcu. Danica je sklopljenih očiju, pridržavajući se za komodu, u polučučnutoj pozi uvlačila šrafciger u svoju mladu pičku i uzbuđeno stenjala. Svršavala je. Neotvarajući oči, nastavila je dalje da se nabija na dršku, dok su matori jebači sada nemo stajali pored stola razrogačenih očiju i balavih usta, i gledali u deojčino mlado i poželjno telo, centrirajući pogled ka suštini zbivanja.

Pošto je dugo svršavala, nakon desetak uboda usporila je i smirila disanje, i tek onda otvorila oči. Imala je šta da vidi. Vedran i Ceca, zatečeni, zuruli su ravno u njenu zauzetu ruku i vlažni šrafciger. Danica se samo nasmejala i oblačeći spuštene gaćice i farmerice rekla:

– Nisi me očekivao ovako rano?

Onda je bacila onaj šrafciger ka njima i istrčala iz stana.

Autor: Aleksandar Urosevic

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile