Biću potpuno iskrena sa vama. Ja sam nevaljala devojčica koja voli nevaljale dečake, i to je cela istina. Šta ću, ne mogu protiv svoje prirode, volela sam ih još kao jako mlada a volim ih i sada, i verujem da ću ih uvek voleti. Prosto rečeno volim kurac, obožavam!

Iz te ljubavi prema momcima sam i počela da se bavim striptizom. Dobro, istina je da je i loša finansijska situacija tada uticala na moju odluku ali eto, uspela sam da spojim lepo sa korisnim. Bavila sam se striptizom i umem dobro da igram, bar su mi tako mušterije govorile, a ako oni lažu njihov tvrdi rog među nogama nikad nije slagao. Ni jedan još nije ostao ravnodušan kad sam mu zaigrala u krilu. Volim da vidim kada muškarac uživa u mom performansu a neke koji su me jako poželeli sam i malo… počastila. Kao što rekoh obožavam kurac i zašto da ne iskoristim svoj posao u službi zadovoljstva?

Ostavila sam par svojih slika čisto da imaš predstavu sa kim bi razgovarao ukoliko bi me pozvao. A imam svašta da ti pričam. Moj posao mi je pružio jako puno lepog i korisnog iskustva koje ću podeliti i sa tobom. Da li želiš da čuješ?


Strastvena Dama