posto sam i tog dana kasnio na predavanja, morao sam da idem busem umesto peske. na svoju srecu, komsinica je takodje isla negde busem. kasnije sam cuo da je kurava, i da su je mnogi videli u gradu sa drugim muskarcima pored sebe. verovatno je i tada bila spremna na sudar sa nekim tipom. bila je veoma namirisana. obucena u zenu koja izaziva i mlado i staro. nosila je stikle, kratku suknju uz neki dekoltiran prsluk. dok je isla ispred mene, zamisljao sam kako joj stiskam grudi i kako je cepam od pozadi. moje misli je prekinuo je pad njene torbe. brzo sam dosao do nje i pomogao da sakupi stvari koje su joj ispale.

-ne treba momak, mogu sama
-neka, nije mi tesko, odgovorio sam.

imala je 33, 34 godine. bila je plava, ne vise od 170cm visoka sa izrazenim grudima i sjajnim dupetom. jednom recju, komsinica uz koju se lako svrsava.

kako sam skupljao ispale stvari, nisam mogao da odolim da joj pogledam u grudi. bile su velike, a nisu bile silokoni. to sam primetio o njihovoj elasticnosti, kada god je pomerila trup, grudi su reagovale. pre toga sam mislio da ukoliko zelite da kresnete bilo koga, stariju ili mladju ribu, treba se biti arogantan. ne pokazivati osmeh. to bi muskarca cinilo neodoljivim. medjutim, ona prema meni nikada nije pokazivala sklonosti, sve sve svodilo na komsijski odnos. posto sam primetio da me je videla kako su moje oci gutale njene grudi, povukao sam glavu gore, pogledao je u oci, i blago se nasmejao. uzvratila je blagim osmehom i rekla: eh vi studenti..

sledeceg dana, kada sam je video na ulici, pozvala me je da pomognem njenom sinu u resavanju zadataka iz matematike. srecom, nisam imao nikakve obaveze i odmah sam otisao do nje. kuca je bila sredjena. videlo se da saska ima stila. njen sin je imao 8, 9 godina i bio je pravo deriste. nekako smo zavrsili zadatke i on je odmah istrcao napolje, ne sacekavsi ni da skloni sveske sa stola.

-izvini zbog njega, ne znam sta cu sa njim.
– u redu je, rekao sam joj. i ja sam bio takav.

ponudila mi je novac ali sam ja odbio. caj nisam.

-imas li devojku, upitala me je.
-ne, nemam. nemam previse vremena kako bi se posvetio jednoj devojci. ako cemo iskreno, ja sam radnik na odrzavanju.

iznenadila se mojim odgovorom, a onda se nasmejala.

-pa zar vec? ja sam mislila da muskarci kasnije krecu u avanture…

sve vreme je stojala kod sporeta cekajuci da voda provri. nije primetila kada sam joj se dosunjao i poceo da uzdisem iza nje.

-zelis li nesto perice, neku knjigu?; upitala me je.
-ne, zelim tebe.

uhvatio sam je oko struka i okrenuo. strasno sam poceo da joj zabadam jezik u grlo, a onda me je odgurluna, skinula snalu i skociala na mene. cim sam je uhvatio osetio sam da mi kroz penis ljuljnula litra krvi. polozio sam je na krevet, naglo joj skinuo trenerku i poceo da je ljubim po nogama. sve vise sam se priblizavao kad centru majcinstva kada me je povukla i skinula majcu sa mene, a ja sam isto to uradio njoj. brus nije imala. zabio sam joj lice u kanjon koji razdvaja levu i desnu sisu i poceo da tresem glavom na kojoj su bile njene ruke. u pozadini se culo kako se zagreva dno dzezve i kako se deca deru. nismo se obazirali na to, vec na tempo kojim sam prodirao u nju.

-jel mozes da svrsis, pre nego sto voda provri?; upitala me je.
-uz ovakvu komsinicu, svaki trandza bi se vratio u prvobitno opredeljenje; to sam joj rekao povecavajuci frekvenciju ubadanja. pocela je da dahce a to me je jos vise palilo. poceo sam da je ljubim po vratu a istovremeno sam poceo sporije ali i dublje da je tucam.

-A. A. A. svaki put se culo nakon mog udara. posto su se deca u obliznjoj basti igrala, zabio sam joj jezik u grlo i nastavio sa ulazenjem. sada je vec pocela voda da vri i culo se pistanje. to kao da mi je dalo dodatni adrenalin. naglo sam ga izvadio iz picke i zavalio u njena usta. nije se nadala ovome. jako sam joj povukao glavu ka sebi, i svrsio u grlo. sisao sam sa kreveta, obukao se i izasao, a ona je nastavila da kasljuca pokusavajuci da izbaci iz sebe semenu tecnost.

Autor: penkala

Na službenom putu
Hawaii