Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Cijelo vrijeme na poslu sam proveo razmisljajuci o slikama koje mi nisu mogle izaci iz glave bez obzira sto sam dosta liberalan po pitanju slobode u braku.

Svaki put kad bi pomislio na sliku gdje Azra pusi kurac Denisu meni bi se kita digla da bi jedva to mogao sakriti pred kolegama na poslu. Zavrsilo se radno vrijeme zurno sam krenuo kuci da dodjem prije supruge kako bi pregledao konverzaciju koju sam pratio preko njenog racunara, obzirom da je imala instaliran viber.

Odmah sam upalio obzirom da je Azra dolazila kuci otprilike pola sata poslije mene. Dok sam bio na poslu nije se javljala kao sto to cini uobicajeno tek neko neobavezno javljanje.

Cim sam ga upalio iskocile su poruke na viber gdje malo sam listao i vidio da se uglavnom vezu za sutrasnji izlazak u grad. Razmjenjivali su slike tokom dana. Vidio sam mu je Azra poslala sliku obrijane mace iz wc na kojoj je pisalo cekam te. Jako me napalila ta scena pogotovo kada sam ispod procitao da su se dogovorili za izlaz za sutra dan. Azra je ubrzo dosla ja sam ugasio laptop pozdravili smo uobicajeno. Azra je otisla pod tus, bio sam jako napaljen krenuo sam za njom ali mi nije dala pod izgovorom da je umorna jako. Nesto me kopkalo vidio sam da je ponijela telefon u wc ponovo sam upalio laptop predpostavio sam da ce mozda pisati. Tako je i bilo par poruka te slike moje zene ispod tusa. Denis joj je poslao sliku svoje kite koja nije koliko sam primjetio bila toliko velika koliko je na prvi pogled bila debela. Jedva sam cekao suttrasnji dan tako da sam ugasio laptop izasao iz kuce na pivu kada sam se vratio Azra je zaspala, ja sam se istusirao i legao. Ujutro sam ustao normlno kao i svaki vikend medjutim, Azra je ustala ranije da pripremila je dorucak kazavsi da,mora do grada vidjela je,neku haljinu pa ce veceras vani i da idem i ja snjom bice njena kolegica i jos neki poznanici. Bilo mi je cudno sto mene zove ali kada je izasla namon sto sam upratio poruke svatio sam da je to bio Denisov prijedlog da sta ja ne bi posumnjao kako je rekao a i njega pali da je dira ispod stola dok,sam,ja tu.

Azra mu je poslala sliku nove haljine naravno skinuvsi tange drzeci ih u ruci dok je haljina bila dosta iznad koljena dok je dekolte bio dosta izrazen.

Vrativsi se kuci Azra se pocela spremati za van ne spominjavsi nista govoreci mi da se spremim da ne kasnim. Naravno poslusao sam je obukao kosulju neku jos uvijek je bilo toplo obzirom da je bila rana jesen. Krenuli smo ja sam vozio dok je ona sjedila na suvozacevom mjestu prekrstivsi nogu preko noge sto me je dodatno palilo.

Dosli smo do restorana u kojemu smo imali rezervaciju a za stolom je vec bili neki poznanici pozdravivsi se sjeli smo. Bilo mi je cudno nije bilo Denisa. Medjutim, ubrzo se pojavio na vratima sa jos jednim drugom. Azra im je mahnula rekavsi da je,to drug iz teretane izlazilo mu nesto kao nije imao skim pa ga je,pozvala. Drug se zvao Igor takodje jedan sportski tip momka iz teretane mada je vise sminkerski izgledao nego Denis. Sjeli su narucivsi pice ja sam pio pivo a Denis Igor jack dok je Azra saljevala vino…

Kazem saljevala jer je vec popila 2 case a nije bilo ni 10 sati. Obzirom,da je to bio restoran sa tamburasima pa se i zaplesalo sto je,Denis ismoristio da pozove Azru. Pratio sam im ples nije bilo nista cudno za nenoga ko nije upucen u situaciju. U medjuvremenu sam popio jos koje pivo a oni su sjelj za sto stim da je Igor sjeo pored mene dok je Azra sjela do Denisakao slucajno da ne muci Igora moze ona i tamo. Pravio sam se da ne gledam alk nisam mogao da ne vidim njegovu ruku ispod stola vjerovatno na Azrinoj nozi sto ja nisam mogao vidjeti zbog stoljnjaka.

Popili smo jos par pr pica ja sam cijelo vrijeme pratio Azru koja je spustila ruku cinilo se na nogu ali sam se ovaj put potrudio mogao sam bolje vidjeti Denisov raskopcan kais. Moja zena mu je drkala za stolom dok sam ja sjedio preko puta njih . Ubrzo je Azra ustala kazavsi da ide u toalet Denis je ostao. Drustvo nije moglo upratiti sta se dogadja obzirom da su bili svi pijani ili polupijani tako da je i Denis ustao rekavsi da se brzo vraca. Naravno to je za mene bio alarm pa sam se ispario i ja. Otisao sam u wc vidio da nema nikoga. Pogledao okolo jedino mi je padalo napamet da izadjem vani sto sam i uradio ali kada sam izasao nista nije bilo cudno Azre nije bilo a ni Denisa.

Izasao sam ispred i taman kada sam krenuo unutra u jednom dzipu sam primjetio sjenku. Odmah sam pomislio da bi to mogli biti oni obzirom na njihov brzi nestanak. Obzirom da je parking bio na etazu prisao sam mu sa donje strane. Prozor je bio otvoren culo se samo pucketanje poljubaca. Da budem siguran da je to Azra prozvao sam je na telefon koji je zazvonio bas iznad moje glave, naravno svoj sam odmah iskljucio da me ne primjete ukoliko,me nazove. Naravno to joj nije padalo napamet cuo sam kada kaze ma nista bezveze poziv.

Priblizio sam se jos i vidio da se Azra sagela medju Denisova koljena te mu pusi kurac dok on govori da je jedva izdrzao da to nije bio dogovora ali je jako napaljen. Naravno uzeo je telefon napravio par “selfija” Azra je zadigla haljinu dok je on trljao. Vidio sam da Azra svrsava dok Denis kaze da nema maramica u autu. I da hooce posebnu sliku, dok sam stajao tu cuo sam njegov uzdah sto je bio znak da svrsava i da vjerovatno Azri puni usta spermom. Udaljio sam se usao unutra sjeo za sto opijen dogadjajem. Ubrzo je dosao i Denis rekavsi da se zadrzao na vratima jer mu kao radi neki drug koji je tu kao izbacivac i da je Azru vidio ispred vrata htjelaje na zraku da ispusi cigaru nasmijavsi se.

Azra je ubrzo dosla dok je mene sve vise pice uzimalo pod svoje, Denis je pokazivao nesto na telefonu Igoru kao neke tegove a ja sam predpostavio da su to malopresnje sllike. Azra je sjedila pored mene primjetio sam da je bezuspjesno pokusavala napraviti frizuru .koju je Denis pokvario drzavsi je za glavu dok je svrsavao…

Azrina prijateljica se ponudila da nas odbaci kuci na sto je Azra rekla da bi trebala mene odbaciti i da ce,ona brzo doci. Na sto je Denis rekao da bi Igor mogao voziti obziron da nije puno pio……..

Nastavice se

Supruga Azra 2
Supruga Azra 4