Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Susjede

Bio sam treći razred srednje kad su se u moju zgradu doselile dvije studentice, koje su iznajmile stan do mojega. Bile su mi interesantne, jedna plava, Lidija i druga, Nives, brineta.

U početku smo se pozdravljali u prolazu, ali ništa više. Tek dolaskom proljeća počele su se družiti sa ekipom iz zgrade. Tako smo se i bolje upoznali. Lidija je bila vrckava i bez dlake na jeziku, ono što misli to i kaže, a Nives je bila povučenija, ali i zgodnija od njih dvije.

Pošto smo bili na istom katu često smo išli skupa u liftu kući, ali ništa konkretno, osim što je Lidija uvijek vodila razgovor, a meni se pogled zadržavao na Nivesinim bujnim grudima u nadi da nije primjetila.

Vračamo se tako jednu večer, već smo ušli u ljeto, moji su bili na moru, a ja sam morao odraditi obaveznu praksu. One su bile u majicama ispod kojih se nisu nazirali grudnjaci i meni je pogled lutao sa jedne na drugu, kad me iznenada Lidija upita:

– Imaš li ti kakve planove za večeras??

– Ne, mislio sam pogledati još malo TV, pa u krevet, zašto? – promucah.

– Paaaa…mislila sam da dođeš do nas, imamo pića, naručit ćemo pizzu, i malo razgovarati, ako ti odgovara?!? – odgovorila je.

– Naravno. – odgovorih i nasmiješih se…

Mislim da sam vidio i smiješak na Nivesinom licu, ali sigurno sam vidio kako su joj se bradavice pod majicom ukrutile…

Ušli smo u stan, koji je bio djevojački uređen, po mom mišljenju i odmah otišli u dnevni. Lidija je naručila pizze i otišla u kuhinju po piće, a Nives je pustila laganu muziku. Ugasili smo sva svjetla osim jedne lampe i zavalili se po trosjedu i fotelji. Pričali smo o mojoj školi i njihovom faksu dok nije došla pizza.

Raširili smo hranu po stolu, a Lidija je došla na ideju da me ona mora hraniti, a ja Nives, koja će hraniti nju… Nives i ja smo se pogledali, slegnuli ramenima i nasmijali se…i krenuli.
Prvi zalogaji su išli normalno, ali je onda Lidija stavila svoju ruku u moje međunožje i rekla:

-Ja bih ipak kobasicu za večeru, ako nemaš ništa protiv?!?

-Ne, nemam… – promucah, ali se brzo nadopunih… -Ja bi onda malo dinja za grickanje, ako vas dvije nemate ništa protiv??

Nives se nasmijala, skinula majicu i ugurala mi svoju krupnu sisu u usta, a Lidija je iskobeljala moj kurac iz hlača i stavila ga u svoja vruča usta. Stavio sam jednu ruku među Nivesine noge i pošto je imala kratke hlačice prsti su mi brzo prošli u njenu picu koja je bila vruča i mokra. Druga ruka mi je bila u Lidijinim gaćicama i vršljala po njenoj pici.

Ubrzo su me natjerale da legnem na trosjed, skinule mi majicu, bermude i gaće, te su se i one oslobodile svoje odjeće. Nives mi je sjela na lice i rekla da ju ližem, što mi je bilo zadovoljstvo, a Lidija je sjela na moj tvrdi i dosta veliki kurac uz veliki uzdah. Dok su tako bile na meni počele su se ljubiti i maziti si sise. Lidija je imala trojku, a Nives solidnu četvorku, pa prema petici.

Iz Nives je curilo kao da je netko otvorio špinu, a Lidija je sve više ubrzavala ritam i počela svršavati, nakon toga su zamijenile mjesta, pa me je Nives počela jahati, a Lidija i ja smo se počeli ljubiti, da bi onda ona sjela na moje lice da joj izližem picu. Pri tome sam joj stavio i prst u guzu na što je ona odobravajući počela vrtiti sa njom.

U međuvremenu sam obilno svršio u Nivesinu picu što je i nju natjeralo na svršavanje. Pala je na mene i Lidiju i rekla:

-Da odemo u spavaću sobu??

Pristali smo oboje. Tamo su skočile na krevet i naprčile stražnjice i rekle:

-Jebi nas obje, naizmjence i u pičke i u šupak!!!

I ja sam krenuo, prvo Lidiju, a Nives sam zabio prste u picu i u guzu, pa onda u Nives, a Lidiji prsti. Kad sam ih izjebao u pice i nakon što su obje svršile po dva puta, namazao sam vazelinom oba šupčića i počeo ih naizmjence jebati. Stenjale su od užitka, a i meni je bilo super jer su bile uske, pa sam ubrzo svršio po njihovim stražnjicama…

Otišli smo pod tuš, doveli se u red, pa odlučili da noćas prespavam kod njih, mada je bilo jasno da spavanja neće biti noćas, a sigurno ni cijelo ljeto… Bio je to početak jednog divnog prijateljstva koje traje i danas…

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile