Kada je izlazila iz vode, Ena je pošla prema našem novom prijatelju. Sada već i bez tangica, njeno prelepo telo presijavalo se na zalazećem suncu. Dok je ćaskala sa njim, pokušala je nespretno da ocedi dugu crnu kosu, izvijajući čvrste grudi sa nabreklim bradavicama boje kafe. Njegov pogled silazio je niže, preko zategnutog stomaka, koji je ulepšavao pirsing leptira, do jasno izražene nesunčane bikini zone. Dve tanke bele tračice obavijale su zanosne bokove, proširujući se do venerinog brega, gde su pažljivo uredjene stidne dlačice čuvale ulaz u njenu pečinu slasti. čuo sam kako se smeju, ali nisam pokazao da obraćam pažnju na njih. Pogledao sam ka njima i video Enu kako je za pola koraka isturila nogu, ponosno pokazujuci umereno mišićave butine i graciozan list, na čijem se članku nalazio lančić. Taj pokret, ne samo sto je istakao njene duge noge, otvorio je pogled na njeno medjunožje.

-Mmm, lepa si.. Vodiš računa o svome telu – čuo sam njihov razgovor.

-Da, jer ga i koristim stalno. I to ne samo u teretani..

-Da li bi htela samnom na jedan trening? Da vidim koliko dižeš tegova..

-Ne brini dižem sve živo..

Njegova ruka počela je da miluje njenu nogu, polako od gležnja do kolena. Pravila se da ne primećuje. Podigao se na kolena milujući njenu butinu. Brzim pokretom noge unazad, izbegla je da njegovi prsti završe tamo gde žele. On je izgubio ravnotezu na kratko, što je delovalo komično. Ena je to iskoristila I pružila mu ruku.

-Obećaj da nećes vise da me pipaš?

Načuo sam njen izazovni glas. Nasmejao se, ne puštajući njene ruke, ustao je licem ka njoj. Bio je za glavu viši, njegov taman ten se uklapao sa Eninim, koja je reagovala skupivši noge, ali je izbacila guzu jos više. Bio je napet. Držala ga je za ruke, dok se naslonio telom na njene grudi. Čvrste, nabrekle odavale su njenu želju. Pokušao je da je poljubi. Umesto usana, ponudila je vrat.

-Ah, nemoj… Budi fin…

Snažnim pokretom obuvatio je oko struka. Ponovo poljubac. Ovaj put uspešno. Nije se trudila da odmah prekine vreli susret njihovih usana.

-Ah, stani, zar se ovako dočekuju naivne turistkinje?

Video sam jasno kako miluje njenu guzu, sve više pritiska, dok je nije pljesnuo šakom.

– Imas odlično dupence, mala

-Pazi kako se izražavaš, ja sam udata zena..

Kurvasto je rekla i pocela strasno da sisa njegov jezik i grikna usne, uz teško kontrolisane uzdahe.

-Muž mi je tu, nemoooj!

Prepustila je guzu njegovim snažnim rukama.

-Imam ja rešenje za takve udate drolje kao sto si ti!

Uzeo je njenu ruku i spustio na svoj nabrekli ud.

-Pazi sta pricas, reci cu te mužu. Ahhh, koliki je… nemoj, skloni ga…mmmmmmmm

Prislonila je butinu da njegovu, na bezbedno, i počela da se trlja o njegovu nogu. Bila je vešta sa rukama, ali što usred strasti i veličine njegovog ljubavnog organa, gubila je ritam. Čuo sam kako glasno uzdiše… Uskladjenim pokretima prelazila je duž penisa, čas nežno milujući, čas brzo nadražujući najosetljivija mesta. Bar je bio pod kontrolom, u njenoj ruci, jer nisam siguran koliko bi odolevala da ga spreči u nameri da je potpuno uzme.

-Mmmm, lepo se ljubiš, samo si nestrpljiv. Imaj poštovanja prema starijim udatim zenama.

Jače je počela da ga stiska i da se nabija, trljajući vec vlažne usmine o njegovu nogu.

-Za tebe imam samo jedno. Svideće ti se, nemoj da se opireš. Tako si dobra.

-Stvarno??? Nisi originalan, svi muškarci mi to kažu.

Počela je noktima da ga grebe po zadnjici. Sad su se neprestano ljubili, uz uzdahe i poneku reč koju sam uspeo da čujem.

Glasan zvuk brodske sirene, koji je zadnji put obilazio plaže i kupio zaostale turiste, prekinuo je strastveni zagrljaj moje žene i njega. Prolazio je tik uz obalu, te su putnici mogli jasno da vide tela dvoje vrelih ljubavnika. Uz proste povike na engleskom jeziku, nekoliko pijanih stranaca izvadilio je kamere.

– WOOOOW MAN LOOK AT HER TITS! HEY BABY SHOW US SOME!!!

Ena je prihvatila igru i pokazala im grudi, lagano se njišući..

-YES BABY- zviždali su, dok im se pokazivala i smešila. Ali se i odvojila od prijatelja..

– Moram kod muža, izvini.

-Ali..

Došla je do mene, lagano njišući bokovima. Bila je crvena u licu.

-A ti NIŠTA? Dozvolio bi da me onaj nudista kresne??? Ja se malo igrala, a on …

Nasmejao sam se, dok je počinjala da me ljubi. Bila je vrela..

-Mislila sam da ćeš da me braniš, kada me napao sa svojom velikom, velikom igračkom. Baš je veliki dečko. Šaptala mi je na uvo. Ljubeći me sve niže i niže. Kad je spustila glavu na moj stomak i već previše tvrd penis, video sam njega na nekoliko metara kako leži na boku i drka jako svoj ud. Bio je van sebe. Ena je majstor oralnog sexa, i spada u onu grupu žena koje veoma uzbuđuje mučkarčeva alatka u ustima. Pravila je pokrete usnama kao pri kraju , kada se trudi da izvuče svaku kap iz njega. Podigla se i poljubila me.

-Mmm, odličan ti je, tvrd kao kamen. Mad , da budem iskrena, on ima veći bar za trećinu.

Šapnuo sam joj: Okreni mu guzu.

-Ah, siguran si?

Već je izbacila guzu, raširila blago noge, da može lepo da vidi i mahnito sisala moj penis, koji je bio vlažan od njene pljuvačke. Usmine su bile glatke i vlažne. Podigla je glavu, onako sa slinavom bradom, koju sam spremno dočekao, pitala da li nas gleda, okrenula se ka njemu. Video sam kurvasti smešak na njenom licu koji je govorio da su im se pogledi susreli. Oblizivala je usne.

-OOOH, ne znam šta mi je, dragi stavi mi ga…želim ga unutra, ne mogu više..

Umesto toga, dao sam joj da halapljivo sisa moja jaja. I dao sam znak.

On je ustao i krenuo ka nama, za trenutak zastao na metar od nas, kao da razmišlja. Video sam požudu u njegovom očima, i ogroman nabrekli ud. Bio sam van sebe. Spustio je glavu između njenih nogu. Osetila ga je i čvrsto me stisnila za butine.

-Ah, šta…ne…nemoj…

Izvijala se kukovima na njegovom veštom jeziku, glasno uzdišući. Bila je mokra. Osetio sam kako njeno telo potresaju blagi udari struje strasti. Čvrsto me držala dole. Prekinula je njegovu igru, i jako ga poljubila, zatim mene, i kleknula. Bila je u vrtlogu strasti, kao u snu, dok ju je uzeo za kukove.

-AAAAAAAAHHHHHHHHhhh , toooooooooooo!!!

Ušao je, polako, milimetar po milimetar. Pogledao sam ga, nije znao gde je. Do pola, i već je bila prepunjena.

-Mmmmmmm, ahhhhhhh, polako!

Uhvatio sam je za guzu, raširio, i olakšao ulaz njegovom čudovištu. Ostao sam tu za čas, i gledao kako ogromna kita, uveliko vlažna od Eninih sokova, potresa njeno telo. Maca je bila rastegnuta do granice. Dahtala je i vrištala od strasti, nije mi više ni pušila, grebala me i ujedala svuda, po stomaku , bedrima grudima.

– Aaaah, to to toooooooooo!

Nije trajalo dugo, nije mogao više da izdrži. Osetila je to, i instinktivno je počela jače da se nabija. Pogledala ga je preko ramena, i tada sam video da su joj usne izmazane mojom supermom, nisam ni osetio kada sam svršio i koji put. On je počeo doživljava ekstazu, oznojan i vreo, počeo je jače da je nabija. Do kraja. Mišići su počeli da mu se stežu, zategnut stomak i grudi. Rukom je brisao Enino lice. Grizla ga je i sisala umrljane prste. Iskonski deo nje, pravi ženski, želeo je svaku njegovu kap. Ko sve zna šta joj je u tom treutku sve prošlo kroz glavu. Srećom on je reagovao, povukao ga na sigurno i počeo da prska najveći mlaz koji sam video u životu. Prvi mlaz je bio najači, i sasvim neplanirano završio na meni. Ostatak je Ena zaklonila telom, i ljubomorno sačuvala na svom stomaku i grudima…

Svo troje smo bili u blagoj nesvesti…..

Autor: Ena&Marko

Susret na plaži
Pickino meso