Prelepa makarska rivijera. Za nas dvoje, bekstvo od svakodnevnih obaveza i pre svega, jedan zasluženi odmor i uživanje. Sami nas dvoje
A s kim drugim? Kada god smo bili sa prijateljima na moru, svi muškarci bulje u moju ženu po ceo dan, dok njihove supruge, zakopčane do grla, gunđaju ljubomorno.

Na putu od Dubrovnika do Brača, Ena je spavala na zadnjem sedištu našeg iznajmljenog kabria. Topao vetar jedizao njenu prekratku haljinicu i otkrivao dva prsta širok red stidnih dlačica, koje su čuvale ulaz u njenu pohotnu macu. Uživao sam u pogledu na retrovizor, doj joj je crna duga kosa padala na obnažene bradavice.
Odlučili smo da prenoćimo u jednom mestu zvanom Baška Voda, i da odatle par dana obilazimo Makarsku, a kasnije kampujemo na Braču. Odmah smo našli dobar apartman sa divnim pogledom. Dok se Ena tuširala, upalio sam laptop i uradi ono o čemu sam mesecima maštao. Poslao sam poruku na omiljeni sajt: MI SMO TU. GDE DA SE NADJEMO?

Poruka je poslata mom prijatelju koga sam upoznao na sajtu i sa kojim sam često delio maštanja i fantazije. Iskreno, nisam nikad mislio da ćemo se stvarno upoznati. Objasnio mi je gde da dođemo na kupanje.

Kada je izašla iz kupatila, Ena je uzela omiljeni crveni lak i počela da lakira nokte na rukama: DRAGI, POMOZI MI MOLIM TE, SRAMOTA ME OVAKVA DA IDEM NA PLAŽU, A JEDVA ČEKAM DA SE KUPAM! Sela je na stolicu i podigla nogu otkrivši macu. Znao sam šta sledi i već sam se izveštio u tome. Uzeo sam brijač i počeo da sređujem njenu macu tako da najintimniji deo bude obrijan, sa ostavljenom crtom iznad. Tako je ona volela. Misao da ulepšavam njenu macu i predhodno dogovoren sastanak sa prijateljem, uzbudio me mnogo. Začas sam joj sredio macu, i počeo uzbuđeno da ližem klitoris.
Vešto sam se igrao sa njenim sveže obrijanim usminama, izazivajuću grčeve strasti u njoj. To mi je i bila namera, da jenapalim pre plaže. Drkao sam jako, što je ona iskoristila i mazila me stopalom po korenu penisa.
Stenjala je od mog jezika, dok sam se borio sa ne svršim. Ali morao sam, i to po njenom stopalu i crvenim noktićima. Znala je koliko me pali njena priprema za plažu, za koju se sprema kao porno glumice za svoje nastupe. Rekla je mazno: JAO, KAKO SI ME ISPRSKAO!, i podigla stopalo. Jezikom sam kupio svaku kap soka, sa njenog savršeno izvajanog stopala i vitkog lista. Smejala se: LIŽI, KAD SI NESTRPLJIV, ALI PLATIĆEŠ MI VEČERAS!

Oboje smo zaljubljenici uprirodu i uživali smo u šetnji rajskim pejzažima. Stigli smo. Znao sam tačno gde idemo, ali sam vešto krio. Zaklonjena plaža sa ne više od 20-ak kupača razbacanih okolo. Neki od njih su bili nudisti. WOW! OVDE IMA I GOLAĆA, zavodljivo reče Ena, ŠTO MI NISI REKAO? DASE BOLJE PRIPREMIM. Razlika u tome kada se moja žena sunča na običnoj, javnoj plaži i nudističkoj, jeste u malenim tangicama koje joj jedva prikrivaju ribicu. Zato i ne mogu sa društvom na more. Svi moji drugovi je gutaju očima.

On je bio tu – poznao sam po suncobranu. Nekoliko puta smo se videli na kameri ali nikad uživo. Smestili smo se par metara od njega. Bio je bez ičega na sebi. Za trenutak je zadržao pogledna na nama, dovoljno da primeti moj osmeh kao znak da smo MI. Stavili smo peškir i stvari. KONAČNO NEŠTO I DA SE VIDI, SEM DEBELIH NEMACA I ČEHA – Ena je spazilanjegovu pojavu, mišićava ramena i grudi, ispod kojih se ocrtava ravan stomak. I, čekaj malo, zastao sam, nije rekao da će biti skroz go! Opuštena i masivna alatka je mirovala i čekala. Ena je uočila plen i postavila zamku, ne sluteći da je već upecana. Ostala je samo u tangama, dok sam se ja skinuo skroz. Moj ponos je bio izmoren i zatečen situacijom, bezbroj puta doživljenoj kroz maštu.

NAMAŽI ME, HOĆU DA SE SIJAM! Utrljavao sam ulje po njenom stomaku i grudima, spuštajući se na butine, dok se ona glasno smejala privlačeći pažnju. Glumila je da je golica. Prešao sam na guzu, dok sam se gledao u lice sa prijateljem. Nasmešio sam se, znači je – ručak na stolu. Meškoljio se, osećao sam da krije nadolazeću erekciju. Iako je sigurno naguzio desetine napaljenih turistkinja, moja žena je bila krupan zalogaj. I Ena je osetila: HAJDE DA SE SLIKAMO, presekla je masažu i uzela kameru. IDEM DA ZAMOLIM OVOG FINOG DEČKA. Zanemeo sam, ustala je ljujajući zanosim bokovima, dok su se njene mišićave i zategnute butine presijavale na suncu. A guza se polako njihala kao da joj treba čitava večnost da pređe nekoliko metara. Nisam čuo šta mu je rekla, video sam sam njegov smešak. Slikao nas je. Jedna slika normalna obučena za uspomenu, a ostale? Na trenutak je izgledalo kao da Ena pozira samo njemu, bezobrazno izbacujuću grudi i guzu. Gutala je očima njegovo čvrsto telo i polni ud koji se lenjo klatio između nogu.

HVALA TI, BAŠ SI LJUBAZAN. AKO SU SVI KAO TI OVDE, SUPER ĆEMO SE PROVESTI. A SADA IDEM DA SE RASHLADIM. Uzela je aparat iz njegove ruke, sa pogledom koji je trajao čitavu večnost na njegovom ponosu, i bezobrazno se ujela za usnu. ENA, DRAGO MI JE.

Stavila je aparat na pešir,nagnula se k meni i tiho mi šapnula na uvo, dodirnuvši noktom moj opušen penis: OČIGLEDNA RAZLIKA, ZAR NE DRAGI?

Obojica smo uživali u prizoru njenih preplanulih leđa i guze, dok je ulazila u vodu. Polako njišući bedrima i upijajući naše pohotne poglede.

Konačno smo se upoznali uživo…

Autor: Ena&Marko

Plodni dani
Susret na plaži 2