Luka je napokon stigao kući. Dok mu je taksist iznosio torbe iz auta, zapalio je cigaretu i pričekao da plati čovjeku za vožnju. Prije pola sata avionom se vratio iz Francuske gdje je proteklih mjesec dana obilazio vinograde i učio o novim tehnikama uzgoja vinove loze i proizvodnje vina. 24 su mu godine i na jesen planira položiti diplomski ispit na Agronomskom fakultetu, a već sljedeće godine planira kupiti svoj vinograd koji bi kroz godine prerastao u malu vinariju koja bi proizvodila malo, ali vina vrhunske kvalitete. Znao je točno što želi u životu i zato mu nikada ništa nije bilo teško kada je škola ili fakultet u pitanju. Radnu etiku i dobre navike je vjerovatno naslijedio od svoje majke Suzane koja ga je odgojila. Nažalost, otac mu je poginuo u prometnoj nesreći kada je Luki bilo svega 10 godina i Suzana mu je u tom trenutku postala i otac, a ne samo majka. Dobili su prilično veliku odštetu zbog očeve smrti što je Suzana iskoristila da s polovicom novca otvori mali knjigovodstveni ured kojeg je vodila iz njihove kuće te je tako uvijek bila tu za Luku dok je on išao u školu ili faks, a ujedno im je omogućavala i dobar život. Drugu polovicu novca je položila na Lukino ime i oročila tako da je sa 20 godina Luka imao priličnu količinu vlastitog novca s kojim je planirao krenuti u biznis.

Bacio je cigaretu, platio taksistu i lagano uzeo torbe te se kroz ogromno dvorište uputio prema kući. Na vratima ga je dočekala mamina mlađa sestrra Jasna što ga je prilično iznenadilo.
-Od kud ti tu? upitao ju je pomalo iznenađeno Luka
-Uđi pa ću ti sve objasniti- mirno mi je odgovorila Jasna i uzela mu jednu torbu iz ruke da mu pomogne.

U dnevnom boravku je našao majku kako leži na trosjedu sa gipsom na desnom gležnju. Ubrzo je saznao kako je majka nekoliko dana nakon njegovog odlaska na redovnoj partiji tenisa uganula gležanja prilično jako te je dobila gips koji će skinuti za 10-ak dana. Nije mu ništa govorila iako su se čuli svaki dan jer je znala da bi se on odmah vratio doma, a put u Francusku je planirao i organizirao skoro godinu dana. Jasna je s njom igrala tenis kao i svake subote te joj je kao sukrivac za ozljedu pomagala oko kuće zadnja 3 tjedna. Luka je bio malo ljut na mamu i tetku, ali bio je prilično umoran i želio se što prije baciti pod tuš, a onda i vlastiti krevet. Sljedećih nekoliko dana se planirao odmoriti, a onda baciti na učenje kako bi prije odlaska na more već savladao dio diplomskog rada.

Sutradan im je Luka pokazivao fotogrfije iz Francuske i prepričavao im svoja iskustva, a tetka mu je objašnjavala u čemu i oko čega treba pomoći Suzani jer se ona spremala kući, a zatim na more sa mužem i djecom. Najzanimljivije je svakako bilo to što je Jasna spomenula da Suzani treba pomoći oko tuširanja odnosno ulaska u kadu. Luki je to bilo pomalo neugodno, ali s obzirom da je majku nebrojeno puta vidio i u kupaćem te grudnjaku i gaćicama nije to uzimao previše ozbiljno. Jasna se navečer pozdravila te otišla svojoj obitelji, a Luka i Suzana su ostali sami u ogromnoj kući. Suzana je i dalje radila za računalom kao i obično, a Luka se sljedećih dana brinuo o kućanstvu te spremanju jela usput prepričavajući iskustva iz Francuske i planirajući kako će njegov vinograd jednoga dana izgledati. Navečer je Suzani trebala pomoć oko tuširanja i tu je sve počelo, barem je Luka tako mislio. Suzana je Luku zamolila da joj posudi svoju najveću bijelu majicu te da ju pričeka ispred kupaonice. Kada je izašla iz svoje sobe i krenula na štakama prema kupaonici na sebi je imala samo bijelu majicu kojaj joj je sezala do bedara. Po kretanju je Luka odmah zaključio da majka ispod ne nosi grudnjak jer su se grudi nesmetano sudarale jedna o drugu dok je nabadala prema njemu. Trebao joj je oslonac kod ulaska u kadu i tu se ukazao neočekivani prizor, majica se nalo podignula i pred Lukinim očima se ukazala gola mamina guza i predivna pičkica iz koje je i sam izašao prije 24 godine. Suzana nije nosila gaćice i to ga je u prvi tren šokiralo, ali brzo se sabrao, promrmljao
-čekam te vani, zovi kad si gotova- i izjurio van, Suzana se nasmijala što Luka nije vidio i zadovoljno ustvrdila da plan ide po očekivanju.
Nakon pola sata čuo je mamino dozivanje i ušao oprezno u kupaonicu. Suzana je stajala u kadi, ponovo je imala majicu na sebi, ali namjerno se nije dobro obrisala tako da je Luka jasno mogao vidjeti ogromne ukrućene bradavice koje su doslovno probijale majicu. Pomogao joj je da izađe i odjurio u svoju sobu. Pokušavao je gledati televizor, ali misli su mu stalno bježale na prizor maminog polugolog tijela.Suzana je sa svojih 44 godine izgledala odlično i Luka je toga polako postajao svjestan. Bila je sjajno građena i tek sada je primjetio da ima ogromne grudi, sigurno barem četvorku sa ogromnim bradavicama koje je i sam nedavno vidio. Prćastu guzu, koja je bila malo poveća, ali vidio je da nema ni grama celulita što je sigurno mogla zahvaliti tome što je majka bila prilično aktivna i barem jedno tjedno je igrala tenis ili sa sestrom ili sa prijateljicama. Imala je plavu kosu, uvijek u trendovskim frizurama jer ipak je bila poslovna žena koja je tjedno barem dva puta išla na poslovne sastanke i predivne zelene oči pune majčine ljubavi kada ga je gledala. Suzana se nije ponovo udavala, zapravo nikad nije dovodila muškarce doma, ali niti nije pretjerano izlazila jer Luka i posao su bili na prvom mjestu, a ako je i imala nekoga u proteklih 14 godina to je jako dobro skrivala ili su to bile nevažne avanture.

Sljedećih večeri se ponavljala scena sa bijelom majicom i tuširanjem i Luka je sve više uživao u prizorima Suzaninog tijela i sve duže se zadržavao u kupaonici sve do trenutka dok majka ne bi počela skidati majicu. onda bi lagano otišao van. Jedne večeri Suzana je izgubila ravnotežu, ali ju je Luka srećom uspio uloviti u zadnji trenutak. U tom trenutku Luka je jasno vidio majčinu pičkicu koja je bila obrasla kratkim svijetlim dlačicama po venerinom brežuljku, buljio je u taj prizor i mogao je jasno vidjeti i usmine koje su se crvenile ispod dlačica. Suzana je to primjetila i sasvim hladno odgovorila
-sorry, nisam stigla na depilaciju od kad sam na štakama
Luka je ostavio staru u kupaonici i sav zbunjen izašao van još više zbunjen i uznemiren prilično hladnim Suzaninim odgovorom kao da je to nešto najnormalnije između mame i sina. Luka noćima već nije spavao i totalno ga je zaludila mamina pička, a to je ono što je Suzana od početka i planirala. Suzana je sve ove godine gledala Luku kako raste i svakim danom je sve više nalikovao na pokojnog oca, a prije nekoliko godina je jednoga jutra rano ušla u njegovu sobu i zatekla ga dok je još spavao, a ono što joj je okupiralo pažnju bilo je u njegovim boksericama, odnosno izvan njih. Vidjela je pravi primjerak muškosti u njegovom opuštenom izdanju. Bio je i u takvom stanju dugačak barem 14-15 centimetara, ali je isto tako bio jako debeo. Pokojni otac je isto tako bio obdaren, ali Lukin kurac je bio duplo deblji i Suzana nije bla sigurna bi li ga mogla šakom obujmiti. Suzana je obožavala kurac svog muža i posebno je voljela cuclati njegova jaja koja su bila zaista ogromna i uživala je u kupanju spermom što joj je često znao priuštiti. Luka je imao još veća jaja i njegove vrećice su bile impresivne i Suzana je samo zamišljala koliko ta mlada jaja mogu izbaciti sjemena koji život znači. Od toga trenutka Suzana je počela kovati plan kako će maloga uvući u svoj krevet. Željela je osjetiti taj ogromni kurac, ali više od svega željela je da ju mali oplodi. Ona i muž željeli su još djece, ali njegova prerana smrt to je onemogućila.Suzana se nakon toga zakopala u posao, ali od kada je vidjela s čime raspolaže njezin sin, vratile su se stare potrebe i počela je planirati. Sve to nije imalo smisla dok Luka ne završi faks jer nije željela da ga išta ometa, a to bi bio priličan problem. Sada je Luka korak do diplome i plan je mogla pretvarati u stvarnost. Već tijekom proljeća je bila kod ginekolaga i obavila sve preglede jer je željela biti sigurna da može zanijeti. Sve je bilo u redu, ciklus je još imala redovito i jedini savjet liječnika je bio da si izračuna plodne dane i baš tijekom tih 4-5 dana ima odnose jer s obzirom na njezine godine to joj povečava mogućnos oplodnje.

Nekoliko dana kasnije Luka ju je odvezao kod doktora na skidanje gipsa i Suzana je napokon bila mobilna u punom smislu. Već sutradan otišla je na frizuru, pedikuru i depilaciju te se pripremala za konačan čin onoga što planira godinama jer prema njezinim računicama za 4 dana počinje plodno razdoblje i tu ju mali mora pojebati milom ili silom. Luka je za to vrijeme pokušavao učiti, ali više je dane provodio natežući kurac na scene maminih sisa i pičke nego što je gledao knjigu i jedva je čekao da se za 10 dana sa frendovima otisne na more gdje je planirao pojebati sve šta se kreće jer je već bio lud od ove situacije.Nekoliko dana kasnije vratio se doma iz grada, a Suzana ga je dočekala sa večerom. Na sebi je imala usku crvenu haljinu u kojoj su njezine obline dolazile do izražaja, a posebno njezine grudi. Bila je uzbuđena zbog onoga što će učiniti i to se jasno vidjelo na bradavicama koje su probijale haljinu.
-Odi se otuširati i za 15 minuta dođi na večeru – rekla mu je mama po ulasku u kuću
-Evo me za 10 – odgovorio je Luka, razmišljao je da ga izdrka jer je od mamine haljine bio prilično narajcan, ali nije bilo vremena i ubrzo se spustio na večeru. Stara mu ja kao stručnjaku predložila da otvori bocu vina i tako je večera krenula. Nakon dva sata ugodnog razgovora i dvije flaše vina svatko je krenuo u svoju sobu, ali za 10 minuta stara je poizvala Luku
-Luka možeš doći na minutu?
-evo me odmah- čulo se iz njegove sobe, ubrzo su se vrata otvorila i Luka je ugledao čudesan prizor. Stara je četveronoške klečala na ogromnome krevetu odjevena sami u tangice koje su se izgubile u guzovima i prozirnom čipkastom grudnjaku.
-Sorry- rekao je Luka i odmah se okrenuo, ali stara ga je zaustavila
-Stani, vrati se natrag – gotovo mu je zapovjedila
-Misliš da nisam primjetila kako si buljio u moje sise cijelu večer ili kako si mu gledao u pizdu u kupaonici ? Luka je pokušao nešto promucati, ali stara ga je prekinula.
-Oboje smo odrasli ljudi i znamo da to nije u redu, ali ja nisam bila s nikim od tvoga oca, a ti očito nisi imun na svoju staru.
-Nisi ti baš tak’ stara- otelo se Luki na što se ona nasmijala
-meni to treba, a nebi ni tebi loše bilo jer samo buljiš u knjige, a poštenu curu nisi imao već 3 godine – Suzana je to upakirala u antistresni program i ni riječ nije bilo o trudnoći jer to Luka nije trebao znati.Dvije minute kasnije Suzana je bila na koljenima ispred malog i hladnokrvno i bez gržnje savjesti povlačila mu bokserice na dolje. Prizor ju je oduševio, kurac mu je bio još narastao, a jaja su mu se spuštala niz bedra, kao dvije ogromne vrećice. Već i u takvom poluspuštenom stanju, djelovao je impresivno. Suzana je lagano oblizala usne i uvukla vrh glave u usta, ubrzo su se vratili poznati osjećaji i lijedvom rukom mu je obuhvatila kitu i to jedva što ju je još više obradovalo, a desnom mu je lagano masirala jaja. Izvukla ga je iz usta i pred njezinim očima je doslovno rastao. Bilo je tu sigurno 22-23 centimetra tvrdog, žilavog mesa, a kada dosegne punu erekciju sigurno je još barem 2-3 centimetra veći. Nije ga mogla strpati ni pola u usta, a da se ne počne gušiti i vilica ju je već boljela jer je bio ekstremne debljine pa ga je dobro zaslinila sa svih strana i bacila se na jaja. To je bila poslastica koju je čekala, niti malo ju nisu smetale duge, crne dlake i sve je to odrađivala prilično hrabro kao da joj nije riječ o sinu. Luka je samo zaklopio oči i nepomično stajao. Nakon nekog vremena radnja je prestala, a kada je otvorio oči stara je već ležala na krvetu bez grudnjaka i tangi sa raširenim nogama i rukom ga pozvala da joj se priključi. Luka je krenuo, ali je i u tom trenutku ulovio prisebnosti i promucao
-a, kondom
-nije potrebno- ionako više nemam mjesečnicu – odgovori Suzana
-samo polako Luka, mama nije imala ovakvo nešto u pici već godinama
-nemaš brige, idem polako, a ti ćeš me navoditi- sad se već i Luka prilično opustio, uletio je među mamine noge i odmah primjetio da je stara bila na depilaciji
-sredila sam se – veli Suzana
– ma ni ono ti nije loše stajalo – sa smješkom odvrati Luka, protrljao je kurac pun sluzi od žestokog pušenja po maminim usminama i lagano gurnuo vrh glave unutra, uletila je praktično bez otpora, Suzana je bila totalno opuštena jer je ovo već dugo planirala i ništa nije smjelo stati na put. Gurno je još par centimetara mesa, a onda počeo sa plitkim ubodima, koji su svakim valom bili sve dublji. Ubrzo se krevet počeo tresti, a sise su Suzanu udarale u bradu, mali se totalno opustio i zgrabio mamu desnom rukom za sisu, a lijevom joj je nogu podigao u zrak i monstruma još nekoliko centimetara ugurao u pičkine dubine. Trpao ju je dugo i žestoko, kuća je odzvanjala Suzaninim urlicima, a Luka si je u tom periodu postavio za cilj da ga uvalja do jaja. Za to mu je bilo potrebno još 5-6 cm i počeo je udarati sve jače i nemilosrdnije. Suzana je bila na rubu suza od mješavine boli i užitka i mali ga je napokon uspio uvaljati do jaja i u tom trenutku se zaustavio. glava kurca je bila na rubu cerviksa i to ga je toliko narajcalo da je sasvim iznenada počeo svršavati, Suzana se uplašila kad ju je pogodio prvi mlaz jer je imala osjećaj da je puklo nešto unutra, ali kad je pogledala sina koji je potpuno okrenuo oči bilo joj je jasno o čemu se radi. Dobre dvije minute se mali praznio u pičku iz koje je izašao i Suzana je bila sretna jer je to nadmašilo i najbolja nadanja. Kada je izvukao kurac van, pička je ostala raširena baš kao u porno filmovima. Srušio se pokraj stare ne krevet totalno iscrpljen, ali ju je i u tom trenutku primio za sisu i lagano stiskao bradavicu. Bio je očaran njezinim sisama. Suzana se ustala nakon 15 minuta kada je došla malo k sebi i krenula po čašu vode, ali je prvo morala otići na tuširanje jer onoga trenutka kada je ustala iz pičke joj je potekao slap guste bijele tekućine koji se slijevao niz noge. Pokušala je što više sperme pokupiti rukama, ali toga je bilo toliko da pomoći nije bilo. Potrčala je do kupaonice i uzela ručnik kako bi se obrisala i jednostavno nije mogla vjerovati o kojoj se količini tekućine radilo. Kada joj je napokon prestalo kapati iz pizde, pogledala je ručnik i nije izdržala.Morala ga je liznuti i probati okus sperme koji dugo nije osjetila……

Nakon što se uredila i sabrala izašla je iz kupaonice i našla sina kako spava na njenom krevetu potpuno gol dok mu se kita nehajno spuštala niz nogu. Nije izdržala i ponovo ga je uvukla u usta kako bi ga očistila od ostaka sperme i njezinih sokova. Jaja je posebno obrađivala, a Luka se u međuvremenu probudio i nakon nekoliko minuta pušenja jednostavno i bez pardona svršio mami po licu. Ovoga puta sjemena je bilo manje, ali svejedno dovoljno da se Suzana ponovo morala ići umiti jer nije sve uspjela progutati. Sljedeća četiri dana nisi izlazili iz sobe osim stanki za jelo i piće te tuširanje. Luka joj je ispunjavao sve otvore, a ona sve njegove želje među kojima je bila i ona da ju potroši analno. To nije planirala, ali nije mu mogla odbiti. Prvo zato što je mali toliko puta svršio u nju da će sigurno ostati trudna, a drugo zato da mali ne posumnja. Jer osim što joj je nekoliko puta svršio u facu i u usta, stara je redovito zahtjevala da joj spermom okupa zrelu pičku. Uz to redovito je prije ševe, malome pušila kako bi što više sline ostavila na kurcu kako on ne bi toliko osjetio njezine obilne sokove koji su se slijevali u pički. Plodni dani su bili na vrhuncu i pri samom pogledu na Lukinog monstruma u pičkici bi joj zatitralo od uzbuđenja. Zato mu nije ni dpuštala, a ni zahtjevala da ju liže jer Luka je bio preinteligentan da ne bi posumnjao. Trećeg dana njihove igre, Luka je pitao za analno i tu Suzana nije bila sigurna, ali tijekom dana ju je mali dva puta zaspermao da mu je navečer priuštila i to zadovoljstvo. Popodne je skočila u apoteku, kupila klistir i nekoliko lubrikanata i dok je mali skupljao snagu za večernji okršaj ona se uredila. Dočekala je sina sa visoko dignutom guzom u zraku dok je ostatk tijela ležao na krevetu. Ispod trbuha je podbacila dva jastuka i bila je sprema.
-dušo mamina ispunjavam ti želju, ali moraš biti iznimno nježan i ne smiješ ni centimetar dublje dok ti ne dozvolim – dijelila mu je upute Suzana.Šupak joj je bio nevin i to nikad nije radila, ali nove generacije vole nove stvari pa se i ona morala prilagoditi. Bila je u strahu da će ju Luka poderati, ako krene grubo, ali on se pokazao vrlo pažljiv. Znao je s kakvim kurcem raspolaže i nježno je razmazao lubrikant po kurcu dok ga nije dobro nasaftao, a onda se bacio na mamin šupčić. Tu je i njega bilo strah jer mamin mali otvor je bio duplo manji od glave njegovog kurca i u početku je mislio da to neće ići. Namazao je i staroj šupak i lagano ga masirao te uspio gurnuti dva prsta unutra. Sada je bilo vrijeme za pravu stvar, prislonio je glavić i lagano ga gurnuo unutra, stara se zatresla od šoka, ali i odmah umirila. Gurnuo je još centimetar, možda dva i skužio da stara plače i grize posteljinu
-jesi dobro? uzbuđeno je upitao dok je stajao sa vrhom kurca zabijenog u mamin šupak
-jesam mili, samo…..stara nije uspjela dovršiti misao, a Luka ga je gurnuo još nekoliko centimetara, stara je zajaukala, a on je ponovo gurnuo kitu unutra, još tri takva zamaha i 17-18 centimetara žilavog mesa je nagurao u šupak. Prizor je bio nevjerovatan tako da je sigurno još pet minuta samo zurio u tu scenu. Suzani je to dobro došlo, ali sljedećih pola sata joj sigurno nije bilo ugodno jer Luka ju je bez milosti skoro pa silovao u debelo crijevo. Odjednom je stao, zaurlao i treći put toga dana svršio u staru, ali ovoga puta u analni otvor.
Zadnjeg dana Suzana se jedva držala. Sve ju je boljelo, ali još danas je morala navesti maloga da joj barem dva puta svrši u pizdu ako želi ostvariti svoje planove. Napravila je romantični ugođaj i rekla mu da je nakon sinoćnje grubosti vrijeme za nježnost. Dobar dio dana bili su pravi ljubavnici koji rade na bebi, samo jedno od njih toga nije bilo svjesno……….
Po završetku plodnih dana Suzana je malog jednostavno odjebala. Rekla mu je da su oboje zadovoljili svoje potrebe, a i da on za par dana ide na more i nek tamo traži mlade droljice. Luka se probudio iz sna i jednostavno u kući je opet sve bilo po starom. Mama i sin i ništa više. Sljedeći mjesec Suzana nije dobila mjesečnicu i nikad nije bila sretnija, osim dok je možda cuclala sinov kurac i velika jaja.Dva mjeseca kasnije Luka je diplomirao i odmah se bacio na potragu za svojim idealnim zemljištem za vinograd. Suzahna je već bila u trećem mjesecu i morala je sinu reći za trudnoću jer uskoro će i sam primjetiti. Luka je vijest primio naizgled mirno, nije stigao niti zaustiti pobačaj kad ga je stara prekinula pričom kako se silno veseli bebi. Te noći Luka je spakirao svoje stvari, rano ujutro prebacio svoje novce u drugu banku i pokušao što više zamesti svoje trgove. Suzana je ujutro kada se ustala na svome laptopu našla poruku u kojoj ju Luka obavještava da odlazi i da ga ne traži. Ništa više. Nekoliko godina kasnije vratio se u rodni grad, ali samo poslovno. Kući nije išao, ali je sreo starog prijatelja kojemu se pohvalio da u Francuskoj vodi malu vinariju i da je došao kući kako bi dogovorio neke poslove. Pitao je i za Suzanu te saznao da je nekoliko mjeseci kasnije rodila trojke te ubrzo nakon toga prodala tvrtku, kuću i odselila negdje na more i da svi misle da je Luka otišao jer nije mogao podnijeti što je Suzana imala nekoga sa strane i da je ukaljala uspomenu na oca. Nitko ne zna da je on otac trojki osim Suzane koja se nadala jednoj bebi, a ta velika plodna jaja dodjelila su joj tri iznenađenja.

Autor: spori36

Komsijina neverna verenica
Prvi put