Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Gerdine mi je ponudila još pola sata u pola cijene. Ljubazno sam odbio i krenuo u šetnju amsterdamskim ulicama. Između kanala već je puhao jesenji vjetar. Nizozemke su, unatoč vjetru, bile u kratkim haljinicama. Vješto su odmahivale divlju kosu s ramena.

Ispričat ću vam erotsku priču o svojoj prvoj ljubavi. Desi se ponekad da pustim stari jazz CD i onda se sjetim. But I miss you most of all, my darling, when autumn leaves start to fall.

S Mašom je bilo kao u priči. Bili smo stvoreni jedan za drugoga. Niti za tren nismo ispustili dlanove, kada smo šetali amsterdamskim ulicama jedne davne jeseni. Kada bi sjeli u neki bar, odmah bi prepleli noge. Nismo mogli dočekati večer da u malom hostelu uživamo jedan u drugome. Nismo se ničeg bojali. Ni bolesti ni djece.

Posljednjeg dana praznika Maša je htjela vidjeti Rembrandtov muzej, a ja Crvenu četvrt. Bio sam dijete pa sam nagovarao Mašu sve dok nije pristala na moj plan obilaska. Šetali smo erotskim ulicama, obilazili erotske trgovine i proučavali seksi pomagala. Već u trećoj trgovini Maša me počela gledati s požudom u očima. Zamišljao sam kako je mokra među nogama. Uvijek je bila, kada me je tako gledala. Poljubio sam je strastveno iako smo bili u trgovini. Nitko se nije obazirao.

Inače, Mašu bi zbog njene svijetle, lagano pjegave puti i svijetle kose mogli zamijeniti za Nizozemku. Odavale su ju najlonke – prave su Nizozemke u ovo doba godine još uvijek bosonoge.

Moju želju za Mašom još više je rasplamsavao pogled na nage djevojke u crvenim izlozima. Maša je to znala i zato je nisu smetali moji pohotni pogledi.

* * *

Maša i ja smo ležerno šetali uz prostitutke, koje su bile obučene u seksi donje rublje i kratke suknjice. Odjednom je iz izloga za nama potrčala prekrasna crnkinja. Prekratka traper minica otkrivala je njena mišićava bedra i naglašavala divnu guzu. Velike čvrste grudi stisnula je u premali bijeli top kroz koji su se nadzirale tvrde bradavice. “ Hej, ti!“, obratila mi se, a ja sam se okrenuo.

Podarila mi je široki, topli osmijeh i na dobrom engleskom rekla:“ Dođi, bit će nam super!“

„Hm, vidiš da sam s djevojkom!“, odgovorio sam joj i pogledao Mašu koja se sramežljivo osmjehivala.

„Pa to nije problem! Neka nam se pridruži!“, rekla je crnka sa sjajem u očima. “ Za djevojku je besplatno.“, rekla je i namignula Maši. “ Ja sam Erika.“

Nakon neobičnog upoznavanja, Maša i ja smo se odmaknuli da bi se savjetovali. „Mašenka, ja sam oduvijek želio isprobati u troje. Mislim da je ovo idealna prilika – ovdje s nepoznatom crnkinjom, bez ikakvih obveza.“

„Ma, ne znam.“, neodlučno je odvratila. Opet je zapuhalo i Maša se još jače stisnula u vestici. Iako je tako pokrila dekolte, u mojim su se mislima još jače ocrtale njezine lijepe, pune grudi s malim bradavicama. Zamišljam kako bi otvrdnule pod prstima lijepe Erike. “ Kakva erotska priča! Kakav erotski kontrast! Moram ih dobiti!“, mislio sam.

„I sama si rekla da bi voljela probati sa ženom.“, nagovarao sam ju. Maša me gledala svojim velikim plavim očima. Kao dijete. Podragao sam ju po kosi, a ona se stisla uz mene. Osjećao sam kako se njeno tijelo opušta uz moju toplinu. Ljubio sam joj uši i tiho prigovarao. “ Ništa neće promijeniti našu ljubav. To je samo seks. Bit će zabavno! Tko zna kad ćemo idući put naići na crnku koja će htjeti s nama spavati. Ne brini, ionako ću se više posvetiti tebi, a ne njoj.“ Znao sam da su joj uši slaba točka i da joj tihim glasom mičem tlo pod nogama. Ne znam zašto nikad nismo prakticirali seks preko telefona.

Maša se tiho predala. Led smo probili šampanjcem koji je bio uključen u cijenu. Erika nam je ispričala par zanimljivih anegdota, uglavnom o nevinim dječacima koje su dovodili stariji prijatelji. “ Najbolje da se raskomotimo.“, rekla je i jednim potezom skinula bijeli top. Njezine velike, čvrste dojke rastresle su se pred našim očima. Maša je pocrvenjela. Erika je skinula i minicu i ostala samo u crvenim tangicama. U štiklama se približila Maši i pitala: “ Hajde, draga, da te malo olakšamo za težinu tvoje haljine?“

Otkopčala je Mašinu suknju i zavodljivo ju svukla. Mača se samo u najlonkama neugodno osjećala pred nepoznatom ženom koja je i njih brzo skinula. Mašine bijele gaćice izledale su tako dječje i nevino, posebno kada sam ih usporedio s crvenim tangicama koje su pokazivale veliku, ali jako čvrstu i lijepu guzu.

Erika je skinula i Mašinu vesticu i majicu, dok je otkopčavanje grudnjaka prepustila meni. “ Uvijek me zabavlja gledati nespretno, muško otkopčavanje grudnjaka.“, smijala se.Zatim je u svoje tamne dlanove uzela čvste grudi moje djevojke, kao da je htjela izmjeriti težinu nekog tropskog voća. Obliznula joj je bradavice i kroz smijeh puhnula u njih. Maša se naježila. Skinuo sam joj vlažne gaćice i ufahnuo miris njenog uzbuđenja. Erika sklizne prstima među Mašine stidne usnice. Mađa ponovo zadrhti. Erika joj s prstima spuzne kroz sklisku rupicu. Čujem zvukove pomicanja prstiju u vlažnoj pičkici. Stanem Maši iza leđa i straga ju primim za grudi. Milujem ju i nježno stišćem njene male, tvrde bradavice. Crna prostitutka ju bez prestanka fuka prstićima.

Skinem se i pritisnem kurac uz guzu svoje drage. Erika joj još uvijek zabija prste u pičkicu, po mojoj procjeni ravno u G-točku. Mašino se tijelo trese, naslonjeno na moje. Kada se počinje grčiti od užitka, Erika izvadi prste ostavljajući slobodan put Mašinim sokovima. Iz pičkice moje drage poteče slap koji se razlio po Erikinim grudima. Zatim nas dvoje položimo drhteću Mašenku u krevet. Poližem njene sokove s Erikinih grudi i posisam ih s njenim velikih, tamnih bradavica.

Erika okrene Mašu na trbuh i lagano joj podigne bokove. Liže njene bijele guzove i s licem se zakopa u njih. S jezikom isproba njenu stražnju rupicu i pritom prstima nadražuje klitoris. “ Hoćeš ju pofukat u guzu?“ pita me. Zaniječem. “ Mašenka to ne voli.“

“ Mmm, onda možeš mene.“, kaže i postavi se na sve četiri. Izvježbanom kretnjom mi ponudi lubrikant i kondom. “ Srce, a ti možeš milovati dečkova jaja.“ Bez problema prodrem u Erikin anus i polako ju fukam. Maša nijemo prati što se događa, a onda se uključi i počne mi milovati jaja, a Eriki nadraživati klitoris. Eriki jako paše kombinacija Mašenkinih prstiju i mojeg kurca. Uskoro se počne grčiti i pritiskati uz moj kurac. Zna da je za stranke, kao što smo nas dvoje, i njezin orgazam bitan. Kad se smirila rekla je: “ Sad bih vas gledala kako se seksate.“

Polako ga izvučem iz nje i skinem kondom. Mašenku nježno polegnem na postelju i raširim joj noge. Zatim prodrem u nju, polako, s osjećajem. Dobro ju poznajem. Zagrli me i lagano se pomičemo u harmoniji. Ljubim joj obraze, vrat i uši. Odmah kad joj dođe da svrši i ja se opustim. Lice joj posujem poljupcima. Mokro je i slano.

Ujutro smo otišli na vlak. Kd smo stigli u Zagreb pitao sam ju želi li doći k meni. Žalosno je odmahnula glavom.

Od tada je više nisam vidio. A u Amsterdamu me svake jeseni čekaju žalosne prostitutke.

Autor: Matej N.

Prijateljice noći
Ana i nezasitna djevojka

Izaberi me