Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Tanja

Bila je godina 1996. Diplomirao sam i počeo da radim u jednoj firmi u centru Beograda. Prve nedelje na poslu, još uvek upoznavajući se sa okolinom firme, na pauzi za ručak svratio sam u obližnju pekaru da nešto prezalogajim. Veoma sam se iznenadio kada sam u jednoj od devojaka koje su tamo radile prepoznao Tanju. Ustvari, ona je prepoznala mene. Nismo se videli više od dve godine.

Tanja je bila najbolja drugarica moje devojke. Jednom prilikom, moja devojka mi je rekla da je Tanja za mene izjavila da sam visok, a da visoki muškarci sigurno imaju veliki kurac. Ja sam ovo prihvatio kao dobru zajebanciju, ali sam posle toga često maštao kako bih Tanji veoma rado dao priliku da isproba svoju teoriju. Tanja je bila dosta slobodnija od moje devojke koja mi je ponekad pričala o seksualnim avanturama svoje drugarice. Za vreme tih priča, slatko smo se smejali i zezali, ali sam ja uvek nakon toga ostajao sve više i više napaljen na Tanju. Zbog takvog stila života, Tanja je imala problema sa fakultetom i (za razliku od mene i moje devojke) još uvek ga nije bila završila.

Fizički, Tanja je bila nešto niža od moje devojke, ali je imala veće sise. Za vreme dok smo studirali zajedno bila je malo punačkija i imala je kosu do ramena. Sada je bila mršava (što je njene sise još više isticalo) i imala je potpuno kratku, modenski rasčupanu, šatiranu kosu. Ja se jako palim na kratkokose devojke i meni je Tanja u njenoj slatkoj pekarskoj kecelji sa tregerima (ispod koje je imala samo majicu, ali, koliko sam uspeo da vidim, ne i grudnjak) odjednom počela da izgleda prilično jebozovno. Digao mi se.

Pomalo zbunjeno sam je pozdravio. Krenula je uobičajena priča o tome ko je gde i šta radi. Tako smo i dočekali njenu pauzu za ručak. Rekla je da stanuje odmah iza ugla, u iznajmljenoj gasonjeri i da bi htela da vrati neke stare sveske mojoj devojci. Krenuli smo zajedno ka njenoj gajbi, a meni su odmah kroz glavu počele da prolaze ludačke fantazije kako ću, konačno, imati priliku da je pojebem. Odmah sam se setio njene izjave o meni i svih stvari koje mi je moja devojka pričala o njoj. Kurac mi se jako ukrutio i nadao sam se da neće ostati razočaran.

Čim smo ušli u gasonjeru, Tanja se okrenula ka meni, priljubila se telom osećajući moj nabrekli penis i zarila mi jezik u usta. Izgleda da smo oboje imali iste stvari na umu. Strasno smo se, ništa ne govoreći, ljubili nekoliko minuta dok je ona mešala butinama i ukrućivala me još više. Zgrabio sam je za guzove i mesio ih. Gurnuo sam jednu nogu izmedju njenih nogu i osetio vrelinu. Uhvatila me je za okovratnik košulje i povukla ka krevetu.

Naredila mi je da kleknem i da se skinem do pojasa. Brzo je skinula pantalone i gaćice i ostala samo u belim čarapama i crvenim All-Star patikama. “Liži” kratko je naredila, a ja sam zaronio u njene butine i počeo jezikom da joj vlažim pičku. Uzdisala je dok sam je ljubio po usminana i zarivao jezik u vrelu unutrašnjost. Mrsila mi je kosu rukama. Imala je vrelu, slatku, obrijanu pičkicu i sa zadovoljstvom sam je obrađivao. U međuvremenu, skinula je sve sa sebe a ja sam, neprestano je ližući, posegao rukama ka njenim sisama i zadovoljno ih mesio. Ubrzo je svršila na mom jeziku snažno uzdišući i čupajući me za kosu.

Ustao sam, skinuo ostatak odeće, i rekao “Sad je na tebe red. Nadam se da ti veličina odgovara za pušenje!” Nasmejala se: “Oduvek sam se pitala da li ti je rekla šta mislim o tvom kurcu. Izgleda da će veličina zadovoljiti…” Uz te reči je počela lagano, iskusno da mi ga puši. Njena desna ruka je ritmički pumpala a leva me je mazila po stomaku i grudima povremeno me štipajući za bradavice. “Ahhh… Tanja… tako je… puši ga… mmm… aaa… koliko sam samo maštao o ovome… uuu…” nekontrolisano sam stenjao i uzdisao dok su njene usne vešto klizile gore-dole po mom stablu. Na trenutke bi ga izvadila i oblizala sa svih strana vrhom jezika da bi ga odmah potom vratila u vrela usta. Jednom rukom sam joj mrsio kratku kosu a drugom mesio sise. Povremeno bi nam se pogledi sreli i njena usta raščepljena oko mog kurca su činila divan prizor.

“Prestani” uzbuđeno sam rekao “ako nastaviš svršiću!” Nije se obazirala. Počela je još brže da ga drka i sisa. “Svrši mi u usta sad!” rekla je. Nisam imao snage da joj protivrečim. Isturio sam kukove ka njenoj glavi i zakopao joj ruke u kosu, spremajući se za opuštenu završnicu koju mi je moja devojka toliko puta priređivala.

Međutim, Tanja je imala nešto potpuno drugo na umu! Nekoliko sekundi ga je žestoko sisala a onda, kada je predosetila dolazak orgazmičkih trzaja, uradila mi nešto što do tada nikada nisam doživeo. Snažno je stisla debelu žilu sa donje strane stabla palcem jedne ruke, a kažiprst druge ruke mi zabila direktno u čmar! Istog trenutka sam eksplodirao, ali sperma se samo gomilala u stablu sprečena njenim palcem. “Aaa… a… a…” stenjao sam dok su se moja jaja praznila ali sperma nije izlazila! Bio sam prepušten na milost i nemilost Tanjinim veštim rukama. Njen prst u mom čmaru se zabio još dublje i počeo da me tuca u bulju! Nakon nekoliko uboda njenog nestašnog prsta i mojih trzaja kukovima dok je moj kurac sve više i više rastao i brekao od sperme koja se gomilala, iznenada mi je zabila i srednji prst u čmar, i otpustila palac sa žile. Zategla mi je kožicu do kraja i nanišanila ka razjapljenim ustima. “Tanjaaaaaa….” zaurlao sam od nadražaja i olakšanja, a moj kurac je naprosto počeo da je poliva snažnim mlazovima do tada sputavane sperme. Prštalo je po njenoj kosi, licu, očima, usnama, sisama, tepihu… Nekoliko mlazeva je završilo direktno u njenim ustima. Neumorno ga je pumpala ne vadeći prste iz mog dupeta dok sam se praznio po njoj. Noge su mi klecale, a osećao sam se kao da mi je isisala svu snagu kroz tu malu rupicu na penisu. Pridigla se i zabila mi jezik u usta. Po prvi put u životu sam osetio ukus sperme – svoje sperme!

Nakon toga smo se spremili i vratili svako na svoju stranu. Usput mi je pričala da nije želela da se tuca sa mnom jer sam momak njene najbolje drugarice, ali da je pretpostavljaka da sam bio žestoko napaljen na nju i da je želela da mi malo olakša. Zato mi je i priredila poseban tretman. Takođe, priznala mi je da se ludački pali da joj momci njenih drugarica ližu pičku – to joj je najomiljeniji način svršavanja!

Dogovorili smo se da nikome ne pričamo o ovom događaju…

Autor: ceznem_da_zeznem

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile