Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Teta Ljilja

Oduvek sam se palio na starije žene. Ne znam zašto. Mozda zato što kad sam bio mali verovao sam da će mi one pre dati od mojih vršnjakinja. Ispalo je da sam bio u pravu.
Moj pokojni deda je uvek izdavao garsonjeru koju smo imali u prizemlju kuće pa je i nama prešlo u naviku. Kirija nikad nije bila velika pa su nam podstanari uvek ostajali po nekoliko godina i po pravilu su iz te garsonjere dobijali svoje stanove. Takva su vremena bila.
Otprilike kad sam imao 18 godina u našu garsonjeru su se uselili oni. Bračni par bez dece. On vojno lice a ona domaćica. Teča ih je preporučio. Ljilju sam naravno odmah primetio, a on ružan ko lopov, onako proćelav grozan. Baš nisu bili par. Bila je crnka, sa svojih četrdesetak godina (nikad je nisam pitao koliko ih ima) videlo se da je nekad bila lepa žena ipak godine su učinile svoje. Imala je i koji kilogram više ali sve je to padalo u senku kada bih video njene grudi. Bile su prelepe velike i teške. Bar sam ja tad tako mislio. Do tada sam drkao tri puta na dan, a od dana njihovog useljenja i po pet puta. Bio sam skroz van sebe. Svaki put kad bi je pogledao u dvorištu kako prostire veš u kućnoj haljini, znalo se. Trk u sobu na drkanje. U prolazu bi joj stidljivo rekao dobar dan, a ona se uvek nekako zavodljivo osmehivala. Imala je prelep osmeh. Nikad je nisam video bar bez karmina i čupavu. Bila je jako uredna i vodila je računa o sebi. Nisam imao hrabrosti da bilo šta uradim. Smišljao sam sve i svašta. Te ovo, te ono. Obično bi pre podne kada smo sami u kući, kao odlazio po šecer ili kao kafu. Ona bi kao po pravilu otvarala vrata razvukla osmeh i pitala me:
“Vuče zlato reci”- glas bi mi blokirao a pogled bi se zaustavljao na njenim grudima.
Jedva bi uspeo da promumljam:
“Tetka Ljiljo ostali smo bez kafe jel mozete da mi pozajmite malo”.
Nadao sam se da će me pozvati unutra i završiti nekim startom sa njene strane kao sto je pisalo u porno časopisima koje sam tada gutao. Znate ono: klinac udje a ona ga kao napadne. Nikad to da se desi nikad da dodje taj dan. Već sam polako dizao ruke kad je svanuo taj dan.
Sećam se kao da je juče bilo. Bila je Subota. Moji su otišli na neku sahranu u Niš. Bio sam sam kući. Uzeo sam da bubam jer je vrag odneo šalu sa mojim ocenam. Bilo je neko lepo vreme. Oko 11h čujem Ljilju kako me zove:
“Vučee, Vučee”. Izadjem iz sobe počnem da se spuštam niz stepenište i vidim nju. Nikad je nisam video takvu. Ona u kućnoj haljini. Kosa joj je nekako bila nekako zapuštena. Bez šminke. Čudno ne liči na nju. U tom periodu su počela sva ona sranja ratovi. Nije još počeo rat, ali tu negde. Tad me nije zanimala politika. Klinac. Muzika, pivo, kurac u ruke pa udri.
Pitam je:“ Tetka Ljiljo šta vam je”
Ona kaže: “Vuče zlato jel mogu da telefoniram, čika Rade mi se ne javlja već neko vreme pa sam počela da brinem”
“Naravno” kažem.
Ona onako nervozno uzme telefon pozva nekog, počne da plače čoveku. Čujem kaže recite da mi se javi kad može dugo nije zvao, znam, znam rat.
Ja iz hodnika udjem u trpezariju. Bilo mi je glupo da je gledam onakvu dok plače.
Završi ona razgovor. Ja otvorim vrata od trpezarije i pozovem je da udje.
Ja je pitam: “Šta je bilo?”
Ona kaže da su joj rekli da je na terenu, nemože da se javi i počne da plače.
Ja otvorim komodu uzmem rakiju i dve čašice sipam nam.
Ona kaže “Jao Vuče već sam popila jednu jutros”.
Ja kažem: “Ma uzmite biće vam lakše”. Ona uzme čašu otpi do pola. Pita gde su moji, ja kažem na sahrani u Nišu a ona počne da plače. Ja počeh da je tešim. “Pa nemojte biće sve u redu, ma dobro je”. Ona popi kroz jecaje ono sto joj je ostalo u čašici, ja sipam još.
Ona kaže “Nemoj, ne mogu više”. Ja kažem “Ma uzmite”. Luda kuća. Ona za čašicu, ispi do pola. Počne da se smiruje, ali vidim da ju je već uhvatilo. Počela je da brlja dok smo pričali, pričala o svemu: gde u sve živeli, kakvi gazda ima, nemam pojima, i već nije primećivala da joj se kućna haljina polako otvarala. Grudi su joj se lepo nazirale pošto je bila nagnuta ka meni dok je pričala, noge prekrštene, butine se vide još više. Pričala mi je nešto ali nisam je ništa čuo i mene je hvatalo.Od prizora počelo mi je da zuji u ušima a kurac je počeo da se diže. Đžabe sam prekrstao noge to jednostavno nije moglo da se sakrije. Od alkohola i svega pogled mi se više zadrzavao na njenim grudima nego licu.
U jednom trenutku ona kaže: “Jeli Vuče što ti mene stalno tako gledaš”?
Učinilo mi se u tom trenutku da sam se otreznio. Nisam znao šta da kažem. I ćutao sam.
Ona ustane stavi ruke na kukove i sa osmehom onako pijano kaže: “A sviđa se tebi teta Ljilja? Misliš da ja to nevidim a?”
Ja progutam knedlu spustim glavu i kažem “Da”. Ne verujem da bi to rekao da sam bio trezan.
Ona onako stojećki razveza učkur od kućne haljine i skide je. To kad sam preživeo.
Predmnom je bio najlepši pogled koji sam do tada video. Dve prelepe teške dojke. Na stomaku je imala sala ali stvarno sam to posle registrovao. Skočim i počnem da je ljubim i hvatam za sise. Ona počne da mumla: Mmm Mmm, odmakne glavu i onako pijano kaže: “Čekaj polako”. A ja opet. Ona se opet odmkne i sede na stolicu. Ja ostanem da stojim a kurac se opasno nazire ispod trenerke. Ona ga pogleda, pogleda mene nasmeja se i počne da mi skida trenerku i gaće. Kurac se ukrutio ko da je na smotri. Nasmeši se, oči joj na pola koplja hvata ga u ruku blago drka i strpa ga u usta. Poče da ga polako puši i tiho mumla. Ne verujem da je prošlo ni trideset sekundi meni se zavrti u glavi i onako u transu počnem da svršavam joj u usta. Tada sam osetio prvi i najlepši orgazam. Potoci sperme su joj se slili u usta, usta nisu mogla da prime toliku spermu pa je počela da joj se lije niz lice.
Ustade ode do sudopere ispljunu svu onu spermu, pusti vodu otpi malo sa česme, okrenu se ka meni i dok je desnom rukom brisala spermu kaže: “U jebote Vuče”. Uhvati me za ruku i kaže: “Dodji ovamo”. Ja nekako navučem slobodnom rukom trenerku i podjem za njom, spustimo se niz stepenice i kod njih u stan. Ona sede na krevet, skine ono trenerke što sam navukao i stavi mi kurac opet u usta. Pušila ga je dugo, gurala ga je sve dublje. Onda bi prestala pogledala bi ga pa bi počela da ga liže. Lizala je ceo koren sve do jaja. Levom rukom počela je da hvata svoje sise i da ih gnječi. Ja sam uhvatio onu slobodnu i počeo da radim isto. Žmurila je svo vreme a ja sam je gledao sav u transu. U jednom trenutku ga izvadi iz usta i kaže mi: “ Dodji ovamo” odgurnula se rukama i legne na krevet. Podignu noge i skide brzo svoje gaćice. Tada se predamnom stvori ono o čemu sam maštao. Krenuo sam (kako to u filmovima) da lizem ali ona me zaustavi i čudnim glasom mi kaže: “Ne, hoću da me jebeš”. Podignem se više a ona uhvati u ruku moj kurac i usmeri ga u pičku. Bez problema je ušao, kao po loju. Moja teta Ljila je bila žestoko napaljena. Počeo sam da je jebem polako pa se jače. Ruke je digla iznad glave, glavu je cimala čas na levu čas na desnu stanu. Tiho je rekla:“Tako, tako jače jače.” Ko po komandi gurao sam ga sve jače i jače. Opustio sam se ukapirao sam šta i kako trebam da radim. Izvukao sam kurac i tiho joj rekao “Okreni se”. Otvorila je oči koje su bile vodene i pomalo crvene. Polako je ustala i okrenula se. Naguzila se a guzovi su joj bili veliki, mesnati, sočni. Glavu je namestila na jastuk. Imao sam problema da joj ga gurnem, onda mi je ona pomogla, uhvatila ga je i on je ušao uz njen kratak uzdisaj. Počeo dam da je jebem ko nikada do sad. Držao sam joj kukove i navlačio na kurac. Počela je da stenje izdigla se na ruke, velike sise su počele da se klate. Kada sam ih video uhvatio sam se za njih, ali nije mi odgovarao položaj vratio sam se na stari. Uhvatio joj kukove počeo sam da joj nabiljam sve jače i jače. Čuo sam je da govori“ To, to tako tako me jebi odavno se nisam jebala, tako ga nabi molim te”. Vrtoglavica se vratila počelo je opet da mi zuji i opet sam svršio ovaj put u pičku. Svaka kap je bila unutra. Ona se samo ispružila i legla na stomak. Disala je duboko i ćutala. Legao sam pored nje. Ležali smo neko vreme a onda se ona okrenula ka meni i r! ekla. “Vuče, molim te o ovome nikome ni reči molim te”. “Naravno teta Ljiljo”. Nasmejala se i pomazila me po licu i poljubila. Jezici su nam se i pomešali. Uhvatio sam je za sisu. Pitala me je “Kad dolaze tvoji?” Večeras” rekao sam. “Dobro onda imam vremena da ti još nešto pokažem” Ostali smo još neko vreme u tišini da ležimo a onda sam ja prstom počeo da joj mazim pičku. Opet je zažmurila. Sve smo počeli ispočetka. Neverovatno šta ta žena ume i šta mi je radila.
Ceo taj dan smo proveli u krevetu. Jebali smo se do besvesti. Čak i nakraju kad sam i ja ukapirao da više nemogu da svrsim a i da je ona umorna i da ni ona više nemože hteo sam i dalje da je jebem. Nisam hteo da idem od nje. Ležali smo i pričali. Mislim da sam se tad zaljubio u nju. Pričala mi je da joj je muž često pijan i da brzo svrši, okrene se i zaspi.
Moji su došli uveče. Te večari sam rano otišao u krevet mrtav umoran. Sutrada u Nedelju probudio sam sa uzdignutim kurce. Naravno odmah sam počeo da ga drkam premotavajući film šta sam juče ceo dan radio. Naravno da nisam otišao kod nje. U Ponedeljak sam išao popodne u školu moji na poslu a ja na Ljilji.
Muž joj se javio posle par dana vratio poslenekoliko nedelja. Kad god smo imali priliku mi smo se jebali. Nekada bi saznala iz priče sa kevom za ocene. Tada me je mučila. Rekla je sa osmehom kad popraviš ocene. Potrudi se. Učio sam ko lud. Ostali su kod nas još neko vreme a onda su se odselili. Neželim da kažem, gde van Beograda.
Prošlo je godina. Oženio sam se sada sa ženom živim u istoj garsonjeri u kojoj sam je jebao. Zamislite kako mi je. I dan danas se palim na tete. Startujem kad stignem. Ali uvek ista priča. Pre neki dan mi je jedna rekla. Pa ja imam unuka tvojih godina. Jebiga nije bila toliko matora a i ja izgledam mladje za svoje godine. Pokušavam, trudim se ali kao teta Ljilje nigde. Pa ako ima negde nek se javi. Aj moram da palim provaliće me žena. Cao prijatelji.

Autor: vuk

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile