Sjećam se još uvijek događaja iz djetinjstva kad sam imala samo 8 godina i živjela sam s mamom u jednoj zgradi na zadnjem katu.
Imali smo široku terasu koju smo dijelile s još jednom tetom maminih godina.
Bio je sedmi mjesec i jako vruće pa samo mama i ja iznesle ležaljke na terasu da malo pocrnimo prije nego odemo na more.
Ja sam prva izletjela van iz stana u svom novom kupaćem kostimu i bacila se u ležaljku dok je mama još uvijek po stanu tražila kremu za sunčanje da ne izgorimo.
Pogledala sam na drugi kraj terase i vidjela našu susjedu da isto u ležaljci hvata boju. Čitala je novine pa nisam odma vidjela da je gola.
Nije obraćala pažnju na mene, a pomislila sam da je moram otići pozdraviti da ne ispadnem nepristojna, pa sam se prošetala tih par metara i pozdravila je.
Pomaknula je novine i odzdravila mi smiješeći se, a njene velike sise brončane boje zaljuljale su se. Kad je vratila novine u ruke i nastavila čitati vidjela sam da ima nešto što ja nemam-obrijani dignuti kurac. Taman u tom trenutku mama je dolazila na terasu i pozvala me k sebi.
Pozdravila je susjedu i rekla meni: -Pusti tetu na miru da čita.
Susjeda je odgovorila: -Ma ne smeta mi, bez brige i nasmješila joj se.
Mama je skinula gornji dio kupaćeg i sise krenula mazati kremom kad sam je ja potiho pitala: Zašto ona teta ima pišu među nogama?
Mama mi je rekla da me se to ne tiče, ali ako me baš zanima da odem pitati susjedu.
Ponovno sam otišla do nje, a njen kurac u punoj veličini stršao je na suncu u znak pozdrava.
Susjeda je pomaknula novine. -Reci zlato, što trebaš? Pitala je.
Pitala sam kako to da ona ima pišu kao dečki a sve ostalo kao moja mama, na što mi je ona odgovorila da se osjeća kao žena iako se rodila s pišom. Govoreći to primila ga je i počela navlačiti kožicu i gladiti obrijana jaja. Mama se došetala do nas i pitala: -O čemu to vas dvije pričate.
Susjeda je još uvijek držeći kurac u ruci rekla da mi objašnjava otkud joj pimpač, a mama se nasmijala i sjela u ležaljku do.
Zapalila je cigaretu i pogledala u susjedu koja je sve brže navlačila kožicu na piši dok joj se glavić sjajio na suncu. Pitala sam je zašto to radi
-Kad to radim bude mi lijepo i iz jajčeka mi izađe sperma. Od toga nastaju male bebe. Odgovorila mi je.
Tad se mama ubacila u razgovor i rekla susjedi da bi voljela da umjesto muškaraca dio žena ima kurac, pa bi mogle praviti djecu a žena ženu razumije i bolje se slažu.
Susjeda je odgovorila da s s njom u potpunosti slaže, i dalje drkajući kurac, i rekla joj da bi ako ništa drugo bar njoj mogla priuštiti to.
Mama se tad nasmijala i rekla da nema ništa protiv.
Ustala se i prišla susjedinoj ležaljci.Sagnula se i primila susjedin kurac u ruku. Uvukla je dim pa puhnula u njen glavić, a tad usnama obuhvatila kurac.
Pušila joj je kurac preda mnom bez ustručavanja. Ja sam samo gledala pozorno i nestrpljivo čekala da vidim što će se dogoditi.
Susjeda se primila za naslon ležaljke i podizala guzu i bokove dok su joj glatka jaja lupala mami po licu.
Prije nego što će svršiti mama je izvadila kurac iz usta i prodrkala ga još malo.
Mlaz sperme štrcnuo joj je po golim sisama.
-Odi mi molim te po maramicu. Rekla mi je dok je rukom i dalje mazila tetina jaja.
Dok sam odlazila po maramicu gledala sam preko ramena kako se susjedin kurac opet diže pod maminim dodirom.
Kad sam se vratila opet joj je bio u punoj veličini. Drkale su ga naizmjenice dok sunce nije zašlo.

Mala tajna 3
Slatki morski pas