Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Tigrica odjećom i djelom

“Bok,” cuo sam prolazeci ulicom. Okrenuo sam se i imao što za vidjeti. Karolinu, moju bivšu djevojku.
“Kamo ceš ti?” upitala me nakon što sam joj odzdravio.
“Evo sam krenuo doma,” kažem joj, a ona ce na to spremno:
“Daj, pozivam te na kavu.”
Nije cekala da je odbijem, vec se okrenula i svojim dugim nogama krenula prema kaficu preko puta. Gledao sam je i sjetio se svih dobrih jebacina s njom. One prve, kad smo se upoznali u diskacu, a poševili u njezinom automobilu, pa sve do one posljednje, oproštajne, u mom stanu, kad mi je ga tako dobro ispušila da mi je naprosto bilo žao reci joj da je kraj. Ali nisam više mogao s njom; njena nezasitnost me sve više opterecivala, i kad mi je bilo dosta, prekinuo sam. Makar mi je ponekad, kad sam gledao video snimke njenog striptiza, bilo prilicno žao. Ali jebi ga.
Sjeli smo i narucili. Osmotrio sam je od glave do pete. Štiklice, duga crna kosa, dlakavije ruke, koje su podrazumijevale dlakavu picku, što je Karolina uspješno rješavala potpunom depilacijom, velike grudi i mali trbušcic. Seksi. I te tanke rucice koje su mi toliko mnogo puta izdrkale kar.
“Neceš sad poceti sliniti,” rekla mi je. “Jebacina je bila jedina dobra stvar koju smo imali.”
“S tim se moram složiti,” odgovorio sam joj. “S kim se sad jebeš?”
“Imam nekog tipa iz Švicarske,” rekla je. “S njim kad je tu. Kad nije, s kim stignem.”
“Je li on sada tu?” upitam, nevinašce jedno.
“Nije,” rekla je i nasmijala se. I nakon krace stanke me upitala: “Koga ti jebeš?”
“To je zapravo jedna jako zgodna i duga prica,” rekao sam.
Ona se opet nasmije. Uhvatila me za koljeno.
“Pricaj,” rekla je. “Imam vremena. A tko zna što se sve može dogoditi ako me raspališ…”
Prihvatio sam njenu igru.
“Znaš da cesto idem u knjižnicu.”
“Ucio si tamo,” rece ona.
“Sad idem iz neke navike, kompjutori i to. Tako sam ti jednom vidio jednu zgodnu picku koja je oblacenjem otvoreno pozivala na ševu. Visoka, crna, tamnije puti, crne kose, malih ali cvrstih sisa, dobrih nogu. Taj je prvi dan kad sam je vidio nosila neku dekoltiranu majicu s tigrastim uzorkom. Sise su joj skoro ispale, Karolina! Ako je jedan muškarac taj dan ucio, taj je bio slijep. Meni se digao na sam prizor. A bio sam baš na suprotnom stolu, citao novine. I, naravno, mala me skužila. Kako ne bi, kad sam imao tako uske hlace. Ali nije ništa rekla, samo se nasmijala, a ja sam ustao i pracen tim njenim osmijehom otišao u zahod izdrkati. Kad sam se vratio, nje više nije bilo. I nije se vracala tjedan dana.
“A vratila se u minici. Tigrastoj majici. Tada sam je u mislima poceo zvati Tigrica. Baš mi je tako djelovala, s hladnim plavim ocima i od solarija potamnjelim dekolteom. Ja sam ovaj puta sjedio dva stola do nje, izmedu nas je bio neki cudan tip, buljast, stariji. Ona me pogledala cim je došla, sjela i krenula na rad. Razmišljao sam bih li i ja otišao na još jedan rad, onaj rucni, a onda se faca izmedu nas ustao i otišao. Da si, Karolino, vidjela te njene oci.
Plave kao led, a istovremeno tako jebežljive. Jedino što mi se na njoj nije svidalo bile su njene naušnice, one velike, okrugle koje mi djeluju baš nekako prostacki. Ali nema veze. Bio bih pretrpio naušnice samo da joj ga jednom zarijem do balcaka. Guzio sam je u mislima kad najednom ona sjedne na frajerov stolac i stavi mi ruku u medunožje. ‘Idemo na zahod,’ prošaptala mi je. ‘Ja prva, ti navrati. Nemoj da te dugo cekam.’ I otišla. Ja sam pricekao koju minutu, a onda odoh i ja. Zahod je bio prazan, baš kao i knjižnica. Kad sam ušao u ženski, ona me je spremno docekala iza vrata, zakljucavši ih svojim dugim, tankim prstima. ‘Hoceš me jebati?’ rekla je. ‘Shvatit cu to kao retoricko pitanje,’ rekao sam i zažvalio je dok mi ga je ona vadila iz hlaca. Vec je dobrano nabujao, kao piton na napuhavanje, i ona klekne i stane ga dodatno napuhavati. Tako mi je dobro pušila, stvrdnuo se u trenutku. Bio sam sasvim spreman za jedan kliz u njenu picku koja je, kako sam skužio, vec odavno cekala na rasturacinu.
Tako vlažnu nakon samo nekoliko sekundi nisam nikad vidio. Uletio sam poput parnog stroja dok su joj iz onog tigrastog dekoltea ispale sise. Imala je krasne, lijepe, od uzbudenja ocvrsnule bradavice. Taj me prizor dodatno raspalio, pa sam je nabijao još brže i još jace, osjetivši svaki put kad sam prešao preko klitaca. Bila je izbrijana, ali ne previše. Vita jela, zelen bor, to mi je bila prva asocijacija. I tako sam je picio i picio i picio, u zahodu ispred ogledala, sve dok cura nije svršila. Da je tako dahtala unutra, u knjižnici, mislim da bi joj oduzeli iskaznicu i ne bi joj je vratili dok god je živa. Stavio sam joj ruku preko usta da ne vrišti, a kad se zadovoljila, rekla mi je da joj ga izdrkam na sise. Što sam i ucinio. Tri poteza su bila dovoljna da joj razlijem pravu erupciju po tim cicicama, a zatim sam razmazao gustu tekucinu po njoj i još je jednom zažvalio. ‘Vidimo se sutra?’ pitao sam. ‘Drugi tjedan,’ rekla je navlaceci tigrovinu preko spermom okupanih grudi.
“I što je bilo drugi tjedan?” pitala me Karolina. Po sjaju u njenim ocima znao sam da se navlažila i da ce mi ovaj dan sasvim dobro završiti. Žudio baš za sam njenim usnama oko mojeg kurca.
“Došla je, obucena u neku crnu usku dolcevitu i traperice, nimalo tigrasta, ali jednako mackasta. Sjela je do mene, jer sam joj cuvao mjesto. U tih sam tjedan dana drkao dosta cesto misleci na nju, na moju tigricu, i kad je sjela do mene i nasmijala mi se, digao mi se u roku odmah.
“Hocemo?” rekao sam i ona me upita:
“Toliko si napaljen?”
“Mogao bih te tu, iza ove police,” rekao sam. “Eto koliko sam napaljen.”
“Strpi se minutu, dvije, slatki,” rekla je i otvorila knjigu. Kažem ti da u tih pola sata koliko je citala nisam odmakao dalje od te strane koju sam radio kad je ona došla, vitka i graciozna, obrijane mace. A kad je ustala i odvukla me za sobom iza police, mislio sam da cu se izliti.”‘Nemoj me sad razocarati, kopljanice,” prošaptala mi je u uho i gricnula ga.
A iza police mi je raskopcala šlic i izvadila nabrekli kar. Mislio sam da ce eksplodirati koliko je krvi u njemu bilo. Svojim ga je tijelom sakrila od znatiželjnih pogleda, a svojom rukom ga masirala. Nježno, ali dovoljno. Ja sam je ljubio po vratu i dirao po sisama. Nije imala grudnjak, a bradavice su joj opet bile tvrde i napete. Bole su me i preko moje i preko njene majice kao dvije olovcice, grebuci me dovoljno jako da mi na kurcu iskoci žila. Ludio sam, mislio da cu se izbljunuti tu i sada, baš po njoj, po njenim trapericama. Ne znam što me dijelilo od orgazma, ništa valjda, ali stisnuo sam zube i izdržao, nisam se razlio, jedino što hocu da znaš da je cura toliko atraktivna.”
Karolina se nasmije.
“Pricaj mi pricu,” rekla je i obliznula žlicicu za kavu u nimalo dvosmislenom stilu. Poznavao sam je dovoljno da bih mogao zakljuciti da bi je Karolina isprobala, samo da smo još uvijek zajedno.
“Prica. Tigrica se sagnula, da bi kao fol pogledala neke knjige na niskoj polici, pa je klekla i uzela mi ga u usta. Mljackala ga je, neki su nas pogledali, ali nisu vidjeli što radimo. Na srecu. Da je došao neki od knjižnicara, ne bismo se dobro proveli. Zabranili bi nam uclanjenje do propasti svijeta. A ona ga je sisala, žvakala, drkala mi po jajima, zadovoljno se oblizivala, a glavic mi je pulsirao od požude. A onda, da ne bi sve bilo suhoparno, uspravila se i raskopcala si traperice. ‘Hajdemo, macak,’ rekla mi je i izložila mi šupak. San snova, kažem ti, prvi put kad sam je vidio, želio sam je dobrano naguziti. I tako ja ni pet ni šest, nego udem u njenu guzu pravom silinom. Od udara su joj odmah ispale dvije-tri suze. Stiskala je zube, morala je biti tiha, ali to ju je najviše palilo.
Daj zamisli, netko te ševi u dupe svom snagom, jaja ti udaraju po slatkim polovicama, ali ti jednostavno moraš biti tiha, ne ispustiti glasa. To ju je najviše palilo. A iz picke joj je curila prava Niagara, Karolina. To u životu nisam vidio. Jebao sam je u guzu, a ona je curila, vapila za mojim karom, za mojom bušilicom, i makar nije ni rijec rekla, ja sam znao što želi, pa joj ga zabio u picku. Tada je ispustila tako glasan svršavajuci uzdah, tako nevjerojatno glasan ‘AAAAAHHHH!’ je odjeknuo iz njezinih pluca, tako visoki ton u životu nisam cuo. I nije mi dugo trebalo da uzbudenje prijede na mene, da iz njenog grla dode do njene picke pa se prenese na moje koplje. Tri-cetiri zamaha i štrcao sam dok se ona gušila u snazi orgazma. Tigrica, kažem ti. Nevjerojatna. Kako sam je jebao te noci u njenom stanu.”
“Nije vam došao nitko iz knjižnice?” upitala me.
“Jest, neka baba, ali vec smo se obukli. Pravili se da ništa ne znamo. Jedino što je sperme bilo posvuda, ali nekako sumnjam da je baba znala što to jest.”
“Dobro,” rece i dovrši svoju kavu. “Sad mi još ispricaj kako si je to pojebao u njenom stanu.”
“To ti necu ispricati,” kažem i nasmijem se, oblaceci jaknu. “Dodi sa mnom, pokupit cemo je s faksa, a onda ti mogu pokazati. I možda mi ga usput možeš popušiti.”

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile