Prije nekoliko mjeseci javio mi se jedan od administratora foruma, diveći se mojim tektovima i mojom pojavom na forumu.Naravno da mi to nije laskalo, niti me zaintigriralo, jer je muškarac.Kako me muškarci nikada nisu zanimali, lijepo sam mu se zahvalila na komplimentima i prekinula našu konverzaciju.No, on je bio uporan i slao mi stalno poruke, pišući da želi saznati nešto više o meni i da bi me htio upoznati. Kako sam bila više puta izložena svakojakim nazovimo to igricama, različitih članova, pa i vođa , bila sam jako oprezna. Poečo mi je pisati o sebi i kako je zapravo transvestit, i s tim fetišom živi godinama, te mu je jako teško naći nekoga tko djeli istu strast.Naravno da nisam povjerovala odmah u tu priču, jer sve su to bili načini kojima su se dotični služili kako bi me nasamarili i toliko željeli vidjeti. Sve ih je toliko zanimalo, tko sam, što sam, kako izgledam, pa tako i njega. Iako su moje slike postane, to im nije bilo dovoljno već su pokušavali na razno razne načine se poigrati samnom. Nikada im to nije uspjevalo, pa su zato nastupali prema izrazito bjesnim tonom i u najmanju ruku vulgarnim ponašanjem. Svi moji tekstovi, stavovi, razmišljanja duboko su ih pogodili, dirnulu u njihovu toliko svetu muškost i taštinu, da su mi htjeli pokazati kako su mi pisali, gdje mi je mjesto..Ja sam se na sve to samo nasmijala, jer još se nije rodio muškarac kojem bi dozvolila da se na takav način odnosi prema meni..To ih je još više proždiralo iznutra, pa su svoj naum odlučili ostvariti pošto poto.

Primirili su se jedno vrijeme, a onda klan u dosluhu sa jačima, odluči se igrati još prljavije..Zato sam svog administartota držala na distanci jedno vrijeme, no on nije odustajao i uvjeravao me da mu dam šansu da mi se osobno predstavi. Počeli smo se dopisivati preko privatnih poruka. Pisao mi je kako se oduvijek palio na žansku odjeću, i da bi želio da ga depiliram i uredim kao Ženu. Tada je počeo pisati u ženskom rodu i predstavljajući mi se pod ženskim imenom.To je bilo njegovo žensko ime, kao TV cura. Pisao je da me već mjesecima čita, i da mi se i prije htio javiti, no, nije pronalazio odgovarajući način, niti je uspijevao projicirati ideju, na koji način bi mene zaintrigirao. Ipak se na kraju odlučio samo javiti..Tjednima smo se dopisivali i te sve bolje i bolje upoznavali. Bio je izrazito pristojan i znao je kako se treba odnosti prema Domme i gdje mu je mjesto. No, ubrzo me upozorio da je postalo sumnjivo i da navodno špijuniraju, te ne bi želio da se otkrije to što mi piše. Prešli smo na msn, i nastavili konverzaciju..Nakon nekoliko dana, me obavještava da je otvorio novi account kako običan član, kako ne bi nitko posumnjao, te će mi se javljati preko tog nicka, kad nisam na msn-u. Pokušala sam ga uvjeriti da mora biti ono što je i da se ne skriva, samo zato što je administartor, i da je on osoba kao i svaka druga. Obećala sam mu da ću mu pomoći, i da ga nitko nema pravo zbog toga diskriminirati, a na podsmijavanje neka ne obraća pažnju, jer to je odraz samo nečije ograničenosti i primitivnosti.No, htio je da ostane ovako kako je, jer nije bio toliko psihički jaka osoba da se izbori za svoje mjesto kao transvestit. No kako nismo svi isti, i kako svatko ima pravo na svoje odluke, nisam više ga pokušavala uvjeravati u išta.

Prošlo je već dosta vremena i odlučio je da mi pokaže lice..Upalio je kameru, a Ja sam ostala zapanjena savršenom transformacijom, muškarca u prekrasnu transvestitu. Puder je bio savršeno raspoređen , ruž diskretan, oči našminkane u wamp varijanti, perika savršena. Dlake se gotovo nisu mogle ni nazirati ispod pudera. Bila je prekrasn Žena, od muškarca više nije bilo ni slova..Obukla je divnu čipkastu haljinu, pokazivajući mi dlačice na prsima, koje je htjela da mu depiliram i da ju uredim kako bi izgledala kao prava Žena. Držanje, pokreti, bili su svojstveni Ženi i nije bilo sumnje da ne bi čak uspjela nekoga i zavarati. Pisala mi je u ženskom rodu, predstavljajući mi se svojim ženskim imenom. Uključila sam svoju kameru, i pokazala joj lice..Nasmijala mi se, a onda smo nastavile pisati o željama, fetišima, stvarima koje su nas obje privlačile. Konverzacija je bila vrlo ugodna. Naši susreti na msn-u trajali su danima.Bio je to pravi modni session. Oblačila je razno razne haljine, donji veš i okretala se da ju vidim iz svih kuteva..Bila je prekrasna, tako ženstvena, palila me do ludila..Pokazala sam joj svoje igračkice , i odjelo koje nosim kad se preoblačim, kada postajem muškarac.To joj se jako svidjelo, te smo dogovrile susret. Razmijenile smo brojeve mobitela, te dogovorile sastanak. Našle smo se u centru grada u jednom kafiću. Naravno javno je bio muškarac. Kad sam ušla, prišao mi je i zagrlio me. Iako sam bila odbojna prema muškarcima, znajući činjenicu da ispod tih mačističkih dlaka i lica, krije jedna divna Žena, bilo mi je ugodno i osjećala sam neobičnu prisnost prema njemu/njoj. S divljenjem me gledao, od čizama prema licu, govoreći da je jedino što je oduvijek želio od kad sam došla na forum , biti moja sissy made droljica.. Ispijale smo kavu, razgovarajući o svemu i svačemu..A onda me pozvao k sebi, držeći me za ruku i ljubeći ju. Nasmijala sam se i krenuli smo mojim autom prema njegovom domu. U autu me dodirivao rukama po nogama, kosi, ponavljajući da sam izašla iz njegove mašte i da želi da od njega napravim poslušnu TV droljicu..

Ubrzo smo stigli i ušli unutra..Razgledavala sam naokolo, a on je stajao iza mene, grlaći me oko struka, govoreći kako je dugo čekao ovaj trenutak i nek radim s njim što želim..Otišao je u kupaonu donio pribor za brijanje, svoje ženske krpice, štikle i rekao da želi da ga uredim..Posjela sam ga, počela skidati komad po komad odjeće s njega. Toj tako neukusnoj muškoj odjeći nije bilo mjesto na tijelu jedne Žene..U jednom trenutku bio je potpuno gol, a njegov kurac u erekciji. Uzela sam britvu u ruke i kremu za depiliranje i krenula..Počela sam mu skidati dlake s prsa , prema trbuhu, sve do kurca.Ostao je ogoljen, bez ijedne dlačice ubrzano dišući..Onda sam dovršila noge i ruke..Sad je bio spreman da ga tranformiram u savršeno biće Ženu..

Stavila sam mu periku na glavu, nanijela mu puder na lice.Usne sam mu namazala jarko crvenim ružem, crnim tušem obrubila oči, maskarom ih istakla.Obraze i kapke osjenčala tera costom. Nekoliko kapi parfema upotpunilo je cjelokupni dojam..Jako ga je sve to uzbuđivalo, te je u jednom trenutku počeo dodirivati svoj kurac..Navukla sam mu samostojeće ćarape, obukla grudnjak, a na noge lakirane štikle. Sjedio je, okrećući se u nekoliko raznih poza, a Ja sam fotoaparatom bilježila svaki trenutak.I on je postao Ona, tako savršena…

Izvadila sam strap on iz torbe..Skinula sam hlačei košulju sa sebe sa sebe, ostala u halterima i grudnjaku.Oko bokova stavila sam strap-on i privukla ga sebi..Mahnito me počeo ljubiti, jezici su ispreplitali u naletu strasti, spustio se na moje grudi, oslobodio ih grudnjaka i počeo sisati već nabrekle bradavice..Pohotno je jezikom obilazila svaki milimetar.Izvijala sam se i stenjala, grebajući joj leđa.A onda je počela pušiti moj strap on.Gutala je moju kurčinu do kraja, slineći poput pobješnjele životinje.Pušila je i pušila, a onda ga otkopčala..Raširila mi je noge i jezikom prelazila preko bedara i mojih samostojećih čarapa..Mirisala moju picu, te pomakla tange u stranu..Lizala ju je cijelu, od klita, pa sve do ulaza u vaginu.Jezkom ju je pohotno jebala, skupljajući svaku kap sokova koji su curili i mene.Gnječila sam bradavice, stenjala i prepustila se trenutku..U jednom trenutku sam počela svršavati, ispuštajući krikove zadovoljstva..Zadovoljno se osmjehnula, okrenula leđima i stala četveronoške poput poslušne kuje.Pričvrstila sam strap-on i počela prodirati u njenu slatku guzu. Nabijala sam ju žestoko, dok je drkala rukom kurac..Stenjala je i dozivala me Gospodaricom, te da ju još i još izjebem.Sperma je potekla..Počela ju je lizati sa poda, dok nije očistila i posljednu kap.Bila je tako slatka, moja sissy.. Prišla mi je i počela lizati čizme, prema gore sve do vrata, a onda me poljubila i legla na pod pored mene…..i bilo je tako svaki put i opet iopet..

Ovo je priča kako bi shvatili da smo svi na neki način transvestiti, na onaj ili onaj način..Neki se skrivaju, igraju po pravilima, a neki koriste prljave metode, pokušavajući doći do nečega..Sada je vrijeme da se karte stave na stol, da se skinu maske i pokažu prava lica, onih koji se skrivaju pod krinkom uzornih, moralnih, i osoba koja bezprijekorno rade svoj posao..Vjerujem da će se oni koji trebaju prepoznati u ovome..

Autor: Ancksunamun

Time is for session (light version)
Sinisa