Razgovarali smo satima..Bili su to dubokoumni razgovori, stručni i oni iz svakodnevnog života..Promatrala sam pokrete njegovog tijela, oči..Nije mi dugo trebalo da shvatim što želi..Zapravo shvatila sam to još onoga dana kada me pozvao na večeru, koju sam Ja uredno odbijala nekoliko mjeseci.No, on je bio uporan, jer je od onih koji ne odustaju sve dok ne postignu svoj cilj..Poput mene…Nisam obraćala pažnju ne njega , a to ga je još više palilo. Na sva moja odbijanja, odgovarao bi osmijehom i rekao bi mi da sam ledena kraljica, a sama ta činjenica još ga je više privlačila meni..Nisam mu htjela dati do znanja, da mi se viđa i da bi ga rado vidjela pod svojim nogama.. Ovako je bilo zanimljivije, igrati se na takav način, pa ga iznenaditi i prihvatiti poziv onda kada najmanje očekuje..Tako je i bilo…
Noć prije bila sam dežurna i nije bilo baš mirno…On je bio na drugoj strani zgrade, također dežuran..i to mi je dao do znanja mnogobrojnim sms porukama i pozivima, nadajući se da ću ga pozvati k sebi na odjel ili da ću otići k njemu..No, to tako ne ide, postoje striktna pravila moje igre, kojih se obje strane strogo pridržavaju..Reći da dolazim, a onda ne doći…To je bilo tako zabavno..Toliko ga napaljivati i izluđivati, a onda ga ostavljati kao zadnje smeće da čeka, pati..To me jako zabavljalo…Nije ni on igrao baš tako pošteno, volio je prljave igrice, kako je i odigrao da dođe do mog broja mobitela, a toliko puta sam mu rekla da ne koristim mobitel u što naravno nije povjerovao..Naravno, on je shvatio da se igram s njim i da je to sve moja taktika, kako bi ga još više izluđivala..
Nakon završetka smjena i tog napornog dežurstva, krenula sam prema autu. On je bio tamo,čekao me..Usporila sam korak i na čas ga promatrala u neposrednoj daljini..Često sam ga trpala u moje maštarije, gdje me lizao i opsluživao danima..Na kraju svega bila sam ljepljiva i mokra od tolikih sokova koji su curili iz mene, nakon igranja sa svojim igračkama i mislima o njemu.. Približila sam se autu , otključala ga i potpuno ne obraćajući pozornost na njega sjela za volan..Prišao je prozoru, smiješkao se i rekao:
„Kolegice, volite se igrati samnom?!“
„S tobom? Ja ne vidim da se s ikim trenutno igram!“- rekla sam hladno, pogledavši ga.
„Igrate se, igrate! Pa dopustite da budem vaša igračka! Zar ne želite isprobati materijal od kojeg je igračka napravljena!“-rekao je to , ne očekujući da ću u tom trenutku pristati.
„oliko si degutantan. No,ako je igračka od najkvalitetnijeg materjala, može.Kod mene dolazi u obzir samo najbolje. Večeras me oko 18 nazovi!“- rekla sam podsmjehujući mu se i odmjeravajući ga podrugljivo.
Ostao je iznenađen, pomalo i šokiran, ne očekujući takav moj odgovor. Zastao je na trenutak, a onda se zadovoljno nasmiješio , vidno uzbuđen, naklonio se i rekao:
„Da, Okrutna, kako ste rekli, bit će!“
„I bolje ti je!“- rekla sam strogo.
Upalila sam auto i odvezla se. U retrovizoru sam vidjela kako još nekoliko trenutaka stoji, držeći ruke u džepovima , zadovoljno se smiješući.
Nije bio ni svjestan, da će mu uskoro prisjestiti smijeh, i taj zadovoljni izraz s lica se pretvoriti u noćnu moru.Nije ni slutio zapravo kakve ja poglede na seks imam i odnose sa muškarcima.
„Ono što ćeš doživjeti za nekoliko sati, naučit će te pameti!“-razmišljala sam glasno .
Mislio je da zna sve o meni, a nije znao ništa. Zapravo nije on bio jedini,zapravo, nitko ništa nije znao o meni. Nije mu ni na kraj pameti padalo, da sam Ja okrutna Gospodarica, kraljica boli, krvi, suza..Osoba kojoj su muškarci pdređeni i koji su stvoreni da bi mi služili i zadovoljavali moju pohotu, kada Ja to poželim. A onda bih ih odbacila poput starih krpa, šutnula ih nogom , ne osvrnuvši se. Vjerojatno ne bi ni vjerovao u tu priču da mu je netko nešto i rekao. A odmah sam shvatila da on nije svjestan da je zapravo stvor, bjednik, stvoren da robuje Femdomu. Bio je jedan od onih koji o tome nisu znali ništa, ili su tek negdje nešto pročitali. No, vrijeme je bilo za lekciju..Ili će pobjeći ii će se podrediti Meni. Bila sam sigurna da će se dogoditi ovo drugo..
Odmorila sam se nekoliko sati…Trebalo je prikupiti energiju za večerašnji session, i to njegov prvi..Uzbuđivala me sama pomisao na to, da će ostati izvan sebe kad mu zapovjedim da klekne, kad upozna pravu mene..Neće mu pasti na pamet da išta natukne ikome..I napravio je kao i što sam mu rekla. U 18 sati zazvonio je mobitel. Osjetila sam ushit u njegovu glasu:
„Dobro veče, nadam se da ste se odmorili. Ako se slažete, došao bih oko 8 po vas!“
„Dogovoreno!“-rekla sam i prekinula razgovor.
Morala sam mu dati do znanja, da samnom nema igre, i da ja vodim glavnu riječ.Ja sam dominantna i bit će onako kako Ja želim i tražim.A on je tu da sluša i ispunjava svaku moju želju i zapovjed.On još nije bio svjestan o čemu se radi.Percipirao si je neke moje izjave i ponašanje, na način koji je daleko od onoga što je na stvari. Mislio je kako će ukrotiti bunt i strast u meni. Ali pogriješio je i to će ubrzo shvatititi. A onda nema povratka, izlaza.Preostat će mu samo da se podčini i prilagodi, jer jedino kao takav može doći u obzir.
Crna haljina tik do koljena, duboki dekolte i visoke crne čizme, savršeno su ocrtavali moje obline. Raspuštena kosa , crni tuš na kapcima i ruž boje mesa, upotpunili su cjelokupan dojam kako Gospodarica treba izgledati.
Zazvonilo je zvono i došao je trenutak za polazak..
Izašla sam vani, a on je odmah izašao iz auta..Smiješkao se i promatrao me..Ja sam uživala u toj njegovoj fasciniranosti. To me još više hranilo i poticalo da ga te večeri zgazim poput crva. Pružio mi je ruku sa crvenom ružom i rekao:

„Ovo je za tebe prekrasna kolegice!“
„A ne ne, Ja ću za tebe i dalje ostati Vi!“- rekla sam, i uzela ružu, prelazeći trnovitm stabljikom preko njegovog lica. Ta scena me toliko napaljivala, da bi ga tog trena najradije bila, izšamarala i pokazala mu s kim ima posla. No sve u svoje vrijeme. Lice mu je tog trena promijenilo oblik i boju. To nije očekivao, sve mu je odjednom postalo nejasno, šokantno, apstraktno. Vjerojatno se duboko u sebi zapitkivao što se događa, kakva je to igra, možda puno gora od one koje je očekivao.I bio je u pravu.Moja igra bila je do detalja osmišljena, kreativna, koja je izražavala pravu mene. A Ja? Ja sam u tom trenutku jedva čekala da završimo s tom večerom i da mu pokažem kraljestvo, kakvo nikada u životu nije vidio niti doživio.
Otvorio mi je vrata auta. Ušla sam i krenuli smo. Počeo je priču. Klasična muška zapitkivanja i popitkivanja. No, držala sam ga distanciranog. Niti previše niti premalo otkrivala. Pokušao je čitati između redova..No, nije uspio sve dešifrirati, nisam mu dopustila. Promatrala sam ga nekoliko sekundi. Zapravo mi se jako sviđao i fizički i intelektualno. A Ja imam svoje kriterije, od kojih ne odstupam, a on se savršeno uklapao u to. Iako me već na početku cijele priče dovoljno fascinirao da bi se poigrala njime, odlučila sam se za ovakav pomalo podmukao potez.
Stigli smo do restorana. Bio je na nivou, onakav kakav sam i očekivala. Izvukao je stolicu, sjela sam. Baš kako i priliči i bila sam jako zadovoljna njime. Naručili smo i započeli sa onim dubokoumnim razgovorom sa početka priče. I tog časa čitala sam između redova. Shvatila sam da želi vanilla odnos. Samo sam mu se smijala i ništa konkretno odgovarala. A to ga je još više palilo. A Ja? Prožimala me je nekakva toplina, baš onakva kakvu osjećam prije sessiona..I uzbuđenje što ću podrediti nekoga tko to najmanje očekuje..Moje odbijanje, u njemu je stvaralo dodatni motiv da ustraje i da me porazi..Ali Ja ne padam, a on to nije znao..Padaju samo ispred mene, ispod mojih nogu..Okrenula sam priču na struku, te mu na taj način dala do znanja, da Ja vodim glavnu riječ..Nekoliko puta smo nazdarvili.Čemu? On je rekao nama. Na to sam se grohotom nasmijala. I on se smijao, na taj moj smijeh, a u očima mu se jasno vidjela potreba i želja da me ukroti i da ugasi taj plamen u meni ili barem malo priguši..Nije previše ulazio u diskusije, o tome, niti su riječi bile potrebne.Osjećala sam i vidjela da sam mu izazov i da mi želi pokazati da nisam nepobjediva. Kako sam uživala u sebi, uživala u trenutku kada mu pokažem tko sam i što sam.Već sam tada imala scenarij u svojoj glavi i čitav plan igre. Igre koja se igra po mojim pravilima. No, priznajem da je izrazito ugodan sugovornik, izuzetno inteligentna i zanimljiva osoba..Svaku riječ kaže u pravo vrijeme i smjesti ju na pravo mjesto. Večer je relativno brzo prošla, a sjedili smo satima..Obično kažu da kad ti je ugodno s nekim, da vrijeme brzo i prolazi..I tako je i bilo..
Krenuli smo prema izlazu. Ušli smo u auto i odvezli se..Osjećala se neka neobična napetost u zraku ili boljeno rečeno uzbuđenje i hormoni. Koliko njegovi, toliko i moji. Nekoliko sekundi, nismo progovorili ni riječi. A onda u jednom trenutku osjetila sam njegovu ruku na svojoj ruci..Nježno me dodirivao. To sam mu dopustila. Bio je to dio moje taktike i igre. Dobro ga napaliti, a onda mu pokazati gdje mu je mjesto. To me sve jako zabavljalo. Ne mogu reći da mi sve to nije godilo, pa čak i njegovi dodiri, ali više mi bi mi se svidjela ona verzija da je kleknuo ispred mene sa collarom oko vrata i zamolio me da me dodiruje. No, sve u svoje vrijeme. Osjetila sam da ubrzano diše, kao da je jedva čekao da stane i da može uživati u meni.. Smješkao se i povremeno gledao prema meni..A scenarij u mojoj glavi odigrao je svoje..Osjetila sam kako mi se lijepe tange ispod haljine… Taman onoliko da sve poliže u dva puta i slasno proguta.
Stigli smo do mog doma…Nastala je tišina. Razrađivao je plan u glavi, kao što sam i Ja razrađivala svoj. U jednom trenutku mi se približio tik uz lice..To je bio pokušaj da me poljubi, ali naravno bezuspješan.Uhvatila sam ga čvrsto rukama za obraze i rekla:
„Misliš da me možeš samo tako dobiti?“
„Oprostite ako sam vas uvrijedio, ali….“- rekao je, a onda me čvrsto primio za kosu i počeo ljubiti. Moje opiranje i odguravanje još ga je više napaljivalo. A onda kad sam ga uspjela odgurnuti od sebe, rekla sam ubrzano dišući:
„Želiš se igrati, ha?“
Uhvatila sam ga za vrat, dovoljno jako da je ostajao bez daha, ali ne pokušavajući se osloboditi.
„Pa tebi se ovo čak i sviđa, je li? Ma vidi, vidi, tko bi rekao. Jedan macho tip na glasu kao neosvojivi, je u rukama jedne Žene.“- rekla sam mu licem prislonjenim uz njegovo.
Šutio je i pomalo iznenađeno me promatrao.Pustila sam ga. A onda izašla iz auta. Ne pomično me promatrao. Krenula sam prema ulazu, u jednom se trenutku okrenula i rukama ga dozvala da pođe samnom. Baš i kako sam očekivala. Izašao je odmah, te došao do mene,stisnuo uz vrata, rukama me držeći za ruke i rekao:
„Misliš da ćeš se ovako igrati, ha! Vidiš da se sad ne možeš ni pomaknuti.Što kažeš na to kad sad ja vodim igru!“
Pustila sam ga na tren da uživa u svojoj nadmoći nadamnom, ali ne zadugo, no, dovoljno da se zanese. Pustio me, dalje sam šutila. Otključala sam vrata i pozvala ga da uđe. I dalje je vladao muk. Hodali smo mračnim hodnikom do predsoblja. Taj mrak me posebno napaljivao..A onda sam upalila svijetlo. Sjela sam na fotelju, podigla noge sa strane na dio za ruke, prekrižila ih i rekla:
„Šta buljiš, pogledaj i divi se! A sad mi natoči piće, odmah!“-vikala sam prelazeći rukom preko nogu.
Nije bio baš šokiran, što me iznenadilo, priznajem. Sviđala mu se moja igra, odnosno vjerojatno pomisao na to, kako će on meni pokazati i preuzeti kormilo u svoje ruke. A to je i odavao njegov podmukli smješak. Krenuo je prema baru, izvadio što je prvo našao , uzeo čašu i natočio. Krenuo je prema meni. Nagnuo se, a onda prwstima uzeo nekoliko kapi i prelazio njima preko mojih usana. A Ja sam u jednom trenutku dohvatila jezikom njegov prst i oblizivala ga. To ga je potpuno izludilo. Promatrao je moj dekolte, uzdisao, a onda u jednom trenutku prislonio usne na moje i nježno me počeo ljubiti, što mi je bilo potpuno neočekivano, zbog toga što me uhvatio nespremnu. Odgurnula sam ga od sebe, pao je na leđa. Polila sam ga pićem iz one čaše po čitavom licu. Počeo se smijati, a onda rekao :
„Voliš biti zločesta!“
U tom trenutku rukom je pokušavao ukloniti preostale kapljice sa lica i krenuo prema meni. Počela sam bježati. Trčao je za mnom oko stola, u krug. A onda malo u jednu, malo u drugu stranu. Nakon nekoliko minuta, uspuhani, stali smo. A onda sam ga dohvatila rukom za košulju , gurnula prema dolje. U tom trenutku pao je na koljena i nestrpljivo me promatrao. Podigla sam desnu nogu i stavila ju na njegovo rame. Nisam ništa trebala govoriti, kao da je tog trenutka shvatio moju igru. Uhvatio ju je lijevom rukom i počeo lizati, čitavu. Kako se odmicao tako je došao do štikle na čizmama. Oblizivao ju je i pušio. Bio je prava drolja. Vjerojatno mu je okus kože godio. Lizao je i lizao, pa krenuo prema bedrima. Napalio me do ludila. Ne toliko samim činom lizanja, koliko time što kleči, pod mojim nogama, poput nekakvog jadnika. Povremeno je skretao pogled gore prema meni. A ja sam zatvarajući oči, oblizivala usne. Kada je to vidio, počeo je lizati sve bliže i bliže tangama. A kada se dovoljno približio, odgurnula sam ga, pritiskom noge o prsa. Ponovo je bio na leđima. Sada sam ga opkoračila iznad glave. Stajala sam tako , smijući se. Podigla sam haljinu, dovoljno da vidi tange kako se urezuju u moju macu i guzu. Poigravala sam se haljinom, pomičući je lijevo, desno..A onda sam okrenula glavu i vidjela..Njegov kurac je bio već u tolikoj erekciji da mu je malo trebalo da izleti iz hlača. Lice mu je bilo crveno, dah isprekidan..A onda sam krenula nekoliko koraka unazad. Došla sam do kite i počela ga preko hlača gnječiti čizmom. Ne prejako, ali dovoljno da osjeti tko je glavni. Meškoljio se pod mojom štiklom, zatvarajući oči i uzdišući. Uživala sam u pogledu na tog bjednika koji je ležao na podu. A onda sam stala i rekla:
„Ostani gdje jesi, odmah dolazim!“
Otišla sam do prostorije sa svojim igračkicama. Tako su divne, tako ih obožavam. Promatrala sam ih nekoliko minuta, a onda uzela nekoliko nježnijih varijanti. Vratila sam se nazad u predsoblje. Još uvijek je ležao na onome podu. Poput jadnika, koji je u milosti ili nemilosti Gospodarice. Prišla sam mu lisicama, a kad je vidio što smjeram rekao je:
„Ti se šališ?“
„Naravno da se ne šalim. Što si mislio da ću raširiti noge i da ćeš me jebati? E, pa vidiš kretenu, gadno si se zeznuo. I od sada mi se obraćaj sa Gospodarice!Jasno?“- strogo sam mu rekla, stavljajući mu lisice na ruke.
Više se nije mogao pomaknuti i bio je prepušten meni i da radim s njim što želim. Ovog puta ostao je malo šokiran. Mislim da je tog trenutka shvatio da se ne šalim i s kim ima posla. No, njegova nabrekla kurčina u gaćama, nije marila za moj način igre.
„U redu Gospodarice!“- kroz smijeh je rekao.
„Neću biti prestroga, ni preokrutna.Ipak si ti prvi puta u ovome. Uvodim te u svijet gdje je vrijeme staje i gdje se uzdižeš na višu razinu.!“- objasnila sam mu.
Smijao se glasno, još uvijek negdje u sebi se nadajući da se šalim. No, nije bilo tako. Objasnila sam mu tko sam i što volim i ako mu se ne sviđa, da kaže i da može otići. Nije to ni pomišljao.Pristao je na igru, a onda upitao:
„A nagrada? Hoćete li mi dopustiti da vas poslije dodirujem i ljubim?“
„Nagrada je nekoliko šamara, a ljubakanje ostavi za nekoga drugoga. Jasno?“- rekla sam.
„U redu, kako Vi kažete!“- i dalje se smijao.
Okrenula sam ga potrbuške, tako da su mu ruke sa lisicama sada bile vidljive meni. Nije mu bilo ugodno tako ležati. No na nelagodu je zaboravio kada sam legla na njega, opkoračila mu desnu nogu i počela se trljati o njega. To mi je tako godilo. Više nisu bile lepljive samo moje tange, već i njegove hlače. Stenjao je zajedno samnom, što od boli zbog tog položaja, što od kurčine koja ga je nabrekla žuljala. Digla sam se i prišla mu k licu. Sjela sam ispred njega, raširila noge , podigla haljinu, pomaknula tange u stranu,približila mu glavi, uhvatila ga za kosu i nabila mu lice u moje međunožje.
„Liži smeće jedno, liži!“-zapovjedila sam mu.
Bez riječi, lizao je svaki milimetar. Pohotno je sisao moj klitoris, a Ja sam sve jače i jače čupala. Stenjala sam , nabijajući se sve više na njegov vlažni jezik.
„A sad me jebi, stvore, jebi me jezikom!“- napaljeno sam govorila isprekidanim glasom.
„Da, Gospodarice!“- kolutajućim očima odgovarao je.
Nabijao je jezik u nutrinu moje pičkice, do kraja, boreći se istovremeno sa svojom boli i si sa svojom erekcijom. Hvatao je svaku kapljicu mojih sokova i gutao. Tako je to dobro radio. Dobro sam ga izdresirala za prvi put. Gutao je moju pičkicu čitavim ustima, sve jače i jače. Drhtala sam i bližila se orgazmu. Osjeti je to, pokušavajući što dublje gurati svoj jezik. Tako me je dobro lizao i jebao, da sam u jednom trenutku počela nekontrolirano se nabijati na njegovo lice, da je ostajao bez daha. Sviđalo mu se to..A onda sam se okrenula, tako da sam sada guzom bila okrenuta njegovom licu..Znao je što treba činiti, poput dobro izdresirane drolje. Jebao je moju guzu jeikom, dok sam pohotno drkala svoju pičkicu.
„Još me jebi, još, stvore!“- govorila sam potpuno omamljena pohotom.
I nastavio je gurati taj jezik u moju guzu, koliko god je dublje mogao..Počela sam svrašavati, a krik se prolomio prostorijom. Pa opet i opet.. Dobro me zadovoljio , što mi se jako svidilo. A nakon toliko orgazama pala sam potrbuške. Ubrazano sam disala, pokušavajući se smiriti i doći do zraka. Ležao je iza mene..Pokušavao se okrenuti na leđa, kurac mu je sad bi pred eksploziju i više nije mogao trpjeti bol. Digla sam se, uhvatila ga za kosu i rekla:
„ Bio si jako dobar stvore i više nego dobar!“
„Hvala Vam Gospodarice!“-rekao je .
Okrenula sam ga na leđa i oslobodila mu ruke. U tom trenutku srušio me, ležala sam na leđima, a ruke mi je pritisnuo svojim rukama o pod..Gledao me ravno u oči, podmuklo se smijući i podrugljivo rekao:
„ A što sad? Sad Ja vodim glavnu riječ!“
Počela sam se smijati, a on me počeo pohotno ljubiti po vratu, spuštajući se do mojih grudi. Prepustila sam se na trenutak, kako bi ga prevarila, a onda ponovo zaigrala po svome.
„O, da, aaaaaaaa!“-dahtala sam pod njim.
A onda je popustio moje ruke..Ljubio je moj vrat, i prelazio preko grudi, sjedeći na mom desnom bedru, u raširenom položaju nogu.A onda..sam svom silinom ga pogodila među noge. Odjednom njegovo lice počelo je mjenjati boje, od crvene pa do modre..Bol je bila tolika, da je pao na leđa i presavijao se, u nemogućnosti da izgovori išta..Digla sam se, gledala ga i smijala se.
„Idiote, što si tražio to si dobio! Mislio si da si pametniji od mene!“-rekla sam kroz smijeh.
Tako sam se moćno osjećala, gledajući tog jadnika kako se presavija. Čučnula sam pored njega, uzela bić i lupkala o svoj dlan.Još uvijek je ležao, savinutih nogu u koljenima, poput kakve male pičkice.
„Povrijedila sam tvoju muškost, taj odurni muški ego.!“-smijala sam se , tapkajući bičem i dalje.
Ubrzo se sabrao, a onda konačno otvorio oči i prigušenim glasom rekao:
„Platit’ ćeš mi za ovo GOSPODARICE!“
Grohotom sam se nasmijala.
„Kako si samo jadan, mislio si da se samnom možeš tek tako igrat!? A ne, ne, možeš samo proći još gore!“- rekla sam mu, unoseći mu se licem u lice..
Ležao je još nekoliko minuta, a onda se digao, uhvatio zraka i počeo kružiti oko mene.Znala sam da nešto smišlja.Gledala sam ga onako čučeći, i mahajući onim bičem, tek toliko da mu dam do znanja, da ako nastavi da će mu završiti na leđima..Nije ga to previše opterećivalo, niti ga je zaustavilo u njegovom naumu. A onda me ponovo zgarbio za kosu i počeo vući po podu. Opirala sam se, udarajući ga bičem gdje sam stigla.Uživao je u tome da je ponovo jači od mene..Uspijela sam se podići na noge, no još uvijek me držao za kosu. Popustila sam., nisam više pokušavala se osloboditi. Ispustila sam bič iz ruke. Gledao me ravno u oči, počeo ljubiti, gurajući mi jezik u usta, i odguravajući me prema zidu. Kad me naslonio na zid, čvrsto me primio za ruke. No, ovaj put obje ruke, svojom desnom rukom. Naslonio se svom silinom na mene, da sam jedva disala. Dahtao mi je kraj uhao i rugao mi se:
„Sad ću od tebe raditi što želim.Zapravo ono što si zaslužila.Mislila si da ćeš proći samo tako za ono maloprije!“
Istovremeno mi je počeo zavlačiti lijevu ruku pod haljinu. Znala sam što mi je činiti. I dalje sam mirno stajala..Držao me čvrsto, a onda u jednom trenu uhvatio tange i počupao ih sa mog tijela..Mirisao ih i oblizivao jezikom..A onda me počeo ponovo ljubiti,..Pljunula sam ga svom snagom, da se slina cijedila po čitavom mu licu. Nasmijao se, kao da ga to uopće nije iznenadilo i lijevom rukom obrisao lice..Otkopčao je hlače, izvadio svoj nabrekli kurac, a onda sam Ja pružila jezik prema njegovim usnama..Ponovo su nam se ispreplitali..Bio je tik do moje pičkice..A onda sam ga u jednom trenutku, baš u pravome, ugrizla. Počeo krvariti..
„Aaaaaaaaaaaaaaa!“-jaukao je.
..Pustio me, a Ja sam ispljunila opet u njegov lice slinu ovaj put pomiješanu sa krvi..Počeo je pljuvati krv po podu, a u očima još veća želja da me jebe..Uhvatila sam ga za vrat, i gurnula prema vratima..Otvorila sam ih i gurajući ga prema izlazu rekla:
„A sad nestani, idiote! Mislio si da ćeš mene tako lako imati. Gubi se, ako ne želiš da te dokrajčim!“
Košuljom je brisao krv sa jezika, još jednom pljunuo na pod i rekao:
„Još nismo gotovi, imaš sreće jer si me ulovila nespremnog.Drugi put nećeš samo tako lako proći!“
Bio je ozbiljan i nije se šalio. A Ja sam se i dalje zabavljala, smijala se na sav glas. Izišao je vani i ušao u auto..Stajala sam ispred auta, dok je palio motor i svijetla..Smijala sam se i dalje podrugljivo…Odvezao se…Ušla sam u kuću i konstatirala da se nikada se nisam bolje zabavila kao te večeri..

Autor: Ancksunamun

Ono malo slovo, najmanje
Time is for punishment