Dugo ju je nagovarao da pristane na seks utroje. Paaaa ne baš seks utroje…već više da on gleda, a ona naravno…uživa. Tako joj je nevješto objašnjavao svoje maglovite fantazije. Napokon je, nakon dvogodišnjeg dosađivanja popustila. Nevoljko. Na vratima njihovog stana stajao je mladić, nekih 25 godina, mišićav, u uskoj majici i trapericama. Majda je odjenula crveni kimono sva zdvojna i nervozna zbog dogovora za seks u njihovoj spavaćoj sobi gdje su trebali ugostiti stranca. Nije bio baš potpuni stranac. Upoznala ga je prije nekoliko tjedana sa suprugom Vladom na kavi. Vlado ga je „provjerio“ i kad su se uvjerili da je „čestit“ dečko dogovorili su konkretan susret. Svidio joj se nekako svojom uljudnošću i pameću nesvojstvenom tako mladom čovjeku i mislila je…pa k vragu…zašto ne probati. Uostalom neka Vlado vodi glavnu riječ, a mali nek uči. Ionako će ga proći već nakon prvi put. Nakon dvije butelje vina svi su se našli na širokom bračnom krevetu. Ona u šlafroku, Vlado posve odjeven, a Denis samo u trapericama. Denis kleknu među noge domaćice koja je nervozno iščekivala što će se dogoditi spremna da čitavu glupu predstavu prekine jednom riječju…predviđajući da će se dečko usrati i da mu se ona stvar neće moći dići pred njenim mužem. Osjetila je njegov jezik na usnama i vratu…njegove usne kako ju miluju po ušima i tjemenu. Miris nepoznata muškarca počeo ju je uzbuđivati. Nesvjesno je zagrlila plećatog uljeza privukavši ga na svoje grudi gdje su bradavice već nabrekle od srsi što se joj prolazile tijelom. Njegov je jezik već palucao po usminama i klitorisu, a Denis je pohotno lizao sokove dobrodržeće dame koja mu je mogla biti majka. Vlado je sve promatrao kao začaran.

Kad je mladić istovario svoju batinu iz jeansa nije mogao vjerovati svojim očima. Ta…stvar..bila je tako debela i duga. Njegov osrednji penis izgledao je kao neslana šala prema toj zumijurini. I Majda je zinula ugledavši golemu kurčinu podno koje su se njihala velika nabrekla muda. Kako je zinula tako ju je pohotno i usisala. Gušeći se na Denisovoj kurčini rukama mu je mjesila mišićavo dupe igrajući se s lopticama. Vlado izvadi svoju bjeloušku pa uze masturbirati na prizor svoje ženice kako puši kurac moćnom mladcu. Nije mu trebalo dugo. Svršio je u trenu. Par na krevetu ga ni ne pogleda. Bili su zabavljeni vrelim parenjem. Vlado poželi reći kako je sada dosta i kako bi mogli svi na kavu negdje…no bilo je kasno. Denis je ukliznuo u Majdino međunožje i rasturao je tako da je krevet glasno udarao o zid. Čitava zgrada mogla je čuti zvuke njenog sladostrasnog vikanja dok se orgazam redao za orgazmom. Vlado je padao u depresiju, a ljubomora ga je izjedala.

Što je učinio??? Ona uživa i ne misli prestati??? Štoviše, poticala ga je da ju jebe kao pohotna zvijerka koja nikada prije nije isprobala užitke kurca. Kad su nakon dva sata zajedno svršili po tko zna koji put Majda i njen mladi ljubavnik su se napokon umirili. Divlju ševu zamijenilo je nježno milovanje. Vlado je pospremio svoj mlohavi ud u hlače i sve ponudio cigaretama. Bio je svjestan da od ove točke više nema natrag. Od sada pa nadalje svakoga tjedna njegova Majda trebat će pastuha Denisa. Sad kad više ništa nije mogao popraviti odlučio je uzeti najbolje od nove situacije.

Dok su se Majda i Denis igrali jezicima uvukao se bojažljivo među njene noge i stao lizati njenu sad raširenu pičku koja je mirisala na njegov znoj i spermu.

Napunjena Dijana
Kako sam vinku nabila rogove ili kako mi je josip nabio kurac

Izaberi me

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile
Powered by Autience