Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Volim seks sa Ružicom. Ona je pedesotogodišnja žena. Duže vreme je razvedena, a sama činjenica da ima pedeset leta nije joj skoro ništa oduzela. Još uvek je privlačna i poželjna, dobra u seksu. Često odlazim s njom na reku, na neka skrovita mesta. Poznajemo sve te neke skrovite virove koji nam omogućavaju da budemo nudisti i da u miru uživamo u seksu.

Tako je bilo i ovog puta. Hteli smo da krenemo. Došao sam autom po nju. Ona me je gledala nesigurnim pogledom.

‒ Pita me Mima da li bi ona mogla sa svojim dečkom da krene sa nama. Oni će izaći pre. Neće oni ići zajedno sa nama. Važi li? ‒ pita me Ružica.

Mima je njena kćerka i ja pristajem na to. Znam da Mima zna da se ja sastajem s njenom majkom. Znam i da joj je dečko student biologije.

Kreću s nama. Ružica je lagano odevena, ima na sebi neku letnju haljinu. Mima ima kratke pantalonice i pamučnu majicu. Brus nema. Njene sise dolaze do izražaja. Do mene je sela Ružica, a njih dvoje na zadnje sedište. Posmatram Mimu u retrovizoru. Dobra je, rasna riba, na majku. Raspoložena je i sve vreme priča viceve. Smejemo se svi.

Dolazimo na reku. Ostavljamo njih dvoje, a ja i Ružica krećemo makadamom ka jednom od skrovitih virova. Ostavljamo auto na putu. Ružica uzima korpu sa hranom i krećemo. Probijamo se kroz šiblje i dolazimo do vira. Napaljeni smo. Brzo se svlačimo i ljubimo se. Potom se kupamo goli, a onda se predajemo jedno drugom. Vodili smo ljubav, a potom ručali i osvežili se sokovima. Ležimo goli na pesku. Pričamo o nečemu bezveznom. Njena ruka mrsi moje stidne dlačice i trlja mi kurac. Odjednom se začu pucketanje grančica.

‒ Stojte! Tako znači! Ti, mama, uživaš u seksu, a ja ništa. Saša je otišao nekud da traži neke biljne vrste. Bezveze… ‒ govori joj Mima.

Ružica je iznenađena ovom nenajavljenom posetom kćerke.
‒ Idi, mala, pusti me! ‒ viče joj.
Moj kurac se diže. Mima ga posmatra. Gledam je kako ubrzano diše.
‒ Mama, ispravimo nepravdu. Dajte i meni deo kolača, to jest kurca! ‒ kaže joj posmatrajući moju kurčinu.
Opkoračila me je. Uzima kurac u ruke i prinosi ga ustima. Oblizuje mu glavić i puši ga.
Ružica viče na nju:
‒ Vidi ti bezobraznice! Idi i traži svog momka.

Rukama dajem znak Ružici da se smiri. Mima skida majicu, pa pantalonice i gaćice. Ljubi me od kurca ka gore. Jezici nam se sastaju i prepliću. Strasno se ljubi. Hvatam je za guzu i stežem je. Nabija se na moj kurac dok joj gnjavim sise. Ružica nas posmatra.
‒ Izvinite, ne mogu ni ja ostati pasivna kad je već tako… ‒ kaže nam.

Spušta mi glavu na pesak. Opkoračila mi je glavu i ja joj guram jezik u pičku. Imam ih obe na sebi. Kakav užitak. Menjaju se i odlično se razumeju. Sad ližem vrelu Miminu pičku, a Ružica je jahač na mom kurcu. Menjamo poze. Sad sam ja gore. Raširio sam Mimine noge i tucam je divlje i žestoko. Za to vreme Ružica je mazi po sisama. Potom su se obe naguzile. Tucam čas Mimu, čas Ružicu. One se povremeno ljube. Karam ih što bolje mogu.

Osećam da svršavam. Prinosim kurac između njihovih glava. Mima je brža. Uzima ga u usta i kupi spermu. Ono što joj ostaje po obrazima spremno dočekuje njena mama i liže. Milujem ih obema kose. Završili smo i izvaljujem se između njih dve.
‒ Ovo je bilo odlično! ‒ daje svoj komentar Ružica.
‒ Neka sam i ja malo uživala s vama… ‒ dodaje Mima.

Mima nas ostavlja. Pre toga nam je priznala da nas je pratila. Nakon nekih sat vremena kupanja krećemo autom. Na par kilometara čekaju nas Saša i Mima.
‒ Kako ste se proveli vas dvoje? ‒ pita ih Ružica.
‒ Super! Pronašao sam neke biljke koje su me zanimale… ‒ odgovori Saša.

Mima se primiče i šapuće mi:
‒ Ja sam pronašla seks u troje…

Smejem se u sebi, zadovoljan. Vraćam u mislima film unazad. Vozim, a kurac mi se diže. Razmišljam o tome kako će nam biti divno kad ih dovezem kući. Saša je već najavio da će izaći ranije. Ružica me levom rukom miluje po nozi.

Autor: Rade Iks

Biće seksa još.

Seks u troje
Profi biseks