Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Trojka sa crncem

Radim u Njemačkom restoranu, imam 25 god. i trenutno nisam u vezi.

Subota navečer, radim do 3 h. Ostatak osoblja se rasturilo pošto su htjeli još u skitnju, ostali smo samo ja, kuhar (John) i moja kolegica Ana. čula sam da se muva sa kuharom ali nisam htjela da vjerujem u to, pošto je njoj 22 god a njemu 53 god, i inače je crnac.
Ali je ipak ostavila mali utisak na mene da je mala kurvica kao i ja, sto sam to shvatila te noći.
Htjela sam sve lijepo očistiti da bi sutradan bilo sve ok, ali primjetih da sam ostala sama. Gdje li su ono dvoje, pomislih? Kuhinja je na kraju restorana i pošla sam do nje te kroz mali prozor imala sam što da vidim. Ana je ležala na kuhinjskom stolu, raširenih nogu dok joj je John lizao pičku. Nisam vjerovala svojim očima, pa zar su zaboravili da sam ja još tu ili ih to nije zanimalo ?

Nisam znala što da mislim i nisam htjela o tome da razmišljam jer me je taj prizor jako uzbudio. Osjetila sam samo kako postajem vlažna i kako mi pičkica pulsira. Tako sam im se htjela pridružiti, ali kako to da izvedem. Ipak je bilo tu malo stida. Znala sam samo da ću im se pridružiti na ovaj ili onaj način.

Ulazim u kuhinju kao da ne znam što se tamo dešava. Ana me je prva primijetila i nasmiješila mi se: zar stvarno misliš da te nisam vidjela kako nas gledaš kroz prozor? Rekla mi je to na našem da ne bi John to razumio i onda je nastavila na Njemačkom: Pridruži nam se!

Stajala sam još skamenjena jer nisam znala što sad da radim i kako da im se pridružim ?
Ana je ustala sa stola i počela me ljubiti, zavlačila je svoj jezik sto je dublje mogla u moja usta, polako se spuštala prema mojim sisama, otkopčala mi je majicu i na sreću imala sam taj dan brus sto se zakopčava naprijed na sebi, tako da mi ga je lako skinula i krenula mi sisati sise. U tom trenutku prišao nam je John i reče:

«Oduvijek sam maštao o tome da se jebem sa dvije mlade djevojke, ali da će mi se to nekada ostvariti nisam vjerovao. Ana stavi Je na stol, hoću da gledam kako se ženske ližu!»
Spustila sam se na stol dobrovoljno, a njih dvoje su me skidali, ostala sam napokon gola. Razmišljala sam kakav je Johnov kurac, dali je toliko velik kao sto se priča o crnim kurčevima?

Prestala sam o tome razmišljati, kad sam Osjetila Anin jezik na mojoj pički. Lizala me je vješto, očigledno to je cesto radila. John je prišao i nabio mi je odmah dva prsta u pičku. Jebali su me životinjski, ona jezikom a on prstima, nabijao ih je što je dublje mogao i reče:

«Sad je vrijeme da se i ja skinem, kurac će mi pući u hlačama a bilo bi šteta da tako dvije mlade djevojke ostanu željne kurca.»

Skinuo se i imala sam što vidjeti, kurac mu je bio najmanje 22cm, veći nisam vidjela u životu. Toliko sam bila željna da ga osjetim odmah u sebi i rekoh mu to a on: hoću prvo da mi ga pušiš, Gdje ti se žuri, noć je još duga. Nabio mi je kurac u usta dok me je Ana i dalje lizala, toliko sam bila od svega toga napaljena da sam odmah svršila čim sam mu ga par puta lizala. Njegova veličina kurca me toliko napalila da nisam znala više za stid. Rekoh Ani da legne na stol da i ja osjetim jednom ženske sokove, na to mi ona odgovori: poljubi me, tvoji sokovi su još na mojim usnama!

Lizala sam joj sve moje sokove sa lica sto je nju dovodilo do ludila: lizi me kurvo, znala sam da i u tebi postoji mala kurvica.

Poslušno sam se spustila do njene pičke i polizala sam je kao pas, stenjala je kao luda. John je stajao sa strane i posmatrao nas je pošto nije ništa razumio, jer samo komunicirale na našem jeziku. Nisam htjela da stoji bez nekih obaveza sa strane i rekoh mu: sad me nabi na tvoj veličanstven kurac sto dublje možeš. poslušno mi je prišao sa leđa i nabio toliko žestoko kurac da sam osjetila lijep bol. jebao me je kao nikad nitko do tada, mislila sam da će mi rasturiti matericu.

Anu sam nabijala na svoje prste sto sam i ja dublje mogla: Sad hoću i ja da osjetim taj kurac u sebi. “Ne još Ana ti ga tako cesto imaš u sebi, prepusti mi ga još malo- molila sam je, ona se na to Nasmiješila i reče: Ok. ali mi ti sad obradi guzicu, nabi mi jedan prst u dupe a drugi i pičku ja to volim. Poslušala sam je dok je mene John rasturao otpozadi:
Stade i reče: djevojke jeli mogu da svršim po vašem licu?

Klimnule smo obje u znak odobrenja i izvadi ga i poče da ga drka po našim licima. spermi nije bilo kraja, Ana je počela da me liže po licu i prikuplja svaku kap sperme, kao da je to nešto najdragocjenije sto postoji. ja to nisam htjela. Deda stvarno dobro jebe- rekoh Ani.
Vas dvoje ste lijepo svršili, a što je samnom ?

Johnu nije trebalo to dva puta reći pošto mu je kurac još bio dignut reče: toliko ste me uzbudile vas dvije da mogu još, i zato Ana ne brini ništa. Raširio joj je noge na kuhinjskom stolu, tu Gdje će on sutra spremati jelo za goste, i nabio je na kurac. Ana i ja smo legle u položaju 69 tako da mi je ona opet lizala pičku i nabijala mi prste u njoj dok sam ja nju i njega lizala.

lizala sam njene sokove sa Johnovog kurca dok je ulazio i izlazio iz njene prevlažne pičke. Jednom rukom uhvatila sam ga za jajca i stiskala ih, sto je njega jako uzbudilo i počeo je više da viče nego da stenje. vidjela sam svaki milimetar njegovog kurca što ulazi u nju i to me opet tako jako uzbudilo da sam brzo svršila. i njima nije trebalo još puno, skoro su istovremeno svršili. Bila sam toliko uzbuđena da se nisam vise ustručavala da ližem njegovu spermu sa njene pičke koji su se spojili sa njenim sokovima.
Bila je to luda jebačina ali se tu priča ne završava, ali to u nekom drugom krugu.

Autor: Lizi_me

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile