Tokom studiranja družila sam se sa najboljim tipom na faksu, ali nikad ništa nije bilo među nama. Jednostavno, živeli smo blizu i svaki dan smo se zajedno vraćali kući i tako smo se zbližili. Sve devojke su ga jurile, ali je meni bio samo drug. Njegovo ime je Dušan. U Dušanovoj zgradi jedno pola godine živeo je neki crnac koji je privremeno boravio u Beogradu zbog posla. Neću reći njegovo ime, ali zvaću ga Džon. Izašao je jednom sa nama kad je i rekao da za par dana ide kući i pomislila sam da ga više neću videti.
Sledećeg vikenda trebalo je da Dušan i ja uradimo neki seminarski zajedno, zbog čega me je pozvao da dođem kod njega. Bila je subota i otišla sam kod njega, pomalo nervozna jer moram da mislim na fakultet i subotom naveče, ne razmišljajući da bi to moglo da bude najlepše provedena subota. Seli smo za kompjuter i počeli da radimo. Odjednom je neko zazvonio na vrata. To je bio Džon. Bio je sav mokar i samo u farmerkama bez ikakve majice gore, i rekao da mu je pukla neka cev u kupatilu i pitao Dušana da li zna nekog vodoinstalatera. Dušan je otišao u drugu sobu po imenik, a ja sam ostala sama sa Džonom. Nisam mogla da odvojim pogled sa njega, imao je lepo telo, ne mnogo mišićavo ali čvrsto. Farmerke su mu bile spuštene na kukove, gde se moj pogled i zaledio. Džon je to primetio i namerno se pomazio između nogu, pogledala sam ga u oči i obliznula svoje usne. On se slatko nasmejao. Ubrzo je ušao Dušan, a mi smo se pravili kao da se ništa nije desilo. Rekao je da će majstor doći kroz dva sata, a da njih dvojica odu kod Džona u stan i zatvore glavni ventil kako se ne bi napravila veća poplava. Naravno, otišla sam i ja sa njima.
Pošto se Džon pakovao za put kući, u njegovom stanu svuda su bile razbacane stvari. Nije bilo baš mnogo mesta za sedenje. Jedino je bio slobodan manji trosed na koji sam ja sela, a njih dvojica su otišli u kupatilo. Iz kupatila sam čula neko šaputanje, ali nisam mnogo obaraćala pažnju na to, bila sam zauzeta razgledanjem svih onih stvari u sobi. Onda su se pojavili i rekli da je sad sve u redu. Dušan je seo pored mene, a Džon je otišao po neko piće u kuhinju. Pošto nije bilo mnogo mesta za sedenje, kad se vratio iz kuhinje seo je i on na trosed. Odjednom sam se našla između najzogdnijeg frajera na fakultetu i stranca sa prelepim telom. Pričali smo uglavnom o cevima i vodi koja je poplavila jedan deo kupatila, dok je moja pika plavila moje gaćice. Pogled mi je lutao sa jednog momka na drugog, sa jednog lepog lica na drugo. Obojica su imali farmerke i nisam baš mogla da vidim kakvo pakovanje imaju ispod. Odjednom, primetila sam kako Džonov kurac počinje da raste. Okrenula sam se ka Dušanu, a on se samo blago osmehnuo i iz njegovog pogleda shvatila sam o čemu su njih dvojica šaputali u kupatilu. Hteli su da me povale.
U tom trenutku Džon je stavio svoju ruku između mojih nogu. To je bilo dovoljno se ja totalno prepustim njegovom dodiru u početku nežnom, ali onda sve jačem i jačem. Dušan je počeo da me ljubi i miluje po vratu, sklanajući bretele moje majice, koju je ubrzo povukao na dole tako da su iskočile moje bujne grudi koje je halapljivo lizao, sisao i grickao. Džon mi je otkopčavao farmerke. Nije odugovlačio i za tren oka me je skinuo. Počeo je da me liže između nogu. Osećala sam se kao njihova igračka, i nije smetalo, prepustila sam se njihovim rukama i jezicima. Ubrzo su se i oni skinuli. Napokon sam mogla da vidim šta se krilo ispod farmerki sve ovo vreme. To su bili čvrsti uspravljeni kurčevi koje sam poželela u svakoj svojoj rupi. Dušan mi ga je gurnuo u usta dok je Džonov bio između mojih nabubrelih grudi. Ja sam milovala svoju odavno vlažnu piku, dok i Džon nije krenuo ka mojim ustima. Uhvatila sam ih sa obe ruke i gutala sa zadovoljstvom. Do tad nisam bila svesna šta sve može stati u usta. 🙂
Gutala sam ih sa apetitom povremeno mazeći im jaja. Džon me je odjednom snažno uhvatio za dupe, okrenuo i zabio mi ga u ribicu odpozadi. Jako me je jebao. Vrištala sam iz sve snage, to je bilo najbolje jebanje do sad, nešto o čemu sam uvek fantazirala. Dahtala sam i stenjala sve dok mi Dušan nije zapušio usta svojim čvrstim kurcem. Jebali su me i od napred i od pozadi. Potpuno sam se izgubila u zadovoljstvu. Više o ničemu nisam razmišljala, samo da to zadovoljstvo nikad ne prestane. Onda je Dušan legao ispod mene, a Džon je ostao pozadi. Opet su mi popunili dve rupe ali sada obe su bile dole. Prvi put u životu sam imala u sebi dva kurca, jedan u guzi, drugi u piki. Oduvek sam mislila da će da boli, ali je ovo bilo prosto divno. Ubrzo su promenili mesta, sad je Džon bio dole, a Dušan gore. Dok su me kresali ljubila sam se strasno sa crncem…baš se dobro ljubio… grickala sam njegove divne pune usne i igrala se sa njegovim nestašnim jezikom, sve dok se on nije izvukao i gurnuo mi svoj čokoladni kurac u usta. Držao me je za glavu i kosu i gurao mi ga u grlo, a Dušan je gurao svoju kurčinu u moju piku. Onda sam sela na taj famozni trosed i obojica su mi svršila po licu u isto vreme.
Posle kratkog odmora, brzo smo se obukli jer smo očekivali majstora, ali sve vreme razmišljajući kad bi mogli to da ponovimo bar još jednom.

Zatvorska
Gutanje

Izaberi me

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile
Powered by Autience