Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Zovem se Silvija,i 58 mi je godina,ali se još dobro držim i vrlo sam jebozovna.
Prije godinu dana sam upoznala Davora predivnog 37 godišnjeg dečka visok 193 isklesan,crna kosa,zelene oći,predivan vitki kurac od 14 cm,mala čvrsta izdepilirana jaja.Milina.Započeli smo našu seksualnu vezu,jebali smo se gdje god smo stigli,po danu po noći,stalno.
Jednom nakon ludog sexa dDavor me upitao dali bih imala šta protiv da nam se pridruži njegov otac.Nakon kratkoga razmišljanja sam pristala.Dogovorili smo se da čemo jedan vikend da se svi nađemo kod mene,došao je i taj dan.
Davor i njegov otac Ivan su stigli.Ivan je bio Davorova suprotnost,visok oko 170 cm,čak i od mene niži,malo deblji,sijed,ali u licu nekako zgodan i dobrodržeći za 68godišnjaka.Nakon razgovora i par popijenih pića,njih dvojica su sjeli jedan sa moje lijeve jedan sa moje desne strane,i počeli mi nježno ljubiti vrat i mjesiti moje velike sise.Ivan mi je gurnuo jezik usta i AAAAAAAAAAHHH BOŽE MOJ jezik je bio tako svilenast i dugačak,a ljubio se nevjerojatno dobro,tako dobro,da mi se mačkica u sekundi navlažila.Skinuli su me do gola,Davor mi je lizao sise,a Ivan mi išao obrađivati moju izdepiliranu mačkicu,OOOOOOHHHH OOOOOOOHHH počela sam stenjati kao luda,kao je to dobro radio,sokovi su počeli u mlazovima izlaziti iz moje uske pičkice.
Sada je red došao na mene,skinula sam Davoru polako majicu i traperice,pa počela lizati njegovo malo koplje kroz bokserice,kako mu je samo bio čvrst,skinula sam bokserice ,a njegov kurac je tako bio ukručen da su mu testisi nestal.
Pohotno sam počela onda mu oca skidati,kroz traperice mu se nazirala ogromna batina,jedva sam čekala da je vidim,potegnula sam i traperice i gačice jednim potezom dole,I BOGAMI SAM IMALA ŠTA VIDJETI
Ispred mene je stajao rijetko velika i debela kurčina sa ogromnim i teškim jajima koja su visila malo iznad koljena. Ludo sam počela pušiti Ivanovu kurčinu,jedva mi je glavič ušao u usta,tada sam uhvatila Davorov kurac pa sam naizmjenično oba dvojici pušila,stenjali su i tresli se od zadovoljstva,tada sam u usta usisala ogromni Ivanom testis,dok sam mu drugi sa drugom rukom mjesila.Kurčina mu je bila enormna i tvrda,nisam mogla vjerovati da čovijek na pragu 70ih godina može biti tako potentan i obdaren.
Davor me polegao na leđa i ušao u mene, AAAAAAAH zastenjala sam od zadovoljsta,jebao me,kao nikad prije.Kurac mu je bio topal i tvrd,žestokim pokretima razvaljivao mi je pičkicu dok nisam svršila,ali željela sam napokon probati Ivanovu kobasičetinu,Ivan me okrenuo i odozada ušao u mene,AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHH,zaurlala sam od boli,al to je bila predivna bol,počeo me jebati kao lud,ogromna jaja su udarara po pičkici i trbuhu dok me životinjski razvaljivao,počela sam svršavati u serijama kao luda.JOŠ,JOŠ,JOŠ,JOŠ,JOOOOOOŠ,NEMOJ STATI,sam vikala dok sam pušila Davorovo vitko koplje.Tada me Davor nasadio na svoj kurac,ravno mi ga gurnuo u guzu,dok je Ivan gurnuo svoju kuburetinu u pičkicu.
Bože kako su me jebali,onesvjestila sam se od užitka skoro,Ivanova kurčina je postala tako ogromna i tvrda da sam sve zvijezde vidjela.Davor je tada naglo izvadio kurac i rekao želim ti svršiti po licu.Davorov tanki mlaz izletio je kao metak po mom licu i vratu.Tada sam rekla Ivanu želim da mi razjebeš guzicu,jedva je ušao u moj mali šupčić i počeo silovito gurati.AAAAAAAAAAAHHHH UUUUUUHHHH UUUUUHHH JJJJOOOJ,JJJOOOOOJ AUUU,AAUUUU jaukala sam od boli i ekstaze,a negova puna tvrda muda udarala su me svom silinom po vlažnoj mačkici,počela sam opet svršavati kao luda,Ivan je tada počeo glasno stenjati,izvadio je svoj div iz moje guze i počeo svršavati po mom licu i sisama,Ivanova gusta i topla sperma,počela je izlaziti van u gustim mlazovima,stiskala sam mu muda da do zadnje kapi sve izađe. Ivan i Davor su ležali na krevetu,Davorova mlada muda sva su bila kržljava i prazna,a i ivanova su bila sva ispražnjena,ogromna i dalje,sa velikim mlohavim kurcem koji je sada spavao na lijevoj strani. Stari je najbolji jebač kojega sam ikada imala,ali sada mi je jasno na koga je Davor tako dobar.
Mi idalje se nalazimo,ponekad u troje,ponekad pojedinačno,i nadam se da će to potrajati što duže.

Autor: Silvija

Na moru
Strina iz Beča