Bilo je očito da joj treba muškarac. Zapravo ne muškarac nego bilo tko, tko bi napunilo njenu rupu. Nije uopće primijetila da sam ušla u sobu, ili je pak već bila toliko uzbuđena da nije marila za to. Sjedila je posve gola na rubu stola u blagovaonici, raširenih i prema podu ispruženih nogu, prstima na svojem spolovilu. Lagano je stenjala i pravila grimase. I po kretanju prstiju mogla sam primijetiti da će svaki čas postići vrhunac.
Ali, nije mogla, skoro je već zaplakala. Jer je moje prvo čuđenje što sam je našla takvu, odvojenu od društva uvijek punog dobrih muškaraca, prešlo u uzbuđenost, riskirala sam. Stala sam pred nju i nikada ne bih vjerovala da sam bila u stanju učiniti to. Naime, ljubiti ženu. Sviđala mi se, čak mi se puno sviđala. Sitna, nježna ženska. Bojala sam se da će me odbiti, ali ništa slično nije učinila. Svukla sam haljinu i rastvorila grudnjak, da su moje jedre dojke iskočile iz njega. Zbacila sam i gaćice i potom kleknula između njenih nogu. Osjetila sam miris njenog nježnog parfema. Ne, uopće nije bilo nekog neprijatnog mirisa. Mirisala je na mladu, njegovanu ženu. Moji su prsti lagano klizili po njenim dlačicama, uzbuđivala me već ta moja radnja, to nikada dosad nisam činila. Još je glasnije zastenjala i rukama mi obuhvatila ramena, jer bila je svjesna da ću joj nuditi ono što najviše želi. To me ohrabrilo.
Rastvorila sam joj stidne usne i potražila mali klitoris. Čim sam ga dotakla glasno je jauknula i stražnjicom se još više izbočila prema meni. „Molim te, o, molim te …“ stenjala je, bez da je rekla što me to moli. Ali za tu molbu u nije bilo potrebno obraćanje. Shvatila sam. Lagano sam je gurnula da je legla na stol, savila noge u koljenima i stopalima se naslonila na rub stola. Zabacila sam svoju dugu kosu i nagnula se nad njenu macu. Najprije sam pokušala samo vrhom jezika nadraživati mali klitoris, za koji mi se činilo da polako raste, i ubrzo usisala cijelo spolovilo i skoro joj cijeli jezik ugurala u rupicu. Sada je već vrištala, i obje zaboravismo vrijeme i mjesto.
Odjednom je noge obavila oko moje glave i nisam se mogla ni pomjeriti. Mislila sam da će me ugušiti, jer je i stražnjicu toliko podigla da sam se našla zaglavljena između njenih nogu. Vrtjela je dupetom lijevo-desno i osjetila sam da joj moram pomoći i zato sam lizala i lizala i osjetila njen vrhunac koji kada je stigao bio je izuzetno dugačak i snažan. O, koliko puta baš u tom trenutka muškarci pogriješe! Prestanu, kao da su sve obavili. Ja nisam prestala, nastavila sam kao da nije doživjela orgazam. Kažiprst i srednjak gurnula sam joj u rupicu, bila je tijesna kao u neke tinejdžerke. Ugurala sam ih u nju, i opet krenula jezikom po trbuhu, pa malo više, i opet polako natrag, usput je onako ovlaš ližući po klitorisu, i opet joj malo jače gurajući prste u raspuklinu. Po njenim kretnjama osjetila sam da opet svršava, moji poljupci, milovanje i lizanje postali su intenzivniji, sve je bivalo brže, „ne mogu više, umrijeti ću…“ vikala je. I opet su njeno noge obgrlile i stegnule moj vrat. Opet sam bila zarobljena među njenim nogama, dok je moja stražnjica bila usamljena i željna nekog herkulesa.
Čula sam otvaranje vrata. Zatim da su se zatvorila, ali me tako stezala nogama da nisam mogla ni pogledati tko je i je li već otišao. Znala sam da moraju biti dvojica. Bila sam toliko uzbuđena da mi je bilo svejedno, željela sam samo da je netko tko će i meni pomoći oko orgazma, jer činilo mi se da će mi raznijeti moju posve mokru i vrelu picu.
Čula sam šapat iza mojih leđa i baš kad je maca pred mojim očima počela ponovo kružiti skoro sam odletjela naprijed od jakog trzaja u pravcu moje rupe. Još sam veći šok doživjela kada sam osjetila drugu glavu ispod stola kako puzi prema meni. Osjetila sam vruć dah na mojim dlačicama. Podigla sam stražnjicu malo više, da onome iza mene omogućim lakši pogodak, a ovom ispod. mene da napravim više mjesta. Tek sam sada vidjela kako je lijepo ženi pod mojim jezikom, zato sam je lizala još žešće, sisala i jebala je prstima, a moj me partner obrađivao takvom silinom da me time zapravo vodio i pokazivao što da radim njoj. Njenih vrhunaca više nisam stigla brojati, imala sam svojih preko glave. „O, ti mala pokvarenice, daću ja tebi lezbijstvo, sram te bilo, evo ti, na, da upamtiš kada si lizala,“ šaputao je onaj iza mene i svaki put gnjevno tutnuo svoj štap u mene da me podizao od zemlje. A naprijed činilo mi se da će mi onaj isisati klitoris. I potom mi je stizalo, tako snažno tako jako da se to opisati ne može.
Neko sam vrijeme kao mrtva ležala na onoj ženi, umorna, iscrpljena. Okrenula sam se da vidim mog slatkog mučitelja, ali nikog više nije bilo. I dok sam stigla išta reći, pa i žena ispod mene, obukla sam se i izašla, ostavljajući je onako ležeći.
Vratila sam se u društvo, ali ni po kretnjama ni po ponašanju nisam mogla ustanoviti tko su bila ona dvojica što su tako uljepšala jedan sat mog života.

Cyber sex
Prisetim se cim konja ugledam

Izaberi me

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile
Powered by Autience