Kada smo došli kući, ponudio sam goste pićem, a oni su se lagano raskomotili. Najnestrplivija je bila Marija, ali smo je malo pustili da se peče na tihoj vatri. Napokon jedan od njih je skočio, zgrabio je za ruku, tako da se trgla od bola i bacio je na naš krevet. „ Sada ćemo ti pokazati, kako prolaze jeftine droljetine kao što si ti“ rekao je raskopčavajući pantalone. Na to su skočila i ostala trojica, a ja sam ostao na svom mestu, možda najnapaljeniji od svih njih.
Marija je u ekstazi, drhteći, posmatrala nabildovane jebače koji su se svlačili. Jedan ju je zgrabio za kosu, povukao s kreveta i naredio joj da klekne. Izvadio ga je i snažno joj ga nabio do grla, počevši grubo da je tuca u usta. Ubrzo mu se priključio još jedan, a moja devojka je naizmenično gutala njihove povelike kurčine, od kojih je jedva disala. Došla su i druga dvojica tako da je Marija sada pušila svoj četvorici naizmenično, drhteći koliko je bila napaljena. Posle nekoliko minuta podigli su je sa poda i opet bacili na krevet. Dok ju jedan i dalje trpao u usta, čupajući je, dvojica joj svlačila minić i brus. Uskoro je ostala samo u perverznim tangama i mrežastim čarapama, potpuno bespomoćna, sa četvoricom napaljenih jebača. Jedan je počeo da gladi njenu vlažnu ribicu i sa nje strgao tange. Prelepa, obrijana pička već odavno je bila vlažna i spremna za rasturanje. Na svagi dodir po klitorisu, moja devojka se žestoko trzala, vrišteći iz sveg glasa, a utišavali su je nabrekli kurčevi njenih jebača, koje je tako halapljivo sisala.
Od takvog prizora zavrtelo mi se u glavi, koliko sam bio naložen. Već sam poželeo da svršim, ali sam uspeo da se iskontrolišem, kako bih mogao da uživam u igri koja je tek počinjala. Nabildovani kuronja koji ju je malo pre čupao, dohvatio je kaiševe okrenuo je zguza, vezavši joj ruke za kraj kreveta. Iz njene pičke šikljalo je toliko sokova, da to do tada u životu nisam video. „ Robinjo, vreme je da budeš kažnjena zbog svog greha“, poručio joj je napaljeni siledžija. Kožni kajiš je sevnuo i i žestoko odjeknuo, ostavivši trag na Marijinom prelepom dupetu. Udarci su se nizali, a sva četvorica jebača šibali su je naizmenično po guzi i leđima. Urlala je od bola i zadovoljstva, moleći za još, dok joj je ribica ključala, u očaju što je još uvek prazna. Uživala je stenjući u mukama, bez ikakvog stida je zaboravila da sam ja tu i to me je možda najviše uzbudilo, dok sam posmatrao crvene šare na njenom dupetu i leđima, koje su sigurno propisno pekle.
Posle dobrih batina, sad već prilično napaljeni jebači, odvezali su je, ponovo je grupo zgrabili za kosu i bacili na pod. „ Droljetino, stvorena si samo za kurac“, prodrao se jedan od njih. „ Izjebi me gospodaru, siluj me, molim te“, preklinjala je Marija, klečeći pred najkuratijim. „ Vrati se na krevet, kurvo“, naredio joj je nabildovani, opalivši joj šamar. Za to vreme ja sam u grču prevrtao očima od želje da svršim, ali sam opet uspeo da izbegnem najgore i produžim sebi uživanje, koje nije bilo ništa manje od Marijinog.
Najgrublji jebač prišao je mojoj devojci zguza i dodirnuo njenu ribicu iz koje je lilo kao da se upišala. Od toga je njeno telo opet uzdrhtalo, a bradavice koje su štipala druga dvojica nikada joj se nisu toliko ukrutile. Potpuno je prepustila kontrolu svojim jebačima i kao da više nije bila svesna šta se oko nje dešava. Bližio se vrhunac zlostavljanja.
Najkuratiji je konačno uperio svoju alatku prema njenoj pici, željnoj najbrutalnijeg satiranja. Kada je osetila njegov glavić moja voljena je toliko vrisnula, da ju je jedan od momaka jedva ućutkao, nabivši joj ga u grlo. Siledžija je najzad prodro u Marijinu utrobu i posle samo nekoliko pokreta, njeno izmučeno telo se ukrutilo, a potom se zatreslo kao da je muče elektrošokovima. Svršavala je dugo, bila je totalno van sebe, toliko da su je jebači pridržavali da ne padne. Nikada je nisam video takvu, ni za vreme našeg najboljeg seksa. Kuronja je nastavio da je trpa još neko vreme. Stegao joj kaiš oko vrata kontrolišući njene pokrete, dok ju je drugom rukom snažno tukao po dupetu. Posle nekog vremena, njenu usijanu ribicu prepustio je drugom jebaču i tako su se izređala sva četvorica. Tri kurca koja nisu bila među njenim nogama, naizmenično su bila obrađivana u njenim ustima dok je ona ponovo svršavala. Konačno i jedan od njih je poželeo da je zalije, izvadio ga iz njenog grla i nardio da mu ga izdrka. Nije prošlo mnogo a mlaz sperme završio je preko njenog oka i na obrazu. Gladna kučka ga je usmerila pravo prema ustima pa je ostatak sperme završio na jeziku, a Marija ga je progutala. Drugi na redu za svršavanje izvadio ga je iz njene ribice i uz šamar joj naredio da se spremi za novi obrok.
Tucao ju je u usta tako da sam mislio da će povratiti, dok ga je jedan od siledžija odmenio u zadovoljavanju njene nezasite ribice. U jednom trenutku primetio sam da je jebač kojem je pušila konačno na vrhuncu. Ne vadeći ga iz njenih usta napunio ih je tako da je njegovo seme počelo da se izliva preko njenih usana. Ipak, većinu sadržaja Marija je uspela da proguta. Preostala su još dvojica. Dok ju je jedan i dalje trpao među noge, jedan je sam drkao, odlučivši da je propisno umije, pre nego da joj spermu ubrizga direktno usta. Ovaj je možda imao najveće zalihe semena, koje je ubrzo preplavilo njeno lice, dok je jezikom pokušavala da dohvati kapi koje su joj se slivale oko usta. Od ukusa sperme i ostataka koji su joj se sušili na licu, Marija je opet bila divljački napaljena i ponovo je svršila, dok je onaj četvrti bio u njoj. Sve je to bilo propraćeno grubim štipanjem, udaranjem i stezanjem moje izmučene devojke, koju je to neopisivo palilo. Trojici momaka koji su već doživeli jedan orgazam već su počele ponovo da se dižu moćne alatke. Četvrti je tek tada dolazio do vrhunca. Nije ga ni vadio iz njene ribice, nalivši joj sav sadržaj tamo dole. Posle toga jedan od onih koji su ranije svršili već je bio spreman da je ponovo jebe. Konačno i ja sam prvi put doživeo orgazam, neopisivo se diveći prizoru koji se odvijao u mom krevetu. Marija je, sa malim pauzama, bila žestoko silovana čak nekoliko sati. Sve je ličilo na profesionalni pornić, a momci su bili veoma izdržljivi i skoro da nisu ni odmarali. Otišli su ujutru, posle nekoliko orgazama, a moja devojka je iz njih iscedila i poslednju kap sperme. Ispratio sam ih i zahvalio na vrhunski odrađenom poslu, a oni su mi poručili da su raspoloženi za novi susret, da bi trebalo i ja da se priključim i da mi je devojka takva kurvetina, da je pitanje da li bi je zadovoljilo i deset tipova. Napokon sam se vratio u sobu, gde me je Marija čekala na krevetu sva u modricama i crvenim šarama, nasmejana i presrečna zbog tako kvalitetnog seksa. Njeno telo na kojem su od garderobe ostale samo mrežaste čarape snažno je mirisalo na mešavinu njihove sperme i njenih sokova, koje je tako obilno lučilo. Bila je toliko umorna, ali me je ipak zgrabila za kurac i ponovo smo obrnuli turu žestokog seksa.
Ovakve orgije često smo ponavljali, a moja lepa devojka je stalno pronalazila nove jebače. Ostali smo zajedno i i uživali jedno u drugom, sve dok ona nije rešila da napusti zemlju i odseli se u Ameriku. Bilo joj je žao što me napušta, cimala me da pođem sa njom, ali ja sam to odbio iz nekih drugih razloga. Od tada su prošle već četiri godine, a ja i do danas stupam u vezu isključivo sa nevernim devojkama, kojima jedan muškarac nije dovoljan.

U viskiju je prevara
Oglas