Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Ulica

Vukao sam se ulicom kao stari olinjali mačak, iscrpljen i umoran. Spuštena pogleda sa rukama u džepovima pokušao sam naći smisao svome kretanju bez cilja. Ići u prljavi i smrdljivi stan, mi nije padalo napamet. Popiti piće ili dva u nekom kafiću bez ikakvog društva, u tom mi se trenutku činilo gorim od tupoglavog buljenja u televizijski ekran i ispijanja mlakog piva iz konzerve.
Opet, lutati ulicama kao posljednji beskućnik i prosjak bilo je još jadnije. Biti pas lutalica je ono što si nikako nisam smio dozvoliti, koliko god me posao, počevši od ranog jutra, pa do kasnih poslijepodnevnih sati, bacao u crna raspoloženja. Već se polako spuštao mrak.
Unatoč snažnoj odlučnosti da ne postanem pas lutalica, to sam već odavno postao. Besciljno sam hodao po pločniku, mijenjajući smjerove, ignoriraju vanjski svijet, gotovo dva sata, tako da nisam niti primijetio da sam od svog kvarta odmakao toliko daleko da se nije imalo smisla vraćati pješice. Nakon usranog dana, još mi je samo falilo da se izgubim. To bi bio šlag na tortu ovog usranog ponedjeljka. Mrzovoljan i ljut na samog sebe, podignuo sam pogled. U sebi sam počeo psovati kao kočijaš, a očima sam tražio onaj jebeni, žuti taksi sa smrdljivim vozačem iz tamo neke Indije ili Pakistana kojem mora u najboljem slučaju, na komadiću papira, pisati adresu jer ne razumije niti jednu jedinu riječ, a na spermom i bljuvotinom uflekana sjedala mora prvo postaviti rupčić, pa tek onda sjesti. A ovaj grad me je baš volio u ovaj ponedjeljak. Taksiju nije bilo niti traga, a ljepljivi ljetni povjetarac širio je smrad zapuštenih ulica velegrada.
Zaokupljen tako svojim bijesom i depresijom gotovo da nisam ni primijetio ritmične udarce cipela, na samo nekoliko jardi iza mene. Poput izgladnjele zvijeri, okrenuo sam se za izazovnim zvukom, odmah fokusirajući svoj cilj. Tamno plave ženske cipele, pri svakom novom koraku udarale su u sivilo pločnika, tjerajući ga da se orgazmično, poput seksualnog roba, podaje svakom njihovom savršeno odmjerenom, jebozovnom udarcu. Moje tijelo kao da se pobunilo i izgubilo kontrolu, sasvim je spontano krenulo za tom melodijom. Noge su bez imalo muke uhvatile ritam sa tim božanskim taktom, a oči su polako počele podizati pogled preko snažnih listova i butina do lepršave svilene, gotovo prozirne haljinice, koja je u ritmu koraka, potpomognuta povjetarcem, otkrivala rubove oblih, snažnih guzova, koji kao da su bili komandni most tek otkrivenog prirodnog savršenstva, strogo kontrolirajući pokrete nogu, kako ih ne bi dovela u aritmiju sa njihanjem tankih ruku i vitkog trupa kojeg je prekrivala bujna, crna i valovita kosa. Bog je očito, povremeno stvarao savršene primjerke ljudskih bića, a ispred mene se upravo kretalo jedno od njih. Pomišljao sam kako bi bilo divno promijesiti te guzove, zavući prste među njih tražeći lažni otpor dobro razrađenog čmara, dok se sokovi gladne pičkice slijevaju niz butine, pozivaju i na prosto životinjsko parenje koje metodom pokušaja i pogreške treba produžiti ljudsku vrstu.
Zamišljao sam poskakujuće, slobodne gudi koje svojim zašiljenim bradavicama paraju tanku svilenu tkaninu, jasno odašiljući jebozovnu poruku ka spermom zatrovanim umovima mužjaka i pune vlažne usne koje samo čekaju da nagrade one najizdržljivije. Zamišljao sam zamućen i pokoran pogled netom zadovoljene ženke koji traži još i još i još…
Iz tog gotovo transcedentalnog stanja me prenulo znano povlačnje u stranu. Nisam se niti snašao, a već sam se nalazio u mračnom i vlažnom ulazu, priljubljen uz tijelo žene čiji je pogled svijetlo-plavih očiju prodirao duboko unutra i kao da pita – Tko si ti? Što hoćeš? I dok sam pokušavao ispustiti glas kroz poluotvorena usta, njen topao jezik, poput jegulje već je pronašao svoj put, snažno palacajući i očekivajući barem jednako snažan uzvrat. Njena ruka se već poigravala sa mojim jajima, miješajući ih kroz tanku tkaninu ljetnih hlača, dok me drugom rukom iznenađujuće snažno stisnula za guzu, lagano je masirajući i prstom istražujući i guzni procjep, ne bi li možda preko tkanja u meni potaknula još snažniju bujicu strasti.
Srećom, moje je seksa gladno tijelo spremno odgovaralo na svaki njen poticaj, jer ja još uvijek nisam znao niti gdje se nalazim, niti što se doista događa. Već u sljedećem trenutku, osjetio sam kako mi lagani propuh ježi kožu na stražnjoj strani butina i kako njena ruka, spretno, ne skidajući gaćice vadi van moju kao kamen tvrdu kurčinu, pomalo grubo navlači kožicu preko već vrlo slinavog glavića. Lagano se spustila i jezikom sasvim nježno počela skupljati taj prirodni lubrikant, da bi već u sljedećem trenutku, čvrsto stisnuvši korijen, strpala cijelu stvar u usta ritmično je gutajući izuzetno dobro istreniranim nepcem i grlom.
Koljena su mi počela klecati, a u utrobi se počeo skupljati onaj škakljivi osjećaj beskrajnog zadovoljstva. Glavom je ritmično počela kliziti po kurcu, znano ga pritišćući jezikom i palacaju po rubu glavića svaki puta kada bi joj to ritam dozvolio. Počeo sam drhtati duž cijeloga tijela, isprva polako a zatim sve snažnije i snažnije, približavajući se vrhuncu. Osjećajući to se događa, jednostavno se otkačila s kurca, ustala se i pogledala me pravo u oči. Sada je pogled bio mutan, natopljen strašću, dajući mi do znanja kako je ovo oduvijek željela, kao da me moli da sada ona dobije svoju porciju užitka. Okrenula se i naslonila na oronuli zid, lagano se odmaknuvši kako bi mi pružila što bolji pristup njenoj u sokovima već dobrano natopljenoj pičkici. Zadignuo sam haljinicu i ostao iznenađen jer uopće nije imala gaćice. Da li ih je u međuvremenu uspjela skinuti ili ih nije niti imala sada nije ni bitno. Sama činjenica me toliko uspalila da sam poput gladnog vuka cijelu pičku strpao u usta, nos uronivši između vlažnih guzova. Snažno ustima stinuvši međunožje, jezikom sam počeo tražiti put između stisnutih usmina ka tijesnom otvoru. Ušavši jezikom unutra nekoliko puta, potražio sam klitoris, lagano ga dražeći i osjećajući kako uvjerljivo raste pod točno programiranim pokretima moje gladne jezičine. Ubrzo sam snažno, na momente gotovo i grubo trljao taj centar svih njenih čula, oslobodivši međunožje stiska svojih čeljusti. Njeni sokovi su nezadrživo punili moja usta nagovještavajući skori svršetak.
U zadnji tren sam ustao, i u jednom pokretu je natakao na svoju još uvijek tvrdu kurčinu, čvrsto je držeći za bokove, udarivši jajima po usminama i klitorisu. Ostao sam tako nekoliko sekundi, da bi polako počeo ritmično bušiti njenu nutrinu, svakim sljedećim pokretom ubrzavaju ritam i sve snažnije udarajući mudima po klitu. Nije joj trebalo dugo. Nakon samo nekoliko snažnih pokreta počela se tresti, od nožnih prstiju do ramena, dok joj je pička ritmično stezala duboko usađenu kurčinu cijelom dužinom. Ja više nisam ni vidio ni čuo ništa… Kao da sam upao u bezdan. Od šupka do ušiju su me počeli prolaziti znani trzaji svršavanja dok sam je punio obilnim količinama dugo nakupljane sperme. Mogao sam istog trena i umrijeti. Uopće mi ne bi bilo žao. Kada sam došao k sebi ona se još uvijek tresla u orgazmičnom grču. Rukom je uhvatila svoju oteklu pičkicu i lagano dražeći klitoris još uvijek plutala između stvarnosti i orgazmične fantazije, ovlaš dodirujući i natežući moja jaja, dok sam polako ispadao iz nje. Kada je dosegla granicu gdje užitak prerasta u bol, uzela je moj omlohavljeni ponos i lagano ga stisnula, kao da mu govori hvala ti.
A onda je jednako brzo i nenadano pokupila svoju torbu i otrčala. Krenuo sam za njom ali sam se skoro srušio sapleten o svoje spuštene hlače. Pridržavajući se za zid, pokušavao sam dokučiti što se doista dogodilo jer ljudima poput mene se ne događaju takve stvari. Ubrzo sam postao svjestan svoje pozicije, na brzinu sam se obukao i izašao na ulicu. Ulovio sam taksi i došao u svoj smrdljivi i prljavi stan. Otvorio sam konzervu piva koje sam ponovo zaboravio staviti u hladnjak, sjeo u naslonjač i upalio televizor. Tupoglavo sam buljio u nekakav show koji me uopće nije zanimao.

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile