Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

– Jučer sam se poševila kao nikad. Nekoliko puta, naravno – hvalila sam se Petri jer sam znala da je ona već duže vrijeme na ‘suhom’.
– Sretna si! Ja samo mogu sanjati o dobrom sexu. Znaš kad sam se zadnji put pošteno pojebala? Kad sam prevarila muža s onim tipom iz nabave!
– Ma daj! Nisi mi pričala o tome. Pa on meni djeluje nekako ljigavo, mlako… kako ti je uopće palo napamet da se poševiš s njim? Luda si!

– Nemaš pojma! Tip ima kurčinu impozantnih dimenzija, tako da mislim da mu je moja pičkica premala. No, sve ti je počelo one famozne subote kad smo morali ostati duže na poslu. Znaš ono, čista klasika… ja na ljestvama, a on ispod mene i dodaje mi registratore. Odjednom me pomazio po nogama, a ja sam se kretenski nasmijala, bog zna zašto. Kad mu je ruka krenula ispod haljine, znaš one od ljubičastog samta, sišla sam s ljestava i prepustila mu se. Žvalio me grubo, stiskao mi pičku dlanom, a ja sam posegnula za njegovim kurcem. Ludnica! Majko moja, prvi moment sam se čak i prestrašila. Tip, ima batinu ko pendrek. Vukla sam ga na sebe, htjela sam se nabosti, a on me do boli trljao po klitorisu. Sama sam svukla gaćice i rukom navlačila kurac u sebe. Znaš koja je on mrga od čovjeka?

Podigao me u zrak i postavio na ljestve, ali s leđa. Naslonila sam se na onu gornju stepenicu, ono na vrhu ravno… kužiš? Prignuo se i polizao me životinjski grubo, a ja sam toliko drhtala da sam se bojala da ću pasti s ljestava. Kad ga je gurnuo u mene, kao da su mi se usmine rasparale u komade. Nabijao me i nabijao. Izgubila sam pojam o vremenu, nisam znala svršavam li ili sam već gotova, boljelo me do besvijesti; opet bilo je posebno uzbudljivo i ugodno… nemoguće je to opisati. Ljestve su se tresle i škripale, pa se i danas čudim kako nismo oboje završili na podu. Uspio me pitati smije li svršiti u mene, a ja sam naravno zavriskala daaaaa i nabila se zadnjim atomima snage. Kad ga je izvadio, okrenuo me i opet polizao dugim, hrapavim jezikom, a ja sam se grčila ispunjena kao nikada do tada. Inače se grozim grubog seksa, a što me tada spopalo, ne znam. Imamo dogovor tek za dva tjedna, znaš da je otputovao na službeni put. Jedva čekam.

– Ne mogu vjerovati! A ja te žalim, jer si duže vrijeme bez kurca. Narajcala si me svojim pričanjem, pa bih se mogla poševiti bez ikakve pripreme. Baš si neka, nikad mi o tome nisi pričala. Koliko još imaš takvih avantura? Priznaj! Ajde, priznaj!
– Nemam kao ti, ali bilo je seksa sa strane tu i tamo. Dobrog, uzbudljivog, nekad i promašenog, ali ne baš u tako bliskoj prošlosti.

– Moraš mi sve ispričati! Uvijek sam se pitala kako druge žene doživljavaju dobru jebačinu. Što te uzbuđuje? Recimo kako želiš da počnete? – bila sam radoznala i istodobno uspaljena.
– U svakom slučaju ovisi o situaciji. Ako je planiran seks, a ne seks iznenađenja na brzinu, kao onaj na ljestvama, onda želim ići polako. Ljubljenje po vratu, ramenima, tu i tamo lagani poljubac u usta… maženje rukama po leđima, guzi… Obožavam kad me okrene na leđa i kad me lagano ljubi i liže po samom rubu guze i nogu, po rubu gaćica… A poludim od zadovoljstva i od usana ispod koljena. Dovoljno da me tu poliže i ja sam spremna. Znaš koliko me živcira kad mu ja glavu gurnem prema dolje, a on se uporno vraća gore i žvali me po prsima. Osobno to toliko ne volim, čak me smeta kad me počne vući za bradavice, izgubim volju za jebačinom.

– Imaš pravo! I mene ponekad to živcira. Draže mi je da me nježno miluje po prsima i lagano ljubi po bradavicama, ali kad svoju strast pretvori u grubost i počne me sisati poput vakuma, najradije bih ga odalamila. Ne znam zašto muškarci nisu u stanju čitati ženine signale! Ja tijelom i pokretima jasno pokazujem što mi odgovara, a što ne. Ali muškarci te znakove ne žele ili ne znaju čitati. A znaš i sama da mi želimo vratiti istom mjerom i u potpunosti im se posvetiti. Volim ga maziti polako i lizati po leđima i jajima, uvlačiti ga u sebe i ljubiti mu bradavice. Uzbudim se maksimalno. Tada mi je najbolje kad on miruje i kad osjetim da je čvrst i spreman. Obožavam ga zajahati i sama se nabiti do kraja. Tada me može držati za stražnjicu ili grudi, a još bolje ako mi prstima dira klitoris. Kad ja vodim igru, beskrajno uživam.

– Znaš što mi odgovara? Kad mi po klitorisu jezikom vrti u krug, a istovremeno mi gura prste u macu. Mmmmm…
– Zamišljam kako me liže i sve više se napaljujem. Ovi razgovori me uzbuđuju u tolikoj mjeri da bih se najradije poševila.
– I ja… ali zamisli kad imaš frajera koji ti ga gurne i onda ga praktični ne vadi van, već se samo vrti u tebi. Bože kako mi to smeta. Zamolim ga da ga malo izvadi, da me jebe ritmički jače i slabije, nabija ga do kraja, pa ga izvlači… ali on ne trza. Onda svrši pun ushita i okrene se umoran na leđa, a ja potajice odlazim u kupaonicu i prstima se dovedem do orgazma. Koliki nemaju sluha za nas. Rijetki su ljubavnici koji znaju slušati i zadovoljiti ženu. Tu se u potpunosti slažem s tobom.

– Ne mogu se više koncentrirati na razgovor. Zamišljam kako me vrhom jezika dodiruje po klitorisu, slina mu se lijepi s mojim sokovima, a on kruži po njemu dok me prstima miluje duž usmina. Podižem stražnjicu u zrak, a bradavice mi se ukrućuju. Nogom pipam nabrekli kurac, mazim ga i stišćem, a on pojačava pritisak jezika i obasipa mi pičkicu nježnim poljupcima. Joj majko, da me sad neko poliže dala bih sve na svijetu. Osjećam kako mi pička vibrira željna dodira – raskrečila sam noge na fotelji i promeškoljila se željna jebačine.

– Ovi razgovori stvarno uzbuđuju. Moram ti priznati da osjećam kako su mi gaćice vlažne, kako sam spremna.
– Zamisli da sad upadnu dva zgodna tipa i bez puno riječi poližu nas kao nitko do sada, a onda nam gurnu svoje tvrde kurce dok svršavamo. Jebu nas puni ushita i tad svršimo drugi put i to zajedno s njima, u istom ritmu, u istoj jačini. Ne odlaze, već nas poližu nakon seksa, ljube nježno i miluju po tijelu, dok mi padamo u san presretne.

– Stvarno sanjaš! Kad bi bar to bilo moguće ostvariti. Ja bih čitav dan prizivala nekog. Ludnica!
– Ne znam da li da ti priznam s kim sam se poševila, jer se bojim da ćeš me osuđivati – počela sam, očekujući da će me zamoliti da joj sve ispričam.
– Ma daj ne glumi! Danas smo stvarno otvorene jedna prema drugoj i znaš da te neću osuđivati. Pričaj,molim te!
– Znaš onog malog koji ponekad svrati u dućan? Onaj koji uvijek dođe pred zatvaranje i uzima kutiju Benstona.

– Onaj visoki s dugom kosom? Izgleda da još nema osamnaest!
– Znala sam da ćeš to reći i bolje da šutim – odmah sam se nadurila, no ona me nagovarala i ja sam nastavila. – Prije par dana već sam okrenula zatvoreno na vratima, a on je upao unutra i zamolio cigarete. Kako sam morala po Benston u skladište, zamolila sam ga da mi pomogne i da zajedno odnesemo onu kutiju s povratom robe od popodne. No, kad smo došli u skladište, on me iznenadio pričom kako dolazi zbog mene, kako je djevac, što me nasmijalo do suza, i kako želi spavati samnom. Bila sam zatečena, ali me ta ideja privlačila. Kad mi je prišao i zagrlio me, nisam se opirala. Prihvatila sam njegov jezik kojim me ljubio dosta grubo i bez osjećaja. Poput učiteljice stopirala sam ga odgurujući ga od sebe, okretala glavu i nudila mu vrat na poljubac. Isprva nije shvaćao, ali kurac mu je bio tvrd i prije nego me zagrlio. Pritiskao me njime po trbuhu i trljao se gore dolje. Znala sam da će svršiti prije vremena, jer se uzbudio skoro do vrhunca.

Otkopčala sam mu traperice i pustila ga van. Počeo je i on mene otkopčavati i znala sam da ne mogu razmišljati o svom zadovoljstvu, jer je bilo očito da će svršiti svaki čas. Brzo sam svukla gaćice i legla na pod. Uvela sam ga u sebe u trenu, a on se dva-tri puta nabio i svršio ushićen. Nisam znala kako se postaviti, što mu reći, ali on je spasio stvar. Vrlo trezveno je zaključio kako ja od toga nisam imala ništa, ali on više nije djevac i zbog toga mi je zahvalan. Kako sam znala da ovo fakat nema veze s pravom jebačinom, pozvala sam ga dođe sutra u isto vrijeme da ponovimo stvar kako treba, ali nije se pojavio. Iskoristio me balavac i ja sad kad dođe u dućan bježim iza polica i skrivam se od njega. Stvarno mi je neugodno.
– Ne mogu vjerovati. Ali zašto se skrivaš? Ti nisi ništa kriva. On je taj koji nema pojma o seksu. Sad igraj na kartu zavođenja i svaki put ga izazivaj, a kad poželi biti s tobom, odbaci ga.
– Imaš pravo, ja sam zgodna i poželjna, a on je žutokljunac koji nema pojma.

– Moram ti nešto priznati. Stalno maštam o seksu s dvojicom. Jedan mora biti tamnoput, po mogućnosti crnac, a drugi plav, recimo Šveđanin. Priča se da crnci imaju kurce ko ruke, a da ne govorim o ogromnom jeziku. Kad te liže čitavu pičku ti obuhvati jednim potezom. Od klitorisa do čmara. Gledala sam jedan pornić koji me uzbuđivao maksimalno. Crnac je lizao neku malu, sitnu Kineskinju. Bila je obrijana i toliko mala, valjda mu je dosezala do pupka. Naprćila se na kauču, on ju je lizao čvrstim potezima, dok mu se slina cijedila po njenim nogama. Kad ju je primio dlanom, fascinirala me slika kontrasta bijelo-crno i veličine dlana. Čitava njena guza bi stala u njegovu šaku. Ona je njega zahajala i čisto se uplašiš kad vidiš koliku je kurčinu uvela u sebe. Njeni mali sisići su poskakivali, a kad ju je spustio prema sebi čitavu dojku je uvukao u usta. Ludnica. Crnac ili bolje reči Afroamerikanac, jebao ju je nesmiljeno, a ona je vrištala i izvijala se. Dok sam gledala pornić morala sam rukama potražiti svoj nabubreli klitoris i uvući prste u pičkicu. Svršila sam u trenu, uspaljena i željna kurca. Kad osjetim potrebu za zadovoljstvom, često u mislima prizivam tu sliku malene Kineskinje i ogromnog crnca koji je liže i za čas se uzbudim. Znaš da sam čak razmišljala dati oglas i potražiti jednoj takvog jebača.

– To ne bi bilo loše. Možda vam se i ja mogu pridružiti – rekla je šireći noge i dajući mi do znanja da je uspaljena; kao uostalom i ja. Osjetila sam nevjerojatnu želju da zagnjurim glavu u njenu pičku i poližem je strastveno, dok ona jeca od zadovoljstva, a onda da ona liže mene dok ne svršim grčeći se od strasti. Zatresla sam glavom želeći se osloboditi takvih misli, jer ona vjerojatno nikada o tome nije razmišljala. Pa i moja maštanja povezana su s ovim razgovorom koji vodimo i posljedičnom uspaljenošću. Znala sam da mi treba samo par poteza rukom po pičkici i da ću doći do vrhunca. Od uzbuđenja sam osjećala trnce među nogama i počela ih stiskati da odagnam ogromnu želju. No, to mi nije pomoglo, jer je ona bez riječi uvukla ruku u svoje gaćice i počela se nehajno milovati.
– Oprosti, ne mogu više. Pička mi je vlažna i ustreptala. Moram se zadovoljiti.

Nisam odvajala pogled s njene ruke koja je prvo nježno, a onda sve brže trljala klitoris pod laganom haljinom. Nisam vidjela njenu pičkicu, već samo pokrete ruke i njeno lice u blaženstvu. Disanje joj se ubrzalo, a čelo orosilo znojem. Izvukla je prste i uvukla ih usta. Polizala ih je i ponovno ugurala u pičku. Poludjela sam od želje da jezikom poližem tu uspaljenu pičkicu i jedva sam se suzdržavala da ne zaronim glavu pod njenu haljinu.
– Majko moja, hmmmm, daj se zadovolji, pomazi… kako god… – mrmljala je i uzdisala i moj sram je nestao.

Svukla sam gaćice i raširila noge. Pičku sam uperila prema njoj i prstima se počela maziti. Sneno me pogledala i promrljala:
– Isturi je još malo molim te. Pogled na tvoju pičkicu me strašno uzbuđuje. Mazi se, tako…

Dok sam povlačila prstima po mokroj pičkici, ona me netremice promatrala i počela odizati stražnjicu od kauča i spuštati je natrag. Osjećala sam se kao da mene dira i pratila sam njen ritam. Gledale smo se u oči i podizale svoje pičke u zrak. Svršila je jecajući, a ja sam ubrzala svoje pokrete. Tada je podigla haljinu preko glave i gola došetala do mene. Stala je kraj mene, a pičkica mi se našla na dohvat njene ruke. Nisam ju se usudila dotaknuti, ali sam je gledala fascinirana orošenim dlačicama. Odjednom me opkoračila i povukla mi glavu na svoje grudi. Lagano sam je poljubila, a tada su me osjećaji i strast ponijeli. Moj jezik lizao je njene bradavice, a ona je za to vrijeme pritiskala svoju pičkicu na moju i kretala se gore dolje po mom brežuljku. Ubrzala sam pokrete guze i znala sam da je vrhunac blizu. U trenu se odmakla i uvukla prste u moju pičku. Jebala me prstima dok sam ja i dalje trljala svoj klitoris. Osjetila sam kako mi se mišići pice stežu oko njenih prstiju i kad me potresao orgazam, ona me i dalje jebala istom snagom. Svršila sam sretna i ispunjena. Izvukla je prste iz mene i prinijela ih ustima. Nakon što ih je polizala, dala ih je meni. Vrtila sam jezikom oko njih, uvlačila ih u sebe i nemalo se iznenadila kad je njena glava završila na mojim grudima. Nježno me ljubila, dok sam je ja milovala po vratu i kosi.

– Dođi! – primila me za ruke i legla na kauč, a mene povukla na sebe.
Skinule smo se u trenu i ležale dodirujući se dojkama. Tek tada je uslijedio poljubac, kao nešto posve intimno. Ljubile smo se poput zaljubljenih mladica i uživale. Rukama je milovala moju stražnjicu, a pod sobom sam osjećala njene grudi i trljala ih svojima. Zagrljenje i znojne, nismo pokazivale ni najmanji znak da se želimo razdvojiti. Bilo nam je lijepo i ugodno.

– Želiš li me polizati? – pitala je, gurajući mi jezik u uho, a ja sam se odmah počela spuštati prema njenom trbuhu. Raskrečila je noge i rukama razdvojila dlačice. Zagnjurila sam glavu i prvi put u životu osjetila miris i okus žene. Bio je slatkast i uzbudljiv. Lizala sam je puna emocija i njeni nemirni bokovi ukazivali su na očaravajuće jak vrhunac; koji se ubrzo i dogodio.

– Sad ja želim polizati tebe. Okreni se iznad mene i daj mi svoju pičkicu – procijedila je, a ja sam je poslušala i raširenih nogu pičku dovela pred njena usta. Lagano peckanje njenog jezika odmah na početku dovelo me je do vala zadovoljstva.Vrtjela sam u ritmu guzom, a ona me lizala s takvim ushitom da sam se zapitala nije li to već prije radila s nekom drugom ženskom. Uvukla je vrh jezika u moju pičku, kružila njime, a ja sam se pokušavala nabosti. Kad je uvukla prste i jezikom počela brzim pokretima lizati klitoris, moj orgazam je došao naglo i eksplozivno. Dok sam se u grču tresla, ona nije prekidala. Potpuno ispunjena odmakla sam se o nje i primila je u zagrljaj. Ljubile smo se još jedno vrijeme, sve dok ona nije prekinula ovo predivno popodne.

– Stara, ovo je bilo super. Nadam se da ti neće biti neugodno, ali znaš da smo se pomazile samo zbog toga što smo vodile tako uspaljene razgovore. U tome nema ničeg lošeg. Ako jednom opet počnemo razgovarati o seksu tako otvoreno kao danas, budi sigurna da ćemo završiti u krevetu. Ja osobno neću imati ništa protiv. A ti?

– Naravno da ne. Takvi me razgovori uspale i moram se zadovoljiti. Ali ne mogu vjerovati da si ti imala više hrabrosti od mene. Mislila sam da si ti sramežljivija od mene, više neiskusna, a pokazalo se da sam takva ustvari ja. Htjela sam te polizati, ali to nikada ne bih sama napravila. Nema šanse!
– Ne znaš ti puno toga o meni. Bitno da smo uživale i predivno provele ovo popodne. No, sad moram ići. Kad se zažališ prijateljskog razgovora, nazovi. Ali samo kad si sigurna da si sama kod kuće! – namignula mi je i poljubila me u obraz, a tada izašla iz stana.

Ležala sam još jedno vrijeme gola na kauču, mirisala jastuk koji se nalazio pod njenom guzom i dodirivala si pičku ne vjerujući da se to dogodilo. Uzela sam gaćice s poda i obrisala još uvijek mokru ribicu, pomilovala je kao nešto stvarno vrijedno i lijeno ustala. U glavi sam već razmišljala koliko vremena mora proći prije nego što je pozovem na razgovor. Dan, dva? Vjerojatno premalo. Tjedan? Hoću li toliko izdržati? No, možda ona nazove mene, treba se nadati.

Drhtaji Klarine pohotnice
Poljupci užitka moje prijateljice

Izaberi me