Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Uzeo je obje istovremeno (3. dio)

Na Borisovom dizajnerskom kauču jedva dolazim do daha i kroz napola zatvorene oči promatram Arianu, koja je opet na koljenima, ali ovaj puta pred Borisom. Svukla ga je i počela zadovoljno presti, kad je u dlanove uhvatila njegov ud pa ga sad muči. Jezikom klizi po njegovim mudima, dok je lijep ud nemoćan … Ne potraje dugo i Boris sam posiže za svojim alatom, a Ariana se odmah odlučno uključuje u događanja: “Cimet, uhvati ga za ruke!”

Ustajem i dok mi noge pomalo drhte prilazim Borisu iza leđa i jednom kretnjom njujorške policajke prekrižim mu ruke na leđima. Naravno da je on jači od mene, ali je očito jako uzbudljivo prepustiti drugome ili drugima kontrolu, jer je zaječao od zadovoljstva i uspravio kralježnicu. Stojim posve uz njega, dok moja mačkica dodiruje njegove prekrižene dlanove. Preko njegovih ramena vidim Arianu, koja se još uvijek bavi testisima, baš kao da je ne zanima ništa drugo na svijetu. Uvjerena sam da je tako. Ona je još jedina “obučena” u sobi. Želim vidjeti njezine grudi, grudi sa slike, koje su sada veće od breskvica kakve sam vidjela na fotografijama iz njezinih tinejdžerskih dana, ali još uvijek su čvrste i svilenkastoga sjaja.

S poda dignem remen i njime svežem Borisu ruke. Njegova erekcija naraste za još jedan stupanj, ako je to uopće moguće. Približila sam se Ariani s leđa i otvaram njezin čipkasti grudnjak, koji je u skladu s tangicama i pojasom za čarape. Njezina su leđa bijela kao mramor, posuta samo s nekoliko zvjezdanih madeža. Polako joj svučem grudnjak, trudeći se da osjeti golicanje čipke na osjetljivoj koži; kada klizne preko bradavica, Ariana malo zadrhti, a Boris opet duboko uzdahne. Pogledam ga, negdje je na rubu između ekstaze i agonije te odlučujem da je vrijeme da ga oslobodimo. Bez upozorenja uzimam u usta njegov penis koji je malo slankast i tako divno debeo da ga moje grlo žedno proguta, a dok klizi u mene izvije mu se nekakav neartikulirani zvuk, nešto između režanja i hropca. S kurcem duboko u grlu počinjem polako kružiti glavom. Pri tome se stražnjim zubima tu i tamo zabijem u hipersenzitivno tkivo; Boris trza, jauče, ali to je više od užitka nego od bola.

Ariana me zaustavi: “Znaš što, nećeš ga imati samo za sebe.” Oslobađa njegove ruke i gurne ga na kauč na kome sam malo prije se ja odmarala. Boris legne i promatra nas dvije. Ariana uhvati moju raskuštranu glavu i nježno, ali odlučno usmjeri je na svoje grudi. Oh, s radošću prihvaćam njezino ponuđeno zrelo voće i najradije bih ugriznula šumsku jagodicu, njezinu bradavicu, ali prvo se usredotočim na bijelu svilenkastu kožu koja miriše na bademe, pa čak i malo slađe. Prije toga zadovoljim svoju želju za posve ukrućenom tamnoružičastom bradavicom te je nekoliko puta okružim jezikom i namjerno uzdišem na ovlaženu kožu, tako da se još više naježi. Ariana uzdahne i rukom uhvati svoju mačkicu, još uvijek sakrivenu u crne čipke. Postajem svjesna njezine želje, pa se i moja povećava i osjećam navalu krvi u stidne usne. Odmičem njezinu ruku i polako istražujem teksturu rublja, posve promočenog sokovima njezine želje. Odmaknem čipku i tražim klitoris, a pri tome nježno – oh, koliko samokontrole! – zagrizem u opjevanu šumsku jagodu dok kažiprstom i palcem druge ruke stiščem drugu bradavicu.

Obuzeta Arianinim uzdisanjem ipak zapažam da se Boris odlučio pobrinuti sam za sebe – očito sam preslabo zavezala pojas? –, udobno ležeći s nasladom nas promatra i drka, ali mi ga ne želimo pustiti na miru. Arianu gurnem na Borisovo lice i ona ga gotovo zajaše te mu tako ponudi svoju mirisnu, u čipke zaogrnutu mačkicu kao neki egzotični cvijet. Boris je jezikom nekoliko puta nadraži kroz ovlaženu tkaninu, a onda joj odmakne tangice i konačno se posvećuje nabreklim usnama i čudesnom gumbiću među njima. Ariana se svo to vrijeme posvećuje penisu, koji je prije namjerno zanemarivala, pa je sada tvrd kao kamen i na rubu ejakulacije. Kad Boris zarije dva prsta u njezinu pohotnu rupicu, postaje ples njezinoga jezika gore i dolje po njegovom junaku i oko njega čisto divljački i bezglav. Tada se pridružim i ja i počinjem ga oblizivati dugim, temeljitim potezima, kao da ga želim umiti. Tu i tamo se naši jezici, njezin frenetičan i moj temeljit susretnu, ali se ne zaustave. Boris sigurno želi da ga čitavog progutamo, ali ne možemo se dogovoriti i zbog toga ga radije mučimo odgađanjem.

Svršivši prebrzo, Ariana zabije nokte u Borisove bokove, tijelo padne na njegovo i još se nekoliko puta u nasladi strese. Trenutak odmora koristim za to da si opet napunim usta i grlo sa svom njegovom dužinom i debljinom, a onda mi se Ariana opet pridruži u plesu po kurcu in onda ga to ludo, divljačko optrčavanje dovede do orgazma, tako da ples izazove gusti snijeg koji nas u obilnim mlazovima ukrasi po obrazima. Nad totemom i ja i Ariana zadovoljno se ližemo.

Kroz prozor dolazi svjetlost, još uvijek zimska. Sniježi.

Autor: Mirjam

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile